kurkistus meikkipussiin

Mä oon tän tehny viimeks vissiin sen kuukaus-haasteen yhteydessä, mutta kun tonne meikkipussiin on muutama uus asukas eksyny, ni käydäänpäs nyt läpi. Mä jaksan meikata aika harvoin. Ilman ripsaria ulos harvoin meen, sama homma poskipunan kanssa, mutta siihen se sit yleensä jääkin. Toki on niitä viikkoja kun mun iho kuvittelee kuuluvansa 13-vuotiaalle pojalle ja on siinä kunnossa että  ilman pohjustusta ei vaan halua liikkua ihmisten ilmoilla.

Kun mun meikkipussin kumoaa sängylle on sisältö suunnilleen tämä. (varsinkin kun unohtaa avata sen sivellinpuolen)

Pohjustustuotteista rakkaujuttuja on suhteellisen uus tulokas toi Sephoran silmämeikinpohjustusvoide. Tää on mulle asia, jossa en oo koskaan huomaa pahemmin eroa eri tuotteiden kesken (tai sitten mulla on vaan käyny ihan älytön  munkki näiden kanssa..) Kaikki mitä mä oon kokeillu on ollu samaa kamaa eri paketissa ja kaikki ollu oikein hyviä tarkotukseensa.

Lancomen peiteaine mulla on ollu käytössä aina teiniajoista, jollon varastin ton äidin meikkipussista. Sen jälkeen oon jo ostanu muutaman oman. Mulla kestää tollanen yks tuubi käytössä reippaasti yli vuoden. Eli vaikka se vähän arvokkaampi onkin,  niin kyllä ehdottomasti joka pennin arvonen.

LdB sävyttävä kosteusvoide on myös ollu käytössä useemman vuoden, toi on kesäaikaan meikkivoiteen korvike, kivan kevyt tuote, joka tasottaa ihon sävyä ja kosteuttaa kivasti.

Body Shopin All-In-One meikkivoidepuuterimikälie on kans kotiutunu mun meikkipussiin vasta tän vuoden puolella, Tällä saa kiillon pois ja lisää peittoa niille alueille jotka sitä kaipaa.

Sen jälkeen kun mun viimenen Lumenen kuultovoide loppu, oon läiskiny jos jonkinmoista kiiltokuultopuuteria nassuuni.

Shu Uemuran poskipunaan rakastuin joskus kun kokeilin sitä Annalta ja sain viime kesänä vihdoin Singaporesta omani. toi on ollu mulla siis myös yli vuoden lähes päivittäisessä käytössä ja sitä on kulunu… No ei yhtään.

Vaikka olinkin säälittävä Nyc turisti enkä ostanu Victorias Secretiltä yhtiäkään alusvaatteita, meikkipuolella viihdyin sit senkin edestä. VSn aurinkopuuteri, joka tuo kivan kuulon samalla. Rakkaustuote joka varmasti on tullut jäädäkseen mun meikkipussiin.

VS:n kuulto-poski-aurinko-mikälie puuterin ostin ebaysta lähinnä söpön ulkomuodon vuoksi, mutta toi on sellanen tuote, mitä voi huiskia vähän minne sattuu ja miten sattuu ja aina näyttää kivalta :D

Silmäosastoon. Luovuin vihdoin mun Make Up Storen luomiväreistä joista mulla on ollu käytössä samat värit varmaan sen 4 vuotta. Luulin olevani tosi radikaali kun marssin Inglotin liikkeeseen ja valkkasin noita sävyjä mun 4packiin, mutta kun pääsin kotiin, niin tajusin että ainut mikä poikkeaa mitenkään niist MUS:in meikeistä on toi oranssi…. Noooh, enivei, näissä on ihan loisto pigmentti ja kestävyys! Noita sävyjä on ihan supermonta joista voi siis itse valita mieluiset  ja tollanen neljän setti maksaa ehkä n. 30e (voin olla todella väärässä)

Rajauskyninä mulla on MAC (musta) ja Sephora (tummanruskea) ihan kivoja molemmat, pysyy, ei tuhraa tai leviä. Ei kai sen kummempaa sanottavaa.

Kulmat oon hoitanu ties miten monta vuotta kuntoon Lumenen kulmageelillä ja kynällä. Yves Rocherin kulmakynä on eka joka on voinu horjuttaa tän kombinaation pysyvyyttä mun meikkipussissa..

Ripsiväreistä mulla oli käytössä Kanebon 38 varmaan käytössä 10 vuotta, sen jälkeen siirruin Fiberwigiin ja sekin on nyt ollu luottotuote jo pari vuotta. Mä oon niin rähmäkäpälä, että onnistun aina hieromaan silmiä niin, että ripsarit on navassa asti. Toi MSCHICIN ripsari on huippu, kans löytyny Annan meikkipussista ja sopii hyvin niihin päiviin kun lupaan itelleni etten varmasti hiero silmiä yhtään!

Huulijutut.. Toi VS:n huulikiilto on ihan täydellisen sävynen, sopivan nude mutta silti tuo huulille jotain eloa.

Joka maalla on varmaan oma rasvansa, mitä puolet maan naisista käyttää. Tää Lucas Papaw on aussien versio tästä, tota voi laittaa mihin ikinä keksiikään laittaa. Toimii erinomaisesti huulirasvan lisäksi myös haavojen hoidossa. Rosebudin huulirasvat on mulla ollu käytössä vakkaristi lukiosta asti. Ihan parhaita. Mulla lähti vähän käsistä kun oon suomessa tottunu stockalla maksaa näistä sen 20e (?) ja jenkeissä nää oli ehkä $7 / kappale. Onpahan varastot täytetty taas muutamas vuodeks..

sitten se sutiosio. Tulipas huonosti noi numerot kuvaan, mutta en jaksa tehä enää uusiks. Sorppa. (jo noi sudit lähtee muuten pesulle heti kun oon saanu tän kirjotettua valmiiks..)

1. Duroyn ohut sivellin jota käytän lähinnä rajausten tekemiseen jos niitä innostun luomivärilä tekemään.

2. Elfin luomivärisivellin. rakkautta.

3. The Body Shopin iso luomiväri vaahtojuttu, etin tollasta ties kuinka kauan, ennenku bongasin tän täydellisen yksilön Body Shopista.

4. Elfin suti tämäkin. Näissä hinta-laatusuhde on vaan niiiiiin  kohdallaan!

5. Duroyn poskipunasuti mulla on ollu käytössä ehkä 5 vuotta. Tätä parempaa ei vaan oo.

6. Make Up Storen puuterisudin ostin oikeestaan vaan värin takia… Mutta oikein loistotuote tarkotukseensa.

7. Everyday Mineralsin Kabuki jolla levitän sen TBS:n meikkipuuterin nassuuni. Maailman paras suti.

8. Lisää kabukeita, tollanen jota voi käyttää suunnilleen kaikkeen, Ebaysta joku random merkki. Maksoin tästä ehkä 2e ja tää on ihan huippu.

9. ShuUemuran ripsentaivutin. Paras. Piste.

Semmosia. Niitä tuotteita joita ei suomesta löydy metsästän yleensä Ebaysta, muuten turvaudun siihen perus sokos-stocka valikoimaan.  Mitään yhteisiä suosikkeja?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Petra tiistai, elokuu 30, 2011 at 10:27

  Iih, mä en suosittele ollenkaan tota Lbd:n sävyttävää. Siinä on ihan Inc-listan alussa mineraaliöljy ja se ainakin tukkii mun ihohuokoset niin, että näppyä pukkaa naamaan. Lumenen versio on kiva :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 13:04

   aa.. mä en kyl oo huomannu mitään erityistä näppylöitymistä.. mutta en oo kyl toisaalta hirveen taipuvainen niihin…

 • Reply Sonia tiistai, elokuu 30, 2011 at 11:29

  Hassua, en omista YHTÄKÄÄN samaa tuotetta tai sutia ku noissa kuvissa:D Toi LdB:n kosteusvoide on kyl ollu jo pidempään ostoslistalla, samoin kuin Inglotin luomivärit. Et ehkä niistä sit tulee yhteisiä suosikkeja:D

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 13:03

   mä oon tykänny ihan hulluna :)

 • Reply Sara tiistai, elokuu 30, 2011 at 16:07

  Hei kuule Meri, muistan lukeneeni joskus aiemminki miten harmittelit ton Lumenen kuultovoiteen lopettamista. Sehän ei oo siis tosiaan kadonnut yhtään mihinkään, ehkä eri näköisessä tuubissa vain kuin ennen? Itse ainakin ostin uuden putelin juuri pari viikkoa sitten :)

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 05:35

   joo mutta se tuli uusiks vasta nyt viime kesänä vissiin?

 • Reply susie tiistai, elokuu 30, 2011 at 16:39

  ehdoton kestosuosikki on myös lucas papaw! mun piti joskus sanoo sulle ja annalle, että ku meette sinne niin ostakaa ja kokeilkaa jos ette oo kokeillu. sain aikoinani ensimmäisen papawin kun kaveri oli vaihtarina ausseissa ja sille tielle jäin, oon pyytänyt aina tuomaan sieltä mulle sitä jos joku kaveri tai tuttu on ollut australiassa visiitillä. hittituote!!

 • Reply AnsQ tiistai, elokuu 30, 2011 at 21:40

  Paljon toi shumuruemi vai mikä olikaan (:D) ripsentaivutin maksaa?

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 05:34

   en muista yhtäään! :(

 • Reply miu keskiviikko, elokuu 31, 2011 at 22:06

  Moi, semmosta kysyisin, että kun laitat sun kulmat, niin laitatko ensin kulmakynää ja sitten tota geeliä? :p

  • Reply Meri torstai, syyskuu 1, 2011 at 05:27

   jep :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post