jee!

Kivat postipäivät senkus jatkuu!

Mä tosiaan heitin mun valkoset Converset roskiin jenkeissä, kun niissä tuntu jokaikinen pikkukivi pohjista läpi ja ne oli muutenki sisäpuolelta aika räjähtäny, siitä hajusta puhumattakaan. En oikein tiedä miks en ostanu jenkeistä jo uusia, koska säästin sillä ehkä 5euroa että tilasin uudet vauvat ebaysta. Kuvittelin että selviin helposti kaks viikkoa ilman näitä mun luottotossujani, mutta hitto että oon ollu hätää kärsimässä! Tänään ne onneks vihdoin tuli! Nyt mun pitää vaan mennä pyörimään jonnekkin mutaan noi jalassa, koska vihaan, kun ne on tollaset hohtavan valkoset :(

Myös mun uus kameravauva tuli vihdoin! Tilasin ton tosissaan jenkeistä, kun täällä noi on tosi kalliita ja maksoin omastani n 170euroa. Kuvittelin itseasiassa koko ajan, että maksoin tosta yli 200e, mutta on tainu mennä päässä taas vähän sekasin dollarit ja eurot. No en valita. Gigantista ton saman kameran sai 179, eli suomessa asuvien ei kannata lähteä tota ebaysta välttämättä metsästämään. Vaikka toi nyt kakkoskameraks luultavasti jääkin, niin kiva että on taas ton kokonen jota jaksaa raahatakkin mukaan. Ja tietty kamera, jolla saa otettua helpommin salakuvia kun järkkärillä :D

Tota oli moni teistä kehunu, samaten tosta vanhempaa + uudempaa mallia, niin otetaan nyt kokeiluun. Jos tää kestäis mulla vähän pidempään kun ixukset. (käyttäjästähän se ei ole kiinni..)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Tanja tiistai, elokuu 9, 2011 at 18:33

  Minä taas myin juuri conssini kun en osannut niitä pitää! :) Muilla näyttävät kyllä kivoilta! Minä ostin semmoisen ”pikkujärkkärin”, kun en osannut päättää ostanklo pokkarin vai järkkärin. Nyt kun miettii, niin olisi ihan sama ollut ostaa se pokkari. Mahtuisi laukkuunkin. Ja sitten erikseen sen järkkäri. Jälkiviisaus :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:04

   mä halusin nimenomaan pokkarin että saan sen keikoille mukaan, jos se ois ollu ainut kamera niin oisin varmaan valinnu kans ton järkkäripokkari-yhdistelmän.. ne muutamat mitä oon testannu,on ollu ihan superhyviä

 • Reply -v tiistai, elokuu 9, 2011 at 18:47

  Moikka!

  Mä oon yrittäny tilata ebay:sta mutta mä en osaa liittää sitä paypal tiliä siihen omaan tiliin.. Oonko nii sokee vai tyhmä etten nää mistä se tehään? osaisitko auttaa mua:)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:05

   mulla ei oo koskaan ollu mitään ongelmia niin en osaa oikein sanoa että mistä kiikastaa..

 • Reply Anne tiistai, elokuu 9, 2011 at 18:50

  Älä huoli, kyllä ne siitä jo kohta tummentuu… Uskon kuinka aktiivisesti sä kuitenki nuita uusia mussukoitas käytät:D

  ja salakuvia kehiin! odotan innolla;)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:05

   toivottavasti :)

 • Reply Bindi tiistai, elokuu 9, 2011 at 19:56

  Sunnuntaina Valtterilla viereisen pöydän tyttö myi valkoset nahka-Converset 2 eurolla kun hänen mielestään ne oli ”nuhjuset”. Musta ne näytti 3 kertaa kävellyiltä. :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:06

   siis sellasta asiaa kun liian nuhjuset converset ei oo olemassakaan !

 • Reply hhh tiistai, elokuu 9, 2011 at 20:35

  suomessa asuvien kannattaa tilata netanttilasta siellä tällä hetkellä tarjouksessa 150 e :)

 • Reply ry tiistai, elokuu 9, 2011 at 21:35

  Paljonko Converset maksaa? mulla ei ikinä oo ollu, mutta jotenki kiehtois ostaa, vaikken erityisen lenkkari tyttö olekaan…(pah, omistan seitsemät)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:07

   vaihtelee tosi paljon.. 50-80e on suomessa varmaan yleisin

 • Reply tyt tiistai, elokuu 9, 2011 at 21:57

  Heippa!

  Hei ku sä oot jonkun verran tilaillu tuolta nellyltä tuotteita , niin osaatko sanoo yhtään että kuinka nopeesti ne saa vastaan palautukset ja hukkuuko ne matkalla helposti? Oon ainaki reilu kolmeviikkoa sitten jos ei jopa kuukausi palauttanu sinne aika hinnakkaan paketin, ja nyt ne silti nellyltä laskuttaa multa sen. Eikö ne oo vielä menny perille, vai onkohan paketti kadonnu? ;o oon ihan kihisemässä täällä, enkä edes tyhmyyttäni tajunnu pyytää mtn palautuskuittia ärrältä, onko sulla tai muilla ollut vastaavaa Nellyn kanssa? Kiitos, jo etukäteen :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:08

   niissä palautuksissa kestää aina tosi pitkään, mulla on menny kuukauskin ennenku sielt on tullu (sähköpostiin) sellanen vahvistus että tavaraton perillä.. kannattaa laittaa sähköpostia sinne jos lasku on kerran ehtiny tulla ja kysyä et voiko sen jättää maksamatta..

 • Reply inkku tiistai, elokuu 9, 2011 at 23:33

  Täytyy kyllä mainita että itelläniki ixukset pienestäkin rikki, tai olisi ne ollut korjattaviss mutta korjaus olisi maksanut saman verran kuin uusi kamera :D

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:10

   joo, niin se usein noissa pikkukameroissa on :(

 • Reply Saara keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 01:19

  Meidän isi osti ton kameran tossa kuukais sitte. Mitä mä olen sitä käyttänyt ni en kauheasti tykkää. Kamalan hitaasti ottaa kuvat minun mielestä ja tarkentaa niin pitkään. Salaman antaa millon sattuu kuvii ja kun sitä ei aina jaksa mukaan rueta säätämään.

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 02:11

   mä en oo vielä hirveenä kuvaillu, mutta ne pari kuvaa jota oon näppäilly on tullu kyllä aika iisisti.. tosin oon järkkärin kanssa tottunukki säätää, niin pokkari tuntuu helpolta sen jälkeen :)

 • Reply Jennie keskiviikko, elokuu 10, 2011 at 23:38

  Gigantissa eivät suositelleet tota kameraa just tuon salaman takia :/ tiijä sitten..

  • Reply Meri torstai, elokuu 11, 2011 at 05:31

   aa :( no saa nähä mitä ton kanssa yhteiselosta tulee…

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post