viikkaripiikkari

Lauantai meni tosiaan Byron Bayn lähellä Lennoxissa, jossa on kuulema tosi hyvät surffispotit.Mä olin kamera kourassa kuvailemassa kaikkia niitä surffipoikia kun tajusin että mun muistikortti on kiinni tietokoneessa, joten se siitä poikien kuvailusta.

Liian aikasen heräämisen takia (ihan tota, miksei ne hyvät aallot vois olla vaikka ihan vaan paria tuntia myöhemmin) olin jo ilmottanu, että en lähe mihinkään illalla vaan haluun aikasin nukkumaan. Olin just tehny kivan pesän sohvalle  Doritoksien kanssa kun puhelin soi ja Mathias ilmottaa että se tulee hakemaan mut vartin kuluttua halusin tai en. No tukkatötterölle ja vähan lilaa luomeen ja yks supernopea virtanen ja menoks.

Oli ihan hauskaa, tosin Mathiaksen aussikavereiden käsitys hyvästä yöelämästä oli Surfers, joka on siis sellanen teinihelvetti koko kaupunginosa noin yöaikaan. Kieltäydyin suurimmista klubeista ja sain pojat houkuteltua Avenuelle, samaan baariin jossa raiskattiin Annan kanssa tanssilattiaa muutama viikko takaperin,oltiin sielä hetki ja lähettiin johonkin istuskelupaikkaan joka oli ok ja keski-ikäkin oli varmaan ainakin 21. M:n kaverit kyllästy jossain vaiheessa ja lähti ettimään tyttöjä (ihan totta, mua ällöttää harvoin ketkään ihmiset niin paljon ja yleensä mä oon se joka tykkää melkein kaikista) ja jäätiin M:n kanssa istuskelemaan ja höpöttelemään viel pariks tunniks. Oli ihan outoa puhua ruotsia pitkästä aikaa, varsinkin kun alkuun mun ruotsinkieli sisäls enemmän englanninkielisiä sanoja kun niitä ruotsinkielisiä.. Mutta kyllä se siitä lähti sitten sujumaan, muutaman siiderin jälkeen varsinkin. Loppuillasta suju jo niin hyvin että toivotin taksikuskille god nattit.

Ulkona näyttäis olevan aika kiva rantapäivä, joten taidan pyhittää myös tän päivän rannalla torkkumiselle. toi auringossa makaaminen on melkein kivempaa nyt, kun mitä oli sillon kesällä, kun lämpötila on vaan 20-25°C , sitä  pystyy olemaankin paikallaan ilman että hiki valuu ja nestehukka (kirjotin eka lämpöhukka ja mietin sen jälkeen hetken jos toisenkin miks se sana näyttää jotenkin väärältä) uhkaa ekan vartin jälkeen. Lisäks päätin että mun on vihdoin luettava taru sormusten herrasta, ja se on ihan kivaa rantaluettavaa. Oon nähny leffat moneen kertaan ja rakastan niitä, mutta kirjan oon alottanu moneen kertaan ja silti se aina unohtuu joskus. Nyt päätin että en vaan voi luovuttaa.

Huomenna mennään ehkä käymään Brisbanessa, eli mulla on mahollisuus päästä mun lempiravintolaan koko kaupungissa! :D tosin en tiedä miten helposti saa ruotsalaisen miehen huijattua Ikeaan, kun luultavasti se lihapullahimo ei oo viel kasvanu viikossa ihan samoihin mittoihin kun mulla… Ideoita?

Ja hei, viimeisenä mutta ei missään nimessä vähäisempänä, HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE! Mun äid(e)ille tietty vielä vähän parempaa kun muille!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Possu sunnuntai, toukokuu 8, 2011 at 21:28

    Oon ite lukenut Taru sormusten herrasta kirjan ja se on niin paras. Voisin lukea vielä toisenkin kerran eli kannattaa lukea.

  • Leave a Reply

    Previous Post Next Post