Ecodeal

Mä oon (melko huonoin tuloksin) yrittäny siirtyä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan. Oon edelleen surkea kaikissa INCI jutuissa, mutta onneks netti on pullollaan INCI for dummies, juttuja joista on sit hyvä alkaa tää opettelu :)

Onneks myös nettikauppoja, jotka on erikoistunut pelkkään luonnonkosmetiikkaan, alkaa olemaan aika paljon ja yks niistä on Ecodeal. Kyseessä on vuonna 2008 perustettu suomalainen verkkokauppa. Kaupan nettisivut kertoo valikoimiin otettavien tuotteiden kriteereistä seuraavaa: 1a) kansainvälinen luonnonkosmetiikkasertifikaatti (kosmetiikan osalta), 1b) luomusertifikaatti tai villinä kasvanut tuote (ruoan osalta), 1c) mahdollisimman ekologinen koostumus (muiden kuin kosmetiikan ja ruoan osalta),  2) tuote kuormittaa ympäristöä niin vähän kuin mahdollista, 3) laatu ja 4) ulkonäkö.

Esimerkkejä valikoimasta..: 

Benecosin rajauskynät 4.30€ tollanen mulla on itseasiassa joskus ollut kunnes se mystisesti katos (oletettavasti pikkusiskon toimesta) ja tykkäsin ihan tosi paljon!

Benecosin mineraalipuuteri, mun ensimmäinen kokeilu päätty vähän huonosti mineraalimeikkipohjan kanssa, mutta aion vielä opetella niiden käytön! Tää ei oo hinnallakaan pilattu, kun kotiin tällasen saa 8,20€

Huulikiiltoja ei voi koskaan olla tarpeeks! Ja toi noi sävyt näyttää kivoilta! Mua himottaa ihan hulluna joku tollanen oranssiin taittava sävy! á 7.20€

Ja vaikka Anna onkin asettanu mut kynsilakkaostokieltoon (kuinka julmaa?!) niin saa silti himotella. Toi marjapuuronvärinen lakka oikeella, on joku maailman söpöin sävy! Ja muutenkin idea kynsilakoista jotka ois vähän vähemmän myrkkyä kun mitä normaalisti, niin kiehtoo. Kynsilakat 5.90/kpl

Mä oon niin kauhee tanorektikko, että haluun aina kokeilla kaikkea mikä syventää / pidentää / parantaa rusketusta. Tää Lovean rusketusta pidentävä kuivaöljy on kuulemma ihan huippukamaa, niinkun kaikki muutkin kyseisen merkin aurinkotuotteet..

Kosmetiikan lisäks tuolta saa ruokatarvikkeita, kodinhoitotarvikkeita, asusteita (ihan superkivoja kangaskasseja!) jne… Lisäks jos ette jostain syystä vielä kuullu kuukuppien käyttäjiin, niin tuolta saa niitäkin (pinkkeinä!)

Toimituskulut tuolla on matkahuollon kautta ilmaset ja maksaminen onnistuu joko laskulla tai sitten verkkopankissa :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply napino maanantai, syyskuu 5, 2011 at 15:36

  Kivalta vaikuttava kauppa! Kysyn ihan mielenkiinnosta: Lähestyko ecodeal suo ja ehdotti yhteistyötä, vai kerrotko kaupasta ihan muuten vaan? Kerrotko aina, jos joku postaus on lähtenyt liikkeelle siitä, että kauppa on lähestynyt suo (vaikka et saisi korvausta)? :)

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 6, 2011 at 03:53

   tehään yhteiystyötä saman mainohjelman kanssa ja bongasin ton sieltä ton kaupan :) eivät siis ehdottaneet yhteistyötä erikseen :) kyllä mä yleensä kerron jos oon saanu jotain.. kai :D mulle tulee tollasia yhteistyötarjouksia ehkä kaks kertaa vuodessa, niin en tiiä :)

 • Reply Tanja maanantai, syyskuu 5, 2011 at 19:18

  Aivan uusi tuotesarja minulle! Pitääpä käydä tutustumassa :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

 • Reply s maanantai, syyskuu 5, 2011 at 22:30

  Inhoon näitä mainospostauksia.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 6, 2011 at 03:58

   sit auta ehkä muuta ku skipata ne? vastaavia tulee myös jatkossa.

 • Reply mm tiistai, syyskuu 6, 2011 at 03:43

  Eikö Sun ois pitäny kertoa että tää on ”maksettu mainos” ? Ku luin tän ekan kerran nii luulin että kerroit vaan huvikseks tästä mutta ku näin cavalla saman postauksen nii vasta tajusin että täähän oliki maksettu.

  • Reply Meri tiistai, syyskuu 6, 2011 at 04:00

   en mä tiiä miks mun ois pitäny kertoa tää maksetuks mainokseks, kun en ecodeal ei oo mua lähestyny missään vaiheessa ja luvannu maksaa jos kirjotan niistä :D
   tehään joo yhteistyötä saman mainostajajutun (mikä hitto se suomenkielinen sana on?) mistä ton koko kaupan alunperin bongasin, mutta thats all :)

 • Reply Annika tiistai, syyskuu 6, 2011 at 22:12

  Ihan jo se, että postarit on ilmaset sai mut ihastuu tohon kauppaan! Oon varsinainen luonnonsuojelija, kierrätän kaiken mahdollisen jne joten luonnonkosmetiikkaan siirtyminen ois seuraava askel, ja varmasti myö kropalle (tai no iholle, hiuksille jne) parempi vaihtoehto. Tuolta sivulta löyty jo kaikkee kivaa ja kunhan vanhat meikkiputelit alkaa loppumaan nii tuonne lähtee tilaus alta aikayksikön! :)

  Itse asiassa olin jo klikkaamassa juurikin tuota aivan uskomattoman söpöä ja täydellistä marjapuuronväristä kynsilakkaa (ja sitä harmaata ja sitä violettia… :D) ostoskoriin, mutta järjen ääni voitti… Mä kun en saa käyttää töissä kynsilakkoja, yäää!! :(

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 06:54

   joo mut saa kans koukkuun kaikkeen ilmasilla postikuluilla :D

   oi kamala työpaikka jos ei saa pitää kynsilakkaa! :D

   • Reply Annika keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 10:32

    Oon töissä Hesellä eli kun työskentelen elintarvikkeiden kanssa nii jotkut tyhmät hygieniasäännöt kieltää sen. Korut on kanssa nou nou -listalla ja mä ihan näin lievästi sanottuna rakastan roikkuvia korvakoruja eli mulla on pieni kriisi tän suhteen :D no onneks siellä joustetaan vähän ja sää käyttää edes pieniä nappimallisia korviksia. Ei oo ihan niin alaston olo :D

    • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 12:39

     aa okei. En kyllä tajua mitä epähygieenistä kynsilakassa on :( tajuisin jos haluisit pitää rakennekynsiä jotka on 3cm pitkät, mutta kynsilakka?

     • Annika keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 21:15

      En minäkään, kai siinä on joku juttu että sitä voi lohkeilla niihin ruokiin… Mikähän haitta esim. hajuvedestä tai tuoksuvasta hiuslakasta on koska ne on myös kiellettyjen listalla? :D

  • Reply Meri keskiviikko, syyskuu 7, 2011 at 13:35

   kuten jo sanottu ecodeal ei maksanu mulle tän kirjottamisesta :) eikä mun mielestä tässä ollu kovin ”piilossa” tuo mainos. Mä kyllä kerron jos olen saanu tuotteen, ei hätää ;)

   hyvä teksti kuitenkin, ei siinä mitään.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post