torstai ja mielikuvitusta täynnä olevat otsikot

Hiphiphip, pitäis pakata ja siivota ja ehkä nukkuakkin vähän, eli hyvä hetki postata. Nähtiin Annan kanssa ekaa kertaa viiteen viikkoon, ni ollu vähän kirittävää et ollaan jutuissa ajantasalla. Eli Anna on joutunu kuuntelee tuntikaupalla valitusta ja analysointia X:stä. Mä kirjotin alkukesästä jutun lomaromansseista, oisin voinu lukea sen vaikka kerran läpi ja poimia sieltä sen lauseen ”älä rakastu tai odota liikoja” Mutta tottakai sitä oma lomaromanssi on just niin uniikki ja ihana ettei siinä käy niinkun 99% muissa. PERKELE.

Nojoo, ei siitä enempää. Paitsi et X on kasvattanu ihan kauheet viikset! Tultiin Sannan kanssa siihen tulokseen että ne on laastariviikset, koska se on niin rikki mun takia, mutta jos sillä olis ollu noi viikset jo sillon kun tavattiin, niin oltais säästytty  paljolta draamalta. Ja koska mulla on tää mun uus miehetön elämä niin Sanna ehdotti että alan pitää Günther-tekoviiksiä mukana minne vaan meen ja aina ku tulee joku yhtään söpö poika vastaan niin pyydän että se pitää niitä tekoviiksiä loppuajan, ettei mitään haavereita pääse tapahtumaan.

Mulla on ens viikolla synttärit ja S päätti tänään mun puolesta että haluun järjestää synttäri-illallisen. Tavallaan mun ajatus oli viettää koko ens torstai sängyssä, itkeä sitä miten vanha oon ja syödä jäätelöä ja donitseja koko päivä ja kattoa Miehen puolikkaita (mun uusin projekti, kattoa koko sarja alusta) mutta ilmeisesti se ei oo hyväksyttävä vaihtoehto, niin mun pitää sit muka sosialisoida.

Aloin tossa pohtimaan mahollista vieraslistaa ja tällä hetkellä näyttää siltä että paikalle tulis joka ikinen poika (siirappia lukuunottamatta) jonka kanssa oon sählänny tässä kuluneen vuoden aikana. Muuten selviäisin kyllä hyvin tilanteesta, mutta Mattyn ja A:n kanssa samassa ravintolassa olo saattaa olla vähän kiusallista. Varsinkin kun pääsin siihen tilanteeseen, etten tiiä oikein mikä juttu vai onko mikään kummankaan kanssa. Ja siis lähinnä ongelmaa tuottaa tää näiden halaus-poskipusu kulttuuri ja kun pussaan aina A:ta ja M:ää  huulille ku nään. Että pussaanko sitten koko vieraslistan huulille ja vetoan siihen tuttuun ja turvalliseen ”this is how we do it in finland” niin ei ne kaks loista sieltä. Tai että ne kaks ei esim kiinnitä huomiota toisiinsa ollenkaan. Anna varmaan videoi koko tapahtuman ja siitä tulee menestyselokuva.

Mä ajattelin että heittäydyn hurjaks ja pidän viikonlopun  verran vapaata, mulla on toi mun uus tablet-vauva mukana, mutta en tiiä osaako käyttää sitä niin hyvin että saisin postauksen aikaseks. We’ll see. Mutta tosiaan Sydneyssä oon maanantaihin asti, että palataan vimppaa kun palaan sieltä (paitsi jos oon matkalla Vincen tai Bretin vaimoks, ni sit en ehkä postaa) Voitte paikata mun blogihiljasuutta lukemalla Jussi Parviaisen blogia. Mä oon ihan koukussa.

Aijoo, ja sähköpostiin tällasen ilmotuksen: Yves Rocherin alekoodi:
Koodilla FALL20 -20% alennus ostoksesta, voimassa 19-28.9.2011

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply kirjastotytsy torstai, syyskuu 22, 2011 at 17:45

  sulla niin sanotusti pieni ongelma :D itehän luin tän postauksen hiiren hiljaisessa KIRJASTOSSA ja en oo ihan lahjakkain tossa nuarun pidättelemisessä. sain murhaavia katseita aika paljon :D pissat meinas tulla housuun ku nauratti niin kovaa!

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:55

   haha oon pahoillani <3

 • Reply Kaisu torstai, syyskuu 22, 2011 at 18:35

  Mun eka kommentti tänne ikinä. Siis apua, joku toinenkin lukee Jussi Parviaisen blogia, luulin että oon seonnut ihan vaan keskenäni!! Oon kavereille perustellut sen lukemista mm. sillä että musta tuntuu aina että oon tosi järkevä, tasapainoinen ja hyvä ihminen kun luen sitä + että mun elämä se vasta järjestyksessä onkin. Ikäkriiseihin (aloitin omani 21-vuotissynttärinä ja oon nyt 25) Parviaisen blogi on myös loistavaa lääkettä, koska mä en sentään seurustele 19-vuotiaan kanssa ja mullahan ei myöskään oo hiusimplantteja kaljua peittämässä… Ja mun omat lievät narsistiset piirteet ja taipumus itsesääliin ne vasta kalpeneekin Parviaisen rinnalla, eli vahvasti menee!

  Australia vaikuttaa kyllä keikkojen kannalta hyvältä asuinpaikalta, täällä Etelä-Ruotsissa missä mä asun keikkailee ainoona mua kiinnostavan bändinä Crashdïet ja loput onkin sit lähinnä osastoo September ja sen miljoona musiikillista hengenheimolaista.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:54

   joo rakastan kyllä tätä, kun tänne eksyy noita bändejä.. tosin keikat on aina ihan sikahintasia, mutta onneks useimmiten joka pennin arvosia :) ja crashdiet on ♥

 • Reply Anni torstai, syyskuu 22, 2011 at 19:17

  Ehdottomasti videokuvaa juhlista, kuulostaa nimittäin sen verran mielenkiintoselta tilanteelta! Tai sit sun pitää siihen mennessä hommata joku täysin uus avec ja jättää muut pojat nuolemaan näppejään :D

  PS: Musta Saanan blogi on turhuudessaan huvittava, mutta Jussin oikeestaan vaan pelottava…

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:53

   joo siis pakko varmaan hankkia joku avec ihan vaan siltä varalta että molemmat pojat päättää ilmestyä paikalle jonkun 2metrisen malligasellin kanssa :D

 • Reply Milla torstai, syyskuu 22, 2011 at 19:31

  Luulin et oon lukenu sun jokapostauksen noin koko tän blogin ajalta ja vielä kunnolla mutta oon ihan kujalla mitä esim. on tapahtunu mister X:n kanssa ja kaikista muistakin:D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:51

   Mä jätän yksityiskohdat X:stä blogin ulkopuollelle :)

 • Reply Mirime torstai, syyskuu 22, 2011 at 20:27

  Ah voi tuota draaman määrää, mikä on luvassa. Voin kuvitella, että miehet kukkoilee rinta rottingilla. Saat varmana paljon huomiota sinä iltana ;) Kaikesta ristiriitaisuudesta huolimatta aika hyvä synttärilahja :D Mut joo vitsit sikseen, toivottavasti on mahtavat synttärit luvassa ja hyvää Sydneyn reissua!

  Mutta vielä iso kiitos kiitos kiitos kiitos kiitos kiitos tuosta IsoSmile alekoodista ja noiden valkaisuliuskojen vaikutuksen esille tuomisesta! Postista tuli tänään omat liuskani ja sanoinkin aikaisemminkin, että hampaani ovat kauheat ja nyt jo ensimmäisen kerran jälkeen sävyero on valtava!!! Kahden viikon päästä mulla on ihan oikea Jenkkihymy :) Kiitos vielä aivan kauhean paljon! Otan heti ensimmäisenä säihkyhampaitteni kanssa profiilikuvan, jossa hymyilen suu auki! :D En ole ikinä ottanut itsestäni kuvaa niin, että hymyilisin kunnolla suu auki ja pari viikkoa ja tadaa, ei tarvi enää muikistella suu kiinni. (Sitten oon kumminkin haavi auki joka ikisessä kuvassa ja näytän siltä kuin olisin haukkaamassa jotain mättöhampparia..)Ihana, että on ihmisiä, jotka jakaa näinkin loistavia neuvoja :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:50

   Jee hyvä että on ollu apua ! :) kyllä ne nopeesti valkastuu ja jos tuntuu että lopputulos on mieleinen ennenku paketti on käytetty loppuun, ni voi säästää pari liuskaa myöhempään käytöön :)

 • Reply Sanna torstai, syyskuu 22, 2011 at 20:40

  Vitsi toi viiksi-idea (samoin ku toi this is how we do it in finland -idea), etenkin tol kuvalla varustettuna, alkaa tuntuu koko ajan vaan vielä enemmän parhaalta idealta!

  Mahtavaa sydneyä! Muista et miehet on sikoja!

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:49

   muistin, ei hätää <3

 • Reply NannaK torstai, syyskuu 22, 2011 at 21:50

  Onko se lomaromanssi postaus vielä jossain luettavissa? :) Koitin katsella, mutta ei osunut silmään..

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:49

   Se oli lehtijuttu, ei blogipostaus :)

 • Reply Laura torstai, syyskuu 22, 2011 at 23:04

  hello!

  Oon varmaan vuoden lukenut sun kertomuksia ja diggailen tosi paljon! Vihdoin tajusin sen kertoa:)

  kivaa Syndeyn reissua!

  -Laura

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:48

   kiitos kiitos! :)

 • Reply Minna perjantai, syyskuu 23, 2011 at 05:00

  Hei apua, en tiiä onko tätä kysytty jo sata kertaa, mut siis tilasin niitä hampaanvalkaisuliuskoja mitä sä käytät, viittisitkö kertoa vähän siis miten niitä käytetään :D

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:47

   ihan vaan liimaat ne hampaisiin ohjeiden mukaan ;) it aint hard to tell:in Iines on tehny aiheesta videon, käy kurkkimassa sieltä :)

 • Reply Eveeliina perjantai, syyskuu 23, 2011 at 09:07

  Miehen puolikkaiden eka tuottis on kyl iiiiiihan paras! Jake on niin sulonen ko se on niin pieni :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:47

   must se eka oli vähän tylsä :D tai parantunu nyt mitä pidemmälle on päässy.. :)

 • Reply Linda perjantai, syyskuu 23, 2011 at 23:13

  Oi mahtavaa, et joku muukin on koukussa Jussin (ja Saanan, se on ehkä viel parempi :D) blogiin. Oon saanu lähinnä vieroksuvia katseita, ku oon yrittäny mainostaa sitä!

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:46

   ihan huippuja molemmat :D

 • Reply Saga sunnuntai, syyskuu 25, 2011 at 13:59

  Muista myös http://saananblogi.blogit.fi/ :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 27, 2011 at 03:46

   joo toi on melkein yhtä hauska :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post