home sweet home!

Selvisin kotiin jotenkin, 25h kotimatka oli aika ryydyttävä ja väsymyksen määrästä kertonee se, että oon eilen Losissa koneeseen päästyäni menny sen verran laput silmillä sitä omaa paikkaa ja höyhensaaria kohden, että oon missannu Avenged Sevenfoldin koko bändin joka oli samassa koneessa.

Viikko Nykissä oli ihan liian vähän, juostiin kaikki isoimmat nähtävyydet läpi ja shoppailtua tuli silti sen verran että matkalaukun paino kasvo kymmenellä kilolla. Matkalaukku tosin on tällä hetkellä jossain hukassa, mutta otin sen Sydneyssä ulos ja checkasin uudestaan sisään, että olettavasti ollaan samassa maassa (hope so, mulla lähti vähän käsistä Dieselillä enkä kestä jos mun ostokset ei pääse kotiin pian)

Tänään luvassa toipumista reissusta ja huomenna Brisbanessa Avenged Sevenfoldin keikka. Vastailen kommentteihin viimeistään viikonlopun aikana, tänään en vaan kykene (mun aivotoiminta käy vähän hitaalla niin luulen että se on parempikin..) ja saatte viel nauttia muutamasta vanhan blogin puolelta kaivetusta postauksesta.

Mitä teille kuuluu? Onks kukaan rakastunu? Tai käyny treffeillä? Ihanaa? Kamalaa? Kertokaa, mulla on ollu ikävä!

Ja ps: Jos joku on missannu niin MINUN ihana LLAURA on back!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Lindsay keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 11:46

  Toivottavasti kirjoittelette annan kans jonkinlaista juttua NYC:in must see -paikoista ja shoppailumestoista, sillä itselläkin sinne 4:n päivän reissu syyskuussa :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:56

   juu varmasti :)

 • Reply kiana keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 12:33

  Hei kuule, mulla ois yks ihan supertärkee kysymys, joka todennäkösesti sun mielestä vaikuttaa tosi oudolta mutta kysyn silti. Eli huomasin tossa sun singapore-postauksessa, että sulla on just samanmerkkinen unimaski kuin mulla, jota ite käytän siis joka yö (en pysty nukkumaan ilman) ja se alkaa oleen aika kulunut ja surkee tapaus jo, joten tarvisin uuden. Ongelma on kuitenkin se, että haluun nimenomaan tota samaa merkkiä, koska kaikki muut joita oon katellu on jotain kauheita materiaaliltaan tai muuten vaan huonoja (tiedän, kuullostan ihan sekopäältä ku yks unimaski on näin tärkee..) ja kauppa josta ton aikoinaan ostin ei enää myy mitään tollasia maskeja. Niin että muistaisitko mitenkään mistä oot kyseisen maskin ostanu, että voisin ehkä lähteä metsästämään samoilta apajilta? Kiitos ihan tuhannesti jos vastaat tähän, oon ihan hukassa ilman mun rakasta unimaskia :D

  P.S oon oikeesti ihan normaali

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:55

   haha aww<3 toi oli muistaakseni ihan sokokselta ostettu ja mun mielestä oon nähny samoja joissain matkalaukkuihin erikoistuneissa liikkeissä… toivottavasti löytyy!

 • Reply mipsukka keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 12:48

  Oli varmasti mahtava reissu! Se on niin ainutlaatuinen ja mahtava kaupunki, ihan yksi suosikeistani! Samoin kuin sä olet yksi mun suosikki bloggaajista, joten ihanaa saada sut takaisin! :)

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:54

   <3

 • Reply emmalotta keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 13:23

  Äää, mä en ymmärrä, miten sä voit just nyt kysyy tollasia kysymyksiä tossa lopussa! Mä nimittäin tajusin maanantaina heti herättyäni ihastuneeni ihan kunnolla yhteen poikaan (näin siitä unta, illalla en vielä _tietääkseni_ ajatellu siitä romanttisesti), ja olin ihan hädissäni, ja piti mennä kolkuttelemaan kämppiksen ovea, kun näin ei oo tapahtunu kuuteen vuoteen…puuh. Itse mieluiten makailen haaveilemassa juoksuhaudoissa, mutta koska kämppikseni edustaa nopean toiminnan joukkoja, vakuutuin, että on HETI tehtävä JOTAIN. Ja maanantai-iltana sitten ammuin nuolen kohteeseen tekstarin muodossa, ja eilen oltiin sitten elokuvissa. Ja nyt oon vaan niin ihastunut. Kalasta en tiedä kuinka hyvin se tuossa koukussa on, mutta tänäänkin se tuli mun viereen syömään, joten tuskin säikytin sitä ihan kokonaan. Mmmhm. Tuntuu kuin olisin 15-wee taas <3

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:53

   toi on ihan kauheeta ku ihastuu johonkin unen takia! :D Mä näin yks yö unta yhen kanssabloggaajan poikaystävästä (en oo koskaan tavannu kumpaakaan) ja olin ihan sekasin koko seuraavan päivän :D

   mu t jee! Toivottavasti ihastus kestää! Se on parasta kun on perhosia vatsassa <3

 • Reply smes keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 13:24

  Kiva että ootte palannu takas Ausseihin, saa taas ihan ”reaaliaikaisia” postauksia. :)

  Ja ihanaa et Laura on jälleen alkanut kirjoittelemaan blogiaan! ♥

 • Reply Petra keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 13:56

  Mulla on ollu ikävä niitä kunnon höpöhöpö postauksia :)

 • Reply mmm keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 15:58

  Semi huonoa, mursin jalan ja pitää olla 6vk kipsin kanssa :/

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:49

   voi eiii :( paranemisia!

 • Reply Henna keskiviikko, heinäkuu 27, 2011 at 20:04

  Mitä kautta teidän lento kiersi? Menittekö tyynen meren yli?

  • Reply Meri perjantai, heinäkuu 29, 2011 at 11:51

   juu brisbanesta losiin ton pikkusen lätäkön yli :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post