Merin Musiikki A-D

Tää on pyöriny tosi monessa blogissa ja mun jo pitkään pitäny tehä tää, joten jos nyt alotetaan. Tää oli ihan hirveen vaikeeta, yleensä on hankalaa keksiä juttuja tällasiin haasteisiin, mutta tässä on vaihtoehtoja jokaiseen kirjaimeen niin monta, että kauhee valinnan vaikeus iski :D Okei tuolla aakkosten loppupäässä tulee olemaan varmaan vähän hankalaa.. Mulle tulee yks biisi mieleen joka alkaa å:lla ja se ei varsinaisesti oo sellanen jota kuuntelisin.. Mutta mietitään sitä sitten!

Yritän tehä nää muutaman biisin jaksoissa, niin jaksatte ehkä kuunnellakkin noita :D

A-hole – Bowling For Soup

Tää biisi ihan vaan siks että kun istuin entisen poikaystävän autossa toukokuussa ja tää biisi tuli, niin tää poika kääns volat kaakkoon ja sano että ajattelee mua aina kun kuulee tän biisin. Musta se oli tavallaan aika söpöä ♥

Back to paradise – Reckless Love


(mä muuten näyn tällä videolla :D )

Pojilla on monta ehkä parempaa biisiä kun tämä, mutta koska tää nous mulle erikoisasemaan viimeistään siinä vaiheessa kun C laulo tätä sanoilla ”back to surfers paradise” ja Matty haukku koko bändin pystyyn (oonko kertonu tästä? Ekan kerran ku se näki Ollin kuvan mun seinällä olevassa kollaasissa sen kysy, että onko se joku strippari. Sanoin, että eikun kaveri joka on laulajana glamrock bändissä, se on siitä hetkestä alkaen vihannu a. reckless lovea b. Ollia ja on varma että mulla ja Ollilla on ollu suhde enkä vaan suostu myöntämään sitä. Se keksii joka kerta jotain uutta vittuiltavaa ko bändistä.) .. ja hyräilee silti tätä biisiä aina.

C’mon Baby Yeah – Tehosekoitin

Mä olin ihan armoton Tehisfani joskus nuorempana ja olin aivan täysin vakuuttunu siitä, että meen Hanskin kanssa viel naimisiin. Tykkään vielläkin kuunnella ja muistella niitä villiä vuosia ( jos ajattelette että mä vietän nyt villiä sinkkuelämää, trust me, oon ollu 10 kertaa pahempi joskus) Ja onhan tää nyt edelleen yks kovimpia suomalaisia bändejä koskaan. ♥

Decode – Paramore

Tää biisi oli mun soittoäänenä varmaan vuoden, joten aina kun tää biisi soi niin alan kaivaa mun puhelinta. Aina vaan niin kova, vaikka twilightit tän vähän  pilaski :D

Noniin alotetaan niillä. Oliko mitään yhteisiä suosikkeja? Ja ne bloggaajat jotka tän haasteen on tehny, huutakaa HEP, kiva käydä vakoilemassa uusia biisejä muilta :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Epe sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 19:12

  HEP! ja niin lujaa kuin keuhkoista pääsee :D Mie ainakin alotan tän haasteen ehottomasti (heti kun oon kattonu kolmet rästisalkkarit :D)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 14, 2011 at 03:21

   jee hyvä! täytyy tuijja väijyy sit :)

 • Reply emma-lotta sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 20:31

  ”…ja tää biisi tuli, niin tää poika kääns volat kaakkoon ja sano että ajattelee aina kun kuulee tän biisin. Musta se oli tavallaan aika söpöä ♥”

  Siis se, että se ajatteli sua, vai että se ajatteli ylipäätään? :D En voi sille mtn, mutta tällaset kirjotusvirheet on niitä parhaimpia, kun ei oikeesti tiiä onko ollu freudilainen lipsahdus vai ei :D Tai siis sillee ymmärrän, miksi poika on eksä, jos se ajatteli ainoastaan VAIN tän kpleen aikana :P Haha, oonpas hauska.

  Oot paras!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 14, 2011 at 03:20

   No siis voi hyvin olla, että ne on ainoot hetket kun mitään aivotoimintaa tapahtuu, mutta siinä kyllä piti lukea myös se ”mua” sana. pitäis varmaan alkaa oikolukee noi tekstit enneku julkasee :D

 • Reply Srapers sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 21:23

  mun on pakko sanoo että enpä oo ennen tajunnu kuinka kuuma toi olli on.. :DD
  mutta !!! tykkään tosta a holen biisistä ! täytyy käydä ostaan se :)

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 14, 2011 at 03:19

   Olli on kyl kuuma, vaik se onkin menny nykyään vähän överiks :D A-hole onihan huipp :)

 • Reply katr sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 22:34

  ”poika kääns volat kaakkoon ja sano että ajattelee aina kun kuulee tän biisin. Musta se oli tavallaan aika söpöä ♥”

  Onhan se söpöä, että edes joskus ajattelee ;D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 14, 2011 at 03:16

   haha, pieni typo. Mutta joo, koska kyseessä on miessukupuoli, niin pelkkä ajatustoimintakin on ehdottoman positiivista

 • Reply Eveeliina sunnuntai, marraskuu 13, 2011 at 23:14

  Paramore on vaan niin hiton hyvä. Etenki livenä!

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 14, 2011 at 03:15

   haluisin niin nähä!

 • Reply S maanantai, marraskuu 14, 2011 at 16:58

  Täällä ilmottautuu toinen vanha Tehis-fani! Mä olin aikoinaan ihan varma, että meen Arskan kans naimisiin ja olin niin masentunu ku se lähti bändistä. Itelläki tulee fiilisteltyä noita vanhoja biisejä :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post