Näin yllätät miehesi:

Isi ja äiti, älkää lukeko tätä postausta.

Mä jaksan yleensä suhteen kaks ekaa viikkoa pitää jotain kulissia yllä, etten hengaile pyjamahouisissa ja tukka pystyssä, mutta toi yks on tehny jo pari yllärivierailua niin, että oon just heränny ja mun sinisissä flanelihousiussa joissa on pöllöjä. Ajattelin et oon tosi kiltti ja ihana ja todella hurmaavan seksikäs kerranki, ja laitan mun sukkahousujen (jotka on kiskottu tisseihin asti) sijaan seksisukat (LP:n antama nimi, se sentään osas arvostaa) aka stay-upit ja viittin meikata jne.

Koska M:n ”see u in half” kesti puoltoista, ehin juomaan itteni humalaan ja nukahtamaan sohvalle, niin että heräsin ku auto ajo pihaan. Ainut kommentti jonka sain mun todella kuumasta (NOT) ja pyntätystä ulkoasusta oli et oot aika burleski. BURLESKI? Avauduin aiheesta Iinekselle ja Iines lohdutti mua linkkaamalla seuraavan kuvan googlen kuvahausta:


kuva

Ens kerralla pysyn niissä pöllöpöksyissä.

Voisin lisää noihin tunnisteisiin kohdan ”way too much information”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Sanna perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 16:46

  Ahahahahahaha :D Ehkä sillä on salainen fetissi burleskiin kuule.

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:33

   se ei näyttäny sitä innostustaan vaan mitenkään :D

 • Reply iines perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 17:34

  EI HAHAHAH MERIIIIIiiiiiiiiiiii :DDDD

 • Reply Karo perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 17:43

  *huutonaurua* :D

 • Reply Inka perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 17:50

  Moi, mä oon Inka ja repesin just aika pahasti! :D (Kirjaimellisesti, sillä mun ärsyttäväpaska-atooppinenekseema on pahimmillaan, ja mä oon kuivunut selästä päähän niin pahasti, että aina kun liikun, mun iho repeää pahasti, vaikka mä kuinka rasvaisin.)

  Siis ei noin voi käydä :D Mites sun boyfriend muuten kommentoi?

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:32

   EI MITENKÄÄN! Minä yritän parhaani ja oon vaan tosi burleski.

 • Reply Jenna K. perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 18:56

  Sua on vaan pakko rakastaa :D

 • Reply Sophie perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 20:23

  Juuri tän takia rakastan sun blogia, oikein huumoritaju- ja ajatuksenjuoksu samikset :DD Aivan mahtavaa ja tiiän tunteen. En ite oo nukahtanu vaan mies on ollu umpiunessa viiden minuutin päästä töistä tultuaan ja minä oon saanu keikistellä ihan keskenäni..

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:30

   joo toi on kans hirveen kivaa ku yrittää keikistellä ja toinen nukahtaa :D

 • Reply taina perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 21:41

  Hahha, eiku just kiva et kerrot kaikenlaista etka vaan laita asukuvia! :D

 • Reply Nauski perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 22:21

  Vähän niiku minun yritykset yllättää armeijasta lomille saapuva poikaystävä. Joko nukahdin tai ehdin haukotella silmäni märiksi ja meikit oli pitkin poskia tai sitten juna jumittui johonkin Tampereen ja Kajaanin välille ja kyllästyin odottamiseen ja menin suihkuun. Toisinaan kävi myös niin, että jumitin ChatRoulettessa kunnes Tommi soitti rautatieasemalta, että missä hitossa oot, ootan sinua hakemaan. Hups. Mut eipä tuo mitään, kyllähän tuo on jaksanut katsella naamaa siitä huolimatta.

  /Suvi

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:29

   haha ihana ♥ joo toi mä leikinkans joskus inttileskeä ja se oli kyl aina yhtä jännittävää ku poika tuli lomille… meillä se onneks oli niin lähellä intissä ettei kerinny nukahtamaan odottaessa

 • Reply -mariela perjantai, heinäkuu 8, 2011 at 22:58

  Hah :D Parasta aikoihin! Kiitos kun piristät yövuoroa :)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:28

   hyvä jos jotain hyötyä mustakin joskus :D

 • Reply TER_VE! lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 02:00

  HAHAHAHHA! nauroin jonku tuhat ja yks sataaa vuotta tolle oikoluku jutullle :D oikeeesti. koko talo taas varmaan kivasti heräs kiitos sun (: :DFDDD

 • Reply ilkee lauantai, heinäkuu 9, 2011 at 07:40

  kun et kieltäny mua niin luin enkä kerro kellekään….;)

  • Reply Meri sunnuntai, heinäkuu 10, 2011 at 15:28

   sut voidaan laskea tohon ”äiti”-kohtaan! :D

 • Reply nuunuu maanantai, heinäkuu 11, 2011 at 12:58

  Sulta oli tullu monta hauskaa postausta!! Mä en ollu hetkeen vieraillu täällä :D jeee.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post