ja taas mennään…

Taas on edessä reilu vuorokauden matkustus. 23:40 lähtee lento. Eli vielä muutama tunti armonaikaa ennenkun lentokentälle pitää lähteä. Saatiin tosiaan nyt ihan täydelliset lennot kun on vaan yks välilasku ja sekin Singaporessa joka on tosi kiva kenttä. Mutta kyllä niitä lentoja ahkeraan kytättiinkin. Oon ihan rakastunu taas tohon Rantsun lentohakuun, siihen oli tehty muutama pikkumuutos sitten edellisten lentolippujen hankinnan joka teki lentojen oston taas vähän helpommaks. Oonkin harjotellu taas vähän sen käyttöä kun oon katellu lentoja tohon muutaman hetken päähän, mutta siitä lisää myöhemmin.

Mä oon rinta rottingilla ollu viimesen kolme viikkoa siitä, miten mulla kyllä mahtuu kaikki tavarat helposti. Matkalaukku painaa tällähetkellä 23,6 (sallittu 23kg) ja toivon ettei ne mussuta tosta 600g:stä. Joku sano et Finnairilla ollaan aika nihkeitä noiden käsimatkatavaroiden kanssa, että  saa nähä mitä ne tykkää tosta mun urheilukassi+läppärilaukku yhdistelmästä (jota kukaan ei oo tähän asti halunnu viel  kertaakaan punnita, mutta kerta se on ensimmäinenkin…) Mutta joo. Torstai aamuna ollaan Aussiaikaa taas perillä, eli palataan sillon. Mä en nyt ajastellu mitään huomiselle, ei vaan asia riitä ja ollu muutakin tekemistä kun roikkua koneelle. Kuten naarmuttaa auto niin että siitä lähtee koko takapuskuri vaihtoon, en voi sille mitään jos betoniporsaat osuu muhun. Ostin uutisia pehmittämään ilmastointihuollon kun CD:ssä oli tarjous.. ”Hei ku toi auton ilmastointi haisee nii oudolle ni ostin siihen tollasen ilmastointihuollon, ni se ois varmaan kiva tehä tähän alkukesään… ja kannattaa muuten samalla käyttää se jossain vahinkotarkastuksessa kun toi takapuskuri on  aika pahan näkönen ku peruuttelin ympäri kaisaniemenparkkihallia ja betoniporsas hyökkäs mun kimppuun, lähen nyt Ausseihin MOI”

Mutta oli kiva 2,5 viikkoa kotona, ainaki pääs toteemaan sen, että kyllä se on tää Suomi, joka mun koti on. ♥

PS: kuinka monta tuntia pitää olla maassa ennenkun voi soittaa Mattylle? Pitäiskö malttaa odottaa perjantaihin?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply ssa tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 18:16

  hopeso eka kommentti !!!!! hyvää lentoa tytöt :)

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 19:12

   kiitoskiitos :)

 • Reply Epona tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 18:49

  ”jos betoniporsaat osuu muhun” xD saanko käyttää tällasii tekosyitä ilman tekijänoikeusrikkomusta?

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 19:12

   haha, joo saat erikoisluvan :D

 • Reply mipsukka tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 19:14

  Toivottavasti teidän lennot menee niin mukavasti kun noin pitkillä lennoilla se on ylipäätään mahdollista! :) Se on tosi kiva että Finnair alotti sen reitin Singaporeen. Meillä on mun miehen kanssa elokuussa sama lento, paitsi että me jatketaan sieltä sitten Melbourneen. Vähän jännittää muakin noiden käsimatkatavaroiden kanssa kun oon suunnitellu ottavani sellasen rullilla olevan lentolaukun ja ison käsilaukun. Sun tekstiä lukiessa tajusin että pitäishän mun vielä se tietokonekkin tunkea mukaan! :D

  • Reply Meri tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 19:24

   mulle kaveri just sano, et jos niitä ei vaan ota siihen checkiniin, ni ei sen jälkeen ketään enää kauheesti kiinnosta paljon ne käsimatkatavarat painaa… kohta selvii tääkin :D

   ja joo, ihan huippu toi reitti ja en tiiä onko tässä jotain tarjouksia kun reitti on niin uus, mutta saatiin halvemmalla nää lennot kun noi 10h pidempään kestäneet :D

 • Reply Susanna tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 19:47

  Meriiiii! En muista että oonko ennen ollenkaan edes kommentoinu, mutta mun on nyt pakko kertoa että tä sun blogi on ihan mun lemppari. Kiljuin äsken riemusta kun huomasin että oot päivittäny!:D Kivaa taas että tulee juttuja Ausseista päin.:) Hyvää matkustusta teille!

 • Reply llaura tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 20:27

  lokakuu, tule jo! <3

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:40

   oikein oikein pian ♥

 • Reply vimpsu tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 20:58

  omassa autossa ilmastoinnin hassu haju johtuu kosteudessa ilmastoinnissa eikä sitä sen taki huoltoon tarvi viedä koska se lähtee kyllä kun antaa ilmastoinnin hetken puhaltaa :) mutta tietysti jos se haju on jatkuvaa, ja tsemppiä betoniporsaiden kanssa :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:41

   joo musta tuntuu että se haisee koko ajan ku se oli päällä, eikä vaan aluks :(

 • Reply maikki tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 21:30

  Eiks auton ilmastoinnin kuulukin keväällä haista oudolle, kun sitä ei talviaikana yli puoleen vuoteen tule käytettyä. Ainakin meijän autossa on aina haissut ja se hajun pitäis kyl hävitä itelläänki. Kai. :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:41

   en mä tiedä :D hyvin se näytti kuitenki kelpaavan :D

 • Reply ;) tiistai, kesäkuu 7, 2011 at 23:56

  Soita Mattylle heti ku oot kotona! :D :)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:43

   eiku ajattelin et annan sen soittaa mulle :D

 • Reply Nelli keskiviikko, kesäkuu 8, 2011 at 10:17

  hehee, mulla on maanantaina lähtö takas suomeen brisbanesta ja samaa reittiä lennän, eli singaporen kautta! ootan kyllä innolla sitä 12h lentoa singaporesta helsinkiin, huhhuh.. ja lennän vielä itekseni. :D

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:43

   mulla se meni aika rattosasti nukkuen :D singaporen kenttä on niin rakkaus <3

 • Reply sanna keskiviikko, kesäkuu 8, 2011 at 12:57

  Hei! Mun on pakko tällänen pieni offtopicci… Tilasin sun innottamana ne wonderbrat ja !!!!!!! miten oon voinu elää ilman niitä :D Aivan loistavat. Sellanen kysymys,et saako niitä mistää muualta tilattua ku nellyltä? Nellyllä oli aika huonosti noita kokoja. Pitää haalia muutamat ny niitä. :) kiitos siis hypetyksestä!

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:44

   jotkut linkkaili amazonia, mutta en ite löytäny sieltä koskaan kokoja :( eli sieltä kandee ainaki katella…

 • Reply Leenu keskiviikko, kesäkuu 8, 2011 at 20:19

  Hyväää matkaa!:)

  Viime kevään ku tultii barcelonasta nii siin jonos enne ku astutaa koneesee, nii niilt joil oli iso laukku nii jollai sellasel ihme jutul katottii ettei laukku ollu liia iso!:o toiv. teil ei ollu semmost!:)

  • Reply Meri perjantai, kesäkuu 10, 2011 at 10:44

   joo ei kukaan onneks katellu :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post