Sun will never set this might be just as good as it can get

Koska en oo millään lailla vahingonilonen niistä pakkasennätyksistä jotka suomessa on paukkunu tän talven aikana, niin tässä tarjolla mun tän aamupäivän fiiliskuvia.

Mä en laita millään lailla pahakseni noita hyväkroppasia miehiä jotka lenkkeilee ohi kun makoilen rannalla. Toki vaarana on aina kuolaamisesta johtuva nestehukka, mutta välillä on vaan pakko uhrautua.

”look at that tanline, it looks like u’re wearing a white bikini”

kerroinko jo että meillä on ihan kiva kotiranta?

Päivän vakiovarusteet. Jäädytetty vesipullo (maailman paras juttu jota käytän myös suomessa kesäsin) ja muutama aurinkorasva. Vinkkinä muuten tänne tuleville, jos haluaa käyttää jotain muuta rasvaa kun sdf 30, niin tuo mukaan suomesta. Noita öljyjä kyllä löytyy, mutta rasvoja on tosi vaikea löytää missään muussa suojakertoimessa. Toisaalta alle 20 rasvalla on aika turha lähteä täällä ihoa kärtsäämään…


Missä ne kaikki surffarit on? Okei yks negatiivinen asia, meijän kohalla ei ikinä oo lifeguardeja, joten periaatteessa pitäis kävellä toi 100m rantaa pitkin aina kun menee uimaan.

Muhun alkaa tarttumaan äitin fiilistely kaikista kukista. Tosin erotuksena vielä etten osaa nimetä ensimmäistäkään täällä kasvavista kasveista.

Semmosta tänään, mitäs sinne? ;)

PS: Oon maailman eniten rikki siitä, että en päässy kattomaan pikkuveikan vanhojentansseja. Eli kaikki jotka tanssi PHYKissä vanhat, niin se söpö blondi on mun pikkuveikka ja mulle pitää lähettää siitä kauheesti kuvia :D

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply ilkee perjantai, helmikuu 18, 2011 at 07:41

  no mitäs tänne -22 ja perskarvatkin jäätyy kun käy ulkohuussissa,vesiputket jäässä ja ykskään kukka ei kuki jos ei mua lasketa mukaan

  • Reply Ranja perjantai, helmikuu 18, 2011 at 11:20

   nopeasti kiteytettynä niin juurikin näin :–DD

 • Reply Ann perjantai, helmikuu 18, 2011 at 09:28

  Täällähän tää aamu menee. Puetaan kämppiksiä mekkoihin, ja meikataan niitä (: Tytöillä on kans prinsessapäivä menos. Illalla jatkot ja kaikki lähtee jäätymään (-29)

  Ihanaa päivää sinne!

 • Reply Heli perjantai, helmikuu 18, 2011 at 09:44

  Mä aina niin ootan näitä postauksia ku tulee niin kesänen olo:) täällä tosiaan oli aamulla ihanat -33 pakkasta ja päätin et mähän en perkele kävele työharjotteluun ku en omista ees toppahousuja:D onhan se hienoa että aina ku pakkanen on kova niin voi vaan jäähä kämpille völlään mut mieluummin olisin australiassa kahtomassa komeita miehiä ;)

 • Reply annika perjantai, helmikuu 18, 2011 at 14:11

  no mitäs pikkuruine pakkanen -37 aamulla………..

 • Reply sandr-A-licious perjantai, helmikuu 18, 2011 at 14:11

  Mä en kestä :D Ootte oikeesti IHAN tismalleen siin spotis, mis meki otettii arskaa (ton no lifeguard -jutun kohalla). Meijän frendi nimittäin asuu Mermaidis ja kans yhet jäbät, joitten luona couach surffattiin… Onpas pieni maailma :)

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 19, 2011 at 00:51

   jei :) muistatko millä kadulla ne asuu?

   ja oliko ne kuumia, voinko mennä jo kylään?

 • Reply hennde perjantai, helmikuu 18, 2011 at 14:26

  olin katsomassa phykin (<3) tansseja ;)

 • Reply Sannis perjantai, helmikuu 18, 2011 at 14:37

  -38 ja voi sanoa että on muuten ihan saakelin kylymä. :DD

 • Reply Sunkissed perjantai, helmikuu 18, 2011 at 15:19

  Ihan reiluu joo :D Onneks pääsen maanantaina kans lämpöön, muuten saattaisin ehkä kuolla kateudesta ;D No mut joka tapauksessa ihania kuvia, nää sun postaukset on superkivoja, tulee sellanen kiva aurinkoinen fiilis!

  http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

 • Reply merimyös perjantai, helmikuu 18, 2011 at 15:58

  :PPPPPPPP

 • Reply k perjantai, helmikuu 18, 2011 at 16:45

  Ää, mä en kestä noita rantakuvia… Täällä oli aamulla -31 pakkasta, tosi kiva.
  Pitäkää kivaa Annan kanssa siellä lämpimässä! :)

 • Reply julia perjantai, helmikuu 18, 2011 at 16:45

  60 asteen lämpöero, nice

  http://julia-angelika.blogspot.com/

 • Reply shalalaa perjantai, helmikuu 18, 2011 at 16:49

  meri auta naista mäessä!

  luoja on siunannut mua vähän isommalla rintavarustuksella (jipii…not) ja kuten monelle muulle isotissiselle myös mulle olkaimettomien rintsikoiden löytäminen on tuskaa – kunnes löysin wonderbran! tilasin kuitenkin snadisti liian pienet rintsikat, ainaki kuppikoolta. no tuo on helposti vielä ratkaistavissa isommalla kuppikoolla mutta mitä sanot tähän mun varsinaiseen ongelmaan eli makkaroihin, jotka tulee tohon rintsikoiden alapuolelle. sulla varmaan löytyy wonderbra rintsikoita, joten mitä mieltä oot, pysyykö ne hyvin paikoillaan vaikka ympärysmitta ei oo sellanen semisti liian kiree? tuo kireys nimittäin (kai) aiheuttaa ne ah-niin-ihanat makkarat ja menee hohto koko olkaimettomien vaatteiden käytöstä, tai ainakin vartalonmyötäisten sellaisten. luuletko siis että ongelma ratkeaisi jos tilaan isommalla ympärysmitalla varustetut wonderbrat? alan liikkeeseen kokeilemaan en valitettavasti pääse (olen kartoittanut kaupungin liikkeiden valikoimaa eikä löydy), enkä kyllä sieltä ostaisikaan, ihan tarpeeksi suolanen opiskelijabudjetille toi nellyn/asoksen hinta.

  sulla ainakin edellisen postauksen (musta tuubi ja farkkushortsit) perusteella ei näytä olevan samaa ongelmaa? en tosin tiedä mitkä rintsikat sulla on tossa päällä. anyway, hyvältä näyttää;)

  • Reply Meri lauantai, helmikuu 19, 2011 at 00:51

   mulla kävi itseasiassa sama homma kun tilasin ekat wonderbrat, mun piti pyytää aina jotain kaveria kiskomaan ne kiinni, kun ite en saanu, ne kyllä venyy siitä :) Eli melkein sanoisin että koita kestää se muutama käyttökerta liian pienellä ympärysmitalla, koska se venyy kyllä? Samalla se kuppi siitä sitten tasottuu ja tissit mahtuu paremmin sisään. mitä niihin rintsikoiden aiheuttamiin jenkkakahvoihin tulee, (kyllä tuttu ilmiö) niin mä kiskoin kylmästi muotoilevan alushameen silleen että se tasotti rintsikoiden aiheuttaman makkaran :D Toki jos tuntuu et menee ihan liian pieneks, niin isompi ympäryskoko voi auttaa, mutta kunhan ei sit mee liian isoks, kun ne tosiaan venyy kuitenkin käytössä melkosesti…

   • Reply shalalaa lauantai, helmikuu 19, 2011 at 12:04

    Tack! :) ei muuta ku wonderbrat päälle ja kotona hengailemaan –>

 • Reply jode perjantai, helmikuu 18, 2011 at 18:25

  eiiiiii kiitti vaan! :DD
  olin joulun aikaan vähä rantalomailemassa ja mun rusketusraja näytti just samalta ja sain kuulla ton saman kommentin, tosin espanjaks. Nyt oon jo taas ihan vaalee ja ehkä haluan takas auringon alle..
  haha ei ollu tarkotus kuulostaa mitenkään katkeralta, aattelin vaan kiittää ku laittelet tänne tällasia ihania kuvia, joita on kiva katella kolmeen huppariin ja fleecepeittoon kääriytyneenä samalla ku haaveilee kesästä ja niistä tulevista eläkevuosista, jotka aijon ehottomasti viettää jossain päiväntasaajan korkeudella :D

 • Reply Sofi perjantai, helmikuu 18, 2011 at 21:53

  Mä oon jo ihan täynnä tätä ikuista pakkasta!
  Ihana katsella näitä kuvia, ehkä vähän kateellisena :D
  Oispa vaan jo kesä!!

 • Reply Laura lauantai, helmikuu 19, 2011 at 10:45

  Ihania kuvia! Oon katkera sun rusketuksesta! :-D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post