Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään?

Mun oli pakko pitää välipäivä ihan vaan siks että sen kolme tuntia kun mulla oli normaalit vaatteet kotivaatteiden sijaan, mulla ei ollu ketään kuvaamassa, enkä kestä peilikuvia taas.

Tänään saatiin vihdoin aikaseks hankkia ne paikalliset ajokortit. Suomalainen ajokortti kyllä hyväksytään täällä, mutta esim leffan vuokraaminen on tosi hankalaa ilman tota ajokorttia, niin tuli nyt sit hankittua, ihan vaan elämää helpottamaan.

Nojoo, siihen tän päivän asuun,

Kävin Annan vaatekaapilla varkaissa. Mulla on toi sama mekko oranssina ja on ollu tarkotus käydä ostamassa sama ainakin mustana, niin helppo ja kevyt se on. Laukkuna toimi Leviksen rakkauslaukku ja kenkinä henkkamaukan ballrinat. Taas ois ollu tarve niille valkosille kengille ja laukulle. Mutta ei niitä vaan oo olemassa kivoina.

Ja kivaa että ootte mun  kanssa samaa mieltä että Lauran on pakko alottaa taas bloggaaminen, koska me ei tiedetä yhtään miten sillä menee ja se saa lukea vaikka mitä meijän elämästä täältä. NII! Et ala rakas kirjottelee jo!

Alan tehtailee tota seuraavaa postaust (Päivä 15 – Unelmani), joka ei varsinaisesti sovi tän päivän fiiliksiin yhtään, kun neiti maailman kyynisin on taas tänään liikkeellä. Totesin mm. sen etten tuu kyllä koskaan olemaan onnellinen ja turha ees yrittää kun perseelleen menee kuitenkin.

Et terkkui täältä!

Ainii, sain vihdoin sanottua herra siirapille ettei meijän kannata varmaan nähä enää. Jee!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply ---- keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 11:24

  toi sun uusi hiusten sävy on ihan sikakiva :)

 • Reply mipsukka keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 12:28

  Voitko sanoa paljon se ajokortti maksoi ja mikä on se joku ”täysi-ikäinen” -kortti minkä aikasemmin ilmeisesti hankit jostain? :) Ja joskus minustakin tuntuu että elämä on pelkkää kuraa, eikä se tule muuksi muuttumaankaan, mutta kyllä sieltä aina sitten niitä onnenhetkiäkin tulee ennemmin tai myöhemmin. I promise.

  • Reply Meri keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 13:29

   ajokortti oli n. 30 dollaria. ja 18+ kortti on kortti jolla pääsee baariin / voi ostaa alkoholia

 • Reply Hanna keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 13:21

  Haha, koin hirveän valaistumisen tunteen lukiessani tota Lauran postausta, oon miettinytkin töissä et missä mä oon Lauran nähny ennen. Kyllä maailma on pieni :-D

 • Reply kalinka keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 15:36

  Nyt mä vasta huomasin, kuin upeet sääret sulla oo ! Ole onnellinen edes niistä ! :)

 • Reply riikka keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 18:52

  voivoi, täälläkin toinen usein toivottoman kyyninen ihminen : D mutta toisaalta voi ajatella, että jos ei koskaan lähe mihinkään juttuun mukaan niin voi jäädä harmittelemaan sitä sit myöhemmin.. et ehkä kuitenkin vaan parempi elää kuin jarrutella vaikka joskus tuntuiskin et ois tehty virheen. sekava viesti haha..

 • Reply A keskiviikko, huhtikuu 6, 2011 at 19:24

  Heei haluaisin kysyä vähän nyt asian vierestä mutta niin tilaisin muutama viikko sitten nuita crestejä eikä ne oo vieläkään tulleet niin kuin kauan niitte saapuminen oikeen kestää? Luvattiin jotai 7-14 arkipäivää ja on tainnu mennä jo tuo 14.
  ps. ihana olet!

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2011 at 04:01

   mulle on aina tullu kyllä viikossa tai kahessa… kannattaa laittaa asiakaspalveluun mailia jos ei lähipäivinä ilmesty :)

   • Reply A torstai, huhtikuu 7, 2011 at 18:12

    Joo nyt ne saapuivatkin, liian aikasin hätäilin vaan, taisi juuri tuo 14 arkipäivää mennä.

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 8, 2011 at 03:23

     noni hyvä :)

 • Reply Mate torstai, huhtikuu 7, 2011 at 00:11

  Täytyy sanoa, että mä tykkään kyllä tosi paljon näistä tämän haasteen vai mikä tämä nyt onkaan (:D) teksteistä !

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2011 at 04:00

   kiva kuulla :)

 • Reply Jonsu torstai, huhtikuu 7, 2011 at 12:40

  Meri oon niin pettynyt että oot menny sanomaan herra siirapille ettet tahtois enään nähdä. Oon innolla oottanu monta päivää, että kirjotat siitä jotain ja pyöritellyt päässäni mitä kummallisempia käänteitä tohon teijän sööttiin tarinaan. :D Oon romantikko ja ootte vaikuttanu niiiiin sulosilta! On vaikuttanut että oot ollu tosi ihastunut siihen, jos miehestä ei vähään aikaan kuulu mitään niin kyllä siihen voi itsekkin heittäytyä mukaan ja tehdä aloitteita. Ei se ole mikään miesten tehtävä vaikka naiset niin itsellen uskottelevatkin. Ois ollu niin kiva kuulla sun aussi romanssista sen kanssa ;) mut aina ne ihmissuhteet ei mee niinkuin toivois :D olet ihana<3

  • Reply Meri torstai, huhtikuu 7, 2011 at 13:25

   haha voi eiii. sellasta käännettä tähän tarinaan ei kyl tuu että ihastuisin siihen :)

   • Reply mira perjantai, huhtikuu 8, 2011 at 12:58

    onko tää herra siirappi C?

    • Reply Meri perjantai, huhtikuu 8, 2011 at 13:04

     noup

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post