Päivä 21

Tän päivän aihe ois ollu ”toinen hetki”, mutta koska se on musta ihan ääliöaihe, niin sen sijaan listaan mun suosikki tv-sarjat :D

The Big Bang Theory

Aloin kattomaan tästä kun joskus vuos sitten blogiristeilyllä tytöt hehkutti tätä sarjaa. Olin nähny ehkä yhen jakson joskus, enkä päässy oikein sisälle ja suomenkielinen nimi ”rillit huurussa” kuulosti pelkästään pelottavalta. Ja se idea kaks nörttiä ja tyttökin oli jo aika nähty.

No mulla sattu talviloma sitten silleen sopivasti risteilyn jälkeen ja oli sitä ylimäärästä aikaa, niin että ajattelin että katonpas pari jaksoa. No se ”pari jaksoa” oli pian sitä että katoin päivässä 12-14h big bangia, en vastannu puhelimeen ja peruin kaikki sovitut tapaamiset ihan vaan siks et halusin kattoa vielä yhen jakson. Onneks ne kolme sillon ilmestynyttä tuotantokautta oli aika nopeesti katottu tota vauhtia. Rakkaus sarjaan kuitenkin jäi ja jaksoja jaksaa aina kattoa uudestaan ja uutta jaksoa odottaa aina yhtä innokkaasti.

For God’s sake, Sheldon, do I have to hold up a sarcasm sign every time I open my mouth?  -You have a sarcasm sign?

How I Met Your Mother

HIMYM:in löysin sit taas sen jälkeen kun hehkutin teille bbt:tä ja useampikin lukija vinkkas tästä. Katoin ehkä ekan jakson enkä koskaan oikein syttyny, ennenkun sit viime kesänä Singaporen lennoilla kun lentoyhtiöllä tais olla kolme ekaa jaksoa tästä sarjasta… Uus addiktio oli syntyny.

Tää on sellanen sarja joka pitää ihan ehdottomasti kattoa alusta, että oppii tuntemaan kaikki henkilöhahmot ja jos ei eka tai toka jakso vielä sytytä niin kattoa kiltisti vaikka se neljää ekaa jaksoa, niin lupaan että rakastut. Tää ei onneks (lähinnä siks että mun oli pakko käydä töissä välillä) aiheuttanu samanlaista ”vielä yks jakso”-pakkomiellettä kun mitä bbt, mutta kyllä mä silti taisin ne 5 ensimmäistä tuotantokautta kattoa suunnilleen kuukauden sisään… Kesällä on muuten paskamaista koukuttua mihinkään sarjaan kun uusia jaksoja joutuu odottamaan niin kauan.

Do you have a cold?
– I’m fine. My nose is just overflowing with awesome and I had to get some of it out.

Modern Family

Lisää Sitcomia! Mä en oo ihan satavarma että onko tää tullu suomentelkkarissa? En muista ainakaan. Meijän vuokranantaja katto tätä sarjaa aina ja joskus sattumalta satuin olemaan olkkarissa samaan aikaan ja rakastuin heti. Mä tuskin maltan odottaa että pääsen suomeen ja kunnon nettiyhteyksien ääreen, että pääsen kaivamaan tän ja kattomaan alusta, kun nyt on pitäny seurata sitä mukaan mitä aussitelkkari näyttää. Jos tykkää kahesta ylemmästä, niin tykkää varmasti myös täältä.

There’s a fish in nature that swims around with its babies in its mouth. That fish would look at Mitchell’s relationship with his mother and say, ’That’s messed up.'”

Hawaii Five-0

No niin. Faktahan on se, että tää ei varsinaisesti oo juonellisesti tai näyttelijäsuoritusten kannalta se ihan kaikista paras poliisisarja. Mutta Scott Caan ja Alex O’Loughlin tekee tästä sarjasta ehdottomasti kattomisen arvosen. Kerroin jo tuola missä listasin niitä kuumimpia miehiä, tästä mun ja annan ”mun mies” (Caan) ja ”sun mies” (O’Loughlin) kilpailusta. Mun mielestä on vähän epäreilua että Annan mies on tähän mennessä ollu vaikka kuinka monta kertaa likasena, ilman paitaa ja kerran jopa lentäjäuniformussa, kun taas mun mies  on pari kertaa heittäytyny villiks ja ottanu solmion pois… Ekan tuotantokauden kai tokavikassa jaksossa se repäs ja harjotteli surffaamista (hiekalla) ja on täysin normaalia 25-vuotiaan käytöstä kiljasta kun näkee miehen ilman paitaa.

Olin niin fiiliksissä että Jared ja Channing sai väistyä:

You’re like a devourer of dreams. You eat them. You’re like a little Pac-Man in cargo pants.

Mentalist

Mua ärsytti alkuun Mentaliksessa sen samankaltasuus Housen kanssa. House on kuitenkin jääny pois mun katsomislistasta ajat sitten ja tilalle tullu Mentalist. Simon Baker on vaan niin ihana! (se on muuten aussi, ja joka kerta kun sanot täällä että tykkäät ko sarjasta niin joku ihan varmasti kertoo tän faktan sulle..) Ja Rigsby on niiin kuuma (syy miks mä aloin ylipäätänsä puhumaan herra siirapille kun tavattiin oli se, että se näytti kahden viinipullon jälkeen ihan Rigsbyn kadonneelta kaksoisolennolta) ja ihana kun se viskoo pahiksia seinään!

You’re psychic?
– No, just paying attention.

Dexter

Mä katoin Dexterin ekan tuotantokauden sillon kun se tuli suomessa telkkarista. Tykkäsin tosi paljon sarjasta, mut sit kun toinen tuotantokausi alko, niin en ikinä ehtiny  kattomaan sitä, niin se sitten jäin. Viime syksynä otin itteeni niskasta kiinni ja katoin tän alusta asti. NIIN HYVÄ. Michael C. Hall on niiiiiin symppis!♥ Oon ihan huonona kun tää on ollu tauolla joulukuusta asti eikä uusien jaksojen ilmestymispäivämäärää oo viel ees kerrottu :(

En tiedä missä tynnyrissä oon eläny kun nyt vasta kun googlettelin kuvia tähän juttuun niin luin että tää sarja perustuu kirjoihin… Täytyy vissiin tehä retki kirjastoon vielä tänään.

There’s something strange and disarming about looking at a homicide scene in the daylight of Miami. It makes the most grotesque killings look staged, like you’re in a new and daring section of Disney World: Dahmerland!

Gimore Girls

Oli lähellä etten alottanu mykkäkoulua Erinille sen jälkeen kun sain ekan tuotantokauden lainaan. Gilmoren tytöt oli pyöriny telkkarissa vaikka kuinka kauan ja jos telkkari oli päällä, en välttämättä vaihtanu kanavaa kun se alko, mutta en kuitenkaan koskaan tajunnu mistään mitään kun sarjaa katsoin.. No eka tuotantokaus  meni hujauksessa (”vielä yks jakso, sit meen nukkumaan”) ja koko viime syksy menikin enemmän ja vähemmän Gilmoren pauloissa.

Vaikka tää ei varsinaisesti koukuttakkaan, niin sitä vaan niin oppii rakastamaan jokaista sarjan henkilöhahmoa ja elämää mukana vähän turhankin ahkerasti ja voi miettiä että onko ihan normaalia taputtaa ja hihkua kun kaks henkilöhahmoa suutelee ekankerran.

Mulla on tästä itseasiassa edelleen viimonen tuotantokausi kattomatta ja oon yrittäny metsästää sitä täältä, mutta viel ei oo tärpänny. Täytyy heti kun pääsee suomeen rynniä topteniin hakemaan se kotiin.

Boys are so confusing. I don’t know why they say Venus and Mars. I mean, Mars and Venus at least have something in common they’re planets. It’s more like Mars and a bowl of soup.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

45 Comments

 • Reply Maijju keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 07:14

  Vitsit, katot just samoja ohjelmia kun minäkin :D Nimim. pitäisi lukea pääsykokeisiin mutta katsonkin Dexteriä sen sijaan. Ja Modern Family alko just Suomessa and I love!

 • Reply SK keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 08:22

  Ootko nähnyt McLeodin tyttäriä? Australialainen sarja, jota on Suomessakin esitetty. :) Kannattaa katsoa!

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 08:28

   en :( moni on kyl kehunu, se on mun listalla seuraavana sarjoista joita alan kattoo :)

   • Reply Petra L. keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 16:41

    Mä tykkäsin Mcleadin tyttäristä, mut en ole enää katsonut näitä uusia jaksoja sen jälkeen kun mun lempihenkilöt lähti sarjasta. Siinä sarjassa on kyllä aivan ihania ihmisiä, naiset on kauniita vaikka olisivat yltä päältä heinassa ja lannassa. Ja myös miehet on superkomeita, ruskettuneita ja semmoisia sopivan särmikkäitä (ei liian pretty boy -tyyppisiä) ja todella usein ilman paitaa, kun siellä maatilanhommissa on niin kuuma. ;) Ihana eläinlääkärimies tais olla mun suosikki. Ohjelma on tosi koskettava ja siinä käydään läpi vaikeitakin aiheita. Sarkastisia heittoja löytyy myös.

   • Reply Miinu keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 19:59

    Mä suosittelen myös ehdottomasti katsomaan. Aivan mahtava sarja!! Sopivasti kiemuraisia ihmissuhteita, elukoiden paimentamista, hikisiä, lihaksikkaita kroppia, tyttöjenjuttuja, romantiikkaa, hauskoja tilanteita, kyyneleitä ja suoraselkäistä maaseutuelämää.
    Täytyy myöntää, että sarjassa oli yksi kohta, jolloin oikeesti itkin. Mikä on mulle tosi harvinaista…

    • Reply Fenii torstai, huhtikuu 14, 2011 at 10:46

     Meikällä taas siinä sarjassa on liian monta kohtaa, joissa parun silmät päästäni :D Välillä sarjaa on jopa hankala katsoa, kun siinä käydään läpi hyvinkin vaikeita asioita ja myötäelän ihan liikaa.

     Totta on, että viimeisimmät tuotantokaudet ovat ihan surkeita ensimmäisiin verrattuna, mutta silti suosittelen sarjaa täydestä sydämestäni. :) Se vie kyllä mennessään. Ja ne miehet <3

 • Reply helmi keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 08:26

  hei toi modern family alkaa tulee suomessa ihan lähiaikoina ! ;)

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 08:28

   kannattaa kattoa:)

   • Reply Jenna keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 09:19

    Mun mielestä se on alkanu jo? Eikös eka jakso tullu viime viikolla? En nyt ihan varma oo mut. :)

 • Reply dido keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 09:20

  Siis Modern Family, anteeks mut kuinka hauska ohjelma on! <3 Mua inhottaa ku jaksoja tulee VAAN kerran viikossa. Nytki on ollu parin viikon tauko jenkeissä ja oon ollu ihan mäsänä siitä :D

 • Reply -Suski- keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 09:43

  Mä oon myös koukuttunut suurimpaan osaan noista sun mainitsemista sarjoista! Modern Family on vielä aika uusi tuttavuus, mutta parin ekan jakson jälkeen vaikuttaa ihan hyvältä. Dexter on mun makuun vähän creepy, sitä en kauheesti oo ekan tuotantokauden jälkeen kattonu. Mut BBT, HIMYM, Gilmore Girls, Hawaii 5-0 ja Mentalist on ihan ehdottomia suosikkeja!

 • Reply Viivi keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 09:51

  Tälläset listat on vaarallisia kun ite alkaa miettimään heti, että jaa pitäiskö sitä vaan ettiä jostain tota bbt:tä kun kaikki kehuu… Ja sitten huomaa, että oho, hyllyssähän ois kaikki Gilmoret, että jos kattoiskin niitä pari jaksoa. Eikä muistais, että tenttiinkin pitäis lukea :D

 • Reply Henna keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 10:01

  Gilmoren tytöt on kyllä ihan loistava. Siskolla onneks on kaikki tuotantokaudet ni voin siltä aina käydä lainaamassa.. :D Noita katsoessa vaan voi huomaamatta käydä niin, että koko vapaapäivä menee telkkarin ääressä. Yks päivä satuin sivusilmällä vilkasee telkkarii ja Gilmoren tyttöjen Luke oli siinä leffassa mukana. Totesin, että ei Luke voi olla tuolla, se kuuluu kahvilaansa!! Ennen ku ees tajuisn, että tosiaan, Lukehan on oikeesti vain kuvitteellinen hahmo sarjasta… :)

 • Reply Aija keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 10:19

  Himym on iiihan paras!! :-D

 • Reply Kata keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 10:32

  Juu toi Modern family alko viime viikolla pyörimään Suomessa ja hohottelin ääneen katsellessani ensimmäistä jaksoa. Aivan huipun oloinen sarja!

  Mentalistia vihaan, Big bang theoryyn en syty sitten millään ja Dextrin ekaa tuottaria yritän katsoa enemmän tai vähemmän väkisin parhaillaan. How I met your mother kiinnostaa kun se on niin hehkutettu ja harkitsen juuri ekan tuottarin ostamista. Tosin samat henkilöt on hehkuttanu BBT:tä, joten pelkään ettei tämäkään uppoa :D

 • Reply sara keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 10:40

  mäkin oon koukuttunu modern familyyn :D se ilmeisesti alkaa nyt suomessa, mut oon kattonu netistä ainaki kaks ekaa tuotantokautta. Fin-tv:ltä löytyy suomenkielisin tekstityksi, tosin laatu osassa on aika surkea…

 • Reply Cerp keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 10:53

  Dexter-kirjat on niiiin hyviä! Ihanaa ku ne ei oo läheskään samanlaisia kuin sarjat. Tai no varmaan eka on lähinnä sitä sarjaa, mutta kolmas kirja on jo ihan erilainen juoneltaan. Mua vaan hämää tossa sarjassa, ku en osaa ajatella sitä Michael C. Hallia muutaku Mullan Alla -tyyppinä :D

 • Reply Riikka keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 11:17

  Pakko varmaan alkaa katsoa tota modern familyä, himym ja bb on mun ehdottomia suosikkeja :) En tajua mihin ihmiset tarvii nykyään telkkaria kun parhaat sarjat voi katsoa netistä omaan tahtiin ;)

 • Reply Sara keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 11:17

  Gilmore Girlsiin mulla on vähän samanlainen suhde, kuin sullakin :)
  Ja voi, tuo Mentalist. Katoin ekan kauden ihan fiiliksis, mut sit toisen kauden alkaminen mult meni ihan ohi, enkä sit koskaan jatkanu kattomista. Pitäis kai vähän skarpata, ja vilkasta vähän sitä toista kautta. Tosin, House menee kyllä Mentalistista ohi joka tapauksessa :D

 • Reply silja keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 11:59

  modern family alko just viime viikol suomes :)

 • Reply emmi keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 12:14

  aah! himym! toi sarja on niin rakkautta :))) katoin kans joskus pakon edestä pari ekaa jaksoo ja kelasin et mitä ihmettä, kuka jaksaa kattoo tämmöstä shaissee tosissaan. sit kuitenkin ajauduin kattoo kolmosen, nelosen ja vitosen ja yllättäen oliki eka kausi paketissa ja meikäläinen täysin koukuttunu! jatkoo vaan odotellessa :)

 • Reply minnaj keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 12:24

  Mä katon hirveesti telkkaria, niin tää aihe on erityisen lähellä sydäntäni. :)) Noista sun mainitsemista sarjoista Big Bang Theory on ylivoimasesti paras! The Mentalist on myös ookoo, mutta oisin halunnu saada sen Red Johnin jutun selville jo, nii en oo sitte jaksanu enää seurata sarjaa.
  Mun ultimatelemppari tv-sarjoista on The O.C. Oih rakastan Sethiä (Adam Brody), ku se on niin hauska. Myös Summer (Rachel Bilson) on ihana. Tykkään myös tosi paljon Sethin vanhemmista Sandysta ja Kirstenistä. Jotku pitää tätä ehkä teinisarjana, mutta ei haittaa mua. Suosittelen tutustumaan, jos et oo kattonu.
  Ihmettelin miten et ollu listannu Sex And The Citya? Yks mun lemppareista myöskin.
  Skins on myös tosi hyvä sarja.

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 13:06

   oc ja sinkkarit on molemmat lopppunu niin kauan aikaa sitten että jätin tollaset sarjat ihan tarkotuksella pois listasta…

 • Reply tipitii keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 13:20

  Ihan älyttömästi löytyy tältä listalta mun lemppariohjelmia :) Poikaystävä sai mut viime kesänä hurahtamaan ihan kunnolla BBT:hen ja Himymiin ja Mentalist nyt on ollu iha ykköslemppari siitä asti ku se Suomeen rantautu. GG taas oli mun ja parhaiden kavereiden ykköslemppari kesällä -09 ja nyt olis kyllä ittelle ne boksit tarkotus vihdoin hankkia.

  Toi Modern Family täytyy kyl tarkistaa. Kiitti vinkistä :)

 • Reply Anni keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 15:18

  Vissiin pakko tsekata toi modern family, jos kerta on samaa tyyliä kahen ekan kans. Kaks ekaa on mun ihan lemppareimmat tv-sarjat :D BBT koukuttaa niiin pahasti… ja HIMYM todellakin on sellanen sarja joka kannattaa kattoa ekoista jaksoista asti! Nyt lataamaan modern family–>

 • Reply Mirris keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 16:06

  Täällä myös yks Dexterin ja Mentalistin fani :D Kato Sons of anarchya! nimimerkillä. olen itse koukussa tällä hetkellä :D

 • Reply Petra L. keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 16:58

  Katsotko ollenkaan Gleetä tai Gossip Girliä?

  Gleestä katsoin ennen vain vain niitä lauluesityksiä YouTubesta, kunnes aloin seuraamaan ”oikeasti” sarjaa netistä, oli ihan erilainen mitä kuvittelin. Sue Sylvester on aivan mahtava hahmo, jokainen sen lause on ihan legendaarinen. Monta itkua on itketty Gleen mukana ja rakastan niitä lauluja.. Niin ja Mark Salling on hot. Glee toimii parhaiten katsomalla jaksot putkeen (niin kuin kaikki sarjat yleensä;). Nyt nämä uusimmat jaksot ei ole olleet enää niin hyviä omasta mielestäni, mutta pakko silti katsoa edelleen. Huomasin, että Glee alkoi Suomessakin viime syksynä, mutta tulee aika huonoon ajankohtaan eikä sitä ole täällä mainostettu samalla tavalla kuin muissa maissa. Ja Suomen jaksojen tekstityksissäkin on karsittu aika moni tärkeä vitsi tai sanonta pois, joten ei tee edes mieli katsoa sarjaa Suomen telkusta.

  Gossip Girliä katsoin satunnaisesti vain tyylillisistä syistä silloin kun se alkoi Suomessa. Sitten lähdin ulkomaille ja koko sarjan unohtui eikä pahemmin kiinnostanutkaan. Kunnes aloin katsomaan sarjaa netistä viime syksynä ja rakastuin siihen todella. Suosikkihahmokseni on tainnut nousta Chuck Bass (jota alussa eniten inhosin), koska se on kasvanut sarjassa eniten ihmisenä. Inhosin kyllä niitä jaksoja, joissa oli Hillary Duff, ei istunut sarjaan sitten ollenkaan. Nyt ohjelmassa on mukana myös jumalainen Kevin Zegers, jota olen rakastanut Jane Austin Book Club -elokuvasta (suosittelen) lähtien.

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 14, 2011 at 02:08

   gleetä en vaan tajua, tai musta ne laulukohdat on niin tylsiä :D katoin ekan tuotantokauden silleen et kelasin aina kaikki musiikkikohdat ja katoin muut, mutta nyt en oo enää jaksanu seurata..

   gossippia katon joo jenkkitahtiin, mutta en oo tykänny enää kauheesti tosta vikasta tuotantokaudesta.. pakko kattoa kuitenkin kun nate on niin ihku:D

 • Reply tiiin keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 17:48

  mulla sisko oikee pakotti kattoo HIMYM ja ekat jaksot meniki sillai et ”no eihän tää kauheen hyvä oo” mut nyt oon yhä ihan koukus! ja totta, että ihan paras jos tuntee kaikki hahmojen luonteet ja tavat yms:D

 • Reply misify keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 18:41

  Vähän sama ongelma ton Gilmoren tyttöjen kanssa. En tiedä onko tosiaan normaalia hihkua, itkeä, tanssia, hyppiä ja huutaa kun Rory ja Lorelai on ruudussa? Kaikki boksit omistan ja ne on katsottu kaikki vähintään 8 kertaa, vaihtelee boksittain :D

 • Reply Kirsi keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 19:09

  Sun pitää niin kattoo Gilmoren tyttöjen viimeinenkin tuotantokausi. Koko sarjan viimenen jakso on vaan niin hyvä, oon joka kerta tippa linssissä, kun katon sitä. Oon niin koukussa kyseiseen sarjaan, et kun saan katottua kaikki tuotantokaudet läpi, niin alotan aika pian taas alusta uudestaan. Just eilen alko ties kuinka mones kierros. Ja BBT on kans ihan huippu.

 • Reply jennny keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 19:29

  Joku olikin jo todennut, että tuo Modern Family on juuri alkanut pyöriä Suomessa eli muistin oikein nähneeni mainoksen Suomessa enkä täällä..

  Ps. Toi Gilmore Girlsin sitaatti on aivan ihana!

 • Reply Pandora keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 21:18

  ÄÄÄÄÄÄÄÄÄH, vika gilmorejen tuottari……….. Mä katoin vähä aikaa sit vikan jakson ja soitin niin itkusen puhelun mun kaverille, että se luuli että joku mun sukulainen oli kuollu ja meni iha paniikkii. Toi sarja on niin rakkaus ja aattelin kohta kattoo uudestaa alusta :-D Mä muute löysin tän sarjan vasta joskus syksyllä ku tapasin ton mun kaverin, ja sit katoin muutaman kuukauden pelkkiä Gilmoreja :DD

  Ja Big Bang Theory ja How I Met Your Mother <3 HIMYM ei koskaa kans oikee napannu mua vaikka koko muu perhe oli iha hulluna tähän, mutta joskus vuosi sitte katoin kunnolla pari jaksoa ja tykkäsin ihan järjettömästi ja sitte katoinki yhtee putkee kaikki jaksot. Legend – wait for it……. – dary! <3 Näin viime kesänä kanssa ekan kunnon BBT-jakson, ja koska se oli se, missä pojat saa LOTR-sormuksen ja niillä tulee hirveetä riita siitä, mä jäin hobittinörttini ihan koukkuun tähän :-DD Mä rakastan noita poikia ja salaa toivon että mun tuleva aviomies on nörtti. En kestäis olla jonku kaa, joka ei ymmärtäis Harry Potterien, Sormusten Herrojen ja Tähtien sotien päälle!

  Mulla on Dexteriä koneella, mutta pakko myöntää etten oo vielä kattonu =( Ja Mentalistia vois taas ruveta kattelemaan!

  Mun pitkäaikanen suosikkisarja on Despikset, ja tällä hetkellä muita supersuosikkeja on Vampire Diaries (joka ei nimestää huolimatta oo täyttä shaibaa, vaan paranee koko ajan ja tietty siinä on Ian Somerhalder ilman paitaa <3) ja tietty True Blood. Ja Frendit! Hei ja toi brittisarja Misfits on kans aika semikoukuttava, suosittelen :-) Ja meitsin draama-annoksen täyttää GG, Glee, 90210 ja One Tree Hill :DD

  Okei haha, nähtävästi halusin jakaa koko mun tv-tarinan :-D

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 14, 2011 at 02:06

   hyvä vaan niin saa vinkkejä :)

 • Reply Rii keskiviikko, huhtikuu 13, 2011 at 23:56

  Mulla kesti myös HIMYMiin ihastuminen jonkun aikaa.. kyseinen sarjahan on tullut pitkään MTV3:lla suomessa nimellä Ensisilmäyksellä, ohjelmapaikka näin mukavasti kello 14 arkipäiväisin….. mitä ihmettä :D Muistan, että oon joskus nähny satunnaisia ekan tuotantokauden jaksoja, mutta ei iskenyt heti. Sitten poikaystävä oli Ruotsissa opiskelemassa, ja niiden se kaveriporukka oli niin hulluja faneja, aina kun kävin siellä, niin koti-iltoina se oli HIMYMit pyörimään :) Vieläkin tulee siitä tunnarista mieleen Ruotsi ja viime kevät. Sehän katto siis nelos tuotantokautta, ja ite olin aivan pihalla, ja aloin kattomaan rinnakkain uusia ja vanhoja jaksoja :D aivan mahtava sarja!!! :D Ja mitkä hahmot!

  Pakko varmaan alkaa kattoo tota BBT:tä alusta alkaen.. yritin jotain satunnaista jaksoa kattoa mutta ei se ihan niin toimi

 • Reply tannttu torstai, huhtikuu 14, 2011 at 00:27

  Aah rakastan noita viittä ekaa sarjaa! :)
  Simon Baker ja Alex O’Loughlin <3

 • Reply Noora torstai, huhtikuu 14, 2011 at 09:31

  HIMYM, BBT, Dexter ja Mentalist . AAMEN!

  Noi on mun ihan ehdottomasti lemppareista lempparein sarjoja, joten varmaan pitääkin ottaa neuvosta vaari ja alkaa katsomaan tota Modern Familya. Oonkin ollut vähän suruisa kun on pitäny etsiä sisältöä oikeasta elämästä, kun noita sarjojen uusia jaksoja tulee aaaivan liian hitaasti…:D

  Viimeisin BBT oli kyllä paras koskaan. Nauroin vielä puol tuntia sen jakson jälkeen. ”Shelly Cooper is a smelly pooper” hahhahaaha.

 • Reply Sanna perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 00:00

  Terrve!
  Surffailin netissä yövuoron ratoksi ja törmäsin aika kuumaan kuvaan:
  http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2534425/alex-oloughlin-scott-caan-hawaii-five-o-men-02/

  • Reply Meri perjantai, huhtikuu 15, 2011 at 02:29

   oooooooooiiiiiih! susta tuli just mun suosikkilukija :D

 • Reply Jebu lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 12:01

  Tulin vaan sanomaan, että herranjumala miten kuumalta Leonard näyttää tossa kuvassa!
  Kyllä, Leonard…

  • Reply Meri lauantai, huhtikuu 16, 2011 at 12:04

   siis joo! se on ihan hottis kun on nähny jotain haastatteluita, vaan vaikee tajuta kun se sarjassa ei varsinaisesti oo se kuumista kuumin :D

 • Reply Emilia maanantai, toukokuu 2, 2011 at 19:10

  Modern Family on ihan mahtava ja joka jakso saa nauramaan. Suosikki jakso on ehdottomasti tää mis Dylan esittää Hailylle sen ite tekemän laulun. http://www.youtube.com/watch?v=CzKtgPXS7PE Katottiin viime kesänä kavereiden kaa toi video varmaan sata kertaa se on vaan niin hyvä.

  Ehdoton lemppari sarjoista on kuitenkin The Officen amerikan versio mikä muuttuu vissiin paremmaksi joka tuotantokaudella. Steve Carell on vaan niin mahtava. (Jos joku on noin hauska kun michael scott jota Carell sarjassa esittää niin se on ihan pakko mennä naimisiin kanssani) Oma suosikki jakso on ehdottomasti 5.12 ja suosittelen ehdottomasti katsomaan sen ensin niin tietää mihin maailmaan on astumassa.

  Uusin suosikki on Jenkki sarja Better Off Ted, jota jenkeissä asuva kaverini suosittele kovasti. Tykästyin heti ja voi sitä sarkasmin määrää!

  Kaikki sarjoja voi katsoa ilmaiseksi Project free tv:n sivuilta, joissa tosin videoiden laadut vaihtelee.

  • Reply Meri tiistai, toukokuu 3, 2011 at 02:54

   mä oon kattonu officee vaan pari jaksoo ja aina naureskellu sille, mutta silti en oo koskaan paremmin tutustunu.. täytyis kattoo… ja tota better of tediä on hehkutettu kans, täytyy sitäkin kattoo kun pääsee vähän järkevämpien nettiyhteyksien päälle.

 • Reply embu keskiviikko, toukokuu 4, 2011 at 17:25

  Noiden perushommien lisäksi erityishuomio aiemmin mainittuun Misfitsiin, aivan loistosarja! Itse olen myös koukuttunut pahasti Pretty Little Liarsiin, vaikka luulen sen olevan suunnattu ehkä vähän itseäni nuoremmille heh heh… Muut ns. teinisarjat ei kuitenkaan ole iskeny, mutta tämä herätti pahanlaatuisen koukutuksen heti parin ekan jakson aikana. Check ’em out!

  • Reply Meri keskiviikko, toukokuu 4, 2011 at 22:41

   kaikki teinileffat on aina ihan parhaita, ni miksei sit sarjatki… :D täytyy tsekata, kiitos vinkeistä :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post