Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään

Eniten mua itkettää tällä hetkelä tää helvetin haaste. Enää viikko ja sit tää on ohi. JIHAA! Ja tos on ainakin kaks helppoo juttuu vielä jäljelä.

Itken aika paljon, se on kai vaan helppo tapa purkaa tunteita, yhtä lailla ku nauru tai huuto.
Yleisimmin itken kun oon vihanen (itkupotkuraivarit on mun erikoisjuttu) tai kun oon pettyny. Joo toki sydänsurut ja muut surut itkettää. Mummon kuoleman jälkeen alan itkemään lähes päivittäin kun muistan jonkun yhteisen muiston (niinkun nyt) Mutta ne on yleensä sellasia kolmen kyyneelen juttui ennenkun taas kokoon itteni.

x

Itken leffoille (katoin dear johnin taas, jeesus sitä kyynelten määrää) ja kirjoille, Torey Haydenin varmaan jokainen kirja on saanu mut parkumaan. Itkin tossa yks päivä rannalla kun kuuntelin Harry Potteria ja siinä oli niin koskettava kohta. Jotkut biisit saa mut itkemään ihan joka ikinen kerta (terkkui sille suunnitelmalle mennä kattomaan James Blunttia…) samoin jotkut runot.

Mun tän kuukauden ykkösitkettäjä on Iltalaulu Antti Tuiskun esittämänä. (en ois tätä päivää, kun Antti Tuisku saa mut itkemään, uskonu näkeväni)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply suvi lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 13:38

  toi iltalaulu on ihana ja james blunt <3

 • Reply :) lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 14:26

  james blunt on ihana<3 ja todellakin koskettava :'D

 • Reply Milja lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 15:12

  Oot mun kohtalotoveri! :D Itken kans jokaiselle vähänkää herkälle jutulle. Mut musta se on yleensä eniten hyvä juttu paitsi välillä kyl ärsyttää, ku ei pysty sanoo jotai asiaa ilman, että itkettää.

 • Reply Merjuska lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 16:51

  Olisko sun noiden haastejuttujen sijaan mahdollista tehdä yksi toivepostaus?
  Sellainen, jossa ottaisit aiheeksi kaksi sanontaa/klisettä. Ensin sanonnan, joka on pitänyt on sun elämässä ainakin kerran eksaktisti paikkansa ja toiseksi sanonnan, joka on ollut täyttä korukieltä tai bullshittiä. Sit kertoisit esimerkit molemmista.

 • Reply AnniK lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 18:08

  Tosiaan, en erityisemmin muuten pidä Antti Tuiskun musiikista, mutta tämä biisi on aivan ihana <3

 • Reply Pinja lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 20:46

  Mitä Torey Haydenin kirjoja oot lukenut? Mitkä oli parhaita ja oisko jotain mitä suosittelisit?

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 03:56

   oon lukenu ne kaikki ja tykänny kaikista muista oikeestaan paitsi auringonkukkametsästä joka ei ollu ihan NIIIN hyvä. suositteen siis niitä ihan kaikkia.

   • Reply Sofia maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 11:25

    Joo mäkin voin kyllä ihan kaikkia Toreyn kirjoja suositella, ne on niin mahtavia, kaikki! Tietenkin ne on vähän raskasta luettavaa, koska käsittelevät niin rankkoja ja vaikeita asioita, mutta on ne kyllä mielenkiintoisia!

    • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 12:20

     jep :)

 • Reply Taija lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 22:27

  Mä itken myös jos suutun tai petyn. Ja vihaan tota piirrettä itsessäni yli kaiken! Yritä siinä sitten olla vakavastiotettavasti vihanen kun itkettää kuin pikkumuksua. Siksi ehkä alitajuisesti vältän suuttumista kenellekkään ja aika hyvin yleensä onnistunkin siinä. :)

 • Reply Rii lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 23:27

  Mä en ymmärrä sellaisia tyyniä riitelijöitä, mulla ainakin kyyneleet tulee silmiin ihan kiukusta ja ärsytyksestä ja epäreiluudesta ja vääryydestä MUA kohtaan :D Se vaan aiheuttaa lisää itkupotkuraivareita ku joku vaan riitelee vastaan sillee ärsyttävän tyynesti. Mut itken muutenkin aika herkästi, joku ps. i love you on sellanen hanat auki -henkinen performanssi, että sitä ei meidän taloudessa enää voida kattoa. Myös jostain kumman syystä taru sormusten herrasta aiheuttaa samanlaiset niagarat. Mutta ihan hyvä vaan jos pystyy itkemään, koska sillon tuntee ilonkin vahvasti, jos tuntee kaikki muutkin tunteet vahvasti :)

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 03:54

   joo siis taru sormusten herrasta vikan leffan loppu, ni terve. ps i love you sekä kirja että leffa aiheuttaa itkemisestä johtuneen nestehukan ihan joka kerta.

   • Reply Rii sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 13:55

    Joo ja sit eka itkee, kun se on niin liikuttava ja surulline, sen jälkeen sitä ajatusta, et hei nyt tää sarja loppuu, ja sit se onkin vuoronperään noita kahta… Järkyttävää, muistin just et tein siit vikast leffasta aikoinaan lukiossa jonkun äikän päättötyön ja se lähinnä käsitteli sitä kuinka itkin. No joo, ton leffan jälkeen mun sisko ei ole suostunut enää kattomaan mun kanssa leffoja :D

 • Reply jennny sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 02:36

  Hei apua, mulla on ollu just toi itkevän lapsen kuva seinällä! Löysin jostai lehdestä 9 ton tyyppistä kuvaa, joista toi oli yks ja tein niistä semmoset kolme pystytaulua ja kaikki aina jakso ihmetellä miks mulla on itkeviä lapsia seinällä:D ite vaa tykkäsin tyylistä ja sävyistä. Just Suomessa käydessä törmäsin niihin ja heitin roskiin:(

  • Reply Meri sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 03:52

   must toi on niiin söpö :D

 • Reply Riikka sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 20:30

  Moro! Tuli vaan mieleen, että kun tykkäät Torey Haydenista tykkäät, niin kannattaa lukea myös sellainen kirja kuin Leimatut lapset. Se on eläkkeellä olevan opettajan, Eija Reinikaisen kirjoittama, ja siinä hän kuvaa usean koulussa väärin ymmärretyn oppilaan tarinan. Itse tykkäsin ainakin tosi paljon.

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:25

   oi kiitos vinkistä! täytyy metsästää kun on suomessa! :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post