You fight like a hamster

Ehkä käynyt jo tässä vaiheessa selväks, et jossei se olis niin kallista huvia, niin kävisin leffassa varmaan kolme kertaa viikossa.. Nyt oon rajottanu sen vaan siihen kerta / viikko. Tän viikon leffavaatimus oli jotain kevyttä hömppää jossa ei tarvi kauheesti ajatella. Päädyttiin No Strings Attached leffaan jota tähdittää Ashton Kutcher ja Natalie Portman.

Mun päivän asuna toimi ”kun mikään ei toimi yhdistelmä” joka piti kuvata ihan vaan siks että se meni niin pieleen.

Tykkään jokaisesta päällä olleesta vaatekappaleesta, mutta yhessä ne ei vaan toiminu millään lailla. Noi ballerinat on dinskosta ostettu varmaan 5 vuotta sitten ja alkaa vetelemään viimesiään, mutta kieltäydyn itsepintasesti luopumasta niistä. Inhottavaa kun lempivaatteet hajoaa.

Nojoo enivei, leffa osottautu oikein hyväks, ei mitään uutta tai tajunnanräjäyttävää, mutta romanttisten komedioiden sarjassa parasta mitä oon pitkään aikaan nähny. Varmaa naurua ja Ashton Kutcherin peppu, mitä muuta hyvältä leffalta voi toivoa?

Ja kuten Anna tossa hehkutti Recklesin poikien Emma ehdokkuutta, niin ei missään nimessä pidä unohtaa femmaehdokkuutta, jossa poikia voi jokainen helposti äänestää!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Shekerim sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 12:13

  Mitä muuten maksaa leffalippu siellä päin maailmaa? Täällä oli mun mielestä taas nostettu hintaa 0,50e (nyt siis 12 euroa/lippu). Käyn kans tosi paljon leffassa, mutta en ole enää pitkään aikaan maksanut niistä täyttä hintaa. Ostan aina sarjalippuja, käyn superpäivillä, jne. Mun mielestä leffalippujen hinta Suomessa on ehkä suurin vääryys täällä :D Siitä viimeistään huomaa, että todellakin asumme kalliissa maassa.

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 12:38

   aika samoissa mennään täälläkin. normilippu on $16, eli joku 12e just.. opiskelijalipun pystyy ostaa ilman korttiakin yleensä ja se on sit pari dollaria halvempi, mutta joo kallista hupia täälläkin

 • Reply aamsk sunnuntai, helmikuu 20, 2011 at 15:53

  oli pakko kattoo toi traileri, iha vaa sen takii jos siin näkyis ashton kutcherin peppu.. eipä näkyny :<

 • Reply Henna maanantai, helmikuu 21, 2011 at 12:05

  Eiko siella oo semmosia unlimited-kortteja? Taalla Hollannissa maksat 18 euroa kuussa (minimi aika 4 kk, eli pitaa liittya neljaksi kuukaudeksi) ja saat kayda leffassa niin paljon kuin sielu sietaa.

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 22, 2011 at 01:28

   ei kyl oo näkyny :o ku ei oo oikein ees mitään sarjalippuja(kai) joilla sais tota hintaa ees vähän järjellisemmäks

 • Reply neaa maanantai, helmikuu 21, 2011 at 12:52

  mistä toi ihana turkoosi löllötoppi on ? ja maljon maksanu ? :)

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 22, 2011 at 01:28

   ginan loppualeista tais olla 2.90

 • Reply neaa maanantai, helmikuu 21, 2011 at 12:53

  mistä toi toppi on ? =)

 • Reply Jonni tiistai, helmikuu 22, 2011 at 14:23

  Moikka, sulla on mukavat sivut ja hauska tapa kirjoittaa kiitos siitä.
  Mä olen tässä reilun puoli vuotta säästellyt ulkomaanmatkaa varten (heräteostoksia tehnyt kuitenkin jonkun verran, joten veroittanut vähän, hihhih). Mutta mietin vaan että ei minulla olisi varaa olla 2kk ilman töitä, vaikka olen näin pitkään säästänyt. En tässä katkerana avaudu:D vaan olisin vaan halunut tietää että kai sä saat jotain sponsoreita siellä olemiseen?

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 22, 2011 at 23:57

   mä säästin ihan helvetisti :) lisäks sain sen verran hyvät lomarahat jne et jos oisin eläny järkevästi, olisin nelisen kuukautta selvinny helposti tekemättä töitä. Mainostuloja yms tulee jonkin verran :)

 • Reply Elinor tiistai, helmikuu 22, 2011 at 23:01

  Meri ootko potkaissut tyhjää? :(

  • Reply Meri tiistai, helmikuu 22, 2011 at 23:58

   inspiraatio vaan

 • Reply Tinja lauantai, helmikuu 26, 2011 at 16:15

  Miten sulla on noin huono ryhti? :O Nyt hartiat taakse! :P

  • Reply Meri sunnuntai, helmikuu 27, 2011 at 01:47

   moi jenni,
   selityslöytynee juurikin siitä leikkauksesta, ryhti ehti painua kasaan ennen leikkausta, enkä oo saanu sitä viel fiksattua

   ps: mikset uskalla jättää tällasta kommenttia omalla nimelläs? :D

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post