Päivä 6 – Minun päiväni

no mut terkkui tolle koolle…

Kaikki kirjoitukset aiheesta , .

37 kommenttia aiheesta Päivä 6 – Minun päiväni

 1. ellen ellen kirjoitti:

  pliis meri sä oot pliis niin ihana!:D ♥
  ja hei ne 10min videot on just hyviä, sun höpinöitäs kuuntelis vaikka kuinka pitkään:D
  ja toivotaan että saat työpaikan ja nopeesti:)!! joten tsemppiä siihen!

 2. Petra Petra kirjoitti:

  Sulla on ihana ääni!! :D

 3. riikka riikka kirjoitti:

  musta oli ihana, ku hymyilit ekaa kertaa videolla vasta sit, ku aloit puhua vanukkaista! :D
  oot paras!

 4. paulahelena paulahelena kirjoitti:

  ei vitsi miten söötti toi ”syödä vanukkaita. miljoonittain.”! <3 en melkei ikinä jaksa kattoo videopostauksii blogeis mut sua vaan jotenki unohtuu tuijottaan ihan haltioissaan, onneks poikkis istuu selin muhun kuulokkeet korvis ku varmaan hymähtelin ja nyökkäilin tääl hymy korvissa "keskustellen" sun kanssas… :D

 5. Lilli Lilli kirjoitti:

  sust välittyy niin positiivinen fiilis, et ei haittais sellaset 10 min videotkaan :D

  ootko muuten käyttänyt jo ne kaikki white crest liuskat? toimisko ne hyvin?

 6. Srapers Srapers kirjoitti:

  OIOIOI :DDD
  toi sun virnistys tossa ”saan syödä vanukkaita…. miljoonittain” oikeesti mun hymy levis tosta korviin asti :DD

 7. Aino Aino kirjoitti:

  Toimiiko sitruunamehu oikeesti? Ja miten paljon se vaalentaa? :)

 8. randomi randomi kirjoitti:

  oikeesti näit videoit lisää! Sua on nii piristävä kattoa näissä :D nii ja mulla on kysymys: onko ausseissa helppoa asua? Meinaan siis että onko kallista asua ja elää, ja toimiiks julkiset yms. kuinka hyvin. oon kuullu kauhutarinoit et siellä ei busseja juurikaa kulkis tai että ne kulkis vaan tyylii kerran kahessa tunnissa :D

  • Meri kirjoitti:

   on helppoa, vähän kalliimpi hintataso kun suomessa, mutta toisaalta niin on palkkatasokin sit joskus kun sinne töihin asti ehtii.
   bussit kulkee ihan ok, kyllä ne aikataulut pitää kattoa jos pitää olla jossain johonkin aikaan, ne menee ehkä 30min välein, mutta muuten oon selvinny ihan hyvin bussien kanssa ja oon kai kerran ollu myöhässä jostain siks että bussi oli myöhässä…

 9. s s kirjoitti:

  sä oot ihanan luonteva tos kameran eessä, jotkut on niin tökstöks. mee sille kampaajalle jolla anna oli ku sen hiuksistahan tuli ihan täydelliset

  • Meri kirjoitti:

   mietin sitäkin, mutta kampaajat maksaa tääl viel tuplasti enemmän kun mitä suomessa, niin ei varsinaisesti huvittais :D

   • aio aio kirjoitti:

    mun mielest on tosi kiva, et sul on suomessa oma ”luottokampaaja”, jonka luo pääsyy odotat :D varmaa tuntuu siit kampaajastaki hyvältä, ku sen työtä arvostetaan =) eikä oma tukka IKINÄ näytä muiden silmiin yhtä kauheelta ku muiden, eli siis mä en nää tos värissä mitää vikaa =)

 10. mimi mimi kirjoitti:

  Täällä ihan samat fiilikset töiden suhteen, alkaa tuntuu että kaikki päivät valuu hukkaan, kun ei oo sitä tiettyä rytmiä. Joten oon innoissani vertaillu lentolippujen hintoja ja ettiny (ja löytäny) täydellisiä lentoja. En kuitenkaan oo vielä ostoa saanut aikaseks, joten pitänee tyytyä tähän mihin on rohkeutta, eli työpaikan ettimiseen. :D

 11. wrldtrvellr wrldtrvellr kirjoitti:

  mut eihän se johdu susta vaan siitä jätkästä:D no joo, kai sitä pitää olla ystävällinen:) mulla vaan saattais itellä mennä hermot ja oisin töykee:DD

  • Meri kirjoitti:

   no mut en mä voi sanoa sille et koska oot oksettavan ahdistava ni en haluu nähä sua enää ikinä, koska sit se ainaki pahottais mielensä!

   • wrldtrvellr wrldtrvellr kirjoitti:

    tuo on kyllä ihan totta:) mulla on pari kertaa ollu samanlainen ongelma. ekalla kertaa olin vähä tökerö ja sanoin suoraan etten pysty oleen ihmisen kanssa joka on liian kiltti ja no, lopputuloksena se jätkä on yks mun parhaista kavereista 5 vuodenki jälkeen:) tokalla kertaa yritin olla hieno varainen mut siinä vaiheessa ku jätkä kysy mua kihloihin ihan tosissaan niin meni hermot:D

 12. jjjjj jjjjj kirjoitti:

  Voi kun alko naurattaa tuo Bali homma kun serkku on juuri palaillut sieltä kuukauden matkaltaan! :D
  Mutta tosiaan tosi kiva lukee sun juttujas, piristää päivää:)

 13. enna enna kirjoitti:

  Kivoja juttuja! Älä murehdi, Suomessakin menee usein päivä ohi, ainakin pitkälle iltaan asti ennen kuin saa jotain aikaiseksi. Kiva kun sulle tulee vieroitusoireita töistä, kun ei aina muista olla iloinen siitä että on töitä.

 14. kisu pikkukuu kisu pikkukuu kirjoitti:

  http://www.suomikauppa.fi/
  saisko tuolta/muusta vastaavasta helpotusta sun suomiruoka -tuskiin :D

 15. JMP_82 JMP_82 kirjoitti:

  Mun mielestä tuo tummempi hiustenväri sopii sulle tosi hyvin!
  Toivottavasti työnhaussa tärppää pian! Kiitos videopostauksesta!

 16. Pepsaketton Pepsaketton kirjoitti:

  Oho, ootpas kaunis! Et sä kuvissakaan mikään naama ole mut tää videokuva oikeen yllätti mut et oho ootpas kyl näppärännäköinen tapaus :) anonymiteetin ja sun tissipostauksen rohkaisemana saanen heterotyttönä kohteliaasti todeta että sulla on kauniit bosat kans, haha! Hitto ku tohon ei oo kyl mitään oikeeta tapaa miten sanoa toi ja kuulostaa sekä uskottavalta että asialliselta… Pahoitteluni

 17. jennny jennny kirjoitti:

  Mäkin värjäsin just hiukseni ensiks blondilla josta tuli vihreenharmaa ja sitten ajattelin vetää ihan gingeriks (koska toivoin että hiukseni muuttuisivat golden blondeiksi), joista sitten tuli semmonen perusvaaleanruskea ilman minkäälaista punaisuutta.. Että se niistä kaupan väreistä tosiaa.. Ei sillä, tykkään tästä väristä 4 vuoden blondeilun jälkeen.

 18. smes smes kirjoitti:

  Näit sun videoit on niiin kiva kattoo, näitä lisää! :)

 19. Rii Rii kirjoitti:

  No olipa kiva video!! :)))
  Ei täällä muutkaan mitään ihmeempiä tee päivisin :DD Ehkä töissä/koulussa, mutta anyway… Ja täältä ainakin respect, että video tulee päivästä jolloin ”ei tee mitään” eikä sellanen ”aamu alkoi reippaalla lenkillä sekä 3 tunnin painonnostolla, sitten gourmetruoan pariin, sen jälkeen upeaan työpaikkaani ja sitten sosiaalielämä odotti ja oli kyllä sata asiaa tulessa samaan aikaan, kiirekiire, huh huh rankka päivä”

  Mun mielestä tukka näyttää just hyvältä, mutta toivottavasti omasta mielestäs kivemmalta sitruunien jälkeen :p
  Ja onkohan Siirappi tajunnut yskän jo? ;) toivotaan… mulle tuli niin fyysinen ahdistuskohtaus kun luin siirapin tempuista :D
  Itekin oottelen ehkä yhdessä elämän pahimmassa tylsä-tukka-kriisissä, koska en todellakaan halua mennä täällä kampaajalle. Suomessakin aika rankkoja väärinkäsityksiä kampaajantuolissa t. nimim. liila tukka88.

 20. Madde Madde kirjoitti:

  Tosi ihana postaus :) Jollei toi työ, josta nyt puhuit, nappais, oletko miettinyt hakevasi hostelliin töihin? Siellä Surfersissa niitä ainakin on paljon…

 21. Sanna Sanna kirjoitti:

  ”Ja täältä ainakin respect, että video tulee päivästä jolloin “ei tee mitään” eikä sellanen “aamu alkoi reippaalla lenkillä sekä 3 tunnin painonnostolla, sitten gourmetruoan pariin, sen jälkeen upeaan työpaikkaani ja sitten sosiaalielämä odotti ja oli kyllä sata asiaa tulessa samaan aikaan, kiirekiire, huh huh rankka päivä”

  Täältä myös! Mahtavaa, ku et oo sliipattu tekopirtee ”ihannoinnin hakija” niin ku moni bloggari on..

 22. jessie jessie kirjoitti:

  Kiva video! Lisää vaan tälläsiä!

Vastaa

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Luomalla oman käyttäjätunnuksen, voit lisätä itsellesi Avatar-kuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.