päläpälä

Huomaa että mulla on siivouspäivä, kun tulee kaks postausta päivässä ^_^

Mä lukiossa siivosin aina koeviikolla, kun ei huvittanu lukea kokeisiin, nyt postaan kun ei huvita siivota..

Kuten ehkä olette kuvista huomannu, niin sain taas yhen tukkakriisin ja värjäsin nää mun kutrini punasiks. Oikeestaan se oli puoli vahinko, kun en tajunnu yhtään, miten punanen se väri oli, jonka tähän iskin, mutta tykkäsin lopputuloksesta kuitenkin. Koska kestoväri ei tässä mun päässäni enää pysy (mun kampaaja nylkis mut elävältä kun näkis mun hiukset) niin on hiusten värjäys taas edessä. Muistin ostaa nyt non permanent-värin jos se tarttuis vähän paremmin tähän.

Kyselitte viimeks siitä väristä, niin se oli joku vastaava (en edelleenkään muista merkkiä..) kun tää jonka nyt ostin. Jahka selviin tästä täytyy mennä levittelee toi hiuksiin ja toivoa että se tarttuu ees jotenkin tasasesti. Koskakohan joudun leikkaamaan hiukset siiliks?

Ja hei, tilasin uuden kameran! Pysyin uskollisena Canonille mitä pokkareihin tulee, ainut että vaihoin Ixuksen Powershottiin. Kyseessä siis Powershot SX210 IS (Jos nippelitieto kiinnostaa niin canonin sivuilta voi lukea lisää..) Tota oli useempi kehunu, että toivottavasti on nyt hyvä :) Tilasin omani jenkeistä ja se toivottavasti ehtii perille vielä tän viikon aikana, niin ehin sit testailee sitä ens viikolla ja jos kuvien laatu mielyttää, niin jätän ehkä suosiolla järkkärin Balin reissulta pois, ja lähen pelkän pokkarin voimin (ja toivon etten hajota sitä taas ekan kolmen päivän jälkeen)

Vaikka kuinka löytäis halvat lennot, niin silti tulee kummasti lisähintaa kun pitää ostella reissuun kaikenlaista :D (mun oli aivan pakko tilata tietysti aurinkoshampoo + hoitoaine ja uudet wonderbrat)

Kattelin noita hotelleita valmiiks Balille, kun siellä on high season (joku mun kaverin kaveri luuli että high season tarkottaa sitä aikaa kun ko paikassa on paljon haita, joten nauran joka kerta kun joku mainitsee mulle ko sanan), niin paikan päältä voi olla vaikeeta löytää huonetta. Onnistuin sählää ton nyt niin että mulla on kyllä hotellihuone ekalle yölle kun meen sinne, mutta tokalle ei sit ollenkaan ja seuraava hotellivaraus lähtee vasta kolmannesta päivästä…  Samaten se hotelli johon tein ton varauksen oli täynnä vikalle 4 päivälle, mutta ihmettelen niitä sit paikan päällä. Mutta kuten tuolla facebookin puolella pohdittiin, niin mun on siis vaan mentävä jonkun söpön aussisurffarin kainaloon nukkumaan jos en saa tota varausta fiksattua. SÄÄLI. Ehkä perun vaan kaikki hotellit ja nukun vaan eri poikien kainalossa kaikki yöt. Ja lupaan ja vannon etten rakastu taas johonkin norjalaiseen jääkiekkoiljaan heti ekana iltana ja nyhvää sen kanssa koko lomaa. (tanskalaiset on ihan eri juttu)

Mutta jee, 15 päivää lähtöön! Voi musta tulee niin raskas mitä lähemmäs lähtö tulee, oon pahoillani :D Mun täytyy selvittää että miten Balilla toimii 3G verkko, niin ei tarttis pitää uutta postaustaukoa enää, vaan pystyis vaikka kännykällä tekee ees jotain pikkupäivityksiä matkan varrelta…

Nyt imuroin. Hitto.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

23 Comments

 • Reply annu tiistai, elokuu 2, 2011 at 17:37

  heii mistä tilasit tuon kameran ja paljonko maksoi? Mullakin olis uuden kameran osto edessä (edellinen vaan 5v vanha…) enkä tiedä noista nykyajan vehkeistä mitään :D katsoin sun kommenttiboksista, että monet oli tosiaan suositellut tota niin rupes muakin kiinnostamaan :) mietin kannattaako se tosiaan tilata jostain vai mennä vaan hakeen kaupasta…

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 03:01

   Ebaysta tilasin :) siel oli vähän päälle 200 ja siihen hintaan saa varmaan suomestakin… 179e näköjään gigantista, eli kannattaa sieltä käydä hakemassa ennenmmin ku netistä tilailee :) (nyt harmittaa etten ite tilannu suomesta ja pyytäny lähettään vaan tänne..)

 • Reply caro tiistai, elokuu 2, 2011 at 19:18

  Heipsan!

  Olisko sulla mahdollisuus tehdä postaus yleensäkin pelkistä nettikaupoista ja laittaa omat kommentit niiden toimintaan. Lähinnä sellaisista joista itse tilaat usein ja toimitus on varmaa. Lisäksi olisi kiva nähdä, että millaisia ne vaatteet/kengät ovat olleet nettikaupasta tilattuina. ELi vastaako se nettikaupan kuva sitä koko totuutta… ;) Teettää varmasti työtä, mutta olisi suotavaa jossain vaiheessa kenties…? :)

  PS. Mites se Matty voi, kaikki päivitykset heti tänne ;)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:58

   kosmetiikkakaupoista oon tehny jo, vaatekaupoista tilaan lähinnä vaan nellyltä ja hm:ltä ja ne taitaa olla niin nähtyjä että turha tehä enää erikseen postausta :)

 • Reply ongelmatukka tiistai, elokuu 2, 2011 at 19:26

  Hei. Kerroha miten värjäys onnistuu! Ite värjään saman sarjan sävyllä 643. Mun mielestä paketin kuvissa noi kaks sävyä, eli 643 ja 645 on melko samanlaiset. Itselläni ei kuitenkaan meinaa toi väri säilyä millään päässä, ni oon miettiny et kokeilen seuraavaks tota 645, josko se ei haalistus heti ekan pesun jälkeen. Ois kiva tietää sun kokemukset väristä myös.
  PS. Huippu blogi!

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:57

   no mulla on tällä hetkellä päässä niin tumman punanen sävy että itkettää, eli toi 643 ois varmaan ollu mulle parempi… :P Eiköhän nää kaikki haalistu, punanen on niin vmäinen väri, että se on vaikee saada pysymään.. Mutta joo sää nähä kunhan näitä kutreja taas pesen, että miten väri pysyy..

 • Reply hennnsu tiistai, elokuu 2, 2011 at 20:20

  mullakaan ei kestoväri enää päässä pysy ku max 2viikkoa. Missäköhän vika ? :D mut onneks on kohtalontovereita.

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:55

   siin on joku, et kun hiukset on tarpeeks käsitellyt, niin kestoväri ei pääse enää imeytymään hiukseen tms..

 • Reply eee tiistai, elokuu 2, 2011 at 20:21

  mulla on toi sama kamera ja en oo vieläkään löytäny siitä sitä fish eye toimintoa kun siinä se kuitenkin on olenko tyhmä vai tyhmä? niin asia oli kuitenkin se että jos löydät toiminnon voisit raportoida siitä täällä tai jotain ja tehdä esittelypostauksen se ois huippua. sää oot muuten aivan mahtavan oloinen ihminen ainakin näin blogista luettuna :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:55

   mun edellisessä canonissa se tuli samasta mistä kaikki muutki ”erikoistoiminnot” (mustavalkosuus jne..)

 • Reply zibby tiistai, elokuu 2, 2011 at 20:27

  joko kerroit mattylle? :D mitä hän meinas?

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:49

   kohautteli vaan olkapäitään :)

 • Reply London tiistai, elokuu 2, 2011 at 22:25

  ”Mä lukiossa siivosin aina koeviikolla, kun ei huvittanu lukea kokeisiin”
  Kuulostaa tutulta :D

  Btw olin näkevinäni sut tänään tampereella yhessä salaattipaikassa mutta sitten tajusin että et se voi olla sinä, oot australiassa ja se tyttö oli sua +10 kg lihavempi.

  Ps. Oot aika suloinen bloggaaja! Pisteet tuolle kirjotustyylille, päivän kohokohta jos sulta on tullut postaus :DD

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:36

   juu en oo tehny pikareissua tampereelle vaikka salaatilla elänki, että ois rantakunnossa tossa kahen viikon kuluttua :D

 • Reply acata keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 01:05

  Tuttua… Mullakin aina kämppä kiilsi ja sukkalaatikko oli järjestyksessä tenttiviikolla. :D
  Vinkkasinkin just omassa blogissa, että raidat kannattaa tehdä hammasharjalla. No, sä ilmeisesti haet nimenomaan vähemmän raidallista lopputulosta, mutta mikäli jää jotain epätasaista, niin niitäkin saa hyvin paikattua hammasharjalla. Tuuttaat vaan harjaan väriä ja harjaat epätasaiseen tms. kohtaan – toimii! :)

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 02:36

   joo mulla on ongelma nimenomaan se että tahtoo jäädä laikukkaaks, kun ei latvat enää ota väriä… pitäis ehkä kokeilla suoraan niitä raitoja, niin se pieni epätasasuus pohjavärissä ei näkyis..

   • Reply acata torstai, elokuu 4, 2011 at 00:11

    Juu, raidat on aina armollisemmat – myös juurikasvulle… :)

 • Reply makkaleena keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 10:35

  Mut nyt ette oo enää viiniblondei! Enemmänki punkku ja valkkari? :D

  • Reply Meri keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 10:42

   no onneks se mielen blondius ei katoa vaan hiuksia värjäämällä :D

 • Reply Yaaan keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 14:39

  joku kysy, miten tos canonis löytää fish eyen

  käännät sen pääpyörylä napin SCN kohalle(toka vika eli ennen videokuvausta)
  painat FUNC.SET eli sitä toista isoo nappulaa keskeltä
  tulee jana jossa mm.kaupunkimaisema ikoni:Kuvaus:aseta kuvaustila
  ja sieltä Kalansilmätehoste:kuvaa kalansilmäobjektiivin tehosteella
  ja ohan siellä muitakin:D

  löytyikö?

  ps.kun oot muutaman kerran tonne räplänny ni se rupee muistaan ja jää automaattisesti kalansilmälle ku käännät scn :)

  • Reply Meri torstai, elokuu 4, 2011 at 01:59

   onpa monimutkasta :D voiku mun kamera jo tulis ni pääsis kokeilee!

 • Reply Mirette keskiviikko, elokuu 3, 2011 at 19:09

  Ku tää on tämmönen matkablogi.. tai siis ei ole, mutta on.. niin oisko mitenkään mahdollista myös kertoa että milla hinnalla sä ne balin liput sait? :D Mä en ymmärrä ihmisiä jotka pimittää aina kaikkien matkojen + hotellien hintoja, ne on kiinnostavaa informaatiota jota ei pitäis jättää sanomatta! Tietysti koska olet ns. ”suosittu” niin varmasti tulee sitten nillityksiä siitä että miten helvetissä sulla niin paljon rahaa.. mutta mutta, ku mua kiinnostaa! :(

  • Reply Meri torstai, elokuu 4, 2011 at 01:59

   no hinnathan saa yleensä kun syöttää ne hakukoneeseen ;) Bali liput oli 400 euroa, löysin yhet jo 300 mut ne oli ehtiny mennä, mikä syö aika paljon :(

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post