paljastelua

Jos ei itse jaksa päivittää blogia, niin on kiva kun paras kaveri tulee apuun ja lähettää sähköpostiin valmiin postauksen. Tänään siis kirjotusvuoro Hennalla.

Jo luvattoman kauan sitten ihana Meri tarjoutui auttamaan mua koulujutuissa julkaisemalla lukijoille suunnatun kyselyn, joka autto mua ihan mielettömästi. Epätoivoisena menin sillon lupaamaan, että myös lukijat sais jotain hyötyä vastauksista, nimittäin paljastuspostauksen Meristä (VOL. 2). Jotkut ehkä muistaakin edellisen paljastuspostauksen, ja koska silloin ei todellakaan ollut suunnitelmissa kirjoittaa kakkososaa, niin katsotaan minkälaista materiaalia tällä kertaa enää irtoaa…

1. Jottei Merin kommenttiboxissa yhtään hiljenis, niin julistan Merin paitsi mun myös teidän kaikkien muidenkin viralliseks KosmetiikkaTuotteidenKaikkiTietäväksi. Ei ehkä oo olemassa tuotetta, jota Meri ei ois kokeillu, tai josta sillä ei olisi mielipidettä kaverin tai kaverinkaverin käyttökokemuksien jälkeen.

2. Jos Womppiksen Salkkari-teoria rokkas maailmaa niin mun mielestä Merin pohje-teoria miehistä on myös ihan mieletön. Merin mielestä miesten edustaman lajin tunnistaa niiden pohkeista. a.) Säbäpelaajilla on kuulema pitkät ja nopeat pohjelihakset b.) Lätkäpelaajilla puolestaan on lyhyet ja hitaat lihakset c.) Fudispelaajat on omassa kategoriassaan molempien ulkopuolella, niitä ei voi kuulema mitenkään päin sekottaa kumpaankaan edelliseen ryhmään. Lisätään tähän vielä Merin elekieli tätä selitettäessä niin paketti on valmis. Pyydetäänhän kaikki Meriä tekemään videopostaus ko. Aiheesta, ja mielellään pyydetään Annaa vielä juottamaan Merille vähän tequilaa ennen ko. Postauksen tekemistä!

3. Videopostausta voitais myös pyytää lukuisista muista aiheista, kuten Meri baaritiskillä vuonna 2007. Satoja kertoja nautitulla vakiodrinkillä ei tainnu olla sillon minkäänlaista nimee vaan sen tekeminen piti aina esittää baarimikolle. ”Näin paljon viinaa (2/3), näin paljon karpalomehuu (1/6) ja tän verran Scweppesii (1/6) JA TUOPPIIN KIITOS!!” Näitä tuli juotua ihan muutama…

4. Merille on ihan mahdotonta olla vihanen, Turst me! Mä oon yrittäny! Mm. vähän aikaa sit Meri kerto mulle asian, josta oisin saattanu pitää jollekin muulle ehkä loppuelämän pitusen mykkäkoulun, mut koska kyseessä on tää neiti niin tehtävä on mahdoton!

5. Meri on ehkä maailman pakkomielteisin ihminen – sekä hyvässä että pahassa! (Sori hani!) Mun mielestä on jopa liikuttavaa miten intohimosesti Meri suhtautuu moniin asioihin, esimerkiksi aikoinaan Ausseihin lähtöön. Tietenkin lähtö oli iso juttu, mut huvittavin puhelu ehkä hetkeen oli kun Meri soitti mulle ihan paniikissa, että miten Ausseissa nyt oikein menikään ne hallitsijajutut, kuka on pääministeri ja sitä rataa..Nimim. Asunut vuoden Ausseissa, eikä mitään tietoa asiasta!

6. Merin logiikkaa on ihan voittamaton. Joskus sain keskellä yötä epämääräsiä känniviestejä liittyen Merin pitkäaikaseen märkien unien kohteeseen. Viestistä kävi ilmi, että neiti oli samaisena yönä pommittanu myös ko. Henkilöä samanmoisilla epämääräsillä viesteillä, ja kun kummastelin, mistä Meri oli sen numeron käsiinsä saanu, vastaus oli kovinkin selvä: ”Ei mulla mitään numeroa ole, Findilla on” No siis daaaa, miten en ollu tota tajunnu! :D (Mä haluan tässä vaiheessa esittää todella syvät pahoittelut kaikille fonectan työntekijöille)

7. Valitettavasti Merin logiikka ei aina johdata ihan kauheen pitkälle…Mitä miehiin tulee, niin sivusta seurattuna Merin (sen omasta mielestään) ajoittain mahdottoman hyvät ideat johdattaa tytön toivottomaan umpikujaan, josta se kuitenkin useimmiten onnistuu itsensä jollain käsittämättömällä tavalla taituroimaan ulos….

8. Kännissä Meri puhuu täysin flytande svenska, ja vaatii sitä usein myös muilta. (aihe videopostaukselle nro. 3)

9. Kaikesta hölmöydestään ja kommeluksistaan huolimatta Meri on maailman ihanin ihminen, joka kuuntelis läheistensä murheita vaikka keskellä yötä täpötäydessä baarissa 3 promillen humalassa, ja onnistuis sillonkin löytämään ne oikeimmat sanat tilanteeseen. ♥

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply katrina maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 12:12

  aaaaw tää oli aivan huikee postaus! :-D tälläsia lisää :)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 9, 2011 at 12:24

   haha, pitää kattoa….

 • Reply Kata maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 13:19

  Eikä miten liikkis postaus :´)

  Ja hei mäkin tunnistan eri urheilulajien harrastajamiehet pohkeista. Mä oon muutenkin jotenkin pohjepakkomielteinen ja en varmaa ikinä vois olla miehen kanssa jolla on sirot pohkeet.. mieluiten siis saa olla uskomattomat hokipohkeet, joilla on kiidetty jäällä semmonen 10000h elämästä… ai siis mitenniin oon pinnallinen?

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 9, 2011 at 12:25

   HYI! Mua oksettaa hokipohkeet! Fudispohkeet on ne ainoot oikeet ♥

 • Reply noora maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 13:39

  hihii apua tää oli ihana:D koomaan kotona hirveessä kuumeessa ja flunssassa yy mut tää piristi kummasti päivää:)

 • Reply Liina maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 17:00

  Hei toi on loistava toi pohjeteoria! :D

 • Reply jj maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 18:02

  ihanaa :D kannatan noita kaikki videopostaus vaihtoehtoja!!!

 • Reply vimpsu maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 18:05

  VAADIN EHDOTTOMASTI VIDEOPOSTAUKSIA!!!!!!! :P

 • Reply hanz maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 19:02

  Hei ihan näin aiheeseen liittyen(:P), ootko kokeillu sitä neulashia jo? Jos oot ni ois kiva kuulla sun omakohtasia kokemuksia, ku oon ne Iineksen jutut jo lukenu, ja hällä näytti hyvin toimivan:)

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 9, 2011 at 12:25

   oon kokeillu. tuloksia luvataan 4-5 viikossa ja mä oon käyttäny vasta pari… on mulla mielestäni vähän kasvanu ripset, mutta ei mitään ihan överiä muutosta oo kai havaittavissa ainakaan vielä

 • Reply muska tiistai, maaliskuu 8, 2011 at 09:30

  hei voisitteko pyytää sitä lauraa kirjottaa jonkun vierailevan postauksen teidän blogieihin! :) vaik jonkun tällasen tai no millasen vaa, vaik miten se on pärjänny ilman tietä ja mitä sille kuuluu! en oo aikoihin päässy sen blogiin, niin on jo ikävä ja ootte kuitenki aika hyviä kavereita senkin kans, eikös:)?

  • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 9, 2011 at 12:26

   mä välitin pyynnön eteenpäin, katotaan mitä laura saa aikaseks vai saako mitään :)

 • Reply tiiu tiistai, maaliskuu 8, 2011 at 17:27

  ihana!

 • Reply iida tiistai, maaliskuu 8, 2011 at 19:11

  Hahaa, aivan ihana postaus! :D ♥ Ja hei noi videot pitää ehdottomasti toteuttaa! :DDDD

 • Reply ANna tiistai, maaliskuu 8, 2011 at 19:22

  Joku ehdotti tossa vierailevaa postausta, kannatan! Voisi olla kiva kuulla, mitä teidän (sun ja Annan) (blogi)kaverit ajattelee teidän lähdöstä ja miten he on kadehtinut teitä kun te vaan kylvette auringossa ja Suomessa on tuhat astetta pakkasta. Tai mistä he ikinä haluaisivatkaan kirjoittaa.

 • Reply jops sunnuntai, maaliskuu 13, 2011 at 22:43

  oot iha huikee :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post