I prefer to be called ”boundary challenged”

Mun eiliset poppakonstit toimi sen verran että pääsin ku pääsinki nukkumaan rannalle ja lukemaan loppuun mun kirjan joka oli ollu kesken varmaan kaks viikkoa (Camilla Läckberg – Jääprinsessa, oli ihan hyvä)

Oli ihan huonot aallot, niin ei ollu juurikaan mitään silmänruokaa, mikä oikeestaan oli ihan hyvä, koska olin niin syventyny mun kirjaan etten ois kerinny kattomaan niitä.

Mun on pakko käydä ostamassa itelleni joku hiekkaleikkisetti, koska oon aina tosi kateellinen kaikille ipanoille, jotka rakentelee hiekkalinnoja :D Luulen että niiden vanhemmat ei arvostais sitä, jos menisin mukaan leikkimään. Tai sit jos teen vaan äkkiä sen oman vauvan, (tosin näin unta että sain lapsen joka paino melkein 5kg, enkä oo varma uskallanko sittenkään saada sitä hirviövauvaa..) niin voin sit leikkiä sen kanssa.

Onneks rantapäivissä voi luottaa ainakin yhteen varmaan tekijään, eli Stalkkeriin! Mä en tiedä oliko herran hälytyssysteemi ollu rikki, kun meni varmaan tunti ennenkun se ehti rannalle asti. Nähtiin Vince Neilkin, mutta sillä oli kiire kotiin eikä se tullu ees juttelee Stalkkerille, joka oli tutusti ja turvallisesti heti meijän vieressä. Mut ainakin tiedetään nyt missä Vince asuu :D Kyseessä on sellanen superhulppee talo, suoralla merinäköalalla, varmaan Gold Coastin kalleimpia kämppiä toi koko ranta täynnä… Missäköhän voi ilmottautua sen vaimokokelaaks?

Toisaalta mulla ei oo aikaa nyt vaimoilla Vince Neilille, koska mun suosikkipoikaystävä Prinssi Harry tuli moikkaamaan Stalkkeria! Mun kirja oli onneks siinä vaiheessa ja luettu, niin ehin tuijotella ja (kuvaamaan todella huomaamattomasti kännykällä) mun tulevaa poikaystävää.

Se on vähän ruipelo, mutta jahka meillä on muutama vuos viikko seurustelua takana, niin enköhän oo saanu sen syötettyä ihan miehen kokoseks.

Miks musta tuntuu että stalkkeri tuijottaa suoraan kameraan tässä?

En malta odottaa että kello tulis sen verran että olis jotain järkeä lähteä rannalle muutenki ku surffaamaan. Kieltäydyin surffivaimon roolista ja ryömin kotiin jatkamaan unia, kun A lähti aamulla aaltoihin, en viittiny kertoa todelliseks syyks että  mun on pakko päästä omalle rannalle kattomaan mun uutta unelmien miestä ja miettimään et mitä uskaltaisin sanoa sille. Ehkä meen sillä tutulla ja turvallisella ”hey how are u”:lla (mulla meni tonkin päättämiseen aika kauan..) Ja sit jos se sika ei tuu rannalle, niin mun koko elämä on pilalla.

Ehkä pyydän Stalkkerilta jotain oppitunteja ja alan seuraamaan Prinssi Harrya ihan kokopäiväsesti, täytyy soittaa töihin etten enää pääse tulemaan, mulla on paljon tärkeempi työ nyt.

Ah, A soitti mulle eilen illalla ihan intopinkeenä, et voinko mitenkään tulla sen luo, kun se on maalannu koko päivän (surffiopettaja ja taiteilija, mistä löydän näitä?) ja halus esitellä sen teosta mulle. Oletin tottakai salaa, että se on maalannu vähintään jonkun mestariteoksen musta, joten siinä vaiheessa kun tuijotin mustaa kangasta joka oli täynnä vihreitä ruutuja ja joka näytti siltä että se ois saatu aikaan viidessä minuutissa oli vähän vaikeeta keksiä ylistäviä adjektiivejä. Mä en vaan ymmärrä abstraktia taidetta.

Okei, nyt sinne rannalle.  pusmoi<3

ps. en oo ihan niin pelottava kun teksti antaa ymmärtää.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Suvi sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 10:17

  Haha, Meri oot ihan mahtava :D ! Niin piristävää lukea sun juttujas, kiitos näistä :) !

 • Reply Jossu sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 10:18

  Hhaha, ei hitto! Mä voin mielessä nähä kuinka moni nainen kattois tollasta taulua ja miettis pään sisällä että what a fuck.. :DD

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 12:07

   nokun tiiän että se osaa kyl maalata, kun sil on pari ihan supermakeeta taulua, mutta toi oli vähän sellanen WTF-kokemus :D

 • Reply Petra sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 12:10

  Sä oot Meri ihan mielettömän hauska, sun blogis on ainutlaatunen ! :) Jaksan ainak lukea kaikki sun tekstit, kirjotat tosi hauskasti ja vaikutat mukavalta ihmiseltä kaikinpuolin.

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 12:06

   haha kiitos kiitos :)

 • Reply Sanna sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 12:21

  mitäääh, kuka sano pelottava? musta sä oot vaan päättäväinen nuori nainen jolla on silmää mieskomeudelle. mä ainaki ymmärrän sua täysin, tässä miettii et tartteeks ees vedellä aamupalaa ku silmänruokaa sai jo heti ekana.
  hei vouvou prinssi harry. se on kyl niin hottis, muistan et tykkäsin siit hirveesti jo lapsena.

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 12:05

   prinssi harry on ihana. voisin vaihtaa sen sekä A:han ja Mattyyn!

 • Reply Saara sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 12:23

  Ootpa ruskee! :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 12:04

   Anna on :)

 • Reply jeppp sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 13:03

  Voi Meri, siun blogi on nii aito, sie oot niin aito :) <3

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 12:03

 • Reply aurora sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 13:08

  Eka kerta ku kommentoin wohooo !!
  Mut rakastan sun blogia :D Repeilen aina yksin sun miesongelmille ja jutuille ja sul on hirveen kiva tyyli miten kirjotat! :—-)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 11:58

   kiitos :)

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 12:01

   oi kiitos :)

 • Reply Siiri sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 13:30

  Voi ku sä oot niin ruskee! kävis toi biitsi nyt näiden esseiden kirjottamisen sijasta…

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 11:58

   se on Annan selkä :)

   • Reply Siiri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 15:42

    Jaa! no mut ruskee silti! :-D

 • Reply M sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 16:51

  Applen käyttämää ehdollistamista selkeästi, että kun kirjoitit ipanoista, luin sen iPano. Well… ;D

  • Reply Meri maanantai, lokakuu 24, 2011 at 11:57

   joo, uus Internetseksi-ohjelma iPano :D

 • Reply anbbe sunnuntai, lokakuu 23, 2011 at 20:34

  Haha, oot ihan pelottavan huippu:D.

 • Reply Anskubansku maanantai, lokakuu 24, 2011 at 13:48

  Suosittelen tutustumaan paikallisen rugby joukkueen tarjotaan jos surffarit alkaa ketuttamaan. :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 25, 2011 at 18:42

   mä en vielläkään erota afl ja rugby pelaajia toisitaan :D

 • Reply unni tiistai, lokakuu 25, 2011 at 20:45

  hei, sä ET voi oikeesti tulla pois sieltä ennen ku oot rakennellu hiekkalinnoja yms! :D ite löysin sisäisen lapseni kalajoen hiekkarannoilla, istuin 24/7 lapio kädessä siel hiekas……………………… tai sit en vaa ollu iha normaali

  • Reply Meri torstai, lokakuu 27, 2011 at 11:53

   joo käyn ostamassa jonkun lapio-ämpäri setin ens kerralla kun käyn kaupoilla :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post