2011 osa 1

Noniin.,

Aiemmin jo alotettin, mutta syvennytään vielä vähän  tarkemmin tähän kuluvaan vuoteen ja muistellaan, mitä sitä tulikaan tehtyä..

En viime vuoden vastaaviin (löytyy täältä, täältä ja täältä) kirjottanu joulukuusta mitään, joten alotetaan sillä…

JOULUKUU 2010

Joulukuu alotettiin sairastelulla, taisin olla ekasta kahesta viikosta töissä ehkä 4 päivää, loppuajan kävin kuvailemassa poskionteloita ja hakemassa uusia antibioottikuureja Mehiläisestä.

Harrastettiin myös maakuntamatkailua ja käytiin juhlistamassa 40-vuotiasta setää Juankoskella.

Kolusin perjantaina jo Juankosken (molemmat) menomestat pikkuserkun ja isin kanssa  ja mulla on erittäin ikävä muistikuva musta ja isistä laulamassa karaokea pataruukissa ja mun hurjista lady gaga mooveista tanssilattialla. Lauantaina kun itse bileet oli, olin sen verran huonovointinen perjantaista, että a. myöhästyin juhlista kaks tuntia koska en kyenny nousemaan sängystä b. pysyin limulinjalla koko illan. Onneks mun suku on mun suku, että kaikkien mielestä oli vaan ihan hillittömän hauskaa, että alotin juhlat niinkin railakkaasti jo päivää aiemmin.

Hengailtiin ”sen yhen” kanssa ja mietittiin, että mitä hittoa tuli tehtyä.

Mun televisiosta tulee NHL:ää. Ja jouduin äskön kattomaan kaks kertaa jonkun maalin kun se piti kelata, että varmasti näen kaikki kuviot. Ihan totta, haluaako joku urpon jääkiekkoilijan omaks, täältä irtois

Vietettiin yks viikonloppu vahtien hullua kissaa ja suunnitellen mun ja neljän tähden illallisen kokin häitä (vieläkö se tulee?!) käytettiin myös muutama hetki isin kiroamiseen alimpaan helvettiin. Syynä kolmen sivun ohje aiheesta ”näin saat tv:n päälle” ja siihen kuuluvat kolme kaukosäädintä. Meni hetki. Helvetin kotiteatterit.

Teille tuli ehkä kertaa tutuks ekat aakkoset…

Mä en tiedä oonko kertonu siitä, että Annan poikaystävä on tehny ilmeisen kattavaa promotyötä Ausseissa, koska mulla tällä hetkellä neljä poikaa viemässä treffeille. ”And yes, it’s official start of the “see which on of my friends can serenade Anna’s girlfriend” competition, but the way C and B carry on they would be lucky to get a stripper flash them some skin in a stripclub!”

Vietettiin videoviikkoa!

Ja kuvattiin maailman surullisin meikkivideo :D

Ihmeteltiin lumista Töölöä (minun kotikatu! ♥) ja aloteltiin Solariumkuuria Ausseja varten…

Rauhotuttiin Jouluun ja vedettiin kinkkuövereitä..

Vedettiin pakkaushermoromahduksia..

Eilen sit ryhdistäydyin ja kävin pakkaamassa loput kamat Töölössä, 10h itkupotkuraivareita. Tosin viimeset tunnit olin niin raivona pakkaamiselle, ette jos en keksiny jollekkin asialle paikkaa, niin heitin sen suoraan roskiin. Pidän itestäni varmasti todella paljon siinä vaiheessa kun kotiudun takas Suomeen.

Ja joulun  jälkeen muutinkin sitten äitin helmoihin muutamaks viikoks..

Voisin tottuu tähän äitin luona asumiseen, aamusin valmis aamupalapöytä ja tuoretta leipää ja iskäpuoli joka kaivaa mun auton lumesta ja peruuttaa pois pihasta (ekan kerran ku kokeilin ite ni törmäsin roskikseen) (muru älä lue tota äskeistä lausetta, oon oikeesti hyvä kuski)

Menetettiin lopullisesti usko ihmisiin alennusmyynneissä..

Meillä pyörty asiakas. Myyjän (mun mielestä luonnollinen) reaktio oli mennä auttamaan tyttöä joka tuupertu maahan. Kassalla asioineen reaktio “kai hei palvelet mut eka!?”

No.. Todella pahasti.

Mun mielestä jokaisen ihmisen kuuluis olla elämänsä aikana sen verran kaupassa duunissa, että oppis helvetti käyttäytymään sielä. Voin kertoa teille mm. sen, että sitä purkkaa oo pakko liimata siihen pöytään jossa on t-paitoja tai ees sovituskopin seinään. Tai sitä limutölkin tarvitse jättää pöydälle josta se kaatuu kuitenkin vaatteiden päälle. Uskokaa tai älkää niin terveyssiteiden / käytettyiden tamponien paikka ei ole sovituskoppien peilit / naulakot. 

Vuodenvaihdetta juhlittiin kotona juustofondueövereiden parissa ja pikkuveikkojen kännikuskina toimien.

TAMMIKUU 2011 

Puuhattiin viimosen työpäivän kunniaks vadelmajuustokakku ja jaettiin ohje teijänkin kanssa..

Juhlittiin läksiäisiä ja yritettiin viettää aikaa kavereiden kanssa mahdollisimman paljon.. Bloggailu jäi siis vähälle..

Poden järkyttävää pakkausahdistusta, tiedän itekkin että mulla on liikaa tavaraa mukana, mutta kiinnostus 0 enää avata matkalaukkua ja alottaa “tarvitsenko tätä todella”-rumbaa uudestaan. Mun haave alle 15kg laukusta on haihtunu jo ajat sitten ja nyt yritän epätoivosesti saada isompaa laukkua pysymään alle 20kilossa.

Kuukauden suurin juttu oli tietysti siis muutto tänne.. Ja vihdoin se koitti!

Täällä ollaan! Päästiin ehjänä perille, 30h ja risat matkustamista takana, vähän väsyny olo. Lisäks matkalaukut on kai  jossain päin Kiinaa mutta kaipa nekin joskus tulee perille asti (toivottavasti)

Ja alotettiin pakkomielteily C:stä..

Edelleen hengissä, pienessä sekavuustilassa ehkä koska C pelmahti just paikalle, enkä pysty hengittämään normaalisti.

Päästiin muuttamaan meijän ekaan kotiin ja blogi tarjosi runsaasti kuvaoksennuksia ympäristöstä.

Innostuttiin BIG W:ssä ja osteltiin ”kaikkea pientä kivaa” kotiin..

Mun ja C:n ensitreffit tarkotti yhteistä viikonloppua Byron Bayssa… Onneks Anna ja S tuli esiliinoiks… En tiiä oonko kertonu tätä, mutta siinä vaiheessa kun oltiin menossa nukkumaan (mulla oli oma patja S:n teltassa) niin S heitti mut pihalle teltasta. (silleen puolitosissaan) joten jouduin menee C:n viereen nukkumaan. Olin todella pahoillani tästä.

Alotettiin se ”lähen ausseihin surffaamaan”-projekti.

Kokeilin myös ite ekan kerran surffausta, enkä varsinaisesti ihan yltäny viel Kelly Slaterin tasolle, vaan keskityin lähinnä vilauttelemaan tissejä kun putosin laudan päältä jo siinä vaiheessa kun pääsin makaamaan siihen. Täytyy ehkä ostaa sellaset bikinit joiden tarkotus ei oo minimoida rusketusrajoja vaan mahdollisesti myös pysyä päällä.

Hoidettiin käytännön asioita..

Käytiin eilen hoitamassa taas muutama pikkujuttu pois alta. Haettiin mm +18 kortti, jolla siis lähinnä että saa ostettua alkoholia ja pääsee baareihin. Suomalainen ajokortti on tähän asti toiminu melko kivuttomasti, mutta ihan vaan varmuuden vuoks. Katottiin kartasta paikan osote ja lähettiin tarpomaan kun ajateltiin että parin kilsan matka menee helposti kävellen. No Australia ei oo se ihan tasasin maa ja kolmen kilometrin, muutaman hikilitran ja palaneiden hartioiden jälkeen päästiin perille. Oletin että korttiin voi käyttää passikuvaa niinkun kaikkiin muihinkin kortteihin, mutta EI. Ne kuvat otettiin sielä paikan päällä. Turha sanoa kai että mulla oli kaiken ton päälle ihan jäätävä krapula enkä ollu viittiny meikata.

En oo muuten käyttäny tota korttia kertaakaan kun en kehtaa esitellä tota kuvaa :D

…Turhauduttiin byrokratiaan.

Mulla ei esim ole pankkitiliä, koska mun suomalaisesta pankkitiliotteessa ei oo mainittu mun keskimmäistä nimeä. 

Mä photaroin loppujenlopuks sen keskinmäisen nimeni siihen pankkitiliotteeseen ja johan kelpas.

Seuraavalla viikolla juhlittiin Australia Day:ta..

Ja kirjotettiin mun ja Mattyn ensikohtaamisesta täysin tietämättönä siitä, mihin se kaikki johtaa…

Sulkapallo muutaman drinkin jälkeen oli ihan hulvattoman hauskaa. Varsinkin mun mielestä, mun vastustajaa ei luultavasti ihan kauheesti naurattanu kun huiskin palloa minne sattuu.

Ja opittiin käytännössä mitä se surffivaimoilu voikaan olla…

Silti ei naurattanu yhtään kun toi yks lähti aamuviideltä surffaamaan ekan kerran ja tokalla kerralla ruhtinaalliset kaks tuntia myöhemmin pakotti mut rannalle mukaan että saisin itteni hereille merivedessä

HELMIKUU

Tehtiin pojille SUOMALAISIA lihapullia ja vietettiin suomi teema-iltaa..

Juhlittiin Aasiahenkisesti..


..ja ennen muuttoa tutustuttiiin vielä vähä Australian eläimistöön…

Unohtamatta tietenkään unohtumattomia ensitreffejä Mattyn kanssa ja sitä edeltävää hiustenvärjäysepisodia…

VOI HELVETIN PERKELE IHAN OIKEASTI!

Se poika jota löin sulkapallomaillalla kysy että jos haluisin nähä sen tänään

Lopputuloksesta kerrottakoon sen verran että keltasessa valossa mun hiukset on vihreet ja kylmässä valossa siniset. Seuralainen saapuu 10minuutin päästä, ja yritän tuhota pulloa valkkaria ihan vaan siks että en miettis tätä tukkaa.

Olen siis varsin ihastuttava nainen; ensitapaamisella hakkaan sulkismailalla ja toiseen tapaamiseen meen siniviherhiuksisena ja humalassa. Ah mikä saalis mä olen.

Mä löysin asunnon johon rakastuin palavasti noin 5 sekunnissa…

Muutettiin ja päästiin muiden nurkista pyörimästä!

Ja ja sisustettiin…

pohdittiin mun ja C:n suhdetta..

En edelleenkään tiedä miks se tykkää musta (oletan ainakin, että tykkää ainakin vähän) kun puolet ajasta tuijotan sitä suu auki ja kuolaan ja oon täysin kykenemätön kommunikoimaan mitenkään.

Nautittiin Australian kesästä..

Ja kuukaus huipentukin Soundwaween..

Jatketaan tästä ylihuomenna :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Maria keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 09:47

  Ei vitsi, oot kyllä niin ihana :D Olipa huippua lukea vuoden takaisia juttuja! :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:16

   niitä tulee vielä lisää :)

 • Reply jm keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 10:42

  mut nythän on joulukuu 2011?:D

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:15

   pieni ajatusvirhe :D hyvä ku huomautit

 • Reply Sanna keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 12:48

  Napsin noista 2010-vuoden postauksista print screenillä kuvia silleen, että marssin ens viikolla kampaajalleni ja läväytän ton kuvanipun sen eteen silleen ”taio mulle tällanen pää, heti” :D toi blondit hiukset + otsis -yhdistelmä on ihana!

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:15

   mullakin on ikävä sitä otsista! Pakko jossain vaiheessa käydä pätkäsee sellanen..

 • Reply jj keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 13:26

  muistan nää kaikki tapahtumat hyvin ja ihanku oisit vasta kriiseilly pakkaamisesta jne! aika on menny tosi nopeeta, hullua. O.o

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:15

   jep! mihin tää vuos katos?

 • Reply :) keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 16:59

  heei kun käytät noita isosmilen valkaisuliuskoja, niin kun otat ne liuskat pois, pesetkö tai pyyhitkö sen geelijutun pois vai annatko vain jäädä siihen hampaan pinnalle?:)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:13

   mä yleensä joko pyyhin sen mömmön paperilla tai sit pursutan vedellä pois.. jotkut jättää, mut mä en haluu niellä sitä kamaa niin paljoo :P

 • Reply jmp keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 17:01

  Se Neljän Tähden Illallisen kokki on ihana (& kuuma!)! Juuri jouluviikolla tuli tämän uusimman kauden viimeiset jaksot ja se jatkunee taas ens vuonna kesän jälkeen. Täällä muuten kiva radiohaastattelu siltä kokilta: http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/neljan-tahden-illallinen-ohjelmasta-tuttu-kokki-henrik-rehbinder-itseani-hairitsee-se- Sillä on hyvä huumorintaju ja ainakin 2 (jos ei kolmekin) isoa koiraa (oon ehkä vähän stalkannu/googletellu/tsekkaillu sen vaimon fb-kuvia) ja myös miehet kuolaa sen perään, hih :)

  En ymmärrä miten tää vuosi on mennyt niin nopeesti. Muistan tuon Australia Day -postauksenkin kuin eilisen, ihan kuin siitä olis ollut vain pari kk… on teillä kyllä ollut muistorikas vuosi :)

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:12

   Oi pakko kuunnella toi haastattelu. Mä olin niin rakastunu siihen ja katoin koko sarjaa pelkästään Henrikin takia :D

 • Reply tintu keskiviikko, joulukuu 28, 2011 at 22:25

  Suht uus lukija moikkaa! :)

  Pakko kysyy, olikse nicole sun lempinimi vai ootko vaihtanu nimes?

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:11

   se oli mun bloginimi ennenku otin ton oman nimeni käyttöön :)

 • Reply Saara torstai, joulukuu 29, 2011 at 01:55

  Eikai kukaan OIKEESTI jätä sovituskoppiin tamppooneja tai siteitä!?!! Hyyii mä en halua enää vaatekauppaan töihin!!………..

  • Reply Meri torstai, joulukuu 29, 2011 at 03:10

   ja vaippoja ja likasia alushousuja.. u name it

 • Reply strawberryy torstai, joulukuu 29, 2011 at 20:37

  Ah, ihanat kamalat alennusmyynnit. Oon duunissa yhdessä keskustan semi-isossa vaatekaupassa ja vaikka meidän asiakkaiden keski-ikä on varmasti suurempi ku esim. Ginan, mulla meinaa kans välillä loppua usko ihmisiin. Ja aleja vasta kuudes päivä menossa. Tänään eräs asiakas raivos pää punasena kun ei oltu kollegan kanssa huomattu yhden tuotteen siirtymistä -30%:sta -50%:iin. ”Luuletteko te, että asiakkaat itse liimailevat noita -50%-tarroja tuotteisiin?!” Öö no nyt kun kysyit, niin itse asiassa kyllä luullaan. (Ja joo, ei vastattu asiakkaalle noin. Vaikka mieli teki.) Joistain ihmisistä vaan tulee ihan sekopäitä kun on aleaika.

  Mitään tollasia tamponi-hirvityksiä ei oo ikinä tullut vastaan, mutta välillä nauretaan kollegojen kanssa kun asiakas tulee sovarilta, ojentaa kasan vaatteita, mm. kauluspaidan/neuletakin, jonka hän on sovitettuaan itse napittanut takaisin kiinni. Ihanaa miten avuliasta. Harmi vaan, että paita on napitettu juoponnappiin. Eli ei muuta kun ensin avaamaan kaikki 11 nappia ja sen jälkeen napittamaan koko paita uudestaan. Jes. :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:20

   JOOO! Ja siis ne jotka tuo normaalihintasen tuotteen johon ne on eka repiny aletuotteesta sen punasen hintalapun, niin että kilometrin päähän näkee, että se on siihen ihan itse liimattu. ”voi kauheeta JOKU on varmaan liimannu tähän tän, näitä epärehellisiä löytyy aina..:”

   Joo siis söpöä että asiakkaat yrittää ”auttaa” mutta hirmu usein se menee pahasti pieleen :)

 • Reply Sara torstai, joulukuu 29, 2011 at 22:40

  Täytyy sanoa, että Marimekolla näköjään pääsee todella helpolla – olin ennen Sellon Marimekossa töissä eikä kyllä ikinä löytynyt tollaisia ylläreitä sovareista! Ugh. Vähän aikaa sitten haettiin Sellon Ginaan kiireapulaista, ehkä ihan kiva etten kerinnyt hakea, hah :D

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:18

   Hah, ei se aina tollasta oo, mutta alemyynneissä ihmisten tyhmyys jotenkin aina tiivistyy :D

 • Reply dio perjantai, joulukuu 30, 2011 at 00:39

  Sanoit tos videolla et on kauheeta kun voi puhua käyttäneensä jotain tuotetta jo 10 vuotta.. Yhtä kauheeta oli kun tossa yks päivä radiossa soitettiin yks biisi minkä sanottiin olleen hitti vuonna 2001… ja mä muistan ihan elävästi kun kavereitten kanssa laulettiin sillon täysillä siinä mukana… 10 VUOTTA SITTEN!?

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:15

   NIINPÄ! MIHIN TÄÄ AIKA KATOO!

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:16

   jep.. mihin tää aika katoo?!

 • Reply CHIC perjantai, joulukuu 30, 2011 at 10:10

  Mä eksyin ton meikkivideon jälkeen videolle, jossa näytätte Annan kans miten tehdään mustikkashottei (oon tehny niin paljonki, mut en tosta kirkkaasta likööristä vaan sinisestä/mustasta..onkohan niillä jotakin makueroa..) Jumaskuuk iski bilefiilis :) Pakko lähtee alkoon, mun maksa kiittää sua.

  • Reply Meri sunnuntai, tammikuu 1, 2012 at 02:11

   Munmielestä toi kirkas on parempaa ku lapponia, mut voi olla ettei niissä kovin suurta eroa oo :D

 • Reply (: maanantai, tammikuu 2, 2012 at 01:37

  haha ihan pakko tulla kertomaa et toi neljän tähden illallises oleva kokki on mun kaverin faija :Dd

  • Reply Meri maanantai, tammikuu 2, 2012 at 04:04

   musta voi tulla sun kaverin uus äitipuoli

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post