Gentlemen Prefer Blondes

Herrat tykkää ja Meri tykkää. HotTop10 naiset oli paljon vaikeampi toteuttaa ja oon koko päivän käyttäny siihen, että mietin että ketä mun listalle pääsee. Koska mä kyllästyin googlettelemaan ”hot redheads” ja ”hot girls” saadakseni inspiraatiota tähän hommaan niin tehdään tästä nyt vähän pelkistetympi versio. Ja jos alottaisin tän kerrankin tälleen järkevästi siitä viimesestä vaihtoehdosta enkä heti paljasta mun suosikkia (jonka siis jokainen joka on lukenu mun blogia yhtään tarkemmin tietänee..)

10. Taylor Momsen Taylor nyt varsinaisesti ole vielä nainen, nuoresta iästään johtuen, mutta ihan vaan ton täydellisen tukan takia, pakko ottaa mukaan listalle.

9. Blake Lively

No jopa on Gossippia, mutta mun  mielestä Blake on silti superhottis ja tässäkin tapauksessa, terkkuja noille hiuksille!

8. Sienna Miller

Mä oon tosi huono perustelee näitä mitenkään? Mitä tähän pitää kirjotta? ”hyvät tissit”

7. Kirsten Dunst

6. Jessica Biel

 

Biel on vaan niin hottis. En tiiä vaikuttaako asiaan se, että tää on vaikka kuinka monen mun kaveripojan ykköstyttö ja oon joutunu kuuntelee hehkutusta siitä miten kuuma Jessica on. Mulle noi oikeimmanpuolisen kuvan hiukset kiitos.

5. Reese Witherspoon

Reese on vaan niiiin söpö. ♥ Mun on pakko kattoa jokainen leffa jossa Reese on mukana ihan vaan siks että se on niin ihana. Ja sitäpaitsi Reese näyttää ihan mun ykköstytöltä H:lta.

4. Carmen Kass

Hei jee joku muukin kun näyttelijä. Vaikkakin naama alkaa olemaan vähän kulunut (siis ollu liikaa joka paikassa, ei rupsahtanut) niin siltikin niin ihana. Mulle tulee Carmenista ihan mieleen huippiksen Kahlen, joka on edelleen mun all time favourite ANTM-kilpailija (oon ikuisesti katkera ettei se voittanu)

3. Liv Tyler

Mun täytyy myöntää että mulla iski kriisi kun listalla oli niin paljon blondeja, joten pakko ottaa Liv, ihan ansaitusti kylläkin mukaan listalle.

2.  Nicole Richie

Oon tykänny Nicolesta siitä asti kun se oli vielä se outo Parisin kaveri. En oo varma, että oisko se sillon leidit landella ekan tuottiksen aikana päässy mun kuumien naisten listalle, mutta tykkäsin silti niinkin paljon että varastin tältä neidiltä nimen nettinimekseni. Nyt kun Nicole on saanu taas vähän lihaa luiden ympärille, niin even better! ja se tyyli! Ah!

1. Hayden Panettiere


Mä en osaa ees perustella tätä mitenkään, paitsi ehkä sillä että Hayden on niin söpö? Mulla on joku fiksaatio söpöihin tyttöihin. No mutta enivei, oon ollu ihan fani Heroeksesta asti. Mulla kävi vanhassa duunissa vakkariasiakkaana yks tyttö joka näytti mun mielestä ihan Haydenilta ja menin aina ihan sekasin kun se tuli mun kassalle. Tyttöparka :D

Noin. Vähän köyhät perustelut, mutta mun pitää silti mennä tekemään nyt jotain heterojuttuja. (mitäköhän ne on naisilla?)

Kuka teijän ykkönen on?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

46 Comments

 • Reply Iiduska torstai, maaliskuu 24, 2011 at 11:26

  Hahahah, mulle tuli heti sä mieleen kun näin tän kuvan.. :D
  http://viewitem.eim.ebay.fi/Red-Black-LaceUp-Pump-Style-Fashion-Wellies-Sizes-48/310252721726/item

  Veikkaan etten oo ainoo, joku on tän jo saattanu linkittää sulle :)

 • Reply llaura torstai, maaliskuu 24, 2011 at 11:52

  sun lista on niin paljon parempi kun annan! :–) mikä ei tosin ollu mikään ylläri jos ihminen tykkää angelina joliesta…

 • Reply Mirette torstai, maaliskuu 24, 2011 at 11:55

  Mä lievästi mokasin duunissa ton Carmenin suhteen kun kyselin meidän päätoimittajalta kovaan äänen (tai totesin) et kylläpä toi huippumallihaun kilpailija on nykyään suosittu. Sit se totes että ei, se on joku kuuluisa huippumalli… joka sitten ilmeisesti vaan näytti samalta… mut hyvä etten ole ainut joka on sitä mieltä että se näytti siltä :D

  • Reply ilona torstai, maaliskuu 24, 2011 at 17:25

   hei apua joo mä olen jo kauan luullut että tuo carmen on huippiksen kahlen .. :DD ne on vaan niin samannäköisiä, kauniita molemmat!

 • Reply Johanna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 12:34

  ”Mun on pakko kattoa jokainen leffa jossa Reese on mukana ihan vaan siks että se on niin ihana.”
  Mulla on ihan sama juttu! :)

 • Reply Niina Än torstai, maaliskuu 24, 2011 at 12:38

  Heihoi!

  Mäkin sekotan ton Carmenin aina siihen ANTM tyttöön ja se oli myös mun favoriittityttönen.

 • Reply elviira torstai, maaliskuu 24, 2011 at 12:51

  Nicole pääsi listalle!! Mun suosikki nainen myös, kauneuden takia lähinnä.. :)

 • Reply ttt torstai, maaliskuu 24, 2011 at 12:58

  4. Carmen Kass
  hahah, apua!!!!! oon AINA, SIIS AINA luullu et toi on se huippiksen kahlen!!!!!!
  mitä hittoa:DDDDDDDDD

  • Reply :) torstai, maaliskuu 24, 2011 at 23:50

   Oon kanssa aina ollut onnellinen, et vaikkei mun all-time-favourite ANTM-kilpailija voittanutkaan kautta, tuli hänestä kuuluisa malli. No eihän se näköjään niin mennyt. Wikipedia osaa kertoa, et Kahlen toimii nykyään baarimikkona NY:ssa, ja haluaa avata vielä oman baarin jonain päivänä.

   • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 00:49

    joo googletin just tota tehdessäni Kahlenin, täytyy siis odottaa et baari saadaan pystyyn :D

 • Reply Laura torstai, maaliskuu 24, 2011 at 13:41

  Oon aika pettynyt ettei Aniston päässy listalle :( Mut muuten hyvä lista, ja tosiaan, parempi kuin Annalla!

 • Reply pipis torstai, maaliskuu 24, 2011 at 13:51

  Joo et oo ainut ton Carmen Kass-Kahlen -ongelman kanssa, luulin PITKÄÄN et jess Kahlen on päässy huipulle vaan kuinkas sitten kävikään…

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 01:03

   no siis mulle asia selvis vasta kun googletin koko tyypin :D netti on täynnä keskustelupalstoja et ”onko ne sama vai eikö ne oo”

 • Reply Sanna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 13:58

  Apua mitä, miäkin oon aina luullu että tuo on se huippiksen Kahleen. :DD Joka oli kanssa miun lemppari.

  Ja meillä on sama ykkönen, Hayden on vaan pieni ja pippurinen. ^^

 • Reply 93nanna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 14:01

  olipas kivan yllätyksellinen lista. tai jotenkin mun mielestä hirmu erilaisia naisia, that’s nice.. :) ihmettelin muuten, että mikä mättää, kun mun kone ei suostunu avaamaan sun blogia. tuli vaan aina että ”hups, sivua ei löytynyt.” mutta sainkin kivan päivän piristyksen, kun huomasin, että kirjotin 3 kertaa sun blogin nimeks, että FATforlove. :< jännä, ettei sun blogia löytynyt tuolla hakusanalla :DD

 • Reply Kata torstai, maaliskuu 24, 2011 at 14:24

  Hyyyii toi Carmen Kass on mun kaikkien aikojen inhokkiulkonäköihminen. Aloin ihan vaan ton takia boikotoimaan Max Factoria. En onneks oo pinnallinen tai mitään…

  Mäkin tein oman listani tossa pari min sitten http://kasorablogi.blogspot.com/2011/03/top-ten-women.html ja huomasin, että mullakin on 7/10 blondeja.. mikäköhän siinäkin on ja mä kun oon aina luullu, että tykkään eniten punapäistä. Pöh.

  Sulla on muuten listassas aika paljon tyttöjä jotka on ulkonäöltään aika samannäköisiä kuin sä (Hayden, Kristen, Jessica ja Sienna) :) Näitä on kiva lukea!

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 01:02

   mä yritin ihan hädissäni ettiä punapäitä omalle listalleni, mutta ku ei niin ei.

 • Reply nau torstai, maaliskuu 24, 2011 at 15:02

  Linkkaampa tämän nyt tännekin. Omalle listalle pääsi vain 5, vaikka luulin että tää olis ollu helpompi kuin miesten. Kattele jos innostaa:)

  http://saana-says-it-wrong.blogspot.com/2011/03/top-viis.html

 • Reply Annika torstai, maaliskuu 24, 2011 at 15:11

  Mun ykkönen on Jennifer Garner. Katoin kateellisena sen kroppaa Aliaksessa, kun se tuli tässä pari vuotta sitten uusintana. Ja muutenkin se on niin söötti.

  Katoin Annankin listaa, kun jotkut tuntuivat kauhistelevan. Muuten se oli mulle ihan ok, mutta tuosta ykkössijalla olevasta Angelinasta järkytyin. :) Hyväntekijänä ok, mutta olen vieläkin katkera sille kun se varasti Anistonilta miehen.

 • Reply Jasmian torstai, maaliskuu 24, 2011 at 15:48

  Hayden Panettiere on mun suosikki! Hän on tosi tyylikäs ja tykkään noista hiuksista!

 • Reply hhii torstai, maaliskuu 24, 2011 at 16:01

  Voi että ihanaa etten oo ainut jonka mielestä Carmen Kass näyttää AIVAN siltä huippiksen kahlenilta! en oo ees tienny tuon mallin nimeä ja ainaku nään sen jossain tulee mieleen sen huippiksen kilpailija :D joka oli myös mun suosikeista suosikein !!

 • Reply Janosch torstai, maaliskuu 24, 2011 at 16:50

  Mun kauneimpien naisten listalla on muutamien sun mainitsemiesi lisäksi (listaltasi ykkössuosikkini on Blake Lively) mm. Alexis Bledel (mun mielestä söpöyden perikuva), Elle Fanning, Natalie Portman, Scarlet Johansson, Dianna Agron, NCIS:n Cote de Pablo, Jennifer Connelly, Freida Pinto, Jessica Alba (jostain syystä en vaan tykkää sen luonteesta ja leffavalinnoista), Aishwarya Rai, Miranda Kerr, Keira Knightley, Megan Fox, Zooey Deschanel, Emily Blunt, Fashiontoastin Rumi, Leighton Meester sekä moni kiinalainen/hongkongilainen/japanilainen malli/näyttelijä/laulaja.
  Pääsääntöisesti mun mielestä kaunis nainen on vaaleahiuksinen tai mustahiuksinen, pitkäsäärinen, kaunissilmäinen (kissamaiset, aasialaiset tai suuret), kasvoiltaan symmetrinen tai persoonallinen, pitkähiuksinen, ei törö-huulinen, pienirintainen, sporttinen, kauniskulmakarvainen, kauniisti ruskettunut/lumenvalkea iho/tummaihoinen.

 • Reply audrey torstai, maaliskuu 24, 2011 at 18:10

  Repesin tolle ”heterojuttuja” kohalle. :DD

 • Reply Napsu torstai, maaliskuu 24, 2011 at 18:14

  Mikä sun vanha duunipaikka oli? Oliko Gina Tricot, mikä liike? Mä kuulemma näytän Hayden Panettierelta, mutta en ainakaan oo huomannut myyjää joka ois tuijottanut. :D

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 01:00

   Itis. Mä luulen että se tyttö kyllä huomas kun käyttäydyin aina melko hysteerisesti..

   • Reply miu perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 18:41

    Mulleppa tuli tästä mieleen yks tuntemattomampi bloggaaja! Sillä tosin on tummat hiukset, mutta mun mielestä aika saman näköinen. :D

 • Reply Minttu torstai, maaliskuu 24, 2011 at 19:41

  Mäkin oon luullu että toi Carmen on se huippis-kilpailija! :D Ja siis onko tuo jossain meikkimainoksissakin? Oon aina aatellu että hyvin saanu töitä se huippis-kilpailija vaikkei voittanutkaan jne mutta se onkin varmaan ollu tuo.. :DD

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 00:59

   joo maxfactorin… samannäkönen vaan :(

 • Reply m torstai, maaliskuu 24, 2011 at 19:41

  hah hah :D itse en näiden hottiudesta perusta, mutta lista + ”perustelut” oli hauskat. Tosiaan, mitä heterojuttuja naisilla on!?! ”tosimies kattelee kun hevoset paskantaa ja kuuntelee kun ukkonen jyrisee…”, olen kuullut, mutta mikä voi olla naisen SE juttu? Omasta mielestäni Haydenin kasvoissa on jotain samaa sun naaman kanssa (anteeksi kehno ilmaisuni :D), huomasin sen sillon aiemmalla kerralla kun tuosta tytöstä blogissa mainitsit.

 • Reply Eeva torstai, maaliskuu 24, 2011 at 19:52

  Nyt on pakko tunnustaa, että aloin alunperin lukea sun blogia, kun jossain toisessa blogissa(ei mtn käryä mikä oli) näin kuvan susta, ja mun mielestä näytit ihan Emilie de Ravinilta!!:D

 • Reply petra torstai, maaliskuu 24, 2011 at 19:53

  Siis apua! Blake Lively on mun mielestä jotai nii kaunista! Oon myös samaa mieltä sun kaa Jessica Bielistä ja etenki Sienna Milleristä (!!), ne on iha hirmu kauniita myös!♥ Hyvä naismaku sulla:D

 • Reply tuutuu88 torstai, maaliskuu 24, 2011 at 20:09

  Oon alkanu lukea sun blogia Mungolifen kautta ja oon kyllä tykästyny valtavasti! Vaihdoin nyt Mungon blogin lukemisen sinun blogiin, kun ihana tulla hyvälle tuulelle toisen blogin lukemisesta eikä päinvastoin. (: Kirjotat niin aidosti ja raikkaasti sekä vaikutat hauskalta ja mukavalta ihmiseltä. Jatka samaan malliin ja hyvää Aussireissun jatkoa!

 • Reply Napppi torstai, maaliskuu 24, 2011 at 20:29

  Kyllä tuo Hayden on vaa miunkin ykkösnainen! <3

 • Reply JV torstai, maaliskuu 24, 2011 at 20:37

  MITÄ! Olin tähän postaukseen saakka ollu siinä uskossa, että lindex/kappahlin mainoksissa on se huippumallihaussa ollut tyttö!!:D

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 00:53

   et missään nimessä ollu ainut :)

 • Reply Minna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 20:39

  Loppupään naiset oli hotimpia :D Ja sulla on parempi mies- sekä naismaku ku Annalla! Mut niin, itekki tykkään blondeista ja haluaisin olla vaaleetukkanen, mut mua on peloteltu niin paljo et en saa kovin helposti vaaleeta tukkaa enää ku oon heittäny tummaa väriä päähän jo viis vuotta (äsken just pistin mustan värin päähän…) ja mulla on luonnonkihara tukka, ni se ei juuri kestä vaalennusta. Mutta joskus vielä aion olla blondikin, kun on rahaa siihen hirmu projektiin :D (Saa muuten antaa vinkkejä vaalentamiseen jos jollain on!) Mutta niin, mun mielestä vaan vaaleat tytöt on kauniimpia, mutta mun eksä, mun nyksä ja 90% mun miespuolisista kavereista on sanonu, että tykkäävät enemmän bruneteista, enkä mä sais missään nimessä vaalentaa tukkaa :D Kai mun on uskottava sitten niitä.

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 00:52

   mä värjäsin tumman ruskeesta vaaleeseen ihan vaan raidottamlla ihan perkeleesti… tosin mä ehin olla brunetti vaan muutamia kuukausia vuosien sijaan :)

 • Reply 2li torstai, maaliskuu 24, 2011 at 20:40

  Mun ykkönen on ehdottomasti Gillian Zinser! Olemus koko tytöllä on vaan niin cool.

 • Reply minnaj torstai, maaliskuu 24, 2011 at 22:30

  Mäki tykkään enemmän söpöistä ku esim. seksikkäistä naisista. Mun lemppari on ehdottomasti Kate Hudson!

 • Reply lkjadkjl torstai, maaliskuu 24, 2011 at 23:23

  MITEN kukaan muu ei oo vielä kommentoinu, että oot ihan nicole richien näkönen!?
  or is it just me? aattelin, että tää nyt on aivan päivänselvä asia ja tiedät sen iteki ja sitte vielä kehtaat laittaa kaksoisolentos kuumien naisten top10 kärkipäähän! :D nojoo, oot kiva! :)

  • Reply Meri perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 00:50

   luulen että toi on ihan sun oma juttu :D en oo ainakaan huomannu..

   • Reply Gege lauantai, maaliskuu 26, 2011 at 08:57

    Tiedätkös, oon monesti kattonu, että oot silmiltäs ja muutenkin ihan kuin Nicole Richie. En oo vaan ikinä jaksanu kommentoida, mutta nyt on pakko. :D

 • Reply Heidi perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 02:09

  Hieno lista, vaikka ei nyt ihan yksiin oman maun kanssa mennytkään. Tänne kommentteihin oli pari bloggaajaa linkittänyt oman listansa ja niiden kanssa olikin sitten jo enemmän yhteistä. Eli ehdoton all-time feivöritti on Cameron Diaz. Mä en vaan pääse yli siitä, miten ihana se on, se hymy ja varsinkin vanhetessaan muuttuu aina vain tyylikkäämmäksi, kun ei enää ole niin pikkutytön näköinen. Pikkutytöistä päästäänkin uuteen kuolattavaani Leighton Meesteriin. En oo varma, kumpaa haluaisin enemmän, olla Leightonin kanssa vai kuin Leighton! Nukkemaisuus plus viekkaus (Blair-mielikuva kaiketi) yhdessä.. miksen mä näytä tolta!?!

 • Reply Salla perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 14:39

  Ahh, Nicole on niin ihana!
  Jokin siinä vain iskee :–)

  Jessica on myös aika kuumis!

 • Reply Emmi lauantai, maaliskuu 26, 2011 at 09:47

  hahaa sulla on parempi tää lista ku annalla ku sen kohalla järkytyin just siitä angelinasta hyyi ja kuten joku jo kysyki, nii mihi jäi aniston tältä listalta ;)

 • Reply tane sunnuntai, maaliskuu 27, 2011 at 23:38

  Aaah Hayden ♥ Pääsis ehdottomasti munkin listoille, ei epäilystäkään !

  Ja nyt tässä samalla selvisi kätevästi erään kaunottaren henkilöllisyys, oon joskus miettinyt että kuka tuo kuumis on mutta siis okei, täytyy koittaa pitää mielessä toi Carmen Kass : D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post