converse x marimekko

MISSÄ HELVETIN TYNNYRISSÄ OON ELÄNY KU OON MISSANNU KOKONAAN ETTÄ CONVERSE JA MARIMEKKO TEKEE YHTEISEN KENKÄMALLISTON?!

Oon käyttäny pari päivää googlettamiseen ja miettimiseen että tilaisko vaiko eikö. Noi sais conversen sivuilta hintaan  $120 mutta en nyt tiedä että onko se liikaa vai ei (no okei, ei se oo kun 90e, mutta silti). Ebay petti mut asian suhteen viel pahemmin, sieltä noi ihanuudet ois saanu kotiin 150 dollarilla.

Onko kellään hajua että mitä noi maksaa suomessa? Eli laitanko mamman asialle ja maltan olla ilman kenkiä toukokuuhun asti vai vingutanko vielä vähän lisää luottokorttia..?

Mun on pakko sanoa että oon ihan vähän pettyny tähän mallistoon kaikesta ihanuudestaan huolimatta. Mä nimittäin ehdin hetken verran haaveilla jo unikkokuosisita consseista… Tai Marimekolla on niin kivoja printtejä että nää ei ihan uppoo. Oma suosikki kuitenkin tossa vasemmalla keskellä oleva suomukuvio ja vasemman alareunan tossumalli (jota en oo onnistunu löytämään vielä yhestäkään nettikaupasta..?) Enkä toisaalta myöskään kieltäytyis tosta kolmioprintistä. Korkeevartiset ja punaset kolmiot ois kivat. (mulla on pakkomielle saada punaset tennarit, pohdin kedsien ja vanssien välillä)

Mitkä on teijän suosikit? Ja tosiaan, jos jollain on hajua suomen hinnoista, niin kertoilkaahan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply M sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 10:33

  Omani kävin hakemassa Tampereen Marimekosta perjantaina ja siellä hintaa oli 105e, eli sikäli halvaksi tulee netistä tilata, jos vaan postikulut eivät ole kovin pahat. :)

 • Reply Maria sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 10:35

  105 euroa Marimekosta, mutta ainakin One Waysta irtoaa hieman edullisemmin. Valittuihin Marimekon myymälöihin tossut tuli myyntiin perjantaina klo 17 ja kovasti etukäteen mainostettiin, että rajattu erä kyseessä. One Wayssa oli myynnissä jo aikaisemmin. Vähän huvitti postauksen aloitus, koska tän yhteistyökuvion missaaminen on tosiaankin aika hyvin. :D

 • Reply hanz sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 10:38

  ”MISSÄ HELVETIN TYNNYRISSÄ OON ELÄNY..”
  No esim. Australiassa?:P

 • Reply elli sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 10:48

  korkeavartiset on 109 euroa ja lyhyet reilu 90 euroa muistaakseni. puna-kolmioisia ei mun mun mielestä saa korkeavartisina suomesta, korkeavartisina on vaan tuo lisko – noita toisia ei ole suomessa myynnissä ollenkaan.

 • Reply kalinka sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 11:13

  Voi apua, eiiii !!
  Melkein jo kerkesin unohtaa tämän jutun(mutta siis vain melkein). Kun tein päätökseni säästää ja olla ostamatta nuo suomukuvioiset, vannoin itkeväni koko elämäni. Ja nyt sinä menit ja muistutit minua taas etten ehkä koskaan saa omakseni näitä.. Ehkä kuitenkin pakko ostaa, oli hinta mitä oli.

  Ja Conversen sivuilta ei vissiinkää toimiteta muualle ku jenkkilään(converse.com). Paitsi sitten niitä sivujahan kylläkin on britteihin ja vaikka mihin, liekkö sitten sinne Ausseihinkin. :)

  Jos saat kengät, niin nauti niistä minunkin puolesta, ellei minun oo pakko hommata noita itsellenikin kivien ja kantojen alta !

 • Reply jade sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 11:27

  kaikkien mallien hinta suomessa on sama eli 105 euroa.

 • Reply Sareaws sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 12:14

  Ainakin lyhytvartiset maksavat stockalla noin satasen mutta kai sitä halvemmallakin jostain saisi :D Itselläni on haaveissa juurikin nuo pitkävartiset suomulliset. Pinkki sisäosa ei ainakaan vaikuttanut asiaan yhtään… xD

 • Reply iivie sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 12:34

  Ainakin noi suomukuvioiset pitkävartiset on Marimekolla 105€ ja mukaan tulee kolmet nauhat (valkoiset, pinkit ja mustat). Ja sisältä nää kyseiset tossut on tosiaan pinkit, ei huono ;)

 • Reply heidi sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 13:21

  En oo koskaan oikein lämmennyt Marimekolle. Varsinkaan niille kaameille unikoille, vasta ihan viimevuosina oon löytänyt pari mielenkiintoista juttua Marimekolta, joita nyt kuolaan.

  Mutta piti vain tulla tunnustamaan supernörttiyteni. Näin nimittäin unta, että luin blogiasi. Olit laittanut videon, jossa näkyi S. Myöhemmin olin jopa paikan päällä kanssasi, ja selvisi, että sinulla ja S:llä olikin juttua. Nyt mäkin tiedän, miltä se näyttää! Huomaa, että on ollut lomalla viikon, kun ei ole ollut muuta ajateltavaa kuin blogit. Sitä elämää etsiessä…

 • Reply eemppumoi sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 13:22

  joo mäki ootin et ois ollu unikko kuosissa…

 • Reply jenny sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 13:31

  Amazonista noita saa $75-85. Toimituksesta en tiedä, varmaan sivuilta selviää tuleeko ausseihin asti :)

  http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=marimekko+converse&x=8&y=26

 • Reply laalaa sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 13:34

  mielestäni oon nähny uniikkikuosi conssit jossain o::

 • Reply Heidi sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 14:13

  Oi, suomukuvioiset ovat kyllä kauniit!

 • Reply nau sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 14:14

  Itsekin kun tästä kuulin jonkun aikaa sitten kerkesin jo haaveilla unikkokuosisista ! Pistetään protesti pystyyn kun en selkeästi ole ainoa :)

 • Reply Srapers sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 14:53

  Kun kuulin tästä yhteistyö kuviosta mikä nyt tulee marimekon ja conversen välille olin niiiiiii innoissani. jeejeejee pakko saada heti kun tulevat vaan myyntiin. sitten näin minkälaisia tossuja nyt sieltä tuli. pettymys oli aika suuri, nimittäin juuri yhdetkään (no okei, ehkä yhdet tai kahdet) eivät olleet sitten mun makuun. mutta katsellaan että miten tässä käy, tuleeko ostettua vai ei ! ;)

 • Reply henriikka sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 16:18

  Ollaan vissiin samassa tynnyrissä.. Kiitos sivistyksestä kenkäasioissa, nut mäki oon vähän enemmän kartalla :)

 • Reply iida sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 18:42

  Mäki oon ilmeisesti eläny jossain tynnyrissä, ku en oo kuullukaa tällasesta. :—O Mut joo, petyin kans vähä, aattelin et siel olis jotain kivoja raitatennareita. :D Mut on nuokin kivoja, varsinki noi punaset kotiuttasin mielelläni. ♥

 • Reply Veera sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 19:53

  Samaten odotin vähän laajempaa valikoimaa ja useampia kuvioita! Hiukka petyin kun mallisto vihdoin julkistettiin, enkä taida mitään ostaa vaikka erittäin kivoja kaikki ovat.

 • Reply emilia sunnuntai, maaliskuu 6, 2011 at 20:48

  mä oon ollu koko ajan Suomessa, ja silti onnistunu missaamaan tän asian. Tosiaan ekaa kertaa kuulin tästä nyt kun sun postauksen luin :-DDD täällä vasta tynnyrissä onki eletty ..

 • Reply Maria maanantai, maaliskuu 7, 2011 at 14:23

  Popot.fi

  99e

  Omat on siellä varauksessa odottamassa palkkapäivää, ilmeisesti Marimekko julkas neljät noista kuudesta lopulta, sillä etsin itse Kirppu-kuosilla korkeeta mallia mutta sitä ei oo koskaan tullutkaan! :(((

 • Reply Katja tiistai, maaliskuu 8, 2011 at 13:12

  Marimekon sivuilla näyttää olevan kuvattuna vain neljä mallia, mutta Conversen sivuilla on tuota mustavalkoista Kirppua korkeavartisena. En sitten tiedä, saako sitä Suomesta, kun en oo täällä Marimekossa käynyt noita katsomassa.
  Tuo alarivissä vasemmalla oleva malli näyttää ihan kivalta, ootko löytänyt sitä mallia muuten jostain nettikaupasta?
  Aluksi aattelin, että tuo Suomu- kuosi on mun suosikki, sitten päädyin kuitenkin tuohon matalavartiseen mustavalkoiseen Kirppuun, mutta nyt oon alkanut tykätä tuosta vasemman alarivin kuosista, mutta en sitten siitäkään lopulta tiedä. Ehkä päädyn kuitenkin hankkimaan kevääksi jotkut yksiväriset Converset kuitenkin…

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post