I Wanna Marry My Stalker

Palatakseni vielä eiliseen aiheeseen, niin sunnuntai kulu melko pitkälle rannalla. Jotkut luki jo tästä Annan blogista, joten pahottelen toistoa. En jätä kirjottamatta kuitenkaan sen takia, että kaikki jotka lukee mua, ei lue myös Annaa. :)

Ku lähettiin rantsuun, niin totesin että meijän oma Stalkkeri on parvekkeella. Tää on siis mies, joka on yllättäen kiinnittäny huomiota siihen, kun kaks tyttöä räpsii kameran kanssa parvekkeen alla ja pari kertaa moikannu jossain kun tullu vastaan. Selvä stalkkeri siis. Ja voi jeesus kun se kerran kehtas kysyä että mistä me ollaan, niin molemmat oli ihan ”OMG, VITTU MIKÄ VAANIJA!?!” Mutta joo, stalkkeri oli parvekkeella ku lähettiin rannalle ja sanoin Annalle että paljosta vetoa että kohta tulee perässä.

Ku oltiin vartti makoiltu, niin Anna tökkii mua kylkeen että kato kuka tuli, no stalkkeri oli saapunu paikalle surffilautansa kanssa (siinä että oli aurinkoinen päivä ja hyvät aallot, ei varmaan ollu mitään tekemistä asian kanssa, vaan tää johtu pelkästään meistä) ja teki leirinsä ihan meijän viereen. (oltiin kuitenkin ainakin 10m päässä siitä, mistä pääsee nopeiten kotiin)

Oon nähny pelottavammankin näkösiä stalkkereita. Ja näiden kuvien jälkeen voidaan miettiä että kuka stalkkaa ja ketä :D

Parasta stalkkerissa oli kuitenkin sen komeet kaverit (ja yks ällö, mutta sitä ei lasketa) jotka kävi kaikki vuorollaan moikkaamassa sitä. Sen jälkeen kun olin jääny kiinni siitä että tuijotin yhtä niistä suu auki ja kuola roikku jossain rinnan korkeudella, niin en enää kehdannu alkaa kuvailee sitä. Mutta se oli söpö ja sillä oli vaalee surffitukka, eikä ees viiksiä! Ja se moikkas (ehkä siks että olin tuijottanu sitä) jonka jälkeen olin sellasessa pienessä shokkitilassa. Täällä on kiva, kun söpöille pojille voi sanoa  ”hi how are u?” ilman että ne pitää mitenkään outona. Tai kun ihmiset moikkailee toisiaan koko ajan (eli suomen mittakaavalla kaikki on  ihan kylähulluja)

Sen tosi söpön pojan (josta muistin  just että se kehu joskus mun pinkkiä kynsilakkaa! ollaan ihan meant to be!) lisäks stalkkerilla oli kaveri joka näytti ihan Vince Neililtä. Tai ainakin sillä oli vaalee pitkä tukka ja se oli varmaan saman ikänenkin. Mutta se rusketus, lihakset ja surffilauta vaan tekee ihmeitä (tosin eilen todettiin, ettei niitäkään tarvita)

Siinä missä mä kuolasin Vince2:sta niin Anna katteli jotain pikkupoikia jotka pelas socceria meijän edessä (eli tuli mun tielle kun yritin kuvata todella huomaamattomasti täydellä zoomilla Vinceä)

Ihme ruipeloita! Katellaan 20 vuoden kuluttua!

Mulla on muutama tällänen kuva, kun tajusin että Stalkkeri tuijottaa että mitä hittoa kuvailen. Mutta tulipa kuvattua mun uusimmat havaianakset samalla :D

Mä en voinu enää keskittyä mun kirjaan tai kuunnella musiikkia kun piti keskittyä vaanimaan stalkkeria ja sen kavereita.

Nyt alan lakkaamaan kynsiä pinkeiks siltä varalta että törmään siihen söpöön lähipäivinä (luulen että sekin asuu samalla kadulla) ja sit lähen vaanimaan mun vaanijaa. Ah ja voitteko kuvitella, se pyys että voidaan kattoa sen tavaroita kun se kävi hakemassa safkaa ja kysy et halutaanko me kylmää juotavaa! Että se kehtaa! Ei mitään häpyä! Tytön saa pois suomesta, mutta suomea ei pois tytöstä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Janette maanantai, lokakuu 17, 2011 at 08:35

  :’D älyhauska postaus!

 • Reply marië maanantai, lokakuu 17, 2011 at 10:22

  ahhahhaha :D kuulostaa ihan täydelliseltä!! ”tytön saa pois suomesta, mutta suomea ei pois tytöstä”! juurikin näin, kaikki on aivan sekoja jos vähänkin yrittää hymyillä ja tervehtiä ja siis poiketa suomalaisesta junttimeiningistä

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:34

   jep! :D

 • Reply Anni maanantai, lokakuu 17, 2011 at 10:23

  Stalkkerikuvia! Vihdoinki! Tätä oon kuules ootellut jo, koko postauksen täydeltä noita aussimiehiä :D Varsinki ku täällä vuoraudutaan yhä paksumpien vaatekerrosten alle..

  Ei siis sillä että syyttäisin sua stalkkeriksi, päinvastoin taidan kannustaa siihen :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:34

   joo ne on jääny luvattoman vähälle, täytyy yrittää korjata asia :D oon kohta putkassa salakuvaamisesta :(

 • Reply JMP maanantai, lokakuu 17, 2011 at 10:48

  Hahahha tää postaus oli todella viihdyttävästi kirjoitettu, kiitos nauruista! Voin samaistua täysin. Itsekin oon mieltynyt tällä hetkellä nelikymppisiin miehiin, tykkään stalkeroida muita (etenkin hyvännäköisiä miehiä) ja luulen aina että kaikki miehet, jotka vähänkin tuijottaa minuun päin tai kehtaa edes puhutella on ihan selkeästi joku sekopää stalkkeri (vaikka itsekään en sellainen siis tietenkään ole). Joskus jopa epäilen, että mulle juttelemaan tulevat naisetkin yrittää iskeä mua.

  Rakastan tapaa, jolla asettelet ja ”kehystät” blogisi kuvat, etenkin tässä postauksessa (ja sama tyyli ollut aiemmin käytössä). Laatukamaa!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:33

   mulla on joku uus pakkomielle alottaa keskustelu esim naistenvessassa jokaisen sielä olevan tytön kanssa.Täällä se on viel ihan normaalia, mutta suomessa saan varmaan turpaani kun yritän iskeä tarpeeks homofobista naista:D

 • Reply strawberryy maanantai, lokakuu 17, 2011 at 10:56

  Ensinnäkin tohon edelliseen postaukseen viitaten, oon ihan varma, että oot nyt ihastunut vanhempiin miehiin sen takia, että siitä tulee itelle nuorempi fiilis (puumana olemisen IKÄVÄ puoli on, että siinä ei vältsisti pääse kovin nuoreksi itseään tuntemaan).

  Ja toiseksi, onko noi Havaianakset mukavat jalassa? (täällä Suomen lokakuussa se on elämisen kannalta kuitenkin melkoisen tärkeä tieto) Mua on nimittäin jo pitkään epäilyttänyt noiden flip floppien toi varpaiden väliin tuleva ”osa” kun joskus vuosia sitten onnistuin ostamaan jotkut tusinaläpsyt joista sai jäätävän rakon ja traumat jäi. :D Noi on kuitenkin ilmeisen suosittuja yes no maybe?

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:32

   mun mielestä ne on mukavimmat tossut mitä maa päällään kantaa, mutta toisaalta en saa rakkuloita yleensä niistä halpistossuistakaan, niin en sit tiiä että onko mulla vaan harvinaisen kestävä varpaanvälien iho :D

 • Reply aa maanantai, lokakuu 17, 2011 at 11:48

  loistava postaus :D miksei suomessa rantapäivät mee ihan tällee??

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:29

   no niinpä!

 • Reply Chaa maanantai, lokakuu 17, 2011 at 12:39

  Haahhah! Otte ihania :D Piristät päivää ku päivää jutuillas oikeesti aina! Kiitos siitä!
  Tykkään tosi paljon btw noista sun kuvista ku niissä on noi reunukset :)
  Kiitos parhaasta blogista!

 • Reply Terhi maanantai, lokakuu 17, 2011 at 14:05

  Nauratti. Niin totta. Kun joku raukka (matkoilla) käyttäytyy epäsuomalaisen tuttavallisesti epäilee välittömästi että tyyppi 1. aikoo ryövätä tavarasi 2. on kaatamassa tyrmäystippoja lasiisi ja sen jälkeen ryöstämässä ja raiskaamassa sinut 3. yrittää iskeä sinua tmv. Jos pääsee epäilysten yli ja uskoo että kaveri nyt vaan on tuttavallinen alkaa sitä todennäköisesti pitää rasittavana ja vältellä ”ei tässä nyt jatkuvasti viitsi jutella, just eilen tervehdittiin”. Ja pidän kuitenkin itseäni vielä suht sosiaalisena :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:27

   jep :D ei se suomalaisuus katoa ihan noin vaan :D

 • Reply sini maanantai, lokakuu 17, 2011 at 16:33

  Ei helvetti oot kyllä semmonen päivän piristys näillä jutuillas :DDDD

 • Reply Jenna maanantai, lokakuu 17, 2011 at 18:26

  Joojoo.. nii.. että kuka stalkkas ja ketä :D Saat vielä syytteen salakuvauksesta :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:26

   jep, sitä ootellessa :D

 • Reply Laalaa maanantai, lokakuu 17, 2011 at 20:08

  ahhah rakastan näitä sun juttuja! kyllä mullekin tommonen stalkkeri kävis ;)

  ootko muuten miettiny et tekisit ittelles formspring profiilin? se ois niin kätsy ku pystyis sielläki iisisti kysellä kaikkee jos mieleen juolahtaa!

  sit hei semmonen jutska et haluuks kysästä siltä arezilta et mikä sen tumblr nykyään on! rakastin sen aikasempaa mut se taitaa olla hävinny kun en sitä mistään löydä ja oon ihan boohoo!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:25

   en oo koskaan tajunnu formspringin ideaa? :D tai samalla lailla täällä ehtii kai vastaamaankun sielläkin. Arezilla ei mun käsittääkseni oo tumblria :(

 • Reply Sari maanantai, lokakuu 17, 2011 at 21:34

  Minä luen sua mutta en Annaa (enkä aiokkaan lukea;) pus pus Meri <3 :) :)

 • Reply Maryann maanantai, lokakuu 17, 2011 at 22:19

  Sää vaan oot niin paras!!!

 • Reply Virpi maanantai, lokakuu 17, 2011 at 23:01

  Kannattaa tarkistaa, että ovet ja ikkunat on varmasti lukossa tulevina öinä… never know, kun on tollasia naapureita :/

  Oot ihqu <3

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:24

   jos se tuo ne söpöt kaverinsa mukanaan, niin se saa tulla kylään koska vaan <3

 • Reply linba maanantai, lokakuu 17, 2011 at 23:12

  Oon ihan varma että tää teijän Stalkkeri lukee sun ja Annan blogeja :D Nyt se ihmettelee näitä kuvia ja yrittää kääntää google kääntäjällä tätä tekstiä että mitä ootte kirjottanu! Oon ihan varma :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 18, 2011 at 04:24

   haha voi sitä parkaa kun yrittää translatorilla noita kääntää :D

   • Reply temp tiistai, lokakuu 18, 2011 at 23:50

    Jos se tätä lukee se ymmärtää vaan otsikon ja tunnistaa itsensä kuvista ;D

    • Reply Meri keskiviikko, lokakuu 19, 2011 at 05:55

     nooh, ehkä se ei eksy suomalaisiin blogeihin :D

 • Reply Salla tiistai, lokakuu 18, 2011 at 13:06

  Hahaha, kiitos pelastit mun päivän tällä :’D Ihan mahdottoman hauska ja osuva kirjoitus!!

 • Reply Srapers tiistai, lokakuu 18, 2011 at 15:48

  mua ei houkuta kyllä yhtää noi rannat. tai toi sininen meri. tai toi hiekka. tai noi surffaavat pojat. ei ei ei ei !

 • Reply acata tiistai, lokakuu 18, 2011 at 20:58

  ”Kuka stalkkaa ja ketä” – parhautta! :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post