Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin

Joko teitä ärsyttää nää? Niin muakin.

Kun edelliseen vastattiin yhdellä nimellä, niin laitetaan paremmaks ja vastataan tän päivän haasteeseen kahdella kuvalla:

Huomisen aihe on ”Tämä saa minut itkemään” saako siihen vastata ”tämä haaste?”

Täytyykin kaivaa niitä teijän ehdotuksia jos skippais öö. seuraavat kolme päivää tästä haasteesta ja kirjottelis sen sijaan jotain ihan muuta.

Asiasta seinään, jos joku aussireissari / asukas suunnittelee matkaa Gold Coastille touko-kesäkuussa, meijän kämppä ois mahdollista vuokrata ajalla 20.5-7.6. Jos kiinnostusta löytyy niin laittaa mulle spostia meri (a) rantapallo.fi. Kämppä sijaitsee siis Mermaid Beachilla, rannan vieressä ja Broadbeachin yöelämä on kävelymatkan päässä :) Nukkumatilaa on kahen parisängyn ja varavuoteen (ja sohvan) verran :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Rii lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 02:15

  OOoo, nams:) okei, täällä näyttää PIKKASEN erilaisilta suklaavanukkaat :D Ei ihmekään jos oot hullaantunut. Hehhh, mietin tässä just näitä tv-ohjelmia mitä kattelit. Kaveri Suomesta suositteli, et on pakko katsoa ainakin yksi jakso Kauneusklinikka Tiina Jylhää.. Mulla on ekat minuutit menossa, huhhuh :D

 • Reply Minna lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 02:53

  Eiku nää haasteet on kivoja! :D Älä yhtään yritä :D Teet vaan liian pinnallisesti nää! Syvämmelle, me halutaan tietää susta lisää!

 • Reply ida lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 08:11

  ootko kesä suomessa?:)

 • Reply Tiuku lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 12:24

  Hei ois kiva nähä sultakin joskus kollaaseja? tiedän ettei oo ehkä sun juttu, mutta vaihtelu virkistää eikös joo? :) Haastan sut (nyt et voi kieltäytyä) valkkaamaan jostain nettikaupasta 1. arkiasun 2. biletysasun ja 3. rantavaatetuksen . Tykkään sun tyylistä ja ois hauska nähä tällasta sulta

 • Reply Emma lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 20:41

  Vitsit sun tekstejä lukiessa tulee aina hyvä mieli:) osaat kirjottaa niin hyvin ja vaikutat hauskalta persoonalta..sarkastisuus plussaa!!
  http://emma-loveisinfinite.blogspot.com/

 • Reply biu sunnuntai, huhtikuu 17, 2011 at 22:49

  lopeta tää tyhmä haaste mieluummin ku kärsit siitä ;) oot nii kiva just omissa, ite otsikoiduissa jutuissas eikä tällasilla kantsi sitä pilata………………..plish! :D

  anna oli ennen mun ihan ykkössuosikki, mut täytyy sanoo et nykyään sun kirjotukset on paljo paljo mieluisampaa luettavaa..anna häipy suosikeistä, mut sinä sit noussu niissä ylöspäin :O oot huippu ja vaikutat niin aidolta ja sydämelliseltä!

  ps. niitä juttutoiveita..kerro iltaan valmistautumisesta/lempialkoholinkäyttötavoista/baareista/krapulasta/darramätöstä/tasotteluista jne. :D

  nimim. lievähköt päiväkännit tänään!!! :OO

  pps. ja vaaleihin liittyen, toki kiinnostaa mielipiteesi politiikasta, persujen jytkyvoitosta, keskustan tappiosta, jne..jos niistä haluat blogissa kommentoida

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 18, 2011 at 03:21

   en voi lopettaa enää tässä vaiheessa :D ei tossa oo enää ku muutama hassu joista pari on ihan kivoja…

   päiväkännit on aina hyvästä, mun alkoholinkäyttö on vaan niin säälittävää nykysin että en tiiä miten tollasen jutun saisin riivittyä kasaan :)

   politiikkaan en ota sen enempää kantaa kun että oon äärettömän ilonen että en oo suomessa just nyt ja harkitsen hyvin vakavasti sitä toisen vuoden viisumin hakemista esim nyt.

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post