voi perkele

Mä en tiedä oonko mä omistanu aiheelle aiemmin postausta, mutta oon niin kuohuksissa että tekee mieli viskoa tavaroita vaan ympäriämpäri.

Kuten jo on ehkä käyny selväks, tapasin Balilla yhen pojan johon ihastuin aika pahasti ja jonka kanssa vietin suurimman osan mun  lomastani. Se oli suurinpiirtein muuttamassa suomeen ja tulossa käymään ausseihin ja vaikka mitä ja oltiin tosi lovelove siihen asti että mun loma loppu. Ja sen jälkeen se laitto pari viestiä ja that’s it. Olin tosi paskana monta viikkoa asiasta ja vihanen itelleni että olin uskonu kaiken sen paskan mitä se selitti, mutta nyt oon päässy aika hyvin siitä yli, enkä vietä enää tuntikaupalla facebookissa tuijottamassa sen viiksiä. (käyn enintään vilkasemassa parin päivän välein)

Enivei, mulla on teoria että miehillä on olemassa kone, joka alkaa hälyttää kun tytöllä menee hyvin ja ne on oikeestaan ehtiny unohtaa koko kakslahkeisen olemassaolon ja siirtyny eteenpäin, jollon niiden on pakko ottaa yhteyttä siihen tyttöön, niin että se varmasti menee taas sekasin. (tästä oon tainu kirjottaakkin)

No tällä herralla on ilmeisesti menny joku suurhälytys päälle koska se SAAMARIN SIKA laitto mulle viestiä. Olin onneks yksin kotona enkä esim A:n luona kun luin sen koska huusin ja kiroilin mun koneelle hetken ennenku tokenin tarpeeks, että sain puhelimen kaivettua laukusta ja soitettua Annalle ja kiljumaan sille puhelimeen, että mitä helvettiä se ajattelee.

Mä oon laittanu viestin 25. syyskuuta johon se ei vastannu. (joojoo unohin kysyä mitään) ja nyt se laittaa 1,5kk myöhemmin viestin et se on taas himassa, oli kivaa balilla, pusuja. Tähän astiset vastaussuunnitelmat:

1. ”vihaan sua”
2. ”balilla oli ihan perseestä ja by the way, pilasit mun elämän”
3. ”älä viitti pommittaa mua kun oon jo lähes melkein kuninkaallisissa naimisissa ja tää prinsessana olo on aika rankkaa ilmankin, että jotkut menneisyyden haamut roikkuu perässä”

Mä ihan totta inhoon miehiä ja viel enemmän inhoon itteäni koska tuijotan ton yhen kuvaa ihan yhtä rakastuneena kun sillon syyskuun alussa kun oltiin just tavattu ja suunnittelen muuttoa alpeille. Ja pelkästään siks että se lähetti mulle viestin (jonka se on lähettäny varmaan kaikille sen lomahoidoille) Mikä meitä fiksuja naisia oikein vaivaa?

Mä olin äärettömän onnellinen A:sta joka on maailman kultasin tyyppi ja jonka kanssa mulla on superhauskaa aina ja sit toi yks tulee ja pilaa kaiken.

Alla päivän varsinainen postaus :D Piti vaan päästä purkamaan.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

90 Comments

 • Reply Lahja lauantai, marraskuu 5, 2011 at 11:08

  Mua oikeesti kohta alkaan pelottaan tää, että kuinka usein mun elämäntilanteet menee samaa rataa kuin sulla. Tai siis nää miessuhteet ja niiden ihanat kuviot. Nimittäin taas kerran sun sanat sopisi niin hyvin mun tän hetkisiin tunnesotkuihin, ettei oikeesti mitään järkeä. Tapasin viime keväänä pojan, joka satutti mua lujaa. Mulla meni koko kesä haavojen parantelussa ja sekoillessa siinä samalla kaikkien muiden kanssa. Sotieltiin ja tekstailtiin kesällä pari kertaa, viimeksi heinäkuussa. Sen jälkeen jätkästä ei ollut kuulunut mitään. Nyt syksyllä oon pikkuhiljaa sen unohtanut ja pystynyt hyväksyyn sen, ettei meistä tullut mitään. Tykkään mun elämästä tällaisena ja mulla on jo uusi ihastus. MUTTA mitäpä viime yönä tapahtui?! Tämä jätkä soittaa mulle. Eikä se oo ees kauheessa kännissä, niin kuin yleensä. Ja puhutaan pari tuntia. Ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. Ja taas kerran mä muistan sen, miksi koskaan edes ihastuin siihen. Voi vittu. Aamulla herätettä ajatukset ja tunteet oli ihan sotkussa.

  Tulipas taas avautuminen, mut oikeesti tuijotin suu auki tätä sun tekstiä, niin lähelle omia tunteita se liippasi. Mistä hitosta ne jätkät oikeesti aistii sen, että ”nytpäs sillä menee hyvin, sekoitanpas sen pään taas uudestaan!” Niillä kyllä salee on joku hiton tutka tota varten!!

  Ois niin ihana sanoo joitakin fiksuja ja aikuismaisia sanoja tähän väliin, kuten ”unohda se sika, sä löydät oikeesti niiiiiin paljon parempaa”. Tottahan toi on, mut mä tiiän, ettei se oo niin helppoa se unohtaminen. Tähän auttaa vaan joku tosi ihana ystävä, jonka kaa voi jutella miesten ihmeellisyydestä ja sikamaisuudesta, pullo punkkua ja iso kasa suklaata.

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:25

   tiiätkö ne laitteet joita ravintolat käyttää kertoakseen asiakkaalle että ruoan voi hakee tiskiltä? jotka värisee ja ulisee, miehillä on sellasia kotona rivissä, kaikissa on tytön kuva ja kun joku tyttö on ollu ajan X ajattelematta poikaa, niin tulee hälytys ja luultavasti automatisoitunu viesti ”miten menee beibe” tms

   syön jäätelöä ja kuuntelen rakkauslauluja ja katon jonkun itketysleffan, kyl tää tästä menee muutamassa kuukaudessa ohi :D

 • Reply I feel you girl! lauantai, marraskuu 5, 2011 at 11:19

  Tiiän miltä susta tuntuu. Eniten ärsyttää se, että on ite niin vitun tyhmä. Paitsi että mä oon noin 10 potenssiin tyhmempi kuin sinä, koska a) mulla on monen vuoden onnellinen parisuhde takana ja b) kohta oon jo 11 kk haikaillu salaa tyypin perään… (en kehtaa ees kertoo kavereille enää) c) luvattua kunnon viestiä oon odotellu tammikuun lopusta. (Mitään läppäkommenttejä FB:ssä ei lasketa.)

  Välillä tsemppaan ja saatan oikeesti unohtaa kaverin vaikka kolmeksi viikoksi mutta sitten se taas jostain puskee esiin (yleensä joku mimmi on tägänny sen superkuumaan kuvaan facessa). Vitun vitun vittu :D

  Ps. tapasin tyypin Balilla :,D

  • Reply Ps. lauantai, marraskuu 5, 2011 at 11:29

   Luin just sun päivityksen Facen puolelta ja täytyy jatkaa vielä. Jos haluat pitää elämän ja mielenterveyden edes jotenkin balanssissa, pysy erossa kanukeista! :D

   • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:09

    kai ymmärrät että jinxasit tän jutun just niin, että tapaan viimeistään ens viikolla jonkun kanukin?

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:11

   ootko varma ettei meillä oo samaa rakkaudenkohdetta tässä? :D Joo, mä olin ihan hajoomispisteessä kun se tagattiin samaan kuvaan millon kenenkin tytön kanssa ja pakotin kaikki mun kaverit analysoimaan kuvien ruumiinkieltä, et onkohan siinä jotain romanttista nyt menossa :D

 • Reply aino lauantai, marraskuu 5, 2011 at 11:34

  Koska meistä tulee kaverit? Ei hitto :DDD. Kopioit mun elämää (eiku meniks tää toisin päin….).

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:09

   vaikka heti :D voidaan hajoilla yhessä noille urpoille

 • Reply pauliina lauantai, marraskuu 5, 2011 at 11:45

  ihana! siis se että jollaki muullaki on tollanen tilanne :D toi tilanne taas on vähän vähemmän ihana…

  mulla on siis ihan melkeenpä tismallee samanlainen tilanne, mutta tää vaan päätti ilmotella itestää facebook-viestillä ja oon taas ihan sekasi mun fiilinkien kans.. tsemppii hei sullekki! äläkä nyt vastaa ainakaa liian nopeesti, että seki saa kärvistellä välillä ;)

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:08

   haha joo, jaksoin olla vastaamatta ja olla tosi kylmä tunnin, sit oli pakko laittaa viestiä :D Nyt se vastaa siihen ja oon taas paskana seuraavat kaks kuukautta.

 • Reply ccc lauantai, marraskuu 5, 2011 at 11:55

  Pakko kysyä, että kuka A olikaan?:) Missä hänet tapasitkaan?

  M:n tiedän ja C:n ja tuol balityypin, mutta A ei nyt tule mieleen.

  JA KAMALA MIES! Olen täysin samaa mieltä, että jokaikisellä miehellä on tuo ihme hälytysjärjestelmä käytössä.

  Oma nykyinen poikaystäväni oli alkuun todella hankala. Ja aina kun hän tavallaan teki minulle ”oharit”, piti sen tulla aina sitten eteeni kuitenkin hillumaan, etten varmasti koskaan pystynyt häntä unohtamaan. No siinä mielessä ihan hyvä, että nyt ollaan onnellisesti yhdessä jo toista vuotta :D Pakko kyllä sanoa, että minun piti olla aikalailla se yhteydenottaja ja roikkuja alkuun, mutta noh, kai jompikumpi sen homman aina hoitaa…

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:06

   A:sta kirjotin pitkät pätkät täällä : http://www.rantapallo.fi/fastforlove/2011/08/10/losing-my-mind/ ollaan tapailtu nyt pari kuukautta :)

   Nokun joo, mä en yleensä jaksa kiinnostua jos kundi on helppo, mutta tollanen 1,5kk hiljasuus on vähän liikaa jo mullekkin :D Ja mä laitoin pari viestiä joihin en koskaan saanu vastausta niin ajattelin et parempi olla roikkumatta jos ei kiinnosta

 • Reply aada lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:20

  Jooooooo tääl eletää samaa tuskaa. Mä parin viikon ajan vakuuttelin kavereille (eniten kyl itelleni) et nyt mennään eteenpäi ku mitään ei kuulu, en mä semmosta hyypiötä ansaitse jnejne. Ja sitku mieli on parhaimmillaa ni kännykkä sanoo piippiip ja mieli on sekasi taas. Kyl mä pari päivää jaksoin esittää semmosta ”nojoo just ei mua kyllä kiinnostas sulle viestiä lähetellä” (mut vastasin silti joka ainooseen viestiin? uskottavaa), sit just eilen kyselin kauheesti sen perään et missä mennään ja mitä, ni vastasko tää?

  Ei tietenkää. Huooh.

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:21

   ”joo siis mä vastaan viestiin nyt tosi kylmästi ja annan sen odottaa vastausta niiiiin kauan” ja sit huomaa että viesti on täynnä hymiöitä ja sen on lähettäny 20sek viestin saapumisen jälkeen…

 • Reply Sanna lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:22

  Suosittelen vaihtoehto D:tä: ”Kuka sä oot?”

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:20

   :D :D :D ♥

 • Reply jennny lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:27

  ärrinmurrin pistää vihaks tollaset, ku se ois voinu jättää sen viestin laittamatta ja säästää sut paljolta! tuskin toi sen viestin lähetys sitä niin paljon lämmitti muutenkaa.

  yhelle kaverille kävi noin. siiis ihan suomessa kylläkin. joku entinen säätö tekstas _puolen vuoden_ jälkeen ja ensiks se tyttö oli ihan vihanen, et taasko se alkaa leikkimään mun tunteilla. mut selvis, et se jätkä oikeesti kaipas ja ennemmin vaan oli huono tilanne sen elämäs. ja nyt ne sit on yhessä. ehkä se ei aina sit ookkaa iha surkee juttu? mut toisaalta, niillä olikin mahollisuus olla yhessä. ei meriä (tarkotan sit sitä jättilampea, en sua :D) eikä muutakaa välissä.

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:19

   kai ymmärrät että oon nyt täysin vakuuttunu siitä että se oli oikeesti tosi rakastunu muhun ja on mua helsinkivantaalla sormuksen kanssa vastassa tammikuussa :D

 • Reply Anni lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:35

  Toi on NIIIN totta, niillä on pakko olla hälytysjärjestelmä käytössä millon on ”paras” aika ottaa yhteyttä… En voi laittaa kiinni vanhaa liittymääni vaan se on ollut kakkos puhelimessa jo 4kk koska eräs tyyppi kummittelee mielessä ja sehän vasta kamalaa oisikin jos en saisi tietää sen ottaneen yhteyttä….arggh
  irinaa lainatakseni:
  Toisista pääsee irti,joihinkin jää roikkumaan ja sitten on vielä ne tyypit joista tulee sulle naru kaulaan….

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:18

   ah no mutta tossahan ois sulle ihan loistava syy laittaa sille viestiä ”tässä on mus uus numero t. anni” ja sit se näyttää siltä että oot laittanu sen kaikille :D

 • Reply M lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:39

  Jotenkin niiiiiiiiiiiin tyypillistä miehiltä.

  Itelle kävi kans niin että pari viikkoo viestiteltiin ja nähtiin ja mä kuljin vaaleenpunaset sydänaurinkolasit silmissä allday everyday ja suunnittelin jo kuinka esittelen sen isovanhemmille ja häät sun muut. No sitte tuli se ilta ku päätettii tutustua vähä lähemmin, no okei, se oli jo yli puolenyön ja lähin kaahaan tyypin luo niin että sain vielä sakotkin, hurraa.. Ja sen jälkee jätkästä ei kuulunu kuukauteen mitään. Ja mä itken perään ja lopulta pääsen 30 ”vihaan miehiä”-päivän jälkeen yli siitä.
  KUNNES! Seuraavana päivänä kun tunsin itteni totally toipuneeks, tää urpo laittaa viestiä ja vannoo rakkautta ja jotenki hassusti ne mun aurinkolasit ilmesty taas mun päähän ja liihottelin enkelin siivillä sen luokse, keskellä yötä. Sama juttu, ja jätkästä ei taaskaan kuulu mitään tän päivän jälkeen.

  Siinä vaiheessa rupesin miettiin kans että mikä vittu fiksuihin naisiin menee aina näissä tilanteissa :D Kai sitä kuvitteli että tyyppi on muuttunu ja kaipaa mua nyt takasin ku tosiasia on se että pyörittää koko kylää samaan aikaan ympärillään.. No, kai naiset vaan kuuntelee liikaa tunteitaan ja sydäntään. Pitäs oppia oleen ku mies: tunteeton paska ja käyttää hyväks.
  Perkele.. Tää nyt oli mun mielipide mutta oli pakko päästä avautuun :D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:17

   Musta tuntuu että meillä on kaikilla se käsitys että voidaan muuttaa kyllä se mies ja uskotaan siihen vaan niin vakaasti, ihan sama vaikka se onkin tehny paskat ihan samalla lailla ja tapailee puolta kylää samaan aikaan, me ollaan silti aina niitä poikkeustapauksia.

 • Reply wuuuuh lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:39

  Oivoi mulla on ollut niin samanlainen tilanne ! Jäätävää säätöä vuoden ja lopulta päätin et nyt riittää ja unohan koko tyypin. No eikös se sit parin viikon jälkeen ala viestittelemään ja ehottelemaan jos oltais kuitenkin kavereita.. Ja ärsyttävintä tässä on se et en saa sitä nyt pois mielestäni.. Miten jätkät osaa tehä tän… ja naiset muka vaikeita…

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:14

   miehet on vaan pirun kieroja.

 • Reply Bridget lauantai, marraskuu 5, 2011 at 12:56

  Voi Meri.. Kuinkahan monta kertaa mä (ja miljoona muuta naisihmistä) olen ollut tossa samassa tilanteessa, ja kuinka monta kertaa se on päättynyt hyvin? Nolla kertaa! Tietenkin toivoisin että olisitte happily ever after sen balipojan kanssa, mutta.. Tsemppiä nyt kuitenkin ja yritä pitää pää kasassa! :) Tässä kommentissa ei nyt ollu mitään järkee mut aihe oli niin tuttu että pakko sanoa jotain :D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:12

   eikun sitä aina uskottelee että tää mun tilanne on jotenkin erilainen ja tää kyllä varmasti päättyy hyvin!

 • Reply acata lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:06

  Se hälytysjärjestelmä on vissiin se ainoo mutka ja lonkero niissä muuten putkenmallisissa aivoissa… Been there, done that and gonna do it again, and again, and again… .. . :/

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:11

   joo toi on pahinta, että tietää että tän tekee vielä monta kertaa uudelleen!

 • Reply acata lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:07

  Kiva uus yläbanneri muuten! :)

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:10

   kiitos :)

 • Reply Omppo lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:26

  Miehet on vaan niin sikoja!

  Itse tapasin kesällä mukavan miehen ja molemmat kiinnostuttiin toisistamme ja ollaan ahkerasti pidetty yhteyttä. Hommaa on hidastanut vai että asumme ihan eri puolella suomea. Eikä juttu siis ole edennyt seurusteluasteelle koskaan. No nyt sain töitä paikkakunnalta jossa mies asuu ja olen sinne vajaan parin kuukauden päästä muuttamassa (koitan uskotella itselleni etten hakenut töitä sieltä miehen takia :D). Mutta mitäs tapahtuukaan, se vitun kusipää ilmottaa tässä vaiheessa että on löytäny jonkun naikkosen jonka kanssa hänellä on ollut jo jonkin aikaa peliä. Ja nyt tottakai se ei sitten osaa päättää kumman meistä haluaa.

  Nyt sitten kyttään sen kuvaa fb:stä miljoona kertaa päivässä ja koitan pysyä tiukkana etten lähetä kaikkia niitä kahta kymmentä viestiä jotka olen puhelimeeni jo valmiiksi suutuspäissäni ja hellyydenkaipuu hetkillä kirjoittanut :D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:34

   APUA MIKÄ PASKIAINEN! Noille pitäis niin pystyä sanomaan että suksi suolle, ansaitsen parempaa, mutta silti suostuu olemaan tollasessa tilanteessa.

   ja kiva etten oo ainut joka harrastaa tota viestien valmiiks kirjottamista :D Mulla oli tälle herralle kyllä pari viestiä valmiina, mutta ne ei sit sopinu tohon tilanteeseen enää yhtään :D

 • Reply Suna lauantai, marraskuu 5, 2011 at 13:50

  Hei sun on pakko katto tää jakso It’s alway sunny in philadelphia sarjasta! Siin esitellää D.E.N.N.I.S systeemi mitä äijät käyttää naisten iskemisee:
  D- demonstrate value
  E- engage physically
  N- nurture dependence
  N- neglect emotionally
  I- inspire hope
  S- separate entirely

  Do it right. You Dennis-ed that girl so hard she’s yours forever.

  Toi jakso pitää kattoo et toi aukee taäysi mut mulle se oli ainakii kunnon silmien avaaja!! :D
  KATO SE!!
  http://www.1channel.ch/tv-5163-Its-Always-Sunny-in-Philadelphia/season-5-episode-10

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:10

   mä just yks päivä mietin että onkohan toi hyvä sarja :D Täytyy kattoo toi jakso :)

 • Reply Srapers lauantai, marraskuu 5, 2011 at 14:28

  voi perkele meri ! nyt sä lähet sen tyypin luo ja eka haukut sen pystöön ja sit sanot että se tekee sut hulluks että kato nyt tulin tänne sua varten, joten voisitko nyt antaa mulle vähän rakkautta ?!
  :)

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:10

   hahah :D katotaan sit tammikuussa :D

 • Reply Been there.. And still there.. lauantai, marraskuu 5, 2011 at 14:33

  Toi on NIIIIIN tuttua. Sama tilanne itselläkin. Aina kun siitä munapäästä ei kuulu mitään, ajattelen, että se oli nyt tässä, nyt kokoan itseni, unohdan sen jätkän ja jatkan kurjaa elämääni ilman häntä ja sitten se paskiainen taas lähettää viestin, pahimmillaan jonkun ”mulla on ikävä” -tyyppisen, joka saa taas laittamaan ne ällöt vaaleanpunaiset linssit silmille ja kuvittelemaan kaikkea tyhmää. Koko ajan sen tietää miten toivoton tilanne on, mutta kun on niin ”in löööööv”, niin minkäs teet. Missä saisi vaihdettua itselleen miehen aivot ja tunteet, että elämä helpottuisi.. Onneksi mä en sentään ole facebookissa, mutta samassa duunipaikassa kylläkin, jossa on helppo pitää yhteyttä ja välillä ”vahingossa” törmätä. ARGH!

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:07

   oooh mä kuolisin jos oisin samassa työpaikassa, tai luultavasti alottaisin kostoks suhteen sen esimiehen kanssa tms tosi fiksua ja sit miettisin et mikä hitto oikein meni pieleen :)

 • Reply sir lauantai, marraskuu 5, 2011 at 14:58

  Mulla oli tämmönen tapaus ja se vääntö kesti 5 vuotta. VIISI VUOTTA. Asuttiin eri paikkakunnilla, olin umpirakastunut. Se kuitenkin löysi aina jonkun uuden tyttöystävän, mä pääsin yli, mutta mies soitti taas puolen vuoden tai vuoden jälkeen, kun sillä ja toisella naisella meni huonosti. Ja mä olin valmis heittämään kaiken pois, vaikka seurustelin itsekin. Mut loppujan lopuks se aina ilmotti, että aikoo pysyä yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Yhdessä kohdassa tuli semmonen, että oltiin molemmat vapaana. Se tuli käymään mun luona, olin just päättänyt erittäin erittäin ihanan, mutta vaikean suhteen toisen pojan kanssa ja kun se mun elämänrakkaus oli lähtenyt mun luota niin menin säätämään vaikean eksäni kanssa ja elämänrakkaus oli NIIN loukkaantunut, vaikka oli tehnyt mulle samoin ties kuinka monta kertaa. Unohdin sen taas, kunnes se vuoden päästä soitti, että voisi tulla käymään. Suostuin ja ajattelin, että vihdoin me saadaan olla yhdessä ja vihdoin se haluaa olla mun kanssa. Päästiin petipuuhiin asti, jonka _jälkeen_ se ilmoitti mulle, että sillä on uusi tyttöystävä ja ei siksi halua tehä mun kanssa mitään. Otin tän kaiken taas jälleen kerran vastaan rauhallisena, koska ajattelin, että kyl se vielä sen jättää ja haluaa mut. Jonkun ajan päästä laitoin kännissä tyhmän viestin ja se soitti mulle ja sanoi, ettei enää ikinä halua olla mun kanssa missään tekemisissä, koska MÄ olin loukannut sen tyttöystävää makaamalla tän pojan kanssa. Se sanoi, että mun täytyy poistaa sen numero mun puhelimesta. Ja loppujan lopuksi teinkin sen aika riemulla jopa. Sattui ihan saatanasti, että se sai olla se joka teki tylyn päätöksen tälle asialle, mutta loppuviimein tää oli hyvä juttu. En oo ajatellu sitä kundia ton jälkeen paitsi nyt luettuani tän postauksen. Oon nyt kivassa parisuhteessa hyvän ihmisen kanssa ja mun pointti oli ehkä se, että tee tylyt sille, ennenku se tekee sulle. Vaikka se onki vaikeeta.

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:04

   lasketaanko tylyydeks se, että en laittanu vastaukseen ”pusuja” tms vaikka se laitto? :D

   • Reply sir lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:31

    HAHA! Noo onhan se alku :—D

    • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:42

     hidas mutta varma

 • Reply A. lauantai, marraskuu 5, 2011 at 15:07

  Pahimpia on ne hetket kun kuulet yhteisen kaverin kautta, että eksällä on ikävä sua. Sen jälkeen kun se on ensin jättänyt sut (vaikka ette edes virallisesti seurustellut) sen takia ettei hän halua sitoutua. Oot ollut siitä pitkään palasina, mutta löytänyt uuden rakkauden ja kihloissa. Ja sillä on tyttöystävä raskaana. Sitten kuulet että sillä on IKÄVÄ ja se KAIPAA… :D Voin sanoa että tuli kelattua sitä aika pitkään silloin. Onneksi rakastan mun nykystä miestäni enemmän kun ketään ikinä, jäänyt vaan paha pakkomielle eksästä… :D

  Herää kysymys, mitä hittoa miehet miettii?! :D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:02

   joo noi pakkomielteet on ärsyttäviä. Mulla on yks herra jota inhoan ja halveksun koko sydämestäni, mutta jos sieltä tulis ykskin kiltti sana niin voi sitä analysoinnin määrää..

   mä luulen miehet ei mieti mitään.

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 17:56

   ihana biisi <3 jotenkin osuu ja uppoo sanat.

 • Reply emppu lauantai, marraskuu 5, 2011 at 16:42

  haha sullahan on koko ajan joku eri äijä siellä kierroksessa ;D

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 17:55

   mulla on ollu ”kierroksessa” kolme (3) äijää tän vuoden aikana täällä. :D eli ihan koko ajan :)

 • Reply Miinu lauantai, marraskuu 5, 2011 at 16:59

  Taitaa joka naiselta löytyä joku tän tyypin retku elämästään… Hyi jessus hua ihan kylmii kun mietin mitä kaikkee itekin siedin!
  Tää tyyppi pokas mut kerran kun alaikäsenä norkoilin baarien liepeillä. Sit kun täytin 18 niin oltiin kuule viimesen päälle baaripariskunta, hitaat nuohottiin jne. No kun se sai mut kunnolla koukkuun, niin sit alkoi sellanenkin on-off-sekoilu, ettei mitään rajaa. Välillä se huiteli baarista kotiin jonkun pimun kanssa, välillä mun kanssa, välillä se yritti iskeä mun kavereita ja välillä se haukkui mut pystyyn, kun kuulemma tyrkytin itteeni. Se sanoi mulle sellasia asioita, joita mä en vieläkään voi toistaa (vaikka tapahtumasta on jo yli 10 vuotta)… No kun sit mun itsetunto oli aivan romuna ja viimesillä voimillani sain itteni jotenkin kasattua ja tosiaan sen uuden miehen (sama muuten mikä on vieläkin). Niin eiköhän tämä ääliö bongaa mut baarissa, vie kädestä pitäen johonkin hämyiseen nurkkaan ja sano: ”Kuule, mä haluan ruveta seurustelemaan sun kanssa”.
  Ja sit mä tein jotain, joka lämmittää vielä vanhainkodissakin:
  Purskahdin aivan hillittömään, sydämestä kumpuavaan hohotukseen. :D Siis se tilanne oli niin absurdi, koska se sanoi just ne sanat, joita olin odottanut siinä pari vuotta. En siis kyenny hillitsemään itteeni millään, vaan melkein kierin siellä hämyisessä nurkassa ja ulvoin niin että vattalihakset huusi armoa ja kyyneleet virtas. :D
  En edes tiedä missä vaiheessa se lähti. Ja sen jälkeen ei oo taidettu moikatakaan. :D

  Joten toivoa on sisaret! :)

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 17:54

   susta tuli just mun sankari! voitko kirjottaa kirjan siitä miten pääsit tilanteeseen että pystyit nauramaan sille? :D tulis todella tarpeeseen!

   • Reply Miinu lauantai, marraskuu 5, 2011 at 21:01

    Jos teen tälläsen kommenttiboksiromaanin. :D
    Eli siis se vaan oli monien asioiden summa. Mä vannoin joka viikonloppu, että enää en siihen sekaannu ja sit kännipäissäni AINA joko soitin sille, julistin viesteissä rakkauttani, itkin maskarat poskille, tai vaikka heittelin kiviä ikkunaan. Pahimmillaan kaikki edelliset samana iltana. (Poistin toki numeronkin, mutta helekutti kun muistin sen ulkoa!!) Ja sit inhosin ja halveksin omaa surkeuttani seuraavan viikon. Tätä sit toistui tarpeeks kauan, joten oli pakko laittaa korkki kiinni, koska selvänä mä olin edes vähä järkevämpi. Tosin silloin saatoin vonkua auton lainaan ja stalkata aamuntunneilla milloin missäkin parkkiksella… (Järkevämpää??)
    No sitten löin pakkaa vielä enemmän sekaisin toisen miehen avulla, jonka tää ääliö siis toki tunsi. Sekoilin sit siinä ja vedin itteni ja ystävyyssuhteet aika tehokkaasti umpisolmuun. Mun nujerrettu minuuteni siis salli siinä vaiheessa sekoilun ystäväni ex:n kanssa. (Oon aivan helvetin ylpeä ittestäni…)
    No tilanne siis oli mitä tukalin ja astuin vähä takavasemmalle ja hukutin itteni töihin. Otin ekan paikan vastaan mitä kyselin ja sain. Viikonlopputyöt piti ihmisen aika hyvin aisoissa. Sattuma astui peliin ja tapasin taas uuden miehen. Ja kuten jo mainitsinkin, niin vieläkin ollaan yhdessä. :)
    Kaikki tämä: henkinen nöyryytys, itseinho, ystävyyssuhteiden koettelemukset ja uusi rakkaus siis edesauttoivat pääsemään siihen naurupisteeseen. Erittäin kova ja pitkä tie sanoisin.
    Ja ehkä jotain osaa on myös mun mustalla huumorilla. Yleensä aina kun sattuu ja pahasti, niin järkytyksen jälkeen lohkasen kuivan vitsin siitä, mitä vielä olis voinu sattua pahemmin ja nauran. :D

    Ja mä ymmärsin, että tää viiksivallu oli siis ystävällinen sulle? Silloinhan se on huomattavasti vaikeampaa päästä sille nauruasteelle. Mä olin katsos sisäisesti verinahalla tän tyypin käsittelyn jäljiltä ja se oli sanonu mulle sellasia asioita, joista olis ansainnu mojovan litsarin, ja jotka se olis saanu, jos en olis ollu selkärangattomassa kehitysvaiheessa. Eli en siis mitenkään olis voinu niitä vaan antaa anteeks ja unohtaa. Ja sit tää sankari tulee asenteelle, et nyt teen sulle elämäs tarjouksen. :D
    Ja mä olin silloin jo kuivilla. Joten se lause: “Kuule, mä haluan ruveta seurustelemaan sun kanssa” oli niin uskomattoman röyhkeä mun korviini, että se riitti murtamaan kaikki sisäiset, piilotetut patoutumat, jotka sitten purkautui äärimmäisen fyysisesti. :D

    En siis pysty perustamaan mitään konsultointipalvelua, koska omaa tietäni en suosittele kenellekään. Mutta se hetki tulee kyllä, toisille ennemmin ja toisille myöhemmin. ;)
    Luultavasti helpommalla pääsis, jos nostais sen kissan pöydälle ja suoraan vaan selvittäis tilanteen. Kiinnostaako vaiko ei. Piste.
    Pitkälti kyseessä on PÄÄTÖS ja siinä pysyminen. Tähän pysymiseen vaikuttaa sit monet asiat. Niistä asioista kannattaa pysyä erossa, mitkä aiheuttaa horjumista. :)
    Toivottavasti joku saa tarvitsemansa potkun tästä kertomuksesta omasta alennustilastani ja siitä pystyyn kömpimisestä. Vieläkään ei oo helppoa ajatella koko asiaa. Kukaan ei ansaitse sellasta kohtelua ja meiän on ite varmistettava, ettei kukaan kohtele meitä sillä tavalla!

    • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:12

     ihana romaani ♥

     Joo se on musta käsittämättömintä että sitä tajuaa miten surkeessa jamassa on, mutta silti jatkaa ja käyttäytyy ihan miten sattuu. Sille pystyy nauramaan onneks jälkeen päin, mutta pakko miettiä välillä et miksi hitossa joku on saanut mut alentumaan ihan käsittämättömiin pohjalukemiin.

     Ja joo, nimenomaan pahinta tässä on se, että viiksivallu on ollu mulle aivan ihana aina kun on antanu kuulua itestään. Edellinen viesti tota eilistä meni jotenkin että oisitpa täällä, ikävä tms paskaa ja sit tollanen spontaani kahen kuukauden hiljasuus, ei vaan mahu mun päähän. Mä oon nyt aika hyvässä zen-tilassa tän koko homman kanssa, lähinnä siks, että tiiän että mulla ei oo mitään mahista ehtiä nähä koko tyyppiä (jos sellanen nyt tulis kyseeseen) ennen toukokuun loppua, eli kun tässä on se puol vuotta aikaa tapahtua vielä vaikka mitä. Jos mä haikailen perään vielä sit ens keväänä, niin ehkä on pakko nostaa kissa pöydälle, että terve muistatko vielä mua, olin se jota olit odottanu kuulemma koko elämäs :D

 • Reply ...Piika lauantai, marraskuu 5, 2011 at 17:35

  Pakko kommentoida vit.. siis sarkastiseen sävyyn, että ”voii voi ku sulla on niiin rankkaa, miehiä joka sormelle ja hauskoja sellaisia vielä, hirveä kohtalo siis…” Juu, siis missä HELVETISSÄ ne mun kaikki ihanat, hauskat, hyvännäköiset ja rakastettavat miehet ovat, saat*na… :) Ihan vähän vain katkeruuden siemen kylvää sydämessäni näitä sun postauksia lukiessani. Voi ei, kaipaisin niin jotain sutinaa, mutta eihän täällä pimeässä, kylmässä Suomessa sellaisesta voi haaaveillakkaan. Onko sulla joku salainen rohto vai mikä tuo vetovoimasi salaisuus on, koska tarvitsisin kipeästi jotain ihmelääkettä tännekkin, kun miehiä on kuluneen vuoden aikana ollut noin yhteen laskettuna nolla, zero, nada, noll… Huom, pian olen katkeroitunut vanhapiika 23v. jihuu!

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 17:52

   mä korjaan asian että mulla on yks ihana mies joka on hauska ja toinen, joka viiksekäs kusipää josta kuuluu kerran kahessa kuukaudessa. Arvan kumman perään haikailen :D

   Mun ehdoton iskuvinkki kaikille on se, että tulee Australiaan ja on supersuomalainen, eli ei puhu jos ei kysytä ja on muutenkin vähän jörö, nää menee ihan hämilleen siitä, jonka jälkeen niiden on pakko olla sulle kilttejä niin kauan että alat puhumaan niille. Jos haluaa pitää miehen, niin kiukuttelee sille esim aamusin. Suomessa tää ei oo vielä onnistunu.

   Myös mielikuvituspoikaystävät jonka voi tehä esim helposti naapurin pojasta tuo kummaa lisähohtoa elämään :D

 • Reply Late lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:27

  Hei apua tä on niin ihanaa lukee kaikkien kommentteja jotka on ollu ihan samanlaisissa tilanteissa!! Ja oon 100%:sti sun kans samaa mieltä tosta miesten vaistosta.

  Pakko kai siis kertoo oma tarina tähän väliin: Juttelin yhen tosi mukavan pojan (olkoon vaikkapa nyt herra X) kanssa facessa koko kesän melkee joka päivä vähintään tunnin. Olin jo aika ihastunu ja mietin uskaltaisinko kysyä häntä ulos mun kanssa. No en koskaan kysyny ja syksyä kohden hän jutteli aina vaan vähemmän ja vähemmän, vastaili lyhyemmin eikä alottanu lopulta enää keskustelua ollenkaan. Tyhmempikin siinä tajuaa ettei toista enää kiinnosta, joten mäkin annoin sit vaan olla. Olin aluks kauheen pettyny ja muuta mitä asiaan kuuluu. Meni pari kuukautta ja aloin olee jo aika hyvällä mallilla enkä haikaillu enää hänen perään. Sit olin yhen perjantain kavereiden kanssa markkinoilla, ja näin siellä sen yhen sähkärin (josta kerroin pari postausta sitten, tuskin muistat mut enivei..) ja sain kauheen kohtauksen. Mun kaverit meni ihan täysillä mukaan ja sinä iltana olin niin sekasin koko tyypistä ja ihan onneni kukkuroilla. (OIkeesti en oo _koskaan_ ollu semmonen kun sinä iltana, en ymmärrä!! Rakkautta?) No kuitenkin, heti kun pääsin kotiin menin faceen tarkotuksena ettiä herra sähkömies sieltä, mut eikö herra X jonka kanssa olin jutellu sillon pari kk sit viimeks, rupee juttelemaan! IHAN OIKEESTI!? Miks just sinä iltana! Ihan varmasti sillä pärisi joku kello et nyt toi on totally over me, ja päätti muistutella vähän olemassaolostaan. Hitto. :D

  Että tämmöstä täällä. Jos joskus selvität miten ne miehet tekee sen, niin please let me know!

  • Reply Meri lauantai, marraskuu 5, 2011 at 18:41

   Joo nää on niitä hetkiä kun muistaa miks tätä hommaa tekee, kun tulee 30 ihanaa kommenttia aiheesta :)

   Tietty muistan sähkömiehen, oon jo päättäny et meette naimisiin! ei hätää. Ja ahh, se tunne kun kaverit kattoo sua huolestuneena et mitä helvettiä sulle on tapahtu, et oo koskaan tollanen kun käyttäydyt oudosti jonkun miehen takia. Mutta joo, herra X:llä on selkeesti alkanu hälytyskellot soimaan, mut keskity silti sähkäriin, hitaasti hyvää tulee! :D (oon aika varma että jos nyt ihastun taas pahasti X:n niin prinssi harry pyytää mua ulos)

   Mä lupaan yrittää selvittää miten noi miehet tekee sen. Meen opiskelee miestutkimusta ja teen gradun aiheesta :D

   • Reply Late sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 14:10

    AHhahaha kiitos paljon. :’D Lupaan lähettää sulle kutsun sit meiän häihin. Tosin voi mennä vähän aikaa et älä ihmettele.. Selvittelin vähän asioita ja sain tietää et hän asuu jo yhdessä tyttöystävänsä kans. Hmm. Onks se paha?
    Mut toisaalta, kaveria lainatakseni: ”tyttöystävä ei oo este, vaan hidaste!” :D

    Mut toisaalt, jätin sinne Australiaan viime kesänä yhen miehen keneen rakastuin n. kahdessa sekunnissa. Juteltiin 5 min jonka jälkeen se vähän niinku tuupittiin pois mun luota, enkä oo sen koommin kuullu mitään hänestä. En tiiä nimee tai mitään muutakaan yhteystietoja. Mut tiiän et hän asuu Queenslandissa! Et totaa, mietin ku siellä kerran oot ni voisit koittaa etti hänet mulle? Piece of cake, right? :DD

    Ja joo mitä sä sit kuvittelit!? Totta kai prinssi Harry pyytää sua ulos saman tien kun hän huomaa et oot totaalisen sekasin X:stä. Niin se vaan toimii.

    • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:31

     Okei, alan kyselee siis jokaiselta pojalta joka vastaan tulee, että mites juttelitko sellasen suomalaisen tytön kanssa viime kesänä? (vai näiden talvella?) sähkäri nyt tarvii vaan selkeesti vähän aikaa ymmärtää, että oot sille SE oikee. Vähän niinku prinssiki, joilain miehillä vaan kestää hetki. Oota vaan kun rakastut johonkin putkimieheen, ni sähkäri on kukkien ja sormuksen kans ovella!

     • late maanantai, marraskuu 7, 2011 at 15:29

      Joo siis niiden talvella. Mutta kiitos paljon, eiköhän se sieltä pian vastaan tuu! :D
      Ja joo, oot ihan oikeessa. Jollain miehillä vaan kestää hetki. Mut mitäs sit ku istutaan mummoina keinutuolissa ja yhä vaan odotellaan? :/
      No onhan meillä onneks tää: http://www.fi.victoriamilan.com/?utm_source=MSN+FI&utm_medium=Banner&utm_term=MMN&utm_content=Banner&utm_campaign=MMN+FI+CPA

      Voi terve..

     • Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 17:04

      MITÄ HELVETTIÄ?! Onhan toi sivusto vitsi ?!

      Me ollaan ton Sannan kanssa päätetty jo vanhempina perustaa yhteisö jossa asutaan koaloiden ja kengujen ja norsujen kanssa ja käydään seksilomalla Balilla kattomassa Aussisurffareita aina kerran vuodessa, voit muuttaa sinne!

 • Reply -V- lauantai, marraskuu 5, 2011 at 19:21

  Mä oon niin samaa mieltä tästä sun kanssa! :D

  Itekki olen just kohta puol vuotta haikaillu ripari-ihastuksen perään (joojoo, oon melkein 10v sua nuorempi mutta silti sama juttu), riparin jälkeen olin varma että se tyyliin vihaa mua koska ei sanonu koko viikon aikana mitään mut sit heti sen viikon jälkeen facebookissa pyytää kaveriks ja rupee juttelee ihan koko ajan. Sielt tuli just sellasta tekstiä että meikäläisellä pyörii sukat jaloissa :D Siinä sitte tuli jotain juttuu ja sit lähin 3 viikoks englantiin kielimatkalle. Siellä tokalla viikolla juteltiin sitte fb ja tää kerto miten se aikoo järjestää mulle romanttisen yllätyksen ku tuun takasin suomeen, kynttilöitä, ruusuja etc (eiks tässä ois pitäny hälytyskellot soida, 15v kakara puhuu tälläsiä? hei haloo :D)

  Tulin sitte takasin suomeen ja herra ei sitte puhunu mulle yhtään, aloin miettii että mitä vittua. Pari päivää tän jälkeen luin fb että se on parisuhteessa yhden vuotta nuoremman tytön kanssa :D Siinä vaiheessa en uskonu silmiäni ku seuraavana päivänä tää tulee ihkuttamaan tätä uutta muijaansa mulle :)) Siinä sitte itku kurkussa kuuntelin sitä ja nyt pikkuhiljaa oon alkanu unohtamaan sen, mut kuinka ollakaan, just sillon tulee juttelemaan mulle, on ihana ja huomaavainen ja sellanen :D Siinä sitä taas ollaan :D Tää sama toistunu nyt pari kertaa ja viimeks eilen tuli kertomaan miten niillä oli ollu joku riita, kappas ku mun seura kelpas taas. Perkele :D

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:03

   miehet on siis sikoja jo ihan nuoresta pitäen :D ikävää tässä on se, että ne on tossa samassa jamassa viel 20vuoden jälkeenki :D

 • Reply jenni lauantai, marraskuu 5, 2011 at 22:30

  nyt on pakko kommentoida ekaa kertaa: oot IHANA! <3 :D

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:59

   haha puspus <3

 • Reply sydämmensä särkenyt lauantai, marraskuu 5, 2011 at 22:40

  Tiedätkö, minulle kävi täysin samalla tavalla ! ;s Tiedän todellakin miltä sinusta tuntuu..
  Niin, ja olen samaa mieltä kanssasi; Miehillä on joku kone asennettuna aivoihin, kun he huomaavat että nainen alkaa unohtaa, he tulevat puolen vuodenkin jälkeen (kuten minun tapauksessani) ja muistuttavat taas olemassaolostaan.
  No, mutta en ala enää purkaa tässä sydäntäni, tämähän on sinun blogisi:) Mutta haluan,että tiedät : Et ole tämän asian kanssa yksin !

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:58

   purkaminen auttaa ;) mutta joo, ihanaa huomata etten oo yksin! tsemppiä sulle!

 • Reply Sonja lauantai, marraskuu 5, 2011 at 23:30

  Älä ota tätä nyt Meri väärin, mut mä niiiiin uudelleenelän sun kautta mun villiä sinkkunuoruutta! Tai no, ei mulla nyt ihan noin villi ollu ;), mut kuiteski! Must nää postaukset on parhaimpia! Mähän oon siis jo ylivanha 28v. ja 8 vuotta ollu saman miehen kaa ja nykyään naimisissa ja yks tollanen ihana 9kk hirviövauvaki tossa pyörii, joten näitä on ihana lukea! Mullahan ei mitään elämää enää oo (:D) tai no, mun elämä on hieman erilaista, kun sun tällä hetkellä, joten kiitos kun jaat näitä miesjuttuja meille <3

  Mitä tulee itse postauksen aiheeseen, niin toi on kyllä totta, että miehillä on joku ihme hälytin. Ja mä luulen, että kaikilla naisilla tulee aina olee se joku yks, joka kummittelee koko loppuelämän, vaikka löytäiskin sen oikean, jonka kanssa viettää (toivottavasti) koko loppuelämän. Jonna Tervomaa laulo, että "yhtä en saa, yksi jää aina puuttumaan". Mut sitä yhtä (tai monta ;) voi sitten ajatella siellä kiikkustuolissa vaikka..

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:58

   joo siis varmasti on, musta vaan tuntuu että mulla on noita kummituksia jo muutama mielessä.. mutta jos ne ylimääräset sitten katois siinä vaiheessa kun ”se oikee” löytyy :D

   pusuja hirviövauvalle!

 • Reply Anse sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 00:33

  No siis tähän haluaisin vaan heittää ehdotuksen ilmoille:

  laitat mr. balille sen sun känniviestin, missä on kuva susta niissä sexyhepeneissä! :D hahaha ja odottelet vastausta!!!

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:56

   trust me, se kuolis vaan nauruun :D en oo millään lailla uskottava niissä :D

 • Reply miina sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 00:38

  MERI KUUNTELE!
  ÄLÄ laita mitään, että pilasit mun elämän yms. koska jos mies tällein tekee ni se haluu vaa pitää hauskaa ja se haluu vaan sillon ku se haluu. Ja jos lähettäisit viestin, että ”vihaan sua, pilasit mun elämän” niin se tietää et oot ”koukussa” siihe!
  Sun pitää vastata jotain, esim ”Hej (sit sen nimi), kiva että viihdyit Balilla. Mutta voisitko ystävällisesti jättää minut rauhaan ja lopettaa yhteydenoton. Olen onnellisessa parisuhteessa ja elämäni pyörii erittäin hyvin. Olen onnellinen ja toivon, että olisit myös minun puolestani. (Meillä oli mukavat pari kuukautta(?) ja) toivotan sinulle kaikkea hyvää jatkossa. Meri ”

  Vaikka susta nyt tuntuu paskamaiselta, niin se ei auta että vittuilet sille. Tiiän et kuulostan varmaa ihan joltain äidiltä, mutta oon varma että tää on parempi vastaus ku vittuilu.

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:55

   juu en laita, en anna sille paskiaiselle sitä tyydytystä :D ja kun ei se oikeestaan ees pidänny paitsi muutamiks viikoiks. :) en tiiä, en haluu/ osaa olla sille ilkee tai superkylmä koska välitän niin paljon, mutta osasin (ainakin mielestäni) olla silleen suhteellisen neutraali vastauksen kanssa :)

 • Reply Ninu sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 00:54

  Toi on niin tuttua ja oon hetki sitten ollu samassa tilanteessa. Mut mä vastasin..ja no, romahti sitten taas kaikki js nyt inhottaa, että edes tuli vastattua ja taas odotettua jotain.

  Ihana lukea näitä sun miessotkuja, kun ei tunnu enää niin yksinäiseltä. Piristää vähän omaa päivää :)

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:53

   mä uskottelen itelleni että mun vastaus oli niin kylmä ja tunnen itteni tosi voittajaks :D saa nähä koska se todellisuus iskee…

 • Reply henrica sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:26

  http://www.youtube.com/watch?v=lsWsasqIoyk&ob=av3e tässä ihan kiva tämmönen ns masistelubiisi !

  • Reply Meri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 10:51

   joo noita löytyy! :D pitäis tehä varmaan oma playlist niille… :)

 • Reply n sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 11:19

  Itsellenihän kävi niin, että olin aivan umpirakastunut kevyet 2v putkeen ja siinähän sitä kevyttä säätöä oli puolin ja toisin, kunnes sitten lopulta ite laitoin pisteen hommalle ja päätin että ei enää ikinä. Pari vuotta sen jälkeen vasta sain itteni jotenkuten kasaan, tapasin uuen miehen ja rakastuin ja olin aivan superonnellinen.

  ….kunnes tämä ensimmäinen idiootti yhtenä iltana laitto viestiä että missä oot, lähetkö käymään ulkona ku oon kuskina kavereille. JA minä idiootti lähdin. JA tämä henkilö sitten kertoi että oli ollut tosi rakastunut muhun ja kaipaa mua edelleen joka päivä. Kiva silleen että olin siinä vaiheessa jo kihloissa. ÄÄLIÖ.

  Paljon se mua vissiin kaipaski, tästä illasta n. 2vko, sillä oli tyttöystävä ja nyt ne on sitten kihloissa. H U O H .

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:48

   Niin tyypillistä miestä. Oot selkeesti kummitellu sen mielessä (niinkun se sanokin) mutta kun se tajus saaneensa rukkaset, niin se pääty sit siihen toisiks parhaaseen vaihtoehtoon. Ehkä se on meidän ongelma? Me ei koskaan tyydytä siihen 2. vaihtoehtoon jos tiedetään et tarjolla on parempaakin?

 • Reply christel sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 19:25

  munkin on ihan pakko kommentoida oma ihanakusipäinen juttu :D luin tämän postauksen eilen ennen kuin lähdin viettämään iltaa ja mietin että niinpä niin, tällainenhan mullakin on ollut puoli vuotta. kyseinen herra on/oli hyvä ystäväni ja sitten kävikin niin kun erosin exästä (omasta tahdosta kylläkin) niin tästähän kaveriherrasta tuli säätöjuttu.

  ennen tosiaan kun oltiin pelkkiä kavereita niin tuli juteltuakin, mutta jotenkin nuo yölliset baari-illan jälkeiset säädöt on muuttanut niin että me emme puhu enää toisillemme, hyvä jos moikataan facebookissa tai sitten ihan ihmisten ilmoilla :D ja tässä puolen vuoden aikana ollaan oltu vaikka kuukausikin puhumatta ja näkemättä ja aina ajatellut että nyt loppu, niin eikö herra aina osannut laittaa viestiä ja siellä on sitten öitä oltu. jossain vaiheessa syksymmällä oli niinkin jopa että olin pari täyttä viikonloppua hänen kanssaan ja sitten taas lähes kuukauden tauko..

  no viimeksi sitten olin taas sortunut edellisenä viikonloppuna ja eilen ajattelin että MINÄ laitan sille viestin ja katsotaan miten käy. no eipä kuulu minkäänlaista vastausta moneen tuntiin ja tämän postauksen rohkaisemana ajattelin että NYT se on oikeasti loppu, mikään ei käännä tätä päätä. juu ei varmaan kun herra soittaa kolmen jälkeen josko menisin hänen luo yöksi. eipä siinä sitten tämä päivä meni mukavasti nukkuessa ja kateltua leffoja kuin pariskunta. ja varmanakaan nähdä taas kuukauteen.. :D

  kaikkein parastahan tässä jutussa on etten edes itse välttämättä halua alkaa seurustelemaan, mutta jonkunlaisen selvityksen haluaisin tälle jutulle :D

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:20

   Toi on joo pahinta, että miehet kyllä saa soitella ja tekstailla sillon puol kolme, mutta kun tyttö laittaa viestiä, niin ei voi perkele vastata siihen. Näitä tilanteita voi vaan voittaa.. Teillä tota tilannetta varmaan hankaloittaa aika lailla viel se että ootte ollu kavereita.. Ja joo, epäselvyys on pahinta, toisaalta mä ite elän ”suhteessa” jota kieltäydyn määrittelemästä yhtään mihinkään :)

 • Reply ktri sunnuntai, marraskuu 6, 2011 at 21:29

  Toi tilanne on ihan kamala ja niin tuttu että raivostuttaa! Mää en tajua, miten ne onnistuu aina iskeen sillon pahimmalla mahdollisella hetkellä, kun on just päässy jaloilleen, toipunu koko ihmisestä JA päättäny sekä vannonu syvästi että enää en lankee tohon ihmiseen. En kyllä keksi oikeesti parempaakaan selitystä kun ton sun Kone-teorian:D PAKKOHAN niillä on joku kone olla?

  Täällä kans aika samanlainen tilanne (ollut jo jonkin aikaa itseasiassa) ja jokaikinen kerta kun kyseinen herra on ottanu yhteyttä oon tehny tiukan päätöksen, että nyt sanon suoraan MUTTA sitten se onkin niiiiiiiiin ihana ja vastustamaton ja ne samat kerrat on myös tullut se sama fiilis ”entä jos se on nyt oikeesti tosissaan” ja siinä ollaan taas menty. Toisaalta sitä on joka kerta enemmän vaan itelleen vihanen kun ei vaan voi päästää irti tai sanoo suoraan, mutta sielä taustalla on aina se toivo muutoksesta. Hassua sinänsä että itehän tässä tekee vaan itelleen kurjan olon ja ihan överianalysoi jutut, joita ei todellaakaan kuuluis ees alunperinkään analysoida. Säälittävää:D (JA oon järkyttyny että tää tilanne on oikeesti näin yleinen kun esim. lukee näitä kommentteja…)

  Toivottavasti pystyt jättään sen omaan arvoonsa ja keskittyyn enemmän siihen, mitä sulla nyt on siellä. Ei oo helppoo, mutta aina kannattaa yrittää:)

  Hirvee tarina, mutta oli ehkä pakko vähän päästä purkaan kerta aihe oli niin osuva:) pitäis varmaan vähän useemmin muutenkin kommentoida, koska sun blogis on vaan yksinkertasesti mahtava ja oon uskollinen lukija:D
  ps. oot paras<3

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 7, 2011 at 04:17

   Joo se loistava ajotus ei vaan voi olla sattumaa! Sen huomaa jo näistä kommenteistakin, miehillä on joku salaliitto josta ei naisille kerrota mitään. Mulla on nyt tosi hyvä fiilis koko jutusta, tai oon ilonen että siitä kuulu, mut en silti pamahtu takas pohjalle niinkun alus kuvittelin :D (tosin tuijottelin just sen kuvia jotka tagattu jonkun mimmin kanssa ja mietin et onkohan niillä sutinaa :D

 • Reply Outimarie maanantai, marraskuu 7, 2011 at 21:12

  Äh, just feissiinkin laitoin, miten vajaassa viikossa ei siellä ollut tapahtunut mm. yhtään mitään. Sitte tuun tänne ja luin ton. Ei hitto sentään ku tulin kiukkuseks! Mistä tollasia miehiä oikeen löytyy??? K-kaupan alehyllyltä? Niillä on ihan varmasti just joku tutka, joka hälyttää ku naisella menee hyvin, siinä aivojen tilalla. Muuten korvasta toiseen korvaan ois suora näköyhteys. Välillä tuntuu, et olis helpompi lähteä luostariin ja elää siellä. Tosin sinneki varmaan tulis joku törkeen hyvännäkönen munkki pitää jotai paveluksii. Jos suosiolla muuttais vaan Mount Everestille johonki luolaan ja eläis erakkona jossain naisyhteiskunnassa. Tsemit sulle! Ja sitäki isommat halit, ansaitset niin paljon parempaa kuin jonkun Viiksi-Peten.

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 09:02

   joo ne on niitä missä lukee isolla ”huono erä, -50%” ja mä kiikutan ne ostoskärryyn samointein :D Joo siis mä oon tullu siihen tulokseen, että jos lähtee luostariin niin saa vaan jonkun uodon pakkomielteen Jumalaan, koska jotain draamaa pitää joka tapauksessa aina elämässä olla.. Mutta kiitos kiitos, ehkä joskus jostain löytyy viel joku vähän vähemmän urpo :D

 • Reply uuu maanantai, marraskuu 7, 2011 at 22:04

  miehet on oikeesti aika simppeleitä :D yleensä ne vaan tekee mitä lystää, mut eisemidi niin teen mäkin!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 8, 2011 at 08:57

   no mäkin tavallaan, mut mietin silti liikaa :D

 • Reply N tiistai, marraskuu 15, 2011 at 21:56

  Minäkin oon tullu siihen tulokseen, että miehillä on oltava jonkinlainen kuudesaisti tän asian suhteen! Sillon kun on aidosti onnellinen ja tyytyväinen omaan tilanteeseen, niin kaikki antiikin aikasetkin eksät päättää alkaa lähettelemään viestejä. Oon tästä entistä vakuuttuneempi nyt ku luin tän postauksen ja nää kommentit…kaikkien naisten elämä taitaa noudattaa samaa kaavaa? :D Jos ykskään mies kehtaa enää tulla mulle kertomaan, että miten hankalia kaikki naiset on niin taidampa läimäyttää ihan kunnolla!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 16, 2011 at 01:31

   joo, siis tää viimeistään todisti asian, että kohtalotovereita on noin paljon! hiton miehet

 • Reply mammu keskiviikko, marraskuu 16, 2011 at 17:29

  Toi on jotain niin rasittavaa! Miten ne urpot onnistuu aina pilaamaan kaiken just kun päässyt edes vähän yli… Tai no, en ole kyllä ite vielä mihinkään päässyt, mutta yritys on kova :D Erottiin 5 vuoden suhteesta about 9 kk sitten, koska tää urpo oli pettänyt mua -sillä oli yli vuoden kestänyt suhde ja voi jumankeuta miten voi toinen osata valehdella päin naamaa ja miten sillä voi pokka pitää kun minä ihmettelen, että mitkä hemmetin rintsikat nämäkin on, että ei kyllä varmana ole minun ja kekkuroin ne päällä ihmetellen – ja tuo ei edes johtanut eroon vaan keksin ite hyvät selitykset kaikille tollasille asioille :/ No sitten kun asiat oikeesti selviää mulle ja muutan pois ja pari kertaa riehun ja huudan niin välit meni poikki saman tein, enkä saanut koskaan puhua tälle mietityttävistä asioista.. Sitten koittaa festarit, jota oottanut koko vuoden ja oho kukapa se siellä pyörii joka keikalla 5m säteellä ja kuka pyytää käymään mökilleen ja kuka tyhmä menee ja uskoo taas kaikki kaunopuheet ja liirumlaarumit, ite siis kumminki niin jäissä että en saa purettua niitä asioita mitä oon pyöritellyt päässäni iät ajat. Tuohon asti ja tähän asti edelleen laittanut kännipäissä tai krapuloissa jotain viestiä vaikka numeron jo poistanut, enkä ikinä saa vastausta, mutta silti niitä viestejä lähetän… Sitten kun päätän, että en ota yhteyttä, niin tadaa jotakin ihan tavallisia kuulumisia alkaa tämä urpo mulle juttelemaan ja taas se on mun mielessä ja pian alotan nää viestittelykierteet kaikki uudelleen.

  • Reply Meri torstai, marraskuu 17, 2011 at 02:22

   ÄRR mikä sikamies. Lähetän sille kauheesti pahoja ajatuksia ja teen woodoonuken. Toi on muuten jännä, miten sitä on niin huippu valehtelemaan itelleen, vaikka todisteet siitä, että se toinen on ihan täys mulkku on ihan selkeesti, mutta jossain sanottiin että rakastunut nainen on maailman tyhmin eläin. Tollanen ”sattumalta” törmäily on kans raskasta, vaikka kuinka haluis päästä yli. Toivottavasti pääset pian eroon ja yli tollasesta urpoilijasta! tsemppiä!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post