home sweet home

Noniin, kotona kotona ja vielä kerran kotona. Hassua kun on sellanen olo ettei oo poissa ollukkaan, mutta silti kaikki tuntuu niin vieraalta. Ja ainii, oon positiivisesti yllättyny että oon lihonnu VAAN kaks kiloa vuoden alusta :D

Pikkusisko laittanu mua odottomaan tervetuliasnuken, ton oli ehkä tarkotus kuvastaa mua, sääli että jäin tän kalkkunaihoni kanssa vähän jälkeen tosta rusketuksesta :( Enkä oo ihan varma onks toi vaaleenpunanen jumpsuit mun juttu sekään. Lasit sentään näyttää tutulta.

Tänään oltiin koko päivä virossa, olin kerrankin tosi tunnollinen turisti/bloggaaja ja kuljin kamera kourassa koko päivän ja räpsin kuvia. Tajusin laivassa matkalla kotiin että oon ottanu kaikki kuvat sillä kaikista pienimmällä kuvakoolla. Säädin kaikkia mahollisia asetuksia siitä koko menomatkan, mutta en oo sit viittini uhrata kahta ajatusta sille koolle. Että se varmaan niistä. No ehkä saan jotain postausta aikaseks postimerkin kokosilla kuvilla. Bershkassa ja stradivariuksessa lähti vähän käsistä ja ostin pull and bearista maailman makeimman turtles t-paidan. Mun pikkuveli ilmotti et jos laitan sen päälleni niin mulla ei oo sen jälkeen enää yhtään kaveria. Aika raadollista :(

Pitäis varmaan nukkua, mutta elän hirviövauvan kanssa jossain ihan omalla aikavyöhykkeellä kun väsyttää, mutta en saa nukutuks. Oon nukkunu kunnon yöunet ehkä kaks viikkoa sitten, alkaa olee aika zombi olo.

Noniin, piti vaan tulla sanoo tälleen kunnolla reaaliaikasesti moi, meen nyt pyörimään sänkyä ja miettimään että mitä tein väärin että nukkumatti on  mut näin hylännyt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Rii sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 01:50

  Moi!! Ja tervetuloa :)
  sekä pakollinen ”Mä niiiiiiin tiedän ton fiiliksen” :P
  Viime viikonloppu Suomessa, kaikki samalla niin tuttua ja samanlaista, mutta kuitenkin vierasta ja vähän hassua. Hankala selittää :D Ehkä katselen asioita Suomessa tiettyjen ”Hollanti-lasien” läpi. Ja sulla sitten Aussie-shades on ;) Mut kotona nyt oli tosi kiva käydä:) Toivottavasti sulla on kiva reissu!! Enjoooyyyy.

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 10:32

   mä en ehkä tajua että oon kotona. tai tajuan liian hyvin sen että lähen kohta taas :D

 • Reply nirkku sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 12:14

  Hei, tuli tässä mieleen, että ootko koskaan kokeillu magnesium -tabletteja? Mulla ne poretabletit, joita saa ihan tavallisesta ruokakaupastakin, autto univaikeuksiin melkein heti. Yhen otti aina illalla ennen sänkyyn menoa ja nukkumatti kutsui melkein heti! :)
  Mutta toivottavasti hirviövauva ei sua kauheesti kiusailis enään ja saisit kunnolla nukuttua!
  Ja ihana nukke muuten, btw! :P

  • Reply Meri sunnuntai, toukokuu 22, 2011 at 12:29

   en kyl oo… täytyy käydä tutkii smarketin vitamiinihylly… josko toi auttais…

 • Reply Jenni maanantai, toukokuu 23, 2011 at 14:10

  Luulen, että pikkuveli on kateellinen vaa paidasta ;) Kaikki haluu olla sun kavereita, ku sul on makee Turtles-paita.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post