why does anyone care what you eat?

Mä oon aina miettiny et miks ihmiset jaksaa kuvata ruoka-annoksiaan blogeihinsa? Ja siis päivittäin? Tai että kiinnostaako se oikeesti ketään? ”Mun bigmac  näytti tänään tältä, vähän palanu pihvi, muuten ihan jees” Ymmärrän ruokaohjeiden julkasemisen ja siinä yhteydessä ruokakuvat, mutta muuten en oikein. Mun oli pakko lopettaa yhen blogin lukeminen koska oisin ampunu itteni jos oisin joutunu kattomaan kuvaa vielä yhestäkin kanasalaatista. Mutta kaikilla on kai oma makunsa. En ite lukis esim omaa blogiani :D

babe, what are you writing about? – my sushi addiction.
why does anyone care what you eat?

Avokadoa ja kanaa. omomomom. Mä oon päättäny että haluun tehdä noita ite. Googlettin eilen sushiriisi ohjeita  ja melkein jo luovuin ajatuksesta, kauheen hankalaa! Miten te puuhaatte omanne? Ehkä käyn ostamassa vaan tota merilevää ja käärin kanan suoraan siihen, kuka sitä riisiä kaipaa? Mutta siis niin, jos on jotain vinkkejä niin kertokaa. (google on turha niin kauan kun on lukijat)

Asiasta kukkaruukkuun, suljin tosiaan ton vanhan blogin tossa joku aika sitten, mulla ei oo kauheesti mitään infopaketteja sielä, niin mitään hirveetä vanhojen tekstien uudelleen julkasua ei oo luvassa. Ne jotkut mitkä liitty mun leikkaukseen voisin tuoda, ihan vaan siks, että jos joku saa niistä jotain hyötyä / kannustusta niin hyvä. Tuleeko jotain muuta mieleen?

Jos joltain puuttuu vielä Nellyn salaisen alen koodi, niin se on SUMMERSALE. Mun oli pakko tehä tonne kans ihan pieni tilaus kun oli tullu yks rakkauspaita aleen tänään ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

43 Comments

  • Reply Tepe tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 10:04

    Se farkkujen oikea koko -postaus oli ainakin itselle tosi hyödyllinen :) vaikka olinkin just päivää ennen ostanu uudet farkut, toki nimenomaan just sen liian suuren koon :D

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 10:07

      joo! olin unohtanu koko postauksen :) joo ihan ehdottomasti.

  • Reply Jenni tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 10:26

    http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2005/10/sushin-perusteet.html
    tuolta löyty aika perusteelliset ohjeet. Noin teen sen itsekin :)

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:10

      hei jee, yritin jopa kattoo tuolta, mut onnistuin missaa ton jotenki :)

  • Reply Anni tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 10:54

    Ruokakuvat ei tosiaan haittaa, jos niitä ilmestyy silloin tällöin tai reseptien yhteydessä, mutta nimenomaan se sama kanasalaatin kuva päivästä toiseen ei oikein yllätä :D

    Suomesta ainakin löytyy jotain valmiita sushi kit -tyyppisiä paketteja, joista kuvittelisin aloittamisen olevan helpompaa, mutta mausta en sitten tiedä..

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:12

      joku tollanen kit vois olla aika kovis..

  • Reply B tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 11:03

    No amen tälle. Ehkä toisten ruokalautasten tuijottelu kiinnostaisi itseäkin, jos kokisin ruuan kyttäilyn elämäni tärkeimmäksi asiaksi, mutta näin kun ei ole, niin pliis, syökää se ruoka, älkää jakako koko maailmalle! :)

  • Reply Tarzan tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 11:52

    Mertsaa, älä nillitä ruokakuvista! :D Niitä on hemmetin kiva ottaa ja kattella, paitti että yleensä sit tulee vaan nälkä. Mut kuten sillon joskus oli puhe, niin ehkä rajansa kuitenkin kaikella… kohtuus kunniaan! ;)

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:14

      nokun nimenomaan, se sama kanasalaatti päivästä toiseen niin WHY? :D (sulla oli kivoja ruokakuvia viime postauksessa :D )

      • Reply Tarzan keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 00:19

        Hahaha! :D Ja otin tänäänkin kuvan herkullisesta hiilarittomasta ja viljattomasta piirakasta, minkä tein… LOL. Laitan sen seuraavaan postaukseeni ja ommaan (<- huom. galtsu-kieltä!) sen sulle, puspus! <3

        • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:35

          jee kiitti <3

  • Reply Vilma tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 12:17

    http://www.nicehouse.fi/keittio/reseptit/sushi/sushi.htm Tuota kun selaat vähän alaspäin niin löytyy ohje. Ei ole pakko olla sushiriisi’ vaan myös tavallinen puuroriisi käy :) (onko ausseissa puuroriisiä :D?) Muttasiis ihan tavallinen riisi ei kuitenkaan käy :D

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:15

      ei mitään hajua, vois kuvitella että on? täällä on kyllä niin isot aasiaosastot ruokakaupoissa, et varmaan löytyy ihan sushiriisiäkin helposti…

  • Reply mie tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 12:23

    Ruokakuvat on aina mukavia mutta jos joka postauksessa on melkein aina se sama ruoka-annos niin kyllä sitä vähemmästäkin siirtyy muiden blogien puolelle, ainakin itse :D Ja mulla on sellain kutina, että tiedän kenen kanasalaattikuvista puhut, hahahah :D

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:16

      jep!

  • Reply MillaH tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 12:37

    Mä en ajattele silleen, et ketä kiinnostaa mitä joku syö. Blogeihinhan on tarkotus kirjotella itselle tärkeistä jutuista ja asioista ja ainakin mulle ruoka on tärkee ja iso osa mun elämää (kuulostaapa tyhmältä… :D). Nautin hyvästä ruoasta ja sen syömisestä ja siksi koen, että mun melkeinpä pitää laittaa ruoka-annoksista tms. kuvia ja tekstejä. Saakohan tästä nyt selville sen idean, jota ajan takaa?

    millamainen.blogspot.com

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:16

      nojoo tajuun pointin :)

  • Reply Annikabanaani tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:02

    Puuroriisi on hyvä ja halpa sushiriisiksi!

  • Reply Terttu tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:14

    Hei.
    Löysin sivusi vahingossa..oletko tosiaan 25- vuotias? Vaikutat todella lapselliselta ja mietikin että mahdatko olla kuitenkin hiukan nuorempi.
    20-vuotias siskoni puhuu ja kirjoittaa samalla tavalla kuin sinä.
    Ihquu :) ♥

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:18

      henkisesti oon jossain 16-vuotiaan tasolla ;)

  • Reply Poksu tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:21

    Musta on ihan kiva välil nähä niit ruokakuviaki. Vaik ei niissä olis ees mitään reseptiä kuvan yhteydessä, niin niistä voi saada välillä kivoja inspiksiä samanlailla kuin joku saa päivän asu-kuvia katellessa.

    http://dmndztalife.blogspot.com/2011/06/juhannus.html

    Tuolla esim oli kivoja kuvia safkoista, mitä oli tullut syötyyn eikä ollut yhtään huono postaus vaikka ei oikein muuta sitten ollukaan :D

    Mut tosiaan joo ne jokapäiväiset kanasalaattikuvat on ensinnäkin tosi tylsiä ja toisekseen jo vähän nolojakin kun pitää blogin kautta todistella kuinka terveellisesti ja kevyesti sitä syödään. Kuinkakohan monet suklaapatukat jätetään kuvaamatta?

    • Reply Meri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 13:27

      joo ilmasin itteeni ehkä huonosti :D siis nimenomana inspistä saa just tollasista kuvista ja yleensäkkin jos on jotain tollasia ”spessumipia” niin tottakai niitä kattoo mielellään!
      mutta kun sielä on pyörii aina ne samat kuvat samasta ruoasta. ja kun se on poikkeuksetta sitä salaattia :D Millä ne tyttöparat elää?

      • Reply siiri tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 22:33

        Itse syön jokapäivä lounaaksi salaatin tai keiton..aamulla puolikkaan palan ruisleipää ja keitetyn kananmunan, illalla jugurttia ja rahkaa marjoilla..siinä välissä sitten teetä ja pähkinöitä. Enkä ainakaan vielä ole kuollut nälkään..enkä mikään superlaiha ole.. (170cm ja 65kg). Eivät kaikki vain vedä jäätelöä, hirveitä määriä suklaapatukoita ja sorbettitikkareita päivästä toiseen.

        Tykkään blogistasi hirmupaljon, mutta tuollainen julkinen mollaaminen sen takia että syö salaattia ja muutenkin terveellisesti on aika perseestä, etenkin kun KAIKKI (mukaanlukien tämä kyseinen henkilö itse) tietää kenestä puhutaan. Ja sitäpaitsi aika moni saa siitä inspiraatiota ja toivottavasti myös motivaatiota omaan ruokavalioon, koska tunnetusti ihmiset vain lihovat ja lihovat. Ja eihän se sinulta ole mitään pois, jos toinen nyt kuvaa joka päivä sen saman annoksen, koska hän nyt vain syö sitä joka hemmetin päivä.
        Kommentti ei ole siis todellakaan sinun arvostelua vaan minun mielipiteeni asiaan.

        Hauskaa kesän (tai no sulla talven ;) ) jatkoa!

        • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:33

          ei ei ei, ymmärrät ihan väärin! terveellisesti syömisessä ei oo mitään pahaa, mä en vaan ymmärrä jatkuvia ”tätä söin tänään” juttuja blogissa se oli pointti. Ja se on mun mielipide, että mä en ymmärrä, enkä yleensä jaksa lukea sellasia blogeja, se ei oo multa mitenkään pois ja mun on helppo skipata sellaset postaukset / blogit kokonaan. :)

  • Reply E tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 14:51

    Myös vaatekauppapostaukset olis kiva saada! Muistaakseni sulla oli ainakin se jos niihin hakee töihin ja ehkä jotain itse työstäkin..? :D

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:24

      juu :)

  • Reply Milla tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 15:49

    Blue Dragonilta löytyy ihan älyttömän hyvä sushi kit. Riisi on valmiissa keittopusseissa, joten siitä ei tartte ottaa stressiä (nimimerkillä: riisi palaa aina pohjaan). :) Lisäksi mukana merilevää, sushimatto, puikot ja mausteet. Paketin ainoa miinus on, että sen ainekset riittää vaan yhteen kokkauskertaan – eli isot paketit saa edullisemmin!

  • Reply Annika tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 17:42

    Hahah, totta puhut. Vaikka oon itsekin aina silloin tällöin tainnu jonkun fisun pyrstön blogissani julkaista. Ja mikä sattuma että just tällä hetkellä mietin että seuraavaan postaukseen tulee ihan varmasti kuva autenttisesta English breakfastista viimeseltä Lontoon reissulta, se on vaan niin ällö että on ihan pakko päästä jakamaan. (Hmm.. selityksen makua kenties hahah)

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:25

      ei siis tollasia joo tottakai :)

  • Reply noona tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 17:51

    Aussien sushihinnoilla ma oon jarkeillyt, etta taalla ei kannata tehda itse. Suomessa sushi on niin sikahintasta, etta se maksaa vaivan vahan askarrella (ja se on hauskaa esim. tyttojenilta-puuhaa), mutta taalla ma annan pienten aasialaisten maahanmuuttajien tehda sen aikaavievan riisinkeittelyn ja jaahdyttamisen ihan mielellani. Jos siis paatat itse alkaa urakkaan, niin muista antaa riisien jaahtya kunnolla! Sushiriisia saanee paikallisesta IGAsta halvalla.

    Ma ostan yleensa kaupungilta 4-5 rullaa mukaan ja pilkon ne sitten kotosalla ja asettelen lautaselle kauniisti tarjolle. Taa on hyva tehda ennenku mies tulee kotiin, ja olla sitten pokkana ahkerana kokkina keittiossa. ;)

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:26

      nojoo :) tosta meijän lähipaikasta saa kaks rullaa $5 .. ois vaan hauska kokeilla tehä joskus itekkin.. :)

  • Reply Niina Än tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 19:48

    Nyt saat kuule aboriginaalinjaappanialaisen (lue japaninsuomalainen) miehen vaimon ohjeen.
    Eli multa tietoa. Meidän keittiössä piipittää riisikeitin ja sanoo kuka tahansa mitä tahansa, sitä parempaa kodinkonetta ei riisinkeittäjälle ole. Sushiriisi on rahastusta. Indeed. Mutta voihan sitä
    viettää aikansa kattilan ääressä hämmentelemässä pahaa riisiä. Nimim. vihasin riisiä ennen riisinkeitintä.

    Eli huippuriisiä syntyy niin, että otetaan perus puuroriisiä, pestään se (eli kylmässä vedessä heilutetaan kättä riisin seassa noin 100 kertaa, laiskalle riittää vähempikin, hätätapauksessa ei tarvii ollenkaan. Ja sit vaihdetaan puhdas vesi) painetaan napista ja kuunnellaan kun riisikeitin kohta sanoo pimpelipompeli.
    Jos haluaa tehdä hifistelyriisiä, jäähdytetään se ja heitetään sekaan etikkaa ja sokeria samassa suhteessa. Jos haluaa tehdä helpon ihmisen riisiä, ei heitä.

    En tiä mikä teiän kurssi siellä on (kohta tiedän ku käyn kuitenkin valuuttalaskurissa) mut
    täs ois nyt alkuhätään linkkiä. http://www.myshopping.com.au/PT–296_Small_Kitchen_Appliances_Rice_Cookers__fs_9499_e__

    p.s. kiitos vaan avocado-kana sushi himotuksesta. Tiedän mitä syön töissä tällä viikolla…

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:38

      joo mä oon himoinnu riisinkeitintä ikuisuuden, opin keittämään riisiä ehkä vuos sitten ilman että poltan sen pohjaan ja edelleen keitän sen aika usein silleen että sitä vettä on koko kattila täynnä ja sit vaan valutan ylimääräsen pois :)

      mut jees, kiitos vinkeistä :D pakko kokeilla. (ja saada riisikeitin)

  • Reply kata tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 20:47

    Harmi ettet tykkää kanasalaatin kuvista. Mä tykkään todella paljon ja niin tykkää vissii aika moni muukin – ainakin kyseisen blogin sijoittumiseen nähden blogilistalla: kuumalista 4. sija, luetuimmat 3. sija. Ei se sulta ole millään lailla pois jos toinen tykkää laittaa ruuistaan päivittäin kuvia blogiinsa, vai onko? Todella lapsellista, jopa sinulta, alkaa mollaamaan toisen blogia omassasi. Toivottavasti tunnet itsesi nyt paljon paremmaksi ihmiseksi :)

    Mietin myös sitä, että onko kyse katkeruudesta, kun toisen blogi nousee yhdeksi kuumimmaksi pelkillä kanasalaatin kuvilla? :)

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:28

      mun oli pakko käydä kattomassa että mistä blogista puhut, kun se mistä puhuin ei tosiaan ollu mikään ”ison profiilin” blogi :) en oo tosta blogista koskaan kuullu / lukenu, mutta näytti nopeella vilkasulla olevan joku semiruokablogi, sellaseen ne ruokajutut kai kuuluukin ;) ? mutta toki jokainen voi tulkita asian ihan miten tahtoo :) Miten ihmeessä se että jonkun toisen blogi on ”kuuma” on multa mitenkään pois? en oo koskaan ymmärtäny tätä?

  • Reply Mandariini tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 21:27

    No siis minä ainakin väännän sushi riisini ihan vaan silleen että huuhtelen riisejä jonkun aikaa, sit annan ne liota kylmässä vedessä puol tuntii ja sitten keitän. Ihan hyvää siitä tulee.. Kai..? :DD

    Sen farkkukoko-oppaan jos viitsisit tänne siirtää, olisin onnellinen! :))

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:29

      joo se farkkujuttu tulee ehdottomasti :)

  • Reply Rii tiistai, kesäkuu 28, 2011 at 23:20

    I know!!! Siis jotain hienompia ruokia on ehkä kiva kattoa inspismielessä, jos on ihan laittanut kunnolla ja vaivalla ruokaa….

    Tekis mieli joskus tehdä joku anti-ruokapostaus.
    ”- Tässä aamupuuro.. desin kokoinen voisilmä, väsyttää, fuck hiilihydraattirasvavegaanilakto-ovo-ruokavalioni
    – aamulla töissä viis kuppia kahvia ja neukkarin loput kuivahtaneet keksit.
    herään lopullisesti kello 11.23
    – päivällä perus (hyvää!) laitosruokaa plus jälkkäri jota ei edes pitänyt ottaa”

    Ei vitsit mut ootkohan sä jopa tehnyt joskus vastaavan?:D

    • Reply Meri keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 01:34

      en, mutta kuulostaa kieltämättä tutulta ruokavaliolta :D

  • Reply bubble keskiviikko, kesäkuu 29, 2011 at 22:13

    Haha:D olisikoha samat kanasalaatti kuvat joille haukottelen…

    • Reply Meri torstai, kesäkuu 30, 2011 at 03:42

      en usko, mutta eihän sitä koskaan tiedä :)

  • Reply imlacking lauantai, heinäkuu 2, 2011 at 22:37

    Toisinaan niiden ruoka-annoksien kuvaaminen on ihan ok, mutta jos on aina sitä samaa, alkaa ehkä vähän ärsyttää. Tai, että laittaa aina jonkun Ben & Jerry’s -jäden tai Starbucks kahvin kuvia :D. Ne purkit on toisinaan ihan kivoja myös, mutta joka postauksessa ehkä ei.

    Ja toki toi pätee moniin muihinkin juttuihin, ei välttämättä ruokiin. Onhan sitä itsekin tullut joskus laitettua vaikka samasta shampoopullosta kuvia, mutta lähinnä silloin kun on tehnyt postauksen kyseisestä tuotteesta tai maininnut lempi kauneudenhoitotuotteita. Yleensä sitä yrittää ottaa uusia kuvia eikä nyt ihan koko ajan laita kuvia niistä samoista jutuista.

    • Reply Meri maanantai, heinäkuu 4, 2011 at 05:43

      jep :) joo ja siis on mullakin miljoona kuvaa samasta asiasta, että ei ois ehkä varaa arvostella ketään muita :D

    Leave a Reply

    Previous Post Next Post