Merin Musiikki J-N

Jungle Drum – Emiliana Torrini

Tää biisi saa aina hyvälle tuulelle eikä tätä vaan voi olla rallattelematta mukana. Ollu rakkautta siitä asti, kun tän ekan kerran kuulin Jyväskylässä joskus pari vuotta sitten.

Kuuntelija – Stella

Stella on mun mielestä yks parhaita suomalaisia bändejä. Marjalla on vaa niin uskomaton ääni! Mulla oli kauhee valinnan vaikeus minkä biisin listalle ottaisin kun vaihtoehtoja oli niin monia, mutta tää biisi on eka jonka Stellalta kuulin ja tää on eka johon rakastuin.

Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Off Her Clothes – Panic! at the Disco

Pisteet vaikka sille, että vaikka tää biisi on ollu mun suosikkeja ekasta kuuntelukerrasta lähtien, niin en siltikään muista tän nimeä vaan joudun joka kerta miettimään että mites se nyt meni. Tarttuva hyvänmielenbiisi ja ehdoton P!ATD -suosikki

Missä Muruseni On – Jenni Vartiainen

Tää on mun äidin lempibiisi ja mulla tulee aina mieleen mama kun kuuntelen tätä biisiä. Joudun siis välttelee tätä aina kun oon yhtään herkemmällä tuulella etten ala itkemään. Lisäks kuuntelin tätä paljon keväällä kun mummi kuoli joten jos tossa aiemmin oli sellasia varmoja piristäjä biisejä, tää on se jolla Merin saa itkemään.

Nightmare – Avenged Sevenfold

Mötleyn ohella yks kovimpia livekeikkoja mitä ikinä oon nähny ja yks parhaita biisejä kyseiseltä bändiltä. Oikeestaan oisin halunnu a Little Piece of Heavenin tälle listalle Avengedilta, mutta koska toi P!ATD:in biisi on vielä pikkusen kovempi, niin sen oli pakko voittaa.

Paitsi et ääh, tulin kuitenkin siihen tulokseen, että koska tää mun lista, saan käyttää oljenkorren ja ottaa yhen lisäbiisin tohon L kohtaan. Jos ette oo kattonu yhtään videota vielä tän haasteen aikana, niin tehkää nyt poikkeus. Tosin varotus siitä, että tää on varustettu Parental Advisory-merkillä ihan syystä.

Kuuntelin tätä biisiä pitkään piittaamatta pahemmin sanoista, sit aloin kuuntelee ja olin vähän että wtf. Katoin videon ja koin suuren valaistumisen.

Ihan pirun kova.

Kaikki kirjoitukset aiheesta .

10 kommenttia aiheesta Merin Musiikki J-N

 1. Niina Niina kirjoitti:

  itku meinaa tulla aina kun kuulen tuon stellan kuuntelijan. Siitä tulee mieleen exä hyvällä ja välillä huonolla tavalla. Erottiin 2 vuotta sitten mutta edelleen ollaan toisillemme ne tärkeimmät ihmiset jolla vuodatetaan huolia vaikka esim puol 4 aamulla. Ikävä kyllä tää meidän ystävyys vaan on sekottanu mulla monta lupaavaa juttua koska en vaan osaa sanoo sille ihanalle kusipäälle että en nyt voi kuunnella ja jostain kumman syystä miehet ei ymmärrä sitä että entinen soittaa mulle puol 4 sunnuntai aamuna ilman että siihen puheluun liittys mitään vonkaamista : D ja toisaalta myös harmittaa se että meidän juttu ei toimi muuna kun ystävyytenä : D

 2. Ninni Ninni kirjoitti:

  Kuunteletpa hyvää musaa! Emiliana Torrini, P!atd <3

 3. tepe tepe kirjoitti:

  mä rakastuin tohon jungle drummiin kans heti, kun kuulin ekaa kertaa. aivan mahtava! :) kuulin sen siitä sun meikkausvideosta ja oli pakko kattoa se moneen kertaan ennen kun tajusin alkaa kuunnella youtubesta ja spotifysta :D ihana biisi ja saa kyllä hymyn huulille joka kerta! <3

 4. Nonna Nonna kirjoitti:

  Äää, kuulin ton Jungle Drumin ekaa kertaa tässä blogissa ku se tais kuulua jossain meikkausvideossa. Siitä asti oon biisistä tykänny ja todellakin tulee aina hyvä fiilis, kiitos siitä! :)
  Mut sitte taas Stellan ja Jennin biisit on sellasia mitkä saa mut kyllä ajattelemaan asioita ja aina ku on vähääkään herkillä ni jos muun muassa kyseisiä biisejä kuuntelee ni ei mee kauaa et alan melkein kyynelehtimään :D Silti ne on aivan loistavia! <3

 5. sonjav sonjav kirjoitti:

  Oliko paikkana kenties anniskeluravintola Ruma, kun kuulit tuon Jungle Drumin :D? Siellä nimittäin soi joka kerta kun siellä käyn..

Vastaa

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Luomalla oman käyttäjätunnuksen, voit lisätä itsellesi Avatar-kuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.