IsoSmile!

Sain taas teidän kanssa jaettavaksi IsoSmile.Comin koodin!

Koodilla MP695555 saa 5 € alennuksen tilauksista joiden arvo ylittää 50 euroa. Tarjous on voimassa 22.11. asti.

Tonne nettikauppaan on tullu uutuutena hammaslankatikkuja, enkä malta odottaa, että saan ne kotiin asti testattavaks! :D Luin noista Nykissä jostain lehdestä, jossa niitä oli hehkutettu ja siitä asti halunnu kokeilla.

Mun suosikkeja IsoSmileltä on kuitenkin aina ja ikuisesti Advanced Seal liuskat ja White Vivid hammastahna. Täytyykin ehkä tehä uus tilaus tonne vielä,  hampitahna vetelee viimesiään ja liuskat on loppu… (tähän valkasemiseen jää niin koukkuun) Toisaalta mun tekis mieli kokeilla noita kaikista tujuimpia valkasuliuskoja… Tässäpä mulle puuhaa loppupäiväks kun yritän päättää kumpia haluun…

Ja kun tulee aina kysymyksiä noiden turvallisuudesta, niin mun hampilääkärin mukaan mun kiilteessä ei oo mitään damagea, vaikka noita oonkin aika ahkeraan käytelly :) Ja jos hampaat on kovin herkät vihlomaan, niin edelleen suosittelen pesemään hampaat vähän ennen kuurin alkua ja kuurin aikana vihlontaa estävällä hampitahnalla (sensodyne rules!) on tehnonnu mulla ihan erinomaisesti (oon niin elämäni velkaa sille lukijalle joka ton vinkin mulle kerto :D )

Isosmile etsii myös mallia itselleen, koolla ei ole väliä, asenne ratkaisee! Osallistuminen tapahtuu yksinkertaisesti tykkäämällä IsoSmilestä facebookissa. Samalla osallistuu myös viikottaiseen arvontaan, jossa palkintona on Crest liuskoja :) Käykääpä siis tykkäilemässä :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Roosa tiistai, marraskuu 1, 2011 at 11:57

  Nää valkasuliuskat on niin kiva juttu! Harmi vaan, etten pysty ite käyttämään kun max kahtena päivänä sen puoli tuntia, kun menee ikenet ihan älyttömän kipeeksi. Vaikken laitakaan niitä liuskoja edes ikeniin asti. Ekan kerran kun noi tilasin niin käytin innoissani noita 4 päivänä putkeen ja sitten oliki ikenet tulehtuneet ja meni lähemmäs kolme viikkoa saada ne kuntoon. Mutta sillon tällön aina pystyy noita pitämään, onneksi. :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 2, 2011 at 02:11

   voi ei :( eiks oo ehkä olemassa jotain hampitahnaa joka vahvistaa ikeniä tms? :D jos semmonen auttais…

 • Reply late tiistai, marraskuu 1, 2011 at 14:40

  Oltiin mantsan tunnilla multimediassa ja päätin sit käydä kurkkaamassa ootko jo päivitelly blogias. Yllätys oli aika suuri kun ruudulle pärähti iso EI! Sun blogi oli laitettu kiellettyjen listalle koska se sisältää seksiä/pornoa/kiroilua/tai jms… EN YMMÄRRÄ :DDD Pakko oli tulla kertomaan!

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 2, 2011 at 02:05

   haha :D no en ihmettele :D

 • Reply Nede tiistai, marraskuu 1, 2011 at 18:15

  Mä tilasin noita miedoimpia vähän aikaa sitten ja oon ollu kyllä supertyytyväinen! Jo parin liuskan jälkeen näky vaikutus ja voin vaan ihastella lopputulosta! Ja vaikka mulla on aika vihlovat hampaat muutenkin niin nää ei lisänny vihlontaa lainkaan vaikka käytin ihan normi tahnoja jne.! :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 2, 2011 at 02:03

   joo noi on kivoja kun näkyy vaikutus niin nopeesti! Mä yleensä säätän about 5 liuskaa paketista myöhempään käyttöön että saa tehtyä sellsen pikavalkasun kun tuntuu että hampaat taas muuttaa väriään :)

   • Reply Nede keskiviikko, marraskuu 2, 2011 at 10:32

    Tää oli vasta mun eka kokeilu niin käytin noi kaikki, mutta tosiaan vois tilata paketin spessutilanteita varten :) Tuolta vissiin voi tilata vaan yhden paketin sillai ettei mee tulliin vai miten se oikein menee.. Oon ”hieman” laiska tällasten asioiden kanssa ja haluun kaikki kotiovelle :D Just ja just jaksan kävellä postiin aina tonne tien päähän ärrälle! (matka kestää siis minuutin…)

    • Reply Meri torstai, marraskuu 3, 2011 at 06:09

     jep :) mut tuol ei oo postareita niin raaskiikin tilata :)

 • Reply Lindsay tiistai, marraskuu 1, 2011 at 20:16

  Tuo hammastahna joka maksaa sivuilla 18e, maksaa Jenkeissä 3,5dollaria :D Jännä miten siinä kun tuotteet tuodaan rapakon taa, tulee hintaan lisää about 15e! Ostin oman tuubin Jenkeistä, mutta en ole vielä ottanut sitä käyttöön :) Toivottavasti se on hyvä, hinta ei ainakaan oo paha, joten siksi onkin vähä skeptinen olo sen suhteen :D

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 2, 2011 at 01:59

   joo saahan noita halvemmalla sieltä, mutta noissa maksaa postitus + vaiva :D Toisaalta toi hampitahna on mun mielestä ehdottonmasti myös sen 18e arvonen :D Toiminu mulla ainakin tosi hyvin! :)

 • Reply Riina maanantai, maaliskuu 19, 2012 at 19:20

  Moi, tilasin isosmilestä 43e maksavan hampaidenvalkaisuliuska paketin ja isäni maksoi kyseisen paketin torstaina 15.3 eikä sähköpostiini ole vieläkään tullut mitään vahvistusta tästä maksusta niin tuleekohan sieltä ikinä mitään…?

  • Reply Meri maanantai, maaliskuu 19, 2012 at 19:55

   kannattaa laittaa isosmilelle sähköpostia, mä en ikävä kyllä tiedä mitä sielä tapahtuu… Periaatteessa jos se on torstai iltana maksettu, niin se on saattanu näkyä sielä tilillä vasta tänään… mutta kannattaa kysyä, niin ei tarvi pohtia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post