Hiphei

Kauheeta kun päivät on menny sukkelaan taas. Tänne ei kai mitään uutta, mun räkätauti alkaa vihdoin olee pelkkä muisto, tosin saan keräillä niitä räkäpapereita, joita oon onnistu ripottelee mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, vielä seuraavat kolme kuukautta. Mun kurkku päätti myös taas turvota ja nielaseminen on ihan tuskaa.. Mut ehkä tää tästä.

Pää menee ihan vuoristorataa, oon joka toinen hetki lähössä Balille ja sit yritän muistuttaa itelleni että mulla menee kotonakin ihan hyvin ja saisin vaan turpaan pahemmin ja lähtisin todennäkösesti hakemaan vaan yhen ison pettymyksen itelleni. Ihan totta, nauran aina niille jotka menee ja rakastuu joihinkin lomaromansseihin ja sit oon ite mikäkin pakkomielteilevä urpo. Ja mulla on kaks (tiiän oon sika) kivaa poikaa täällä joiden kans on kivaa viettää aikaa, miks mun  ajatukset on jossain viiksekkäässä ääliössä?

Mulla oli hyvä zen-tila viikonlopun jälkeen (huomaa sivun facebook päivitykset) ja juhlistin sitä värjäämällä erotukan itelleni (edelleen facebook..) Mutta en oo vielä täysin kokenu sitä uudistumisen tunnetta. Välillä menee ihan hyvin, mut sit tulee hetkiä ku alan itkee leffassa pelkästään siks et nään owen wilsonin valkokankaalla. Oon tullu siihen tulokseen et niin kauan kun en oo liian kauan yksin, niin en ehi ajatella liikaa :D Pakko olla siis supersosiaalinen koko ajan.

Mun unirytmi on taas ihan päin helvettiä, nukuin viime yönä 00-04, heräsin ku A lähti duuniin (ihan totta, en voi koskaan mennä täällä oikeisiin töihin kun kaikki alottaa työt niin aikasin) söin sen kans aamupalaa (eli nukuin ruokapöydässä) ja vilkutin sille ovelta kun mikäkin supervaimo. Olin hereillä pari tuntia, kattelin leffaa ja menin takas nukkumaan. Heräsin joskus puolen päivän jälkeen, tein pari tuntia töitä ja sit oli pakko lähteä kävelylle etten nukahtais, tulin kotiin, tein ruokaa ja nyt tuijotan kelloa ja mietin et koska on sopiva aika mennä takas tutimaan. Voi ottaa taas päikkärit, herätä keskellä yötä ja olla hereillä aamuun asti ja mennä takas nukkumaan. Typerä sateinen ilma kun tekee mun unitarpeesta vielä vähän tavallista suuremman.

Kun pääsin maanantaina vauhtiin tossa lohtushoppailussa eikä mun luottokortin saldo ollukkaan niin katastrofaalinen kun kuvittelin, tein ihan pikkusen tuhoja Asoksen sivuilla, uskottelen itelleni että se kesä tänne vielä kohta koittaa (tai lämmintä kyllä on, mutta koko ajan tuulee niin hulluna ettei rannalla voi olla) ja tilasin muutamat uudet bikinit. En oo vielläkään löytäny täältä juurikaan kauppoja joissa vois mix and match yläosan ja alaosan. Tai jos voi,niin se yläosan L koko on yleensä naurettavan pieni. Asoksella löytyy yläosista koot 44 asti, niin pitäis riittää näille munkin bosille. Tuolla oli aika paljon biksuja alessa, et  kandee käydä kurkkii jos tarve on.

Noihin valkosiin ei ollu enää alaosaa jäljellä, mutta ne oli niin kivat että oli pakko saada. Yhdistän ne sit johonkin muuhun tai toivon että tonne tulis täyttöä jossain vaiheessa. Ja tääl on itseasiassa Targetissa melkein vastaavat, täytyy kattoa jos niis ois alaosia viel olemassa.

Nyt miehenpuolikkaiden uus jakso. Oon positiivisesti yllättyny siitä miten hyvä Ashton on, sit ku se viel ajais sen partansa et se vois olla myös kuuma… Voisko toi sade loppua niin pääsis ulos? Jos mun pitää muka lähteä kotiin muutaman kuukauden kuluttua, niin ois ihan kohtuullista että ois kiva ilma ennen sitä! Olin (taas vaihteeks) oman sivubannerimainontani uhri ja olin jo klikkaamassa lentoja Espanjaan tammikuulle kun ne on Norwegianilla niin naurettavan halpoja. Ihan totta Barcaan alle 60€? Meri ♥ Halpalentoyhtiöt. Mutta ehkä mä odotan että Barcassakin on oikeeesti lämmintä ja suuntaan sinne vast joskus keväällä..

Ja PS, jos ette oo viel lukenu niin käykää ehdottomasti lukemassa Ikisinkun  How to tame a PLAYAH-postaus :D tosta ”En löytänyt sopivia alushousuja, joten jätin ne pois” tulee mun uus ehdoton iskulaini. Toimii varsinkin sillon kun on laittanu jalkaan ne beiget mikrokuitukalsarit. Mä itseasiassa pohdin tota vaihtoehtoa sillon kun A:n kanssa tavattiin mutta kun se oli kerinny taputtelee mua jo perseelle ja paukutteli mun strigejä mekon läpi (mä ihmettelen taas vähän enemmän miten oikein lämpesin sille..) voi miesparka ei tienny mimmoset seksintappajat sielä odotti.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply vilma torstai, lokakuu 13, 2011 at 10:23

  Meri oot niin mun sankari! Ei mitään sen fiksumpaa asiaa, meen takaisin hukuttamaan itteäni paahtoleipään. :D

 • Reply Kabuu torstai, lokakuu 13, 2011 at 12:52

  Mulla oli kerran sellanen tilanne, että olin hengaillu yhen ihan kivan pojan kans jo pidemmän aikaa ku löysin itelleni kesämiehen, joka oli 200% mun unelmien mies ja joka sano että mä oon sen unelmien nainen. Tuskailin sitte kaverilleni että mitä teen, jatkanko hengailua sen ihan kivan pojan kans joka pysyis mun kainalossa sit syksyn ja ties miten pitkän aikaa, vai pussailenko kesän sen uroksen kans ja sanon sille hyvästit syksyllä… Mun kaveri sitte kysy että riittääkö se ihan kiva, vai haluanko mä viettää uskomattoman romanssin unelmien uroksen kans, jonka muistelu lämmittää sitte vielä kasikymppisenäki.
  Uskoin viisaan kaverin sanoja ja vietin mielettömän kuuman ja ihanan kesän sen uroksen kans, enkä oo katunu pätkääkään vaikka hyvästit kirpaski sitte melko paljon. Mutta oli se sen arvosta! <3
  Että nyt vaan sinne Balille viiksimiehen tykö, niitä kivoja miehiä tulee vastaan vielä monia ja niiden kans kerkee leikkiä muullonki! Ja turpaansaannit ja pettymykset muuttuu sulosen katkeriksi muistoiksi myöhemmin, niitä kerkee murehtia sitte :)

  Peeäs. Voitko lopettaa fb-päivitykset, luen niitä aina kännykällä koulussa, bussissa, kahvilassa jne ja ihmiset tuijottaa ku nauran aina ääneen yksikseni… :(((

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 13:25

   eikun tänään just päätin etten missään nimessä voi lähteä balille :D ei nyt saa sanoa et sinne lähteminen ois millään lailla hyvä idea :)

 • Reply Irkku torstai, lokakuu 13, 2011 at 14:16

  Mulla on nyt kans ihan mahoton tilanne menossa. Kesällä tapasin ihanan miehen. Meillä oli semmonen lomaromanssi vaikka melko pian selvis että se on kihloissa. No sitä jatku aikansa, ennen kun hän sitten päätti jatkaa vanhaa elämäänsä. Noh mä sitten jäin ypöyksin ja etin itselleni laastarin. Ihastuinkin tähän laastariin ja ollaan muutama kuukaus tässä oltu vähän niin kun yhdessä ( vakuuttavaa puhetta 26v naisen suusta) Mutta en saa tätä kesämiestä mielestä! Soittelen edelleen ja pommitan sitä viesteille kännissä!! Sen avokki on jo ihan raivona ja niin on tää mun laastarikin. En vaan tajua miten pääsisin eroon siitä. Varsinkin kun kesämies tekee sitä että jos en pidä hetkeen siihen yhteyttä niin sieltä tulee puhelu ”mä haluun sua” tai jotain muuta saman tyyppistä. Koita siinä nyt taas unohtaa se…

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 14:55

   ah, tää niin tukee taas mun teoriaa siitä että miehillä on laite, joka alkaa hälyttämään aina kun tyttö pääsemässä niistä yli, unohtamassa ja jatkamassa elämää. Niillä on sellasia tilanteita varten valmiina viestipohjia joissa lukee just ”haluu sua” ”ikävä” ”oisitpa täällä” tms jotka on sit nopeeta lähettää ja PAM taas on tyttö siinä samassa lähtöpisteessä.

   Mä poistin viiksimiehen numeron, joten noi kännipuhelut/viestittelyt ei onneks onnistu, mutta facebookviestejä ikävä kyllä pystyn lähettelee edelleen… Pitäis varmaan poistaa kavereista ihan silleen oman hyvinvoinnin kannalta, mutta kun ei vaan voi…

 • Reply Laura H torstai, lokakuu 13, 2011 at 14:46

  En oo onneks näköjää ainoa jonka pää menee vuoristorataa :D Oon ite vähintää yhtä sekasin, ja kaikki on muutaman kakslahkeisen syytä…

  • Reply Meri torstai, lokakuu 13, 2011 at 14:58

   miten ne onnistuu siinä kerta toisensa jälkeen?

   • Reply t torstai, lokakuu 13, 2011 at 21:15

    niis on vaa sitä jotai ja sit viel sitä jotai mikä pistää sut tappamaa kaikki kakslahkeiset

 • Reply A. torstai, lokakuu 13, 2011 at 16:20

  Mun on pakko avautua mun mies-tilanteesta. Mulla oli pari vuotta sitten muutaman kuukauden juttu erääseen kusipäähän. Mä en oo vieläkään saanut sitä täysin mielestäni! Mikä on aika kamalaa, kun ottaa huomioon että mä oon umpirakastunut ja kihloissa! :D En voisi kuvitella olevani kenenkään muun kun nykysen oman ihanan mieheni kanssa, mutta silti välillä tulee ahdistus kun lukee facebookissa jotain, esim sen että se sai lapsen… :D Mä en ymmärrä aina itseäni! :D

  Ja Meri, sulla on maailman ihanin blogi! :D

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 14, 2011 at 06:18

   joo joistain miehistä vaan jää sellanen ikunen pakkomielle :D

 • Reply Tia torstai, lokakuu 13, 2011 at 17:52

  Sä ja anna ootte nii mun päivän piristäjiä!

 • Reply tintui torstai, lokakuu 13, 2011 at 21:18

  Voidaanko sopia ettet ikinä lopeta blogin kirjottamista joohan :D Näitä ilman vaan ei pärjäis!

 • Reply acata perjantai, lokakuu 14, 2011 at 01:19

  Höh? Mun kommentille kävi jotain kummaa? No, eipä siinä sen tähdellisempää ollut, kuin että kehuin sitä Feniin Playah-postausta, jonka lisäksi hörisin myös tälle. :) Uudesta tukasta dokumenttia, jookos?

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 14, 2011 at 06:21

   joo feni on ihkis <3

   raporttia tulossa iihan kohta :D

 • Reply Niina perjantai, lokakuu 14, 2011 at 02:17

  Meri oot ihana !!
  Mulla on ollu päässä vuoristorata varmaan 3kk kun mietin että haluunko a) Ihanan lihaksikkaan ruskeesilmäsen unelma portsarin vaiko b) Ihanan maanviljelijän (?!) . Oon säätäny tässä nää kuukaudet vähän molempien kanssa enkä oo vielä (?) jääny kiinni mutta homma aina vaikeutuu kun pitää keksii toiselle selitys et miks en haluu mennä siihen baariin missä se toinen ihana vois olla ovelle :D 2 ”suhdetta” toimiii ainakii mulle hyvin koska en kestä yhtä miestä kauaa niin voi aina vaihtaa ( vähän oon oikeesti ilkeee) :D mutta ehkä vaan ootan et jään kiinni niin et kumpikaan niistä ei haluu enää nähä mua niin ei tarvii päättää.

  Ainiin löysin Meri baarista sun kaksoisolennon, ainut vika vaan oli että se käytti SILIKONIOLKAIMIA. Jos oisin ollu humalassa niin oisin varmasti käyny avautumassa asiasta mutta onneks en ollu.

  • Reply Meri perjantai, lokakuu 14, 2011 at 06:21

   mä toivon ettei mua tulla enää koskaan näkemään missään silikoniolkaimissa, ellen oo sitten hävinny jotain vetoa :D

   joo tässä kahen pyörittämisessä on samaa aikaan on etunsa :D sitä kiinni jäämistä ootellessa :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post