Loma Loppuu!

Tuijotan sellasessa pienessä paniikissa tyhjää kirjotustilaa ja mietin että mitä tähän kuulukaan kirjottaa. Oikein tehokas loma siis, en uhrannu blogille yhtään ajatusta sen aikana :D Mutta joo.

Aivot lyö siis vähintäänkin tyhjää. En oo kerinny viel vilkastakkaan kommentteja, mutta käyn ne läpi huomisen aikana. Samoin pitäis käydä ne reilu 2000 kuvaa mitä tuolta reissusta tuli näpsittyä ja karsia niistä julkasukelposet. En rakastunu kertaakaan (tai no joo, a big fat lie, rakastun jatkuvasti) eli ei mitään uusia kriisejä teillekkään jaettavaks :D

Pitäis kai avata matkalaukku ja purkaa se (yäk) tai ottaa ainakin se puoliks märkä pyyhe sieltä haisemasta.  Toisaalta taistelen väsymystä vastaan, Fijillä aikaero oli +3h ja sammuttiin kai joka ilta viimeistään yheltätoista.. Eli oon jo nyt ylittäny tunnilla mun normivalveillaoloajan. Ei hyvä. Toisaalta avasin mun blogin just ekaa kertaa viikkoon ja totesin että noiden videoiden koot on ihan päin helvettiä, täytyy siis vissiin yrittää fiksaa myös niitä. KAUHEEN RANKKAA. Ja mun pitäis tehä HC-biksushoppailua samalla, kun totesin, että sellaset biksut jotka pysyy päällä uidessa ois oikeestaan aika kivat. Mulla ei oo yksiäkään sellasia bandeau-biksuja jotka ei ois jossain nilkkojen kohdalla kun ne päällä on uinu 5metriä.

Oon aivan hajalla tosta 4h lentomatkasta. Mun pitäis saada itteni psyykattua siihen, että 1,5kk kuluttua mun pitäis jaksaa olla koneessa+kentällä se 40h. Oonko jo kertonu että vihaan lentämistä yli kaiken? Oon tän vuoden aikana päässy oikein tehokkaasti eroon mun lentopelosta ja nyt vaan tylsistyn sitäkin enemmän kun ei enää tarvi miettiä sitä että räjähtääköhän kone nyt. Mitään vinkkejä siitä miten saada lentomatkasta jotenkin mielekkäämpiä? Voi olla, että turvaudun noilla suomilennoilla ihan vaan siihen että tainnutan itteni uneen lääkkeillä ja yritän löytää oikeen portin vaihtokentillä.

Mun vieressä istu lentokoneessa maailman pahanhajusin mies ja kulutin koko lennon liimaamalla nenää ikkunaan että oisin voinu hengittää. Oon varmaan raskaana kun en kestä mitään hajuja. Kun pääsin junaan niin lähelle tuli joku, jolle käsite deodorantti oli vieras käsite ja taas oksetti. Mua inhottaa myös hengittää suu auki jos haisee pahalta, kun en kestä ajatusta, että se paha haju menee mun suuhun. Miten niin mulla on välillä vähän vaikeeta? :D

Nyt mun pitää alkaa selvittää perhekriisiä jonka sain ilmeisesti just aikaseks sillä, että sanoin että haluan nukkua yksin omassa sängyssäni en yön. Palataan huomenna! :)

Ja ainiin, pyydettiin muistuttamaan, että Spartoon marraskuun alekoodit
11KENGAT1 10% alennus yli 60€ ostoksesta
11KENGAT15 15% alennus yli 100€ ostoksista
11KENGAT220% alennus yli 150€
On voimassa vielä huomisen :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

27 Comments

 • Reply Hanna tiistai, marraskuu 29, 2011 at 14:24

  hahahahahahah:D mulla on aina IHAN sama juttu pahanhajusten ihmisten/ihan minkä vaan lähellä.. Haistelen vaan omaa paitaani enkä pysty hengittämään suun kautta. Jos joku paha haju tulis mun suuhun jossa esim ruoka syödään! Herranjumala. Hyi!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:04

   joo toi paitaan / huiviin hengittely toimii aina :)

   • Reply Ninski lauantai, joulukuu 3, 2011 at 09:15

    Sama harrastus täälläkin :D

 • Reply irmeli tiistai, marraskuu 29, 2011 at 14:58

  Moikka! Mulla ei oo mitään vinkkejä siihen että miten saisit lentomatkoista miellyttävämpiä, mut ite toivoisin sulta vinkkejä siihen miten pääsisin lentopelosta eroon :) lensin kuukaus sitten ensimmäistä kertaa about…… kymmeneen vuoteen. Ihan vaan sen takia, etten oo yksinkertasesti _pystyny_ menemään lentokoneeseen. Inhottanu jo ajatuskin siitä. Se lento oli ruotsiin ja meni jopa ihan hyvin (tosin panikoin vähän menomatkalla, kuten arvata saattaa), mut vieläkin on vähän semmonen fiilis, että taitaa mennä toiset kymmenen vuotta ennen kun uskaltaudun taas lentämään……

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:03

   Ei mullakaan oikein oo muuta vinkkiä kun lennä paljon. :D Olin jossain vaiheessa niin tylsistyny kaikkeen siihen lentosäätöön, ettei enää jaksanu ees pelätä. Mä oon aina rakastanu sitä matkailua sen verran, että oon kyllä päässy koneeseen, oon sit vaan ollu koko matkan aina ihan paskana ku oon oottanu koska kone putoo..

 • Reply Vaikee tiistai, marraskuu 29, 2011 at 18:04

  Mulla on toi sama ongelma, jos haisee tuntuu inhottavalta hengittää suun kautta :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:02

   jep!

 • Reply dio tiistai, marraskuu 29, 2011 at 19:19

  Jee en ookkaa ainoo joka ei tykkää hengittää suu auki sillon kun haisee pahalta!! Se hajuhan menee suun kautta keuhkoihin ja jää pyörimään sinne ties miten pitkäks aikaa! Saan joskus outoja katseita kavereilta kun kerron tästä ongelmasta:
  -Hyi vitsi ku haisee niin pahalta, täytyy pidättää hengitystä
  -No mikset hegitä suun kautta??
  -Noku se haju menee suuhu ja keuhkoihi ja jää sinne!!
  -Aha…..

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:01

   joo et todellakaan oo yksin tän asian kanssa :D

 • Reply iina tiistai, marraskuu 29, 2011 at 19:50

  hehe, mulla sama! :) En voi hengittää suu auki, jos haisee pahalta. Kivoja pilvimaisemia! :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:01

   pilvet on aina yhtä ihmeellisiä :)

 • Reply sartsa tiistai, marraskuu 29, 2011 at 21:13

  voi tiiäkkö.. :D mulla on ihan sama että jos oon jossain pahan hajusessa paikassa tms, en voi hengittää suu auki! esim vessaan mentäes hengitän aina nenän kautta! vaikkei siel välttis pahalta haisiskaa mut silti sieltä voi ilmas leijuilla kaikkii virtsapöpöjä! ja siis se haju menee sun suuhun, sä syöt sitä hajua! yök! nenän kautta hengittäminen on niin paljo hygieenisempaa! :D oon aina miettiny et oonko ainut tän asian kans..

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:01

   haha virtsapöpöjä :D ihana, mutta joo, kiva etten oo yksin :D

 • Reply petra tiistai, marraskuu 29, 2011 at 21:23

  HAH mulla on toi ihan sama että inhoon hengittää suunkautta pahanhajuista ilmaa se on vaa nii oksettavaa :D:D en tiiä kumpi on pahempi nenänkautta vai suunkautta..

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:00

   tästä syystä suosin huiveja, voi aina hengittää sen kankaan läpi :D

 • Reply s tiistai, marraskuu 29, 2011 at 22:37

  huomasin että tossa ”about me” kohdassa kun esittelet ittes ni lukee hajoila, vaikka varmaan pitäis lukea hajoilua? vai onks se tarkotuksella vai onko vika lukijassa? :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:00

   eikun vika on ihan vaan kirjotustaidottomassa bloggaajassa :D

 • Reply Stu tiistai, marraskuu 29, 2011 at 23:26

  Yhen matkalaukun purkaminen tuntuu tällä hetkellä taivaalta:

  Mutta miten onnistuu muutto 69m2 kämpästä 22m2:een? Öö ei mitenkää. Kaiken kukkuraks tajusin just, et HUOMENNA pitää palauttaa avaimet 9.00, eikä vasta 1.12.

  Kyllä ehtii, kyllä jaksaa (huomenna tosin työhaastattelu 8.30 hohoho)

  Kiitos, kun pääsin jakamaan tän onnen tänne!;)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 00:00

   hyyyi muutto on pahinta! Ja kun on tollanen ero kämppien koossa, niin varmaan viel kauheempaa :P tsemppiä! (haastatteluun ja muuhunkin) hyvin ehtii!

 • Reply mimmmi keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 02:01

  Niin siis ei kannata hengittää suun kautta! :D Jos vaikka jossain haisee paska, niin niitä pienen pieniä paskapartikkeleita on ilmassa ja se haju johtuu niistä, nom nom…

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:16

   nimenomaan!

 • Reply lentopöpöinen keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 05:26

  LENTÄMINEN ON KAMALAA!!!!!!
  on henkisesti ja fyysisesti tosi raskasta, kun pitää pelätä 9h sitä putoamista (en voi edes kuvitella sitä lentämis urakkaa australiasta suomeen….)
  ja pää on täynnä erilaisia kauhuskenaarioita mitä tulee tapahtumaan seuraavien minuuttien aikana.
  lentoemäntä on joutunu mua pari kertaa lohduttamaan, että kone kyllä kestää melkeenpä mitä vain…anteeks mitä? MELKEENPÄ MITÄ VAIN?!?!?!?! koneen pitää kestää kaikki mahdollinen!
  viimeksi lensin pari päivää sitten kun suomessa oli joku saakelin hirmumyrsky…arvaa vain oliko kivaa?
  rauhottavista sun muista on niiin kamalia kokemuksia että niitäkään en enään ota.
  matkustelua rakastan joten tää on kai vaan kestettävä.
  :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:15

   Mä oon tullu siihen tulokseen että on huomattavasti coolimpaa pudota ja kuolla lentokoneen kyydissä kun tukehtua merkkariin :D Et se on sit vaan voi voi.

 • Reply s keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 16:58

  Ei tuu kyllä kysymykseenkään hengittää suun kautta pahanhajuista ilmaa, ajattelen aina et siinä hajussa tai sen lähteessä olevat bakteerit tulee mun suuhun :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 30, 2011 at 23:10

   jep!

 • Reply aino torstai, joulukuu 1, 2011 at 19:02

  hyi tuntuu että se pahanhajuinen ilma maistuuki pahalta ei tietenkää voi hengittää suun kautta! :D

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 2, 2011 at 00:52

   no niinpä! :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post