vastauksia osa 1.

Noniin, alotetaanpas sitten se vastailu. Näitä tulee taas muutama. Vielä ehtii siis kysellä.

Opiskelitko suomessa ollessas vai olitko pelkästään töissä?
Opiskelin lukion jälkeen vähän aikaa Haaga-Heliassa tradenomiks, mutta se sitten jäi pienen opiskelumotivaatiopuutteen + hyvän työtarjouksen vuoks.

Lempijäätelömaku ja ruoka?

Mangomeloni ja tääl oon rakastunu kaikkiin hedelmäsorbetteihin. Lempiruoka vaihtelee päivittäin, mutta sanotaan että yleensä ravintolassa tilaan mustekalaa :)

Unohdin kysyä, että kuka on sun mielestä maailman kaunein nainen ja kuka on sun idoli (jos sulla sellaista on) ?
Oon ikuisesti rakastunu Hayden Panettiereen :D se on niin hottis! Mulla ei varsinaisesti oo idoleita…

Mikä on sun lempparikynsilakka tällä hetkellä?
OPI:n perus musta. Oon ihan hajalla kun se alkaa vetelee viimesiään ja OPIa ei saa tilattua enää mun lempparikynsilakkakaupasta :(

kuinka pitkä oot?
165cm

mitä kaikkee oot harrastanu?
tanssin show:ta muutaman vuoden ja pelasin futista lähemmäs kai 10 vuotta.

mikä on sun pahin/hauskin lapsuuden moka/kommellus?
Oon ollu aika kamala lapsi. Tai maailman itsepäisin ja aina koheltamassa joka paikassa. Äiti joutu pari kertaa mun tarhaopettajien puhutteluun koska olin mm. kieltäny muita lapsia syömästä ruokaa koska mäkään en halunnu syödä. Lähin myös karkuun nelivuotiaana espanjassa koska halusin mennä lelukauppaan johon ei ollu aikaa mennä. Vihaan sellasia lapsia jollanen ite olin.

3 asiaa jotka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
ipodin, bikinit ja päiväkirjan

miten ja missä tutustuit annan kanssa?
Mä kirjotin blogiin mun kengistä ja nimesin jokaisen otsikon jonkun mötley-biisin mukaan. Anna sattu spottaamaan mun blogin sillon.. Siitä se sit lähti.

Haluaisitko joskus vielä opiskella? Jos haluaisit niin mitä?
Kai mun pitäis, mutta toisaalta en edelleenkään tiedä mikskä haluisin isona. Tuntuu kauheen vaikeelta ajatukselta palata takas koulunpenkille kokopäiväsesti sen jälkeen kun on ollu niin monta vuotta töissä

Minkä asian tekisit toisin jos voisit mennä ajassa taaksepäin?
Sanotaan että oon ollu tiettyjen ihmisten suhteen liian sinisilmänen ja pysyisin ehkä vaan kaukana niistä tilanteista ja tyypeistä jos voisin.


mitä ihonhoitotuotteita käytät? millanen iho sul on? ja käytätkö niitä kaikkia samoja tuotteita edelleen siel ausseissa vai etkö “jaksa panostaa” nii paljoo ku suomessa… :)
Mulla on kai sit niinkun normaali iho. Hoidan ihoa luvattoman huonosti ihan vaan siks että oon niin superlaiska. Mulla ei oo mitään suosikkituotteita vaan käytän niitä mitä sattuu olemaan käsillä. Jos joudun ostamaan jotain, niin ostan yleensä sitten ACO:n naamaputsari/kasvoveden.

oot vissiin ylioppilas? kiinnostaako sua joku opiskeluala?
No psykka on kiinnostanu aina, mutta en silti tiedä että haluisinko silti opiskella sitä :)

Mikä on ollut mieleenpainuvin kommentti/kysymys, jonka olet blogiisi saanut? Voi olla siis joko positiivinen tai negatiivinen yksilö :)
Joku anonyymi sano joskus että mulla on pulleet polvet, oon kehittäny sen jälkeen kauheen ongelman mun polviin :D

minkälainen sun enkku oli ylä-asteella/lukiossa jos et numeroa halua kertoa niin kuuluitko keskivertoihin vai huonompiin..?
Olin varmaan keskivertoa huonompi. Vihasin mun yläasteen enkun opettajaa, niin en kauheesti käyny niillä tunneilla. Lukiossa oli sit hankalaa kuroa sitä eroa kiinni

Mikä on paras/suurin saavutus sun elämässä? Joku hetki mikä on jääny erityisesti mieleen? Mikä asia on sellanen mistä oot/voit olla helvetin ylpeä?:) JA oisko hyviä vinkkejä elämään?:D
Oi kevyttä :D No siis tosi leimiä, mutta mulle saavutus on ollu se että uskalsin lähteä tänne. Mulla oli periaatteessa kaikki tosi hyvin suomessa, tykkäsin mun duunista (ainakin välillä) ja mulla oli paljon rakkaita ihmisiä ympärillä. Oon ylpee että toteutin mun haaveen jota oon miettiny 16-vuotiaasta… Parempi myöhään kun ei millonkaan ;) Ei kai mitään kummempia vinkkejä, tälleen 25-vuotiaan kypsällä elämänkokemuksella voin sanoa että niitä asioita jotka jätti tekemättä katuu paljon enemmän kun niitä jotka teki, eli pitää vaan aina mennä ja miettiä sit myöhemmin..

ootko käyny lukion ja tanssinut wanhojen tanssit? jos oot niin oisko mahollista saada kuvia sun mekosta ja kampauksesta?
Mun tansseista on sen verran paljon aikaa, että mulla ei koneella ainakaan oo yhtään kuvia niistä :(

ja minkä väriset sun hiukset on oikeesti, värjäätkö niitä?
Mulla on ollu oma väri hiuksissa viimeks ala-asteella, eli ei mitään käsitystä minkä väriset ne oikeesti on. Eli kyllä värjään vähän turhanki ahkerasti :)

yks asia on jääny epäselväks.. minkä takia sillon aikoinaan teit sen tissileikkauksen.
No teippaa tohon rintaan kaks puolen kilon painoa ja kanna niitä siinä 10 vuotta, niin alkaa ehkä syyt selviimään ;)

Mikä on sun suurin unelma? :)
Kasvaa tasapainoiseksi ihmiseksi ja tietää mitä haluan elämältäni :)


Onko sulla ja Annalla ikinä ollu sellasta vähän isompaa riitaa? Riitelettekö te koskaan?
Ollaan me pari kertaa huudettu toisillemme, mutta ei mitään sellasta riitaa jota kumpikaan enää seuraavana päivänä muistais.

Onko sun vaikee pukee ajatukset englanniks?
on! Tai rakastan suomenkieltä ja sitä miten lauseita voi muotoilla miten haluaa, englanniks se ei vielä ihan luonnistu :)

Haluatko lapsia?
Haluun ihan ehdottomasti :)

Sulla on aivan upee kroppa ja mietin usein blogia lukiessa mikset käyttäisi semmosia istuvampia vaatteita, mitkä ei ns. peittäis niin paljoa, kun sulla kuitenkin on kroppa mitä voi ylpeenä esitellä?
Mun mielestä löysät vaatteet vaan on mukavempia kun tiukat? :D Enkä oo koskaan kokenu tarpeelliseks esitellä mun kroppaa mitenkään, oon liian mukavuuden halunen siihen :)

Kuulutko kirkkoon?
En oo koskaan kuulunu :)

Seuraatko millään muotoa politiikkaa tai äänestätkö vaaleissa?
Seuraan jonkun verran. Mua ei ihan kauheesti politiikka kiinnosta, mutta siis seuraan sen mitä uutisissa nyt on. Ja äänestän joo, toisaalta nyt kun eduskuntavallit on silleen että ollaan täällä, niin en ajatellu äänestää.

Jos Suomeen tulis julkkis Big Brother, ja sua pyydettäis mukaan niin lähtisitkö? Jos et, niin mikset? Jos kyllä, niin miksi?
EN! Mä en oo koskaan ymmärtäny bb:n tarkotusta. Tai siis, en varmaan pystyis missään vaiheessa rentoutumaan / olemaan oma itteni kun tietäisin että koko ajan kuvataan ja mut pudotettais sieltä heti kun en ois tarpeeks aito :D

Moi Meri, haluisin myös vaatekauppaan töihin.. (Oon kyl viel perus koulussa) :D
Niin, mitkä aineet siihen merkitsee?
Englantia en osaa, mutta ruotsi sujuu..
Tarviiko olla ollut tekstiilissä? Itse olin teknisessä
Ja mitä muita aineita siis?

Aineilla ei pahemmin ole väliä. Ei kukaan katso koulutodistusta siinä vaiheessa kun sinne vaatekauppaan hakee. Toki tekstiilityö varmaan on ihan fiksua jo senkin takia että ehkä tietää miten erilaiset kankaat käyttäytyy, toisaalta netti on täynnä tietoa eri kankaista ja 70% vaatekauppojen myyjistä ei osaa kuvailla polyesterin ominaisuuksia. Englantia on hyvä osata, varsinkin jos asuu pääkaupunkiseudulla / missä on paljon turisteja, mutta toisaalta harvemmin siinäkään tarvii osata muuta kun kertoa hinnan englanniks. Lähinnä siis kyse on asenteesta, ahkeruudesta ja kiinnostuksesta alaan :)

Toiseksi: Eikö sua OIKEASTI yhtään harmita se, että Anna matkii sun verbaalista ulosantia? Tiiän, että vastaat ei, mutta pakko oli kysyä. Jos olisin yhtä hyvä kirjoittaan, kun sä, niin mua harmittaisi, että joku matkii.
Ei kai se matki mua? Mä en muutenkaan ymmärrä tätä koko matkimisjuttua. Tai kun koko ajan joka paikassa on että bloggaaja X matkii bloggaajaa Y;tä ja sitten voidaan sotia että kumpi käytti ensin sanaa naikkari. Muhun ainakin tarttuu koko ajan sanoja ja tyylejä kaikesta mitä luen, oli se sitten kirja tai blogi. Jos oon lukenu jonkun hyvin kirjotetun kirjan niin huomaan että jäljittelen sen jälkeen puolivahingossa lauserakenteita jne. Tai jos vietän päivän jonkun kanssa joka puhuu savoa, niin viännän sen jälkeen sellasta murretta ettei tosikaan, enkä silti koe matkivani ketään… Ihminen ottaa vaikutteita jatkuvasti joka paikasta.

Kerro työsi (gina tricot) hyviä ja huonoja puolia?
Hyviä puolia oli ehdottomasti mun ihanat työkaverit. Meillä oli rento / hauska työilmapiiri ja töihin oli kiva mennä ihan jo siks että näki kavereita. Musta oli kivaa kun pääsin tekemään muutakin kun vaan hakkaamaan sitä kassaa, eli omalla motivaatiolla ja panostuksella pysty vaikuttaa siihen miten paljon vastuuta sai. Huonoja puolia oli ehkä se että duuni oli välillä aika raskasta eikä asiaa varsinaisesti helpottanu se että loppuvaiheessa olin töissä itäkeskuksessa jossa puolet asiakkaista tuli sen jälkeen purkamaan vitutustaan meille kun kelasta ei enää irronnu lisää rahaa. Sanotaan että se kohderyhmä ei oo ihan kaikista mahdollisista helpoin asiakasryhmä.

Tykkäätkö käsitöistä? (meinaan nyt virkkaamista, neulomista, ompelua yms. en mitään kaksmielistä :D)
Kutominen on mun mielestä hauskaa, mutta oon tosi surkee kaiken muun kanssa :D

oon suht uus lukija, niin kiinnostais mistä blogin nimi too fast for love tulee? :)
se on mötley crüen biisi / albumi.

Hey, haluaisin tietää miks vastailet kommentteihin nykyään niin nihkeästi? ;) Jonkin aikaa on näyttäny siltä, ettei suurin osa kommenteista saa vastakaikua lainkaan, vaikka ennen vastasit jokaiseen – kyrsiikö vai eikö huvita? :D
Ihan kai vaan laiskuudesta johtuu :) luen nykyään tosi usein kommentit sähköpostista kännykällä, ja kun niihin ei vastaa heti niin sit se helposti jää… Ei siis missään nimessä kyrsi, kommentteja on aina kiva saada :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Elle maanantai, helmikuu 28, 2011 at 12:03

  ”Joku anonyymi sano joskus että mulla on pulleet polvet, oon kehittäny sen jälkeen kauheen ongelman mun polviin :D”

  Toi anonyymi on joku kade, mä oon aina kattonu, et sulla on tosi kauniit polvet! :) En tiiä miks oon kiinnittäny POLVIIN huomiota, mut kuitenkin. :D

 • Reply Yanna maanantai, helmikuu 28, 2011 at 12:33

  Repeilin kans noille polvijutuille :D Haha. Sulla on loistava huumorintaju ja kiva blogi muutenkin:)

 • Reply Taru maanantai, helmikuu 28, 2011 at 14:20

  Mitkä aineet kirjotit YO-kirjotuksissa ja millasia arvosanoja sait? :)

 • Reply haamu maanantai, helmikuu 28, 2011 at 15:26

  yks asia on jääny epäselväks.. minkä takia sillon aikoinaan teit sen tissileikkauksen.
  No teippaa tohon rintaan kaks puolen kilon painoa ja kanna niitä siinä 10 vuotta, niin alkaa ehkä syyt selviimään ;)

  <— ton kysyjän täytyy olla TODELLA typerä. Isot rinnat saa helposti naiselle huonon ryhdin = selkäkipuja. Ne yleensä vaikuttaa myös itsetuntoon negatiivisesti. Ei mikään kiva juttu muutenkaan, jos kaikki ällöt miehet tulee iskee heti ku näkee jossai vähänki isorintasemman naisen/tytön.

  • Reply seolinminä tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 19:34

   tosiaan, minä kysyin tuon tissijutun, ja en TODELLAKAAN kysynyt sitä mitenkään ” oolololollolo miks sul oli tissileikkaus lols”

   jotenki miulle oli jääny sellanen käsitys et Meri isonti tissejä. Dont know why. ja siks kysyinkin, koska halusin varmistaa asian. Miun äitille on tehty kanssa tissienpiennenys liian isojen rintojen takia, ja sille on jääny siitä joutsenkyhmy niskaan. Joten ymmärrän kyllä!

   Syvimmät anteeksi pyynnöt ( EN OLE SARKASTINEN NYT) jos loukkasin Meri sua tolla kysymyksellä ei todellakaan ollu tarkotus! :) Olis kai pitäny laittaa joku hymiäö sinne perään, koska nyt kun luin ton ite uudelleen, joo kylhä se aika töykeeltä kuullosti.

   Joten anteeks viel kerra :)!

   • Reply Meri keskiviikko, maaliskuu 2, 2011 at 00:50

    en mä ainakaan ottanu sitä mitenkään pahalla, eli no worries ;)

 • Reply Srapers maanantai, helmikuu 28, 2011 at 15:44

  Meri oot ihana :)

 • Reply CCC maanantai, helmikuu 28, 2011 at 15:58

  Kiva että joku muukin fanittaa Hayden Panettierea :)

 • Reply Oona maanantai, helmikuu 28, 2011 at 16:21

  Näitä vastauksia on jotenkin niin kiinnostavaa lukea!
  Jatkoa odotellessa.:)

 • Reply mariiia maanantai, helmikuu 28, 2011 at 17:58

  ihana tää sun blogis :)) ja supersöpö toi kisukuva ♥

 • Reply ellen maanantai, helmikuu 28, 2011 at 19:30

  en tiiä mihin postaukseen pitäis kommentoida ne kysymykset mut siis tässäpä yksii:D
  etkö oo vieläkään tavannu njkp? sun onneks;)

 • Reply mää maanantai, helmikuu 28, 2011 at 20:14

  Hei oot siis käyny tissin pienennöksessä?? Ite harkitsen samaa mut en oo uskaltautunu, en tie sopivaa ajankohtaa. Kui vanha olit ku menit leikkaamaa, kannatiko?
  Kukaa ei ymmärrä mun ongelmia en oikee tie missä ja kenelle puhua ja keneltä kysyä että kiitos jos voit valaista asiaa :D:D vaikka se tosin on melko henk.koht

 • Reply Niina tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 00:34

  Rakas meri, pakko tulla kertomaan miten ihanan värinen siun tukka on! Katoin just annan festari postausta ja huomasin että tukkas on ihan saman värinen mitä ite oon huomenna menossa kampaajalle värjäämään! Toivottavasti onnistuuu yhtä hyvin :D

 • Reply Niina tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 00:41

  ainii hei 6kk saksassa asuneena voin kertoo et siellä omat blondit hiukset muuttu normipesussa harmaiks ja kun kerran erehyin ite värjäämään ne niin sitte vihreisk. kampaaja selitti asian niin että siellä on niin kalkkista vettä suomeen verrattuna niin sen takia ne muuttuu.ostin sit kampaajalta kunnon shmpoot ja hoitoaineet niin hiukset pysy blondeina ;)

 • Reply Sanna. tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 12:37

  Tossa joku jo kysykin tosta vaatekaupassa työskentelystä, mutta halusin silti udella että kuinka helposti tollasiin perus Onlyihin, Seppälöihin ynnä muihin pääsee töihin? Ja otetaanko alaikäisiä hirveen helposti? Kiitos rakastan sun blogias ja moi. :D

 • Reply Lispe tiistai, maaliskuu 1, 2011 at 15:05

  oot sulonen persoonallisuus ! aluks en jotenki lämmenny mut mitä enemmä lukee sitä enemmä mä tykkään! oot vallan upee ihminen! toivottavasti siellä australias tulee olee unohtumaton vuosi ja paljon kaikkee hienoja uusia kokemuksia :) itsekin haluaisi lähtee joskus johonkin mut tällä hetkellä taloudellinen tilanne ei vastaa mun haluja :D:D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post