ajatusoksennus liian monen viinilasin jälkeen

Mulla on taas kriisi. Käytin äskön tunnin siihen että luin tota mun vanhaa blogia (avasin koko historian, ainaki hetkeks (koska haluun ite lukee sitä  ja kauheen rankkaa aina kirjautuu bloggeriin erikseen.) voi mikä ikävä mulla onkaan tota arkea! Ja oon kirjotellu vaikka mistä. Tai kun tollon kirjotti siitä miten sammu vessan lattialle huppu päässä ja heräs aamulla siihen että on oksentanu omaan huppuunsa, niin nykyään sen muuttaa muuotoon ”oli vähän paha olo”

Hah ja bongasin jostain ikivanhasta kyselypostauksesta seuraavan: Jos saisit valita ihan mitä vaan -siis ihan mitä vaan- mitä ehdottomasti tekisit elämässä kerran(raha tms. ei olisi este), mitä/mikä se olisi?
Lähtisin Australiaan niin pitkäks aikaa et oppisin surffaamaan (eli tosi pitkäks aikaa). Mun surffailu tääl on ollu säälittävää, oon päättäny et oon ihan paska siinä, niin oon luovuttanu. Täytyy ehkä antaa uus yritys jossain vaiheessa.. Se A tosiaan ois ihan ammatiltaan surffiopettaja, niin ehkä vois pyytää siltä yksityistunteja.. Paitsi et sit haluun kyl taas pussailla sen kanssa jos nään sen surffaamassa (toisaalta kun se näkee mun räpiköinnin laudan kanssa niin kaikki sen kiinnostus pussailla mua haihtuu ku pieru saharaan.) Tai sit odotan seuraavaan Balireissuun (jota  jo kovasti suunnittelen) siel on helpommat aallot tälleen alottelijalle.

Mä kirjotin pitkään ilman omaa nimeä ja naamaa blogia ihan senkin takia, että musta tuntu oudolta että joku kaveri lukis mun juttuja. Nykyään blogi on niin iso osa elämää, että oikeestaan kaikki siitä tietää ja lukee, jopa mun perhe, joiden piti olla suunnilleen viimesiä ihmisiä joille koskaan kerron tästä mun julkisesta päiväkirjasta. (okei äiti ei lue, koska mun blogi on sen mielestä niin huono) Oon sanonu ennenkin, että mulla on ikävä sitä kun tätä ei vielä tehny naamallaan, on juttuja joista voisin teille kirjottaa (sitä etten ollu yksin kun mun turistivatsatauti iski ”10 tapaa päästä eroon yövieraasta 10 sekunnissa” tai sitä miten hiipparoin jossain pimeellä kujalla Balilla kun yritin vakoilla koska X tulee kotiin ja samalla kun tajuaa että on samassa puskassa viiden rotan kanssa ja hyppää ja törmää siihen perkeleen urpoon) Kerron asioita niin pintapuolisesti että puolet jää kertomatta, osa mun elämään kuuluvista ihmisistä jää kokonaan mainitsematta.  Oon miettiny että sit joskus kun lopetan tän homman, niin teen viimesenä kirjotuksena sellasen paljastuspostauksen ”tätä en kertonu” :D Kuka pelas jääkiekkoa ammatikseen ja kenellä oli lapsia ja kenellä hullu ex-vaimo ja kenellä ihan vaan tyttöystävä.

Mä kirjotan tänne noin viis kertaa viikossa, etten kerro lukijoille kaikkea (paitsi Sannalle) ihan nyt vaan siks että yritän epätoivosesti suojella jotain omaa yksityisyyttäni ja vielä enemmän niiden ihmisten joiden kanssa hengaan ja jotka ei halua välttämättä jokaista juttuaan julkisuuteen. Silti musta tuntuu että joka kerta kun yritän kertoa jotain juttua osalle kavereista niin saan vastauksen ”Joo mä luin” (tää ei koske kaikkia, mutta muutamaa) Jos mun kaverit pitää tätä koko mun elämänäni, niin ei ihmekkään, ettei lukijoille aina mahu päähän, että mun elämä on muutakin kun miettimistä että ketä poikaa yritän pussailla seuraavaks samalla kun nolaan itteni millon mitenkin. Bloggaajista saa varmaan aika tyhjäpääkuvan kirjotusten perusteella. Mä luen oikeestaan vaan kavereiden blogeja (tosin en oo niitäkään muistanu lukea taas pariin viikkoon) niin en osaa ajatella sitä millasta on tutustua ihmiseen pelkän blogin, sen kuvien ja kirjotusten perusteella. Mä ihmettelen sitä, että muutama lukija on ilmottanu haluuvansa tavata joskus, voi niitä parkoja mikä pettymys koittaakaan kun juttelee ekaa kertaa ihan silleen oikeessa elämässä :D

Mietin joskus, että jos nyt tapaisin suomalaisen pojan joka veis mun jalat alta, niin mitäs sitten kun se näkis mun blogin. ”tässä on sulle lista jokaisesta pojasta jonka kanssa oli sutinaa tuolla Ausseissa, mut oon hei ihan kiva mimmi, enkä ihan niin kevytkenkänen kun blogi antaa ymmärtää” Mulla on mun varapoikaystävän kanssa sopimus, ettei se lue mun blogia, tiedä sitten kuinka tunnollisesti se tätä  noudattaa… Välillä mietin, että pitäiskö keskittyä vaan kuvaamaan niitä palmuja ja papukaijoja tossa mun aidalla ja jättää se sepostus pois, mutta toisaalta, se fiilis kun jaan teijän kanssa jonkun jutun (oli se sitten se että A tekstas tai että M oli ääliö) ja saan 50 tsemppiviestiä on aika huikee. Mulla on lempparilukijoita joiden kommentteja aina odotan ja sit on niitä hassuja jotka ei oo ennnen uskaltanu kommentoida (en oo koskaan tajunnu tätä, mitä uskaltamista kommentoinnissa on? En pure,lupaan sen)

Tässä ei ehkä  ollu mitään päätä tai häntää ja poistan tän varmaan huomenna kun luen ilman viiniä veressä. Puspus ja unia.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

76 Comments

 • Reply enppu lauantai, lokakuu 8, 2011 at 16:06

  Luin just tossa sun vanhan blogin kokonaan läpi…. On mulla elämä :D Oli tosiaan aika viihdyttäviä juttuja!

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:26

   mä en oo viel ehtiny loppuun asti, mutta eikö se kerro musta että luen OMIA juttujani tuntitolkulla :D

 • Reply masu lauantai, lokakuu 8, 2011 at 16:21

  Kuulun niihin ujoihin kommentoijiin varmaan mut hei.. oot niin ihana voi että :D rakastan aina lukee sun tekstejä ja ääh en kestä. Kivaa kesää sinne (jos siellä nyt kesä on siis tuloillaan.. en oikeen ymmärrä tällä hetkellä mitään..) :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:25

   nyt on ollu vähän harmaata ja kylmää pari päivää, mutta toivottavasti se kesä taas tulis pian :)

 • Reply riinaok lauantai, lokakuu 8, 2011 at 16:54

  Mulla on oma blogi ja oon antanut sen linkin tietyille mun tuntemille ihmisille, mutta muuten jos sen löytää niin on aika säkää, koska se ei tule esim. hakukoneiden hauissa näkyviin enkä ainakaan vielä ole mainostanut sitä missään. Toisaalta se, että sillä on niin rajattu lukijakunta on sekä plussa että miinus. Välillä tuntuu, että olis kiva jos olis ihan ulkopuolisiakin lukijoita, mutta sitten mua taas välillä ahdistaa se, että voisko joku tunnistaa mut siitä oikeasti. Toisaalta jos joku vois tunnistaa mut siitä oikeasti, niin voisko se olla jotenkin kamalaa?! En tiedä.

  Mun blogi on aika kolmenkympinkriisipainotteinen, tosin iso osa koostuu siellä treenailusta ja siten uskonkin, että puoliakaan niistä ihmisistä joille annoin sen linkin (about 5) ei kiinnostaa lukea niitä asioita ollenkaan.. Joten ehkä sellanen bloggaukseen kuuluva maailma jää multa nyt uupumaan siitä, koska ei siellä kukaan kommentoi oikeastaan mitään ja tosi harvoin oikeassa elämässä palataan mun blogin aiheisiin ja joskus tuntuu iteltä haastavaltakin palata, kun tuntuu, että on jo sen siellä blogin puolella sanonut.

  En nyt tiedä mitä tässäkään yritän sen kummemmin sanoa. Ehkä sitä, että sellanen semialteregoilu on välillä ihan jees. Musta on jees se, että jotkut lukijat tuntee mut ihan oikeasti, mutta musta on jees se ettei mun tarvi olla siellä ihan avoimesti omalla naamalla ja siten ehkä yleispätevämmin rajoittaa niitä juttuja. En nyt ehkä tässä vaiheessa tiedä mitä siellä rajoittaisin, mutta tavallaan se tilanne, että voin kuitenkin olla suhteellisen rajoittamaton on vaan silti vapauttavaa kaikessa siinä yleisessä kerronnassa ja siten mulla on ihan hyvä fiilis siitä, että saan olla aika tuntematon hahmo. Vaikka välillä tuleekin niitä fiiliksiä, että vois sen esim. tässäkin yhteydessä lykätä allekirjoitukseen.. Mutta en nyt ainakaan vielä ;)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:25

   Mä haluisin rajata niin päin et olis pelkästään ulkopuolisia lukijoita :D Sellasia jotka ei oo tutun tuttuja ja joihin ei törmää koskaan, voi kirjottaa niin paljon vapaammin. :)

   Mä pysyin kasvottomana ja nimettömänä pitkään sen takia että ajattelin että on jotenkin noloa blogata. Tai et mitä kaveritki ajattelis kun tietäis. Alteregoilu on kivaa :)

 • Reply Sanna lauantai, lokakuu 8, 2011 at 17:12

  Oot meri ihana :D

 • Reply IdaSofia lauantai, lokakuu 8, 2011 at 17:17

  Sä oot mahtava. Pisti taas naurattaa tää sun postaus. Musta tuntuu et taidan kommentoida aina samalla tavalla, mutku oot vaan niin hauska siis ainakin sun blogin perusteella. :D Mäki taidan ottaa lasin maailman parasta apinaviiniä. Nams. :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:20

   mitä on maailman paras apinaviini?! Kerro kerro kerro! :D

 • Reply Ninne lauantai, lokakuu 8, 2011 at 17:38

  Mä oon yks niitä, joka ei kovin usein ”uskalla” kommentoida. Ei se nyt pelottavaa ole, mutta tuntuu että aina pitäs saada ajatukset jotenkin suuremmin sanotuksi kuin vaan että ”haha vähän hauskaa!”:D Sitten istuu tässä ja tuijottaa tyhjää kommenttiboksia ja miettii että mitenhän mä nyt tänkin muotoilen. Ei ehkä pitäs, pitäs vaan kirjottaa. Mutta nyt oli pakko sanoa se, että mä ainakin pidän tätä parhaana blogina tällä hetkellä ja siksi on tavallaan surullista jos koko ajan tulee lisää lukijoita ja sen myötä se sun kynnys kirjoittaa nousee koko ajan. On ihan täysin ymmärrettävää, ettei kaikkea halua jakaa tällaisten randomeiden kanssa niinku mä. Mutta vaikka se tietty uskallus onkin ehkä hävinnyt, koska täytyy sitä yksityisyyttä suojella, niin silti susta välittyy ainakin mulle kaikista aidoin kuva niistä blogeista joita mä luen. En kuvittele tietäväni susta kaikkea tai tuntevani sua, mutta hemmetin hauskaa näitä juttuja on lukea! Ja emmä tiedä, jotenkin tästä puuttuu sellainen pinnallisuus mitä monessa muussa blogissa tuntuu olevan ihan liikaa. Njoo, tulipas avautuminen. Toivottavasti tästä nyt sai edes jonkunlaisen kuvan siitä mitä tarkotin!

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:19

   kannattaa juoda puol pulloa viiniä niin on ihan kauheesti asiaa sen jälkeen :D mutta tosiaan, ei sillä kommentin sisällöllä oo väliä, vähän niinkun postikortti, ei väliä siinä lukee, kiva tulla vaan muistetuks :D
   ei tästä kilttiä ja kunnollista blogia tuu koskaan, pinnallista tää on ehkä siinä mielessä että tää keskittyy vaan muutamaan elämän osa-alueeseen.. :)

   • Reply Ninne sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 14:02

    No joo, toi viinipullo-ilmiö on kyllä tullut todistetuksi toisinaan! :D Ihan omallakin kohdalla. Ehkä pitäs juoda aina pullollinen ennen ku tulee lukemaan sun blogia niin sitten sais ittensä kommentoimaan. Ja joo onhan tää tosiaan pinnallista siinä mielessä, mutta silti just jotenkin se sun aitous välittyy näistä teksteistä niin hyvin. Se ettet yritä esittää mitään. Ja aina ”joutuu” hymyilemään, se on ihanan piristävää!

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:40

     mä oon niin surullinen tapaus että turha yrittää esittää :D

 • Reply poppaliini lauantai, lokakuu 8, 2011 at 17:40

  Voi, oot niin ihana! Sun turinoita on mielettömän ihanaa lukee ja sun kirjotustyyli ja sisältö on vaan niin hauskaa ja mitä mainiointa! Ja nimenomaan hatunnosto sulle, ku kehtaat kirjoittaa elämästäsi ja aakkosista ja biletyksistä noinkin avoimesti. Harmi että sievistelet, mutta ymmärrän sen kyllä vallan mainiosti. Puspus ja elä ikinä lopeta! En muista millon viimeks oisin nauranu niin paljon, ku sillo ku luin sen postauksen jossa laitoit monta kuvaa, jossa sulla oli suu auki ja sit kommentoit jotai et ”tai sit kukaan ei oo koskaan viittiny kertoo et toi on mun perusilme” ja nauran aina ku sitä juttuu ees mietin :D Aina jos selitän poikaystävälleki jotain mitä jostai blogista oon lukenu ni sä oot se jolla on ne hauskimmat jutut!

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:17

   Joo kyllä mä kehtaan, pakko vaan jättää ne vuoren huiput ja pahimmat pohjat pois / sievistellä vähän etten aiheuta traumoja a. äitille b. nuorimmille lukijoille :)

 • Reply Kata lauantai, lokakuu 8, 2011 at 17:57

  Hei millanen oikolukija sulla on oikeen käytössä jos saat näin selkotekstiä kirjotettua viinispäissäsi? Ihan oikeesti, mulla ei onnistu ees oman lempinimeni kirjoittaminen yhden lasillisen jälkeen… :D
  Oot Meri kuule ihana!
  Ja arvaa paljon oon naureskellu viime päivinä noille sm-liiga mainoksille, jotka rävähtää ruudunkokosina silmien eteen ku tulee SUN blogiin :Dd

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:16

   Joo mun pitäis ehkä keskustella rantapallon kanssa, että voisko tota niiden mainontaa mun sivulla rajata jotenkin, että ei mitään lätkäaiheista kiitos :D Seuraavaks tulee varmaan formulat.

   Jouduin muutaman kirjotusvirheen korjaamaan tuolta, mutta joo yllättävän helposti se suju :D

 • Reply Ninni lauantai, lokakuu 8, 2011 at 18:10

  pitäisit tota sun vanhaa blogia vähän pidempään auki ku sitä on niin mukava lueskella ku oon samaa ikäluokkaa ku sinä niissä 08-vuoden postauksissa :-)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:14

   Mul iskee vaan aina välillä sellanen kauhee häpeä sitä sillosta mua kohtaan :D

 • Reply ell-- lauantai, lokakuu 8, 2011 at 18:10

  Mä en uskalla kommentoida juuri koskaan, mutta silti rakastan eniten sun blogia :>

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:14

   PITÄÄ USKALTAA! :)

 • Reply Suvi. lauantai, lokakuu 8, 2011 at 18:25

  Mun mielestäni oot piristävä näillä kirjoituksillasi, samaistumisen tunne vilahtaa useemmin kuin uskoiskaan ! (: Ja uskaltauduin vihdoinkin kommentoimaan näinkin turhalla kommentilla – olen aina ajatellut, että mitä sitä turhaan jossei ole kummoistakaan mielipidettä. Oot ihana ! (:

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:12

   Ei tarvi olla mielipidettä tai mitenkään tajuntaa räjäyttävä kommentti, kiva vaan tietää että joku oikeesti lukee :) Turhia kommentteja ei oo olemassa!

 • Reply Sanna lauantai, lokakuu 8, 2011 at 18:45

  Jos värittäisit viikset tolle vikan kuvan pojalle niin se saattais eilisiin keskusteluihin perustuen olla aika unelma.

  Mä tykkäsin tästä ajatusoksennuksesta (hei mieluummin se ku huppuoksennus!). Tää sai mut sanotusti ajattelemaan. Blogeja lukiessa sitä tosiaan usein jotenkin unohtaa että se mitä lukee blogeissa ei oo koko elämä, tai että se on vaan osa elämästä, eikä tosiaan kaikki mitä kirjottajan mielessä ja elämässä liikkuu. Hassua miten sitä ei hirveesti tuu ajatelleeks, koska ONNEKS ainakin vielä vaikka sun elämä osittain on täällä suuren yleisön edessä, saa pitää itellään ja yksityisenä vielä osan asioista. Siks tuntuu jotenkin hassulta kun välillä (ei täällä, sun lukijat on jotenkin eri fiksua väkeä) tuntuu että bloggaajat ois asiakaspalveluammassa, että siinä vaiheessa kun painat ”julkaise” niin susta tulee yleistä riistaa, julkinen eläin, jonka pitää kertoa kaikki mahdollinen. Tai että monesti lukijat tuntuu vaativan bloggaajalta sellaista avoimmuutta mikä ei niille itelleen tulis mieleenkään.

  No toi nyt ei ollu hirveen järkevä kappale. Mutta siis ymmärrän miks välillä tuntuu että haluis sen oman elämän takas ihan vaan itelleen. Tosin siinä vaiheessa jos joskus päätät et blogging days are over niin mä saan ehkä jonkun superahdistusikäväkohtauksen. Ehkä Se Oikea -suomipoika ei ees ehi lukee blogeja koska se on too busy pelaa Wowia tai pesäpalloa?

  ja se piti vielä muuten sanoa et oon ehkä maailman otetuin siitä että saan kuulla kaiken :)

  Pus Meri! toivottavasti ei oo ihan hirvee krapula.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:11

   No i know! Toivottavasti se on saksalainen että löytyy sillä mun deitti-ilmotuksella sitten! ehkä toi on vanha kuva ja se on kasvattanu viikset!

   Joo mä oon kans sitä mieltä että mulla on ehdottomasti keskimäärästä fiksummat ja ihanemmat lukijat ♥ Mutta joo, en oo koskaan oikein tajunnu tota että on ”velvollisuus” kertoa kaikki mahollinen oli kyseessä sit ero tai uus poikaystävä, jokainen yksityiskohta on jaettava lähtien miehuuden pituudesta vanhempien ammatteihin.

   Mä lupaan kirjottaa sulle yksityistä blogia siihen asti että facebook meidän erottaa (eli blokkaat mut)

   ei oo krapulaa ! Jee!

 • Reply H lauantai, lokakuu 8, 2011 at 18:55

  Moi! Mä ehkä kuulun vähän niinkun niihin hassuihin ujoihin, kun en oikeen viitti kommentoida ellei mulla oikeesti oo jotain asiaa. :D Niin ja syy on siis siinä, et aattelen, ettei sua huvita lukee miljoona kommenttia joissa on aikalailla sama sisältö. :D Nii ja sit se kun alotan kirjottaan kommenttia, sille ei tuu loppua ja se on sit lopulta kauhee romaani ja alkaa nolottaa, etkä varmaan jaksa lukee sitä kokonaan. :D Mulla on kans niin tylsä ”nimimerkki”, et hukun niin muitten kommenttien joukkoon vähän niinkun anonyyminä. En sit tiiä näätkö noita sähköpostiosotteita, sen avulla ehkä oon sit enempi epä-anonyymi, kun ei löydy maailmasta toista saman nimistä… :D No olipa taas tosi viisas kommentti, just tälläset pitäs jättää kirjottamatta, varmaan sua hei kiinnostaa… :DD

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:08

   kommentit on se syy miks tätä jaksaa tehä, ei tietenkään ainut, mutta niitä on silti aina yhtä kiva saada. Romaanikommentit on ehdottoman parhaita ja jaksan kyllä lukea ne kaikki, ei hätää :D

   Itseasiassa sun nimimerkin tunnistan ehkä sähköpostista sitten, nään ne joo :) Ja kyllä kiinnostaa! Eli sun on pakko kommentoida myös jatkossa :D

 • Reply anni lauantai, lokakuu 8, 2011 at 19:07

  Oot ihana! Älä vaan ikinä lopeta, näitä sun höpinöitä on ihana lukea kun tajuaa, ettei oo ainoo joka koheltaa menemään! :) Löysin ensin aikanaan sun vanhan blogin, mietin että mitä paskaa, mut sit huomasin yhtäkkiä vaan palaavani niitten juttujen pariin ja nyt oon aina yhtä fiiliksissä uudesta postauksesta! Säälittävää? kyllä! :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:05

   haha joo niitä pitää lukee ehkä hetki ennenku oppii kuka on kukakin ja mitä on millonkin tapahtunu :)
   Ei tätä voi lopettaa, liian koukuttavaa

 • Reply Ida lauantai, lokakuu 8, 2011 at 19:44

  Mä oon itseasiassa joskus miettiny, että millastakohan olis tavata vaikka sut joskus ihan oikeesti. Kun aina jokatapauksessa blogia tai mitä tahansa muuta kirjottaessa ottaa pakostikin jonkun roolin millä sen homman vetää läpi, joko ihan tietosesti tai tiedostamattaan. On mielenkiintosta ajatella, että tätä kautta blogia lukemalla pääsee kuitenkin tosi lähelle jonkun ihan ventovieraan elämää mutta silti ei tiedä yhtään, että millanen ihminen oikeesti on kyseessä. Mut hirveen hauskaa ja äärimmäisen koukuttavaa, kiitos iltojen piristyksestä! :)
  terveisin Ida oon lukenu suakin jo Nicole-aikoina enkä koskaan kommentoinu :D lupaan parantaa tapani.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:05

   joo oon huomannu itekkin tos roolijutun joka tulee ihan automaattisesti.. Paree ois parantaa! :D

 • Reply tannttu lauantai, lokakuu 8, 2011 at 20:06

  Jee mulla olikin jo tylsaa, ku sataa vaan koko aika! Loppuilta meneekin sun vanhan blogin lapiselaamisessa :D Oikeesti oon aina ihmetelly miks oon nain kiinnostunut toisten elamasta, mutta ehka siks ku omas elamas ei tapahdu noin kiinnostavia juttuja :DD

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:03

   no en mä tiedä onko tää munkaan elämä kauheen kiinnostavaa :D

 • Reply NasuKristiina lauantai, lokakuu 8, 2011 at 20:30

  Heh.Täällä on yks hassu joka ei ole koskaan kommentoinut(en ainakaan muista),vaikka käynkin päivittäin katsomassa josko on tullut uutta postausta.Tykkään blogistasi kovasti ja olenkin saanut monet hyvät naurut jutuistasi.Jatka samaan rataan ja koko elämäähän ei kenenkään tarvitse jakaa blogissa,vain sen verran mikä itsestä tuntuu sopivalta.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:03

   <3

 • Reply Sanna sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 00:14

  Hei niin mietin, että voisko sen avata sen vielä vanhemman blogin, siis missä on rintaleikkauksesta ja kaikesta sellasesta? Kiinnostais lukea sitä ihan vanhaa blogia kun tuota oon kummiskin lueskellu jo aika kauan ja rantapalloon siirtymisestä asti päivittäin :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:03

   tossa on vuoteen 2008 postaukset, eli rintaleikkaus lötyy siitä.. se oli huhtikuussa 2009, eli kaiva sieltä :)

 • Reply enmuista sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 00:51

  HeiMoi.
  Ihana kun oot avannu ton vanhan blogin, en oo lukenu sitä ollenkaan, löysin blogisi vähän ennen ku aloit olla Meri. En lue montaa blogia, säännöllisesti 2 tai 3 ja tää sun on ehdoton lemppari! Sarkasmi on ehkä se paras juttu, ei oo tylsää luettavaa ikinä :D Luin nyt muutaman postauksen tota aiempaa ja toivon, että voisin jatkossa lukee sitä vähä enemmänki. Nyt en jaksa/voi lukee oikeen enempää, mutta ehkä vaikka huomenna se ois vielä näkyvissä..

  Ymmärrän täysin ton, että et halua kaikkee julkisesti kertoo enää, mutta onhan noita kommelluksia hauska lukee! Ja on kiva tietää, että muillakin sattuu ja tapahtuu, eikä elämä aina oo vaan sitä ruusuilla tanssimista ja poikaystävän kainalossa nyhjäämistä ;)

  Että toiveena täältä (niinku varmasti monelta muultaki) ois, että antaisit olla ton edellisenki näkyvissä, mutta voin kyllä elää ilmanki. Onhan tää blogi vielä kuitenki olemassa ja päivittyyki sopivin ajoin.

  En ymmärrä miten saat kirjotettua kaikki jutut, ite en saa ajatuksiani sanoiksi yhtään! Mielessä on kyllä monta juttua, mitä ois kiva saada sanoiksi, mutta ei.. Anyway, halusin vaan sanoo, että kiva kun avasit ton (edes vähäks aikaa) ja jos joskus lopetat tän blogin ja alotat jonku salablogin, nii käske vaikka Annan vinkata siitä, että meillä ois mahollisuus lukee näitä ihania sarkastisia tekstejä, vaikka ei tietäs että se oot sinä ;)

  ainii, otsis sopii sulle ja on monikäyttönen, käy leikkaamassa.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:02

   joo eiköhän se pari päivää vielä pysy :D Mutta joo, kyllä mä jatkossakin asioita kirjottelen, pakko päästä jakamaan niitä juttuja teijänkanssa :D

   toi viini auttaa kummasti tuottamaan tällasia ajatusoksennuksia :)

 • Reply Silja sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 00:55

  Sain iha sairaan hyvät naurut ku luin tuolta vanhasta blogista sitä sun ja K:n vastauspostausta! :D Oot nii söpö!!! Ja K vaikutti hausjalta tyypiltä! Oliks se oikeesti hauska?? :D Ja sitte vedin myös sairaat kicksit siitä et meil on sama toinen nimi!! Eli siis Tuulia, mut varmaan tajusit :D

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:00

   joo kikattelin sille itekki :D Kai se on hauska, sarkastinen kusipää :D

 • Reply Heinz sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 01:28

  Kommentoisin jos olisi ikinä mitään järkevää sanottavaa. Mulla siis. Luen ja hihittelen. Ja odottelen seuraavaa postausta.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 06:00

   eihän mullakaan oo koskaan mitään JÄRKEVÄÄ sanottavaa :D

 • Reply Reetta sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 01:35

  Oikeesti Meri tuu äkkiä pois sieltä koska oon niin todennu että haluun tutustua suhun! Ihan sama vaikka asun toisella puolen Suomea mutta varsinki vanhan blogin (oon lukenu sitä nyt vuorokauden putkeen,nukuin kyllä välissä muutaman tunnin) perusteella uskoisin että me tultais äärettömän hyvin toimeen !! Oot vaan niin I H A N A !

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 05:59

   haha no ne on sit deitit ku pääsen joskus suomeen :D

   • Reply Hanna sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 23:22

    Haha, jos tolle tielle lähet, nii veikkaan, et sul on jotku joukkodeitit tiedossa :-D oon nim. tullu siihen tulokseen, et monien muiden blogien pitäjät on sillee suurilta osin keskittyny nii pinnallisiin juttuihin ja vaikka tykkään niistäkin tosi paljon (oonhan itekin melko pinnallinen) nii sun tälläset bridget jones-tyyliset hassut jutut saa sut tuntumaan niin maanläheiseltä – ja ylipäätään läheiseltä – tyypiltä. tuntuu hassulta, ettet sä ees tunnistais mua kadulla ja ite tulisin varmaan höpöttelee sulle, ku kaverille, koska sun blogi jotenki hassusti saa sut tuntumaan kaverilta (ja se kuulostaa tosi säälittävältä, i know…) :-D

    • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:36

     haha olkoon :D Ja luulen et tiedän mitä tarkotat, mullakin on muutaman kassa blogittaren kanssa ollu sama juttu, että on ollu helppo alottaa keskustelu, kun blogista on jo saanu sellasen maanläheisen ja ”normaalin” kuvan eikä pelkkää sitä kiiltokuva-maailmaa

 • Reply Heiskanen sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 09:32

  Luin sun vanhaa blogia ja samat jutut siellä nauratti ko ennenki.. Mutta joku nousi ylitse muiden. ”Pikkumeri” tekstin eka kuva on aivan paras :DDD En pysty lopettaan sille nauramista!! Oot aivan söpö!

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 13:49

   hmm se missä oon mun isin kanssa? :D

 • Reply Aura sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 10:05

  ..Täällä taas yksi ujo rohkaistuu viimeinkin kommentoimaan (ihan tosi, en yleensä osallistu edes blogiarvontoihin?!).Pisteet sulle kun saat rohkaistua ujotkin kommentoimaan! En haluis nostaa sua mitenkää jalustalle, mut ihailen valtavasti ihmisiä jotka uskaltaa pitää julkista blogia. En itse kestäis muiden arvosteluja enkä tunnistamisen mahdollisuutta.

  Voisin kehuu sua enemmänki, mut taidan tänään vaan kiittää loistoblogista! :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 13:42

   no hyvä jos saa :D Siihen arvosteluun tottuu ja saan sitä paskaa niskaan onneks aika vähän :)

 • Reply karoliina sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 11:52

  meri oot ihana!! sun miesjutut on ihan mahtavaa luettavaa :D kiiiiiiiiiitos huipusta blogista! <3

 • Reply SJM sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 12:05

  Yksi näkymätön/ujo lukija ilmottautuu!
  Mun on pakko myöntää et oon vaan niiiiin laiska kommentoimaan :—D Seuraan monia eri blogeja ja luen tekstit mielenkiinnolla läpi aina mut jotenkin ei vain jaksa klikata sitä ”Kommentoi” -linkkiä. Onhan se nyt rankkaa hei kirjoittaa nimimerkki, e-mail ja pikkunen viesti perään.

  Mut sun blogis on mun yks suosikeista, koska löydän itteni niin monista tilanteista mihin oot joutunu ja sun ajatusmaailma elämää kohtaan iskee aika yksiin tänne ruudun toiselle puolelle.

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 13:41

   joo mä en oikein tiedä mussutan kun oon maailman surkein kommentoimaan ketään :D

 • Reply annastiina sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 13:19

  ihanaa tajunnanvirtaa :) oon nyt vasta vähän aikaa sitten alottanu kommentoinnin, enkä tosiaan tiedä miksi en tehny sitä aikasemmin! koska kuitenkin jokainen kirjotus herättää joitain ajatuksia, niin miksipä ei sitten jakaisi niitä ajatuksiaan bloggaajan kanssa.. :)

  • Reply Meri sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 13:40

   no kiva että nyt jaat :)

 • Reply sandr-A-licious sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 14:01

  oot kiva ! ei mul muuta!

  ps. random mut jostain kumman syystä näin unta, jossa sä ja anna olitte? yrititte kysyä multa jonkun tyypin blogiosotetta? Olin vissiin lukenu teijän blogeja ennen ku menin nukkumaan :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:41

   ite oot ♥

   haha, toi on aina yhtä outoa kun näkee jostain puolirandomista unta :D

 • Reply Maija sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 21:56

  Et lopeta bloggaamista vielä pitkään aikaan, ethän ethän ethän?
  En ole ollut kovinkaan aktiivinen kommentoija, mutta kun tällainen tulee eteen, niin pakko on sanoa sanottavani! Ymmärrän hyvin, ettet halua kertoa kaikkea kaikille ja se on täysin ok. Yksityisyys kuuluu kaikille, samoin sulle. Blogisi on ihan huippu ja listallani parhaimmistossa, ilmaan mitään turhan tarkkaa sisältöä. Jo sun tapa kirjottaa saa hymyn naamalle ja välillä jopa naureskelen itsekseni ääneen.. Jatka siis samaan malliin äläkä stressaa turhista, me tykätään susta hyvin paljon näinkin!! :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:38

   en lopeta, tää on niin koukuttavaa hommaa, etten tiedä miten selviin ilman :D

 • Reply Soffe sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 22:21

  Hei! :D En oo tainnut ikinä kommentoida (muistaakseni ja mun muisti on huolestuttavan huono…), ihan vaan koska se on niin kumman pelottavaa! ;) Mutta ehkä mä nyt sitten uskaltaudun. Kertoakseni että sulla on aivan ihana blogi! :D Mä oon lukenut sun blogia jo ennen tänne Rantapalloon siirtymistä ja oot todella onnistunut piristämään useaan kertaan päivääni! :D Kiitos siitä! :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:37

   kiva että nyt uskalsit ☻ (tein ton merkin vahingossa kun piti tulla ♥ mutta en voi pyyhkiä sitä ku se näyttää niin oudolta)

 • Reply Minna sunnuntai, lokakuu 9, 2011 at 23:59

  Oot ihanan rehellinen ja aito – keep that up! :-)

 • Reply sanna maanantai, lokakuu 10, 2011 at 00:04

  Täälläkin yksi, joka lukee sun juttuja mielellään, mutta ei koskaan avaa suutaan (tai sormiaan?)! Saat aina hyvälle tuulelle ja käyn päivittäin kurkkimassa josko olisi taas tullut jotain jännittävää luettavaa tänne :) oon liian laiska tai saamaton tai tyhmä osatakseni käyttää mitään semmosta seuraus-juttua joten klikkailen tätä sun blogia varmaan pariinkin otteeseen päivittäin niin oon sitten varmaan useempikin lukija!

  Kommentoimaan en ole vielä uskaltanut, vaikka jo varmaan olen useamman vuoden seuraillut, vanhasta blogista asti kuitenkin. Rupesin nyt miettimään, että mistä moinen kommentoimattomuus minulta johtuu ja tämä postaus herätti miettimään että voisiko syynä olla se että toisaalta itselleni tulee sellanen tirkistelijä-olo kun lukee toisen elämästä ja tavallaan oppii tuntemaan toista, vaikka se onkin vain (vaikka tähän nyt ei kyllä käy sana vain, koska ei se ole mikään vain) se blogi-meri. Toisaalta, saatanhan olla enemmän tirkistelijä kun en kommentoi? Tuntuu kuitenkin niin oudolta, että toisesta voi saada niin paljon iloa aikaseksi ilman että oikeasti tietää kuka se on ja se toinen ei tiedä edes omasta olemassaolostani.

  Tiedä sitä sitten. Aion kuitenkin jatkaa jatkossakin tirkistelyä, saat aina hyvälle tuulelle ja sulla on todella koukuttava ja no, jännän ihana tapa kirjoittaa. :) Ehkä jopa joskus yritän uskallan sanoakin kun olen kerta jo paljastunut, eiku häh :D

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:34

   no kiva että uskalsit nyt :) ei siis kuten jo todettu, en oikein tiedä mitä mussutan, kun oon ite maailman surkein kommentoimaan yhtään ketään :D Pitäis varmaan tsempata sen kanssa.

   Tirkistele rauhassa ja jos joskus tuntuu että haluut sanoa jotain, niin oon vaan mahdottoman ilonen :D

 • Reply mzzzzz maanantai, lokakuu 10, 2011 at 00:46

  Viikonlopun ohjelma meni ihan piloille ku jämähdin lukemaan tuota vanhaa blogias:D Mutta siis, aivan mahtavat jutut sulla!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:32

   haha voi ei ! anteeks :D

 • Reply Liis maanantai, lokakuu 10, 2011 at 02:33

  No nyt kyllä munkin on pakko kommentoida kun sait muutkin rohkeasti liikkeelle. Ja alkoi vähän hävettää oma stalkkerointi – onhan bloggailun paras osa loppujen lopuksi se, että lukijat kommentoi, joskus ihan vaan sanoakseen ”moi, oot ihana :)” ja käydään jonkinlaista vuoropuhelua ja luodaan sellanen mukava suhde ja ilmapiiri – syyllistyn ihan liian usein siihen että luen postauksen, kelaan et ”olipa ihana ja kyllä nauratti taas” mutten kuitenkaan kerro sitä sulle. Kamalan yksipuolista hommaa bloggailu? Onneks sulla on mua aktiivisempia lukijoita <3

  Oon itsekin monesti miettinyt blogin aloittamista, niistä ajoista kun sutkin löysin, eli vuosia sitten. Aina se on loppupeleissä jäänyt, en haluu mun naamaa minnekään mutta olis tyhmä pitää blogia jossa ei voi puhua henkilökohtaisista asioista ja tietty maailman tärkeimmästä asiasta eli MINUSTA :D En jaksa lukea blogeja joissa ihmiset tilittää henkilökohtaisia juttuja ilman omaa naamaa joten jos en itsekään lue niin kuka lukisi mun, ja jos kukaan ei lue niin miksi pidän julkista päiväkirjaa enkä osta jotain söpöä vihkoa ja tilitä sinne? Pitäisikö sitten siis vaan postata kengistä ja juhlista ja ottaa kuvia raakaruokakakuista ja kuunnella, kun joku anonyymi kertoo mulle, että olen pinnallinen tylsimys? Mulla on myös ihan oikeita ihmissuhteita, kirjahylly, haastava työ ja liikaa poliittisia mielipiteitä jotka vaikuttaa kaikkiin edellisiin – mutta haluanko kertoa niistä ventovieraille omalla naamalla? En ainakaan nyt.

  Jos joku päivä haluankin niin tuuthan Meri kommentoimaan? :D

  Sun blogi on ihana ja sä olet ihana – mitä tahansa päätätkään rajata tän ulkopuolelle :)

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:32

   mä lupaan tulla kommentoimaan! :D

   Oon miettiny tota, että jaksaako homma kiinnostaa jos niille kaikille miessekoiluille ei oo kasvoja, tai mä mietin jokaisessa ”kasvottomassa” blogissa joka kertoo kaiken aina sitä, että tapahtuuko ne asiat oikeesti vai onko se kaikki vaan tarinaa… Toisaalta samoin mä oisin kai voinu keksiä kaikki noi mun aakkoset…

 • Reply carla maanantai, lokakuu 10, 2011 at 10:40

  haha voi vitsi ihana avautumispostaus:) toi on kyllä oikeesti paha jos joku poika sattuu löytää sun blogis ja lukee näitä juttuja, mutta toisaalta pitää sen hyväksyä sun menneisyys ja jos se suhun oikeesti ihastuu tkästyy rakastuu mitä ikinä tekeekään, eiköhän se tiiä sillon millainen todellisuudessa olet :) ota aurinkoo munkin puolesta jos paistaa aurinko!

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:30

   Nojoo… Ja ehkä saan sen ymmärtämään ettei näitä juttuja pidä lukea niin tosissaan :D Kovasti on aurinko piilossa, mutta lupaan omistaa seuraavan rantapäivän sulle!

 • Reply Lotta maanantai, lokakuu 10, 2011 at 14:48

  Voi muru. Parhaan sun blogista tekee juuri se, että kerrot kuinka pakenet asunnosta parvekkeen kautta taksikuskin tuijottaessa. Tottakai lukijat ymmärtää, ettet voi/halua/viitsi kertoa kaikkea sun elämästä. Mutta tästä blogista tekee erilaisen just se, että kerrot rehellisesti kaikista seikkailuistas tai ihan vaan siitä että A tekstas.

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 11, 2011 at 11:29

   haha se on vaan niin kivaa ku ootte ihan yhtä fiiliksissä kun mäkin :)

 • Reply Elinäf maanantai, lokakuu 10, 2011 at 21:47

  Oot IhQ! Hihhii, uskalsin kommentoija muualleki ku kilpailuihin ;)

 • Reply veerra maanantai, lokakuu 24, 2011 at 18:06

  mulla on ihan sama fiilis! Ei voi kirjottaa mitään oikeesti hauskoja ja mehukkaita juttuja kun tietää että kaverit+tutut+puolitutut+randomit seurailee :/ Ei siinä muuten mitään mutta miks ihmeessä puolituttujen pitää aina sanoo mulle että ne lukee mun blogia ja luoda semone maailman kiusallisin hetki? :D Aina päässä alkaa pyörii kaikki urpot postaukset mitä oon tehy..

  • Reply Meri tiistai, lokakuu 25, 2011 at 18:38

   jjjep!

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post