Päivä 17 – Save a skateboard, ride Ryan Sheckler

Tän päivän aihe ois ollu ”Mieleisin muistoni” ja vaikka mä teille paljon elämästäni jaankin, niin tää ei kuulu ehkä niihin asioihin. Pidän tän muiston ihan vaan itelläni :) Toisekseen koska tää päivä on menny aika haipakkaa, oli kaverin babyshowerit ja kohta pitäis lähtee ulos yhen ihanan tytön kanssa, niin teen niinkin sikamaisen tempun ja copypasteen kylmästi postauksen mun täydellisestä miehestä tuolta vanhan blogin puolelta… Teitä on muutama uus tullu tän puolen vuoden aikana, joten joillekkin tuttua, mutta ehkä parille jotain uuttakin.

Pituus. Mulle on suotu noita senttejä se 165. Tämän takia ei ole liikaa vaadittu että mies on mua pidempi. Plussaa siitä että voin käyttää korkokenkiä hänen kanssaan jos sille päälle satun. Vähimmäispituusmäärä siis 175. Oon keräilly tähän asti miehiä jotka on kaikki ollu 184 pitkiä ja se on oikein passeli pituus. Ei tarvi tikapuita että ylettyy pussaamaan. Yli 175, toive 184

Paino. Mun itsetunto ei kestäis sitä, että mies on mua kevyempi ja muutenkaan en kestä liian laihoja ja luisevia poikia. Kyllä pojan pitää näyttää siltä että on viihtyny kotona ruoka-aikaan!  Meillä on ollu tästä kavereiden kanssa vääntöä, että mielummin yli vai alipainonen poikaystävä. Ehdottomasti yli. Miehen täytyy olla pehmeä ihan niinkun mäkin olen. Okei voisin sulattaa jonkun jäätävän unelmavartalon esimerkkinä esim Channing (alla) mutta yritän pysyä realistisena. Eli siis täydellinen unelmavartalo, tai sit vähän ylikasvanu unelmavartalo.

Käsivarret. Mulla on joku maailman pahin fiksaatio käsivarsiin. Jos mut haluis hurmata niin riittää että tulee pullistelemaan käsilihaksiaan mun eteen. Vaatimuksena siis voimakkaat kädet. Mut pitää jaksaa kantaa (on osottautunu hyväks tässä viime aikoina kun en oo päässy sängystä omin avuin ylös) ainakin autolle et saa mut lääkäriin.

Kiharat hiukset. Okei tää on oikeestaan vaan plussaa, mutta oon heikkona kaikkiin kiharatukkasiin poikiin, mä annan helposti kaikki ylläolevat kohdat anteeksi jos pojalta vaan löytyy kiharat vähän pidemmät hiukset. Ai ja jos ne tulee silleen kivasti pipon alta. Ah. Marry Me!

Kengät. Tän ois oikeestaan pitäny olla listan ekana. Mä oon ihan armoton kenkien suhteen. Vaikka se mies ois sit muuten Channing Tatum mutta sillä on kulahtaneet adidaksen juoksulenkkarit jalassa jotka on paikattu ilmastointiteipillä niin se on sit siinä. Tai sit sellaset miesten ”siistit” kävelykengät. yäk.  Siistit, kivat tennarit hyväksytään. Ja converset saa olla paikattu miten vaan. Musta näkee aina jos oon kiinnostunu jostain pojasta että sen jälkeen kun oon jutellu sen kanssa hetken, niin vilkasen jossain vaiheessa sen kenkiä. Jos tätä vilkasua ei tapahdu ni joku muu on pielessä. Tässäkin oikeestaan ainoostaan noi kihara tukka voi pelastaa asian, mut oon todennu et kiharat hiukset ja hyvät kengät kulkee usein käsi kädessä.

Sarkastisuus joka ylittää kaikki normaalit rajat. Mun mies ei saa tarvita sarcasm signia joka kerta kun avaan suuni. Varsinkin parin siiderin jälkeen musta kuoriutuu (lähinnä omasta mielestäni) maailmankaikkeuden hauskin ja hillittömin ja rääväsuisin ja sarkastisin nainen. Se pitää ymmärtää ja kestää. Yks mies tähän asti on  saanu aikaan sen, että sai mut hiljaseks laukomalla viel pahemmin takas. Jos se ei ois pelannu jääkiekkoa, niin olisin kosinu sitä. Tätä mä en vaadi siis kaikilta, mutta pitää ainakin osata nyökkäillä ja hymyillä ja nauraa oikeessa kohdassa. Ai ja välillä pitää osata sanoa jotain sellasta että mäkin  nauran.

Käytöstavat. Mä en vihaa mitään niin paljon kun epäkohteliaita juntteja. Mä oon itse ihan hysteerinen kiitoksen ja olehyvän viljelijä, ja kiva jos mies tuntee kyseiset sanat ja käyttää niitä aina välillä. Mä en venaa mitään vesilätäköiden yli kantoa enkä välttämättä ees oven avaamista, mutta sellaset perusasiat pitää olla hallinnassa.  Silleen että sen voi viedä joskus kodin ulkopuolelle ilman että pitää hävetä

Bonus. Jääkiekottomuus, oon onnistunu tässä ikävä kyllä surkeasti, mutta vihaan sitä lajia silti. (tapailin siis koko viime syksyn jääkiekkoilijaa silleen kaikessa hiljasuudessa ;D)

Eli huomenna tapaan jääkiekkoilevan kaljun 150cm/45kg miehen, jolla on mun ranteita ohuemmat käsivarret ja joka kaivaa nenää ruuhkaratikassa vanhusten paikalla ja sylkee lattialle.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Minttu lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 11:49

  Heippa Meri!

  Muistaakseni kommentoin nyt vasta ekaa kertaa tähän, vaikka oon sun blogia pidemmän aikaa jo seurannut..Pakko oli vaan tulla sanoo, että meinas aamukahvit lentää macbookin päälle, kun tuli pieni naurunpyrskähdys tota viimestä lausetta lukiessa :D Tykkään valtavasti sun kirjotustyylistä ja susta muutenkin, ainakin näin blogin perusteella :)

  Jatka samaan malliin! Ihanaa viikonloppua sinne Ausseihin!

  T: Minttu Espanjasta

 • Reply Anna lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 13:02

  Olet niin täysin oikeassa!

  Miehen pitää olla mies, eikä mikään pojanruipelo.

 • Reply emppu lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 14:15

  ”Eli huomenna tapaan jääkiekkoilevan kaljun 150cm/45kg miehen, jolla on mun ranteita ohuemmat käsivarret ja joka kaivaa nenää ruuhkaratikassa vanhusten paikalla ja sylkee lattialle.”
  unohit ne risat adidakset? :D

 • Reply eerika lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 15:50

  Hei meri voisitko kertoo tost ebays jotain ? onks siel turvallista ostaa, paljonko maksaa postikulut ja tuleeko suomeen ? (: KIITOS olis tosi kiva tietää

 • Reply henna lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 16:53

  Oon niin samaa mieltä tossa kenkäasiassa! Paitsi, että mä tarksitan ne kengät heti ensimmäiseksi :D

 • Reply em lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 17:40

  Jääkiekkoilevat miehet, voiko olla mitään rasittavampaa! Vielä kun joka toinen mies tuntuu jääkiekkoilevan nykyään.. -_-

  ”Tapailin” joskus ulkomaalaista miestä joka oli toki ihan kiva, mutta ei osannut yhtään ymmärtää sarkasmia. Voi elämä että mulla meni hermot sen tyypin kanssa! Jos mä sarkastisesti voivottelin jotain asiaa niin tämä tyyppi oli heti ihan puolustus linjalla… Huomasin ainakin että olen joka viides minuutti sanomassa jotain sarkasmista…

 • Reply Kas lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 18:07

  Hei toi jääkiekottomuus on aivan ehdoton! Eniten mua ällöttää se, että niillä on jotenki häiritsevän isot perseet (sekä leveys- että syvyyssuunnassa) :D Jos sä katot kenkiä niin mulla on ollu tapana kurkata miehen takalistoa, että välttyy suurilta virheliikkeiltä :D

 • Reply nasu86 lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 18:46

  täällä kanssa yksi kiharapehkojen perään läähättäjä =D
  ja pyllyn pitää olla kuosissa =)
  tää oli ihan hervoton postaus taas kerran!
  kyllä sä sun unelma miehen vielä löydät oot kaunis ja fiksu ja kaikkee siihen päälle =)

 • Reply anonyymi lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 21:43

  kuvasit just mun mieheni. :)

 • Reply Mint lauantai, huhtikuu 9, 2011 at 23:55

  Tsemppiä huomiseen ;D

 • Reply Taija sunnuntai, huhtikuu 10, 2011 at 12:11

  Haha, lähes kuin mun suusta! Pituusvaatimuksen nostan 180cm:iin (vaikka itse olen 160cm) ja tukka saa olla suorempikin kunhan tulee sieltä pipon alta. Ja kesällä kelpaa siili/kaljukin! Mutta mulle ei ylipainoista kiitos. Perustelen tän pinnallisuuteni aina sillä, että koska rakastan liikkumista niin paljon että pysyn hoikkana, niin voin vaatia sitä mieheltäkin. Plus ettei meillä olisi mitään yhteistä jos se ei liikkuis yhtään. Ja kengät on ehdottomasti tärkeet! Plussaa ois myös jos talvisin kainalossa olis lumilauta ja kesällä alla moottoripyörä.

  Ja sit mä ihmettelen miksi oon sinkku. Ei ollenkaan kovat vaatimukset ei.

  Yhyyyy tuun oleen loppuelämäni sinkku!! :'(

 • Reply strange sunnuntai, huhtikuu 10, 2011 at 14:45

  oon kaikista muista kohdista tismalleen samaa mieltä, paitsi mun miehen ei tarvi olla mikää lihaskimppu :D + rinta/mahakarvat on ehdoton ei! yök

 • Reply demonilaaama sunnuntai, huhtikuu 10, 2011 at 17:35

  ihan ku mä olisin itse kirjottanu tän postauksen!!
  komppaan sua ihan täysin tässä ;D

 • Reply elina sunnuntai, huhtikuu 10, 2011 at 19:04

  ”Eli huomenna tapaan jääkiekkoilevan kaljun 150cm/45kg miehen, jolla on mun ranteita ohuemmat käsivarret ja joka kaivaa nenää ruuhkaratikassa vanhusten paikalla ja sylkee lattialle.”

  Kiitos taas näistä illan nauruista, Meri! Aivan huippu postaus taas vaihteeks…
  Ja oon muuten ihan samaa mieltä jääkiekkoilijoista, ne on ehdoton ei. Mikään ei oo ällöttävämpää ku limanen takapiiska ja nuuska ylähuulessa. Hrrr.

  Mitä mieltä oot jalkapalloilijoista?! :)

  • Reply Meri maanantai, huhtikuu 11, 2011 at 05:50

   no tälleen 8 vuotta futista pelanneena, kyllä se on se ainut ja oikee laji :D

 • Reply Henna sunnuntai, huhtikuu 10, 2011 at 23:02

  Vahvat ja isot käsivarret on kyllä lääh, ja joo mieluummin sellanen reenattu, eikä haittaa vaikka on vähän mahaa kunhan ei ole sellanen kuivan kesän orava. Säälittää semmoset laihat pojat ku tuntuu että semmosille pitäs olla koko ajan leipomassa pullaa.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post