uusia perheenjäseniä

Kaikki tietää, että kun on kerran ollut riippuvainen jostain, on helppoa repsahtaa uudestaan. Terveisin Meri, jonka kenkäparien määrä ylitti helposti 100 vielä muutama vuos sitten, mutta joita on karsittu myymällä niitä niin huuto.netissä kun kirppareilla ja kun työntämällä kavereille ja sukulaisille. Mulle mun pelastus vaikeaan kenkäongelmaan oli varmasti se, että pääsin vaateliikkeeseen töihin ja kehitin sielä sitten hankalan pikkuhousu + perustoppi ostoriippuvuuden. No nytkun rehabissa on oltu muutama kuukaus ja pitäis muka ostaa alusvaatteita normaalihinnoilla kivan henkilökunta-alen jälkeen, niin on helppo repsahtaa taas kenkiin. Oon onnistu viikon sisään lisäämään mun kenkäsaldoa neljällä (toisaalta sitä ei periaatteessa lasketa, koska oon tilannu osan kengistä jo aiemmin…)

Oon itsekkin vähän hämmentynyt näistä kengistä. Nää ei varsinaisesti oo ominta mua, mutta silti näissä joku viehättää mua suunnattoman paljon. Kävin kattomassa näitä varmaan viidesti ennenkun ostin nää, jälleen kerran silleen että oli yks 38 jäljellä jollon se oli suorastaan merkki, että nyt ois parempi napata nää mukaansa, ettei tarvi sit itkeä puolta vuotta sen perään että miksen ostanu. Nää on ihan täältä, Ally nimisestä liikkeestä.

Nää on toiset sellaset kengät joita en puol vuotta sit ois ehkä uskonu klikkailevani ostoskoriin Forever21:n sivuilta, mutta toisin kävi. Meijän entisellä vuokranantajalla oli itseasiassa samantyyliset ja ihastuin niihin, mutta koska ne on ihan sikahintaset enkä siis voi tietenkään pyytää C:tä käyttämään henkilökunta-alennustaan muhun (koska en edelleenkään puhu sille) niin tilasin sitten omat vastaavat puolta halvemmalla netistä. Noi on nahkaa ja maailman parhaat jalassa ja voisin muuttaa asumaan niihin heti huomenna.

 

No palatakseni ruotuun, piti saada myös jotain tuttua ja turvallista. Oon himoinnu keltasia Converseja vaikka kuinka pitkään ja koska mulle annettiin lupa ottaa mukaan vaan kahet conssit tänne, niin pakkohan sitä on jollain varastoja täydentää. Eikö? Mulla on ongelma kun en osaa päättää, että haluunko seuraavaks punaset, turkoosit vai mustat converset.

 

Monen tunnin pähkäilyn jälkeen päädyin sitten näihin. Nää sai halvemalla Australian Converse-kaupasta kun Suomesta, joten tuli järkeväks ostaa ne täältä. Perustelen tän ostoksen (lähinnä muille, mun ei itelleni tarvi perustella miks ostan uusia Converseja) sillä, että nää on suorastaan keräilyharvinaisuus ja jokaisen true-tossutytön on pakko omistaa ainakin yhdet kengät tästä marimekko-mallistosta.

Mun ykkösjuttu täällä on kuitenkin edelleen paljaat jalat / läpökkäät, eli oikeestaan mun pitäis vaan  hamstrailla varvastossuja (en malta odottaa että pääsen hennesiltä hakemaan niitä canvas-släbäreitä ja warehousesta havaianaseja)

Okei ihan pakko hyperventiloida teille. Mä kerroin että tapasin viikonloppuna sen yhen pojan. No sen lisäks että se piinaa mua soittamalla mulle n. 7 kertaa päivässä johon vastaan ehkä kerran tai soitan takas siinä vaiheessa kun siltä on tullu kolme ”call me!” viestiä. No nyt se ehdotti mulle toissapäivänä (kyllä, kolmen päivän tuttavuuden jälkeen) että se veis mut kattomaan kenguruita. Joo kuulostaa kivalta, ainut ongelma että tää paikka mihin se haluaa viedä mut on 5 tunnin ajomatkan päässä ja se ehdotti että oltais pari päivää jonkun sen tuttavapariskunnan luona koska tyhmää ajaa edestakas sellasta matkaa. Että sellaset toiset treffit sitten. Miten se meinaa esitellä mut? ”pokasin baarista yhen kännisen suomalaisen juopon ja ajattelin että tuon sen tapaamaan teitä” Mä haluisin ihan hirveesti mennä, mutta koska mä en oo varma merkitsiskö sille mun lähteminen sitä, että suostun vähintään sen vaimoks niin en tiedä onko se hyvä idea. Oon vältelly sitä koko viikon sanomalla että oon tosi kiireinen mun töiden kanssa (onneks miehelle voi väittää että blogin päivittäminen ottaa sen 10 tuntia vähintään) mutta en voi ehkä jatkaa tätä ehkä ikuisuuksiin. Dear Eki, mitä teen, haluan todella nähdä kenguruita, mutta en tän tyypin kanssa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply jennycka keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 08:55

  hei pakko antaa positiivista palautetta! olin jo vähä kyllästynyt sun ja annan blogeihin ku kuitenki ootte australiassa ja ite oon suomessa loskassa kateellisena, mut nyt sun teksteihin on tullu jotaki uutta särmää :) tosi kivakivakiva lukea taas :p ps. lisää kenkiä…

 • Reply minna keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 09:07

  Heittäydyt!!! Ja meet!!! Kyl siitä voi senkin jälkeen hankkiutua eroon mut voihan olla et jätkä osottautuu sellaseks ettei oo ees tarpeen! :D

 • Reply Eki keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 09:18

  Sit et mee, jos tää tyyppi ei innosta. Kyllä sä tuut niitä kenguruita vielä näkemään paremmassakin seurassa;)

 • Reply Elle keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 10:24

  Sanot et tuut mukaa, ja et se ei kuitenkaan meinaa mitään. :)

 • Reply Anna keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 11:09

  Eiiii:) Se esittelis sut, että pokasin tälläisen suomalaisen neidon joka hirveestä kännistä huolimatta oli baarin suloisin tyttö :) Sellainen luonnonlapsi, siks aattelin tuoda sen tänne luontoon kattoon kenguroita ja teitä. Mut älä mee jos se on noin yli-innokas, ahistavaa suorastaan.

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 13:26

   olin sen kanssa kaks tuntia dinnerillä tossa, se sai siihen kahteen tuntiin mahdutettu 13 (kolmetoista) kertaa lauseen ”oh honey, you are so cute” eli joo mahollista.

   • Reply Riina keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 19:29

    sä laskit? :D

    • Reply Meri torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:16

     mun oli pakko.

 • Reply annika keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 11:16

  etkö siis oo enää yhdessä C:n kanssa? sori jos oot kertonut sen aiemmin, en oo lukenut kovin aktiivisesti :(

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 13:25

   en oo koskaan ollu C:n kanssa :D

   • Reply annika keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 17:18

    ! :D mitähän oon taas käsittänyt väärin. sori tyhmästä kysymyksestä !

    • Reply Meri torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:17

     no worries :)

 • Reply coco keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 11:29

  Mene ihmeessä, mut sanot vaan sille ennen kun lähette että missä mennään että se ei siellä sitten suutu ja hylkää sua tien varrelle:)

 • Reply dipa keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 14:38

  totta kai lähdet!itselle sattunut mitä kummoisempia random tyyppejä ja niiden kanssa sitten tehty kaikkea sunny coastin surffeista festareihin. Kaikki irti vaan,tiedä mitä hauskoja tyyppejä sen kaverit on!kyllä ne sen sitten hiffaan kun retken jälkeen,o taa shyvin kiireistä.kaikki nyt vaan irti reissusta!:)

 • Reply ei jaksa keksii nimi merkkii keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 15:03

  Moi! Mä oon miettiny, että monet Converset sulla jo on? Ja minkä värisiä/kuviollisia?? ((: Toivottavasti ehit vastaa ((:

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:24

   mustakuviolliset, pinkit, harmaat, oranssit, valkoset ja sit nuo kahet yllä esitellyt.

 • Reply Juliette keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 15:10

  Ihana <3 Tää oli jotenkin sitä vanhaa tuttua "Nikiä" :D Mee vaan, myöhemmin voi sitten aina miettiä muita syitä miten päästä eroon :D

 • Reply em keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 16:25

  Älä vaan mene jos et tykkää tyypistä… mistä sitä tietää jos se innostuu sun myöntymisestä vähän vielä lisää ja soittelee sulle sitten viiden sekunnin välein ja sitten sillä on ”syytäkin” soitella sulle kun se suunnittelee sitä matkaa tms. :–D

 • Reply niina keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 16:41

  siitä voi paljastua kunnon stalkkeri jos meet!! mieti kaikkia elokuvia joissa yli-innokkaat tyypit kuoriutuu stalkkereiks:D No ei vaan.mut yli-innokkuus on kyllä ahdistavaa!

 • Reply Cara keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 17:31

  Ootko yhtään yhtään kiinnostunu tästä tyypistä?

  Hommahan on vähän niin, että mikäli et, niin saat sen soittelemaan sulle ehkä vielä pari kertaa enemmän per päivä, jos lähdet, koska sehän innostunee sun lähdöstä kahta kauheammin! Mutta jos pikkiriikkisen edes voisi olla varteenotettava henkilö enempäänkin yhteydenpitoon, MENE IHMSEESSÄ! :)

 • Reply fada keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 17:48

  Millanen ihminen se C on? :D siis luonteeltaan..

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:24

   kusipää

 • Reply llaura keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 18:17

  mee jo! ps. ollaan kenkäsamikset noiden marimekkoconssien kans jee!

 • Reply Lindsay keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 18:28

  Converset on niiiin koukuttavia! Ostin ensimmäiset conssini (punaiset) kasiluokalla, eli öö seitsämän vuotta sitten ja kaikki nauroi, että mitkä kengät mulla oikein on jalassa, kunnes vuoden päästä consseja oli kaikilla. Nykyään mulla on mustat, pinkit ja kahdet valkoiset. Myin punaiset conssini pois, jossain vaiheessa. Olin ilmeisesti rutiköyhä teini, koska olen katunut sitä tosi paljon ja haluaisin uudet punaiset conssit! Ja tummansiniset. Ja turkoosit.

 • Reply riitu keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 19:09

  Elä mee jos se tollanen.. Mieti kuin ahistava se on sen reissun ajan!? Pääset kyllä paremmassakin seurassa niitä näkemään =)

 • Reply J keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 19:53

  Onko siinä pojassa mitään mikä kiinnostaa sua? Onko se hyvännäköinen? Hyvä pukeutumaan? Liian nuori? Millainen luonne? Mua henkilökohtaisesti hieman ahdistaisi, jos yhden baari-illan jälkeen mies soittelee noin aktiivisesti. Vaikuttaa jotenkin epätoivoiselta tai häiriintyneeltä yksilöltä. Tuntuu vähän pelottavalta tapaukselta suorastaan :D

  Mieti omia tunteitas, tuntuuko se tippaakan mielenkiintoiselta ihmiseltä. Itse en lähtis melko tuntemattoman hlön kans (joka lähettelee viestejä ja soittelee koko ajan, eikö sillä ole mitään omaa elämää) jonnekin kauas metsään ja mökille, ties mitä siellä tapahtuu :D Ehkä mitään ”tuttavapariskuntaa” ei edes ole. Kenguruita varmasti näet vielä monesti Australian reissusi aikana. Mut jos se tyyppi on hyvännäköinen, charmantti ja luonteeltaan tosi kiva, niin sit anna mennä vaan ;)

  Olisi mukavaa, jos valottaisit vähän enemmän mitä kamalaa se C teki, kun sai sut niin kovasti suuttumaan. Itse tykkäsin C.stä tosi paljon, siis ihan vaan sen perusteella mitä oon lukenut sun ja Annan blogeista. Vaikuttaa sellaiselta humoristiselta ja rennolta hunsvotilta/rentulta, joka ainakin vetoiaisi muhun. Ja jos hän on jo lähemmäs (tai yli) 30, niin aina parempi (mun mielestä kolmikymppisinä miehet on komeimmillaan ja parhaimmillaan muutenkin. Vähän kypsempiä ja järkevämpiä. Vaikka C ei ilmeisesti ole kovin kypsä :D). Mutta siis, olisi ihana jos kertoisit mitä C:n kanssa tapahtui ja vielä ihanampaa jos leppyisit ja antaisit C:lle vielä andra chansenin :)

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:25

   siis se on ihan kiva ja ihan komee, mut kun ei nappaa niin ei nappaa.

   mä valotan tota c:tä varmaan sitten kun se on itelle vähän vähemmän kipee aihe…

   • Reply J torstai, maaliskuu 24, 2011 at 08:18

    Ok. Kiitos tosi paljon vastauksesta! :)

 • Reply Sonja keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 20:49

  Viis tuntia!? On niitä kenguruita lähempänäkin, suorastaan ympäriinsä. Ja mieti miten pitkä aika se viisi tuntia on istua autossa lähes tuntemattoman ihmisen kanssa, jos et ole edes todella kiinnostunut tutustumaan häneen (näin päättelin, totuushan voi olla toinen). Ja sit vielä hengata pari päivää Aivan tuntemattomien kanssa… Joten käske sen etsiä sulle kenguruita lähempää :)

 • Reply Elina. keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 21:21

  Eih älä mene! Pakko vetoo tohon et tee selväks missä mennää-kommenttii et ei miehet tajuu!
  Ei ihan oikeesti. Been there, done that. Varsinkaa tommoiset herkät mikä sulla nyt ilmiselvästi on kyseessä. Se olettaa todellaki et haluut kans vakavampaa, koska tollasia reissuja tehdää jos on jotai VAKAVAMPAA tai halutaa semmosta. Meri eeiiiii. Siinä puolestaa oon samaa mieltä et saat viel joku paremman kenen kaa katella kenguroita ;) Vastahan Aussi matka on alussa.

 • Reply Marjuska keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 22:00

  Mulla on ehdotus: Kerrot sille C:lle tästä dilemmasta, miten haluaisit mennä katsomaan kenguruja mutta et sen tyypin kanssa. Mikäli C on yhtään järkeä päässään se tajuaa viedä sut itse sinne. Problem solved. Joskin tämä strategia vaatii puhumista C:lle, mikä ilmeisesti oli pannassa?

  • Reply Meri torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:27

   haha mä toivon sydämeni kyllyydestä että C saa kuulla tosta tyypistä, mä en sitä ite kerro, koska pidän tosiaan mykkäkoulua / välttelen viimeseen asti koko tyyppiä

   • Reply Marjuska torstai, maaliskuu 24, 2011 at 21:30

    No siinä tapauksessa vaikuttais vahvasti siltä että joudut lähtemään kengurusafarille tän puhelinterroristin kanssa. Eiköhän se sitten kantaudu C:nkin korviin :D

 • Reply jossu keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 22:20

  anteeks kun tällai ohitan sun poikaongelman, mutta noi KELTASET CONVERSET! <3 mmmmmm pakko saada. kiitos tästä inspiraatiosta :D

 • Reply moi keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 22:29

  no totta mooses menet, kenguruita! tyypistä eroon pääseminen saattaa ton jälkeen kyllä käydä entistä vaikeammaksi mutta mitäs pienistä. kenguruita!!

  peeäs kiva että alotit ton haastejutun tossa uusimmassa postauksessa. vaikuttaa kivalta.

  peepeeäs kenguruita!

 • Reply nanna keskiviikko, maaliskuu 23, 2011 at 22:34

  MENE MENE MENE!! :)
  et sä siinä mitään menetä. Hieman jännitystä elämään, ja sit jos ei nappaa, niin tuskin sä siihen ihan heti törmäät.. :D
  Elämästä pitää nauttia! :) <3

 • Reply Hanna torstai, maaliskuu 24, 2011 at 00:17

  Ah, täydellisyyskenkiä. Iteki rupes himottaa just NYT :-D

 • Reply vilmis torstai, maaliskuu 24, 2011 at 09:16

  Pakko sanoo oot aivan ihana :D

 • Reply zibby torstai, maaliskuu 24, 2011 at 10:33

  kuulostais ihan siltä et sulla ja C:llä oli jotain ees vähän vakavampaa juttua ja sit se meni tekemään jotain tosi typerää :( asshole.

 • Reply jonttu perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 17:23

  läheet sinne kenguruita kattomaa vaikka sitte vaa kostoks! ja ei sitä koskaa tiiä vaik siel ois kivaaki

 • Reply Puupsi perjantai, maaliskuu 25, 2011 at 22:24

  moi meri. eksyin ekaa kertaa sun blogiin ja oon rakastunut. <3 ps. kiva, että tarina kengurupojasta on tän otsikon alla, is it a sign? ;D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post