muotibloggari mikä muotibloggari

Oon ihan tulessa näiden kanssa, mutta pukeutuminen täällä on niin paljon kivempaa kun sen ei tarvi sisältää joka päivä niitä ainoita leggareita joissa perse pysyy ees jotenkin lämpösenä, ja sitä untuvatakkia jossa  näyttää michelinukolta.

Sain vihdoin avattua sen pankkitilin, siihen tarvittiin vähän kyseenalaisia keinoja, mutta ehkä se ei ole niin vakavaa. Voin siis lopettaa sen käteisen kanssa sohlaamisen ja keskittyä vinguttamaan korttia jahka se perille asti pääsee.

Kiroon alimpaan helvettiin Annan joka väitti ettei täällä oo kivoja kauppoja. Oon löytäny jo pari sellasta kauppaa joista voisin ostaa sisällön lähes tyhjäks ja oonkin shoppaillu aika urakalla. Tuun olee NIIIN kusessa siinä vaiheessa kun pitäis lähtee kotiin joskus, mutta ei mietitä sitä vielä. Tai mietin jo nyt, että miten saan keploteltua itelleni viisumin toiseks vuodeks ilman että joudun banaanifarmille töihin, eli ehkä ehin heittää puolet vaatteista pois siihen mennessä kun kotiinpaluu koittaa.

Toi toppi on ihan mun uus rakkausjuttu ja mun on pakko päästä ostamaan se ainakin parissa muussa värissä. Sellasesta kaupasta kun Supré joka on täynnä toinen toisiaan kauheempia riepuja, mutta sieltä löyty silti myös muutama ihan rakkausjuttu.

Mä oon niin rikki. En tiedä mitä oon sohlannu, mutta noi shortsit, jotka mulla on ollu jalassa ehkä 80% ajasta on menny rikki! Oon maailman surkein kaikissa paikkausoperaatioissa, mutta pakko yrittää pelastaa noi jotenkin. Täällä nimittäin shortsimuoti on tällähetkellä sellasta pikkuhousu-pituutta etten ainakaan ihan vielä suostu pukemaan sellasia jalkaani, (eli venatkaa viikko niin huitelen menemään sellasissa) eikä sellasia normipitusia oo pahemmin tullu vielä vastaan. Täytyy ehkä harkita, jos pätkäsis yhet mun kolmista farkuista shortseiks, niillä kun  ei mitenkään liikaa tuu toivottavasti olemaan käyttöä. Sääli vaan että otin mukaan mun kolmet all time favourite farkut, enkä tiedä että mitkä niistä raaskisin tuhota.

Anna mussutti mulle siitä, että mun jalat on aina jotenki tyhmästi kuvissa, niin päätin sitten antaa parastani. En tajua sitä kun jotkut kanssabloggarit haluaa aina, että kuva otetaan just jostain tietystä kulmasta koska sillon tulee parhaat puolet esille, mulla ei oo mitään hajua että mistä suunnasta näytän yhtään sen paremmalta kun toisesta.

Vuoden kaverikuva. Sponsored by RayBan.

Nyt isken TÄMÄN kimppuun jonka toi mun varavaimo mulle puuhas tossa ohimennen, joten palataan taas.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Henna sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 10:50

  Mun pitää ehkä lopettaa sun blogin lukeminen, ku muute iskee iha hirvee kateus!! :D Ite joutuu rämpimään täällä lumessa, samalla ku jotai räntää iskee naamaan, buuu.

 • Reply Paula sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 11:30

  Osta niihin shortseihin silitettävää farkkupaikkaa! (Sen paikan voi silittää myös nurjalle puolelle!)

 • Reply Eava sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 11:36

  haha no näytät kyllä olevan niiiin rikki:D aah, ollapa sielä!

 • Reply S sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 11:59

  ai ei ausseissa oo shopattavaa :) siellä gold coastilla on sellanen ”pienen pieni” ostoskeskus kun pacific fair, ja labradorissa on kans ”pienehkö” outlet, joista kyllä noin alkuunsa löytää ihan kunnolla shoppailtavaa :D käykää siis ihmeessä ainakin noissa! ja koko maahan on täynnä kaikkia ihania surffivaatekauppoja, joista citybeach on paras ja edullisin. sekin löytyy noista em. ostoskeskuksista. ja toki supre ja jayjays on huippuja kans, mut sen tiesitkin jo :)

 • Reply Laivalla pääsee sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 12:31

  Aattelin jo etukäteen (=vaikka ette sieltä vielä hetkeen ole tulossa takasin siis…) kertoa, että jos kampetta kasaantuu liikaa matkalaukkuun, niin halvin tapa on pistää laivalla Suomeen. Matka kestää jonku 3kk mut on niin paljo halvempaa ku lähettää esim. postissa. Ja jos esim tuut tammikuussa 2012 takasin, ja suurin osa on (niinku onkin varmasti) kesävaatteita, niin ne olis Suomessa huhtikuussa. Ja voisin ton ulkona olevan Helsingin ”ihanan” sään perusteella veikata, että niitä kesähepeneitä ei tartte täällä ennen heinäkuuta :/

 • Reply Oona sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 15:09

  Oon niin iloinen teidän puolesta, että unohdan olla kateellinen! Hahah, onnea oikeasti että pääsitte sinne asti!
  Ja ainahan sä voit jättää jotain niistä vaatteista sitten sinne, niin on pakko palata jossain vaiheessa.;)

 • Reply sansu sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 16:45

  aaa oon niin kateellinen sulle ja annalle! itse saavuin tuossa pari viikkoa sitten suomeen vietettyäni puoli vuotta kalifornian auringon alla, ja on ollut ”hieman” sopeutumisongelmia…

 • Reply paulahelena sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 16:48

  ei vitsi näytät näis kuvis ihan yhelt mun kaverilta, oli sikavaikee lukee tätä sillee et ajatteli et se oot nyt sä joka kertoo eikä se kaveri :D

 • Reply sara sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 17:01

  Oisko mahdollista saada jonkunlaista videopostausta sieltä Ausseista, ois kiva jos vaikka tekisitte jonku yhteisen videon Annan kanssa?:)

 • Reply laura sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 20:14

  OOOoooo haluan supreen!! hirveitä riepuja mut huippuja kuitenki :D ja halpaa!

 • Reply m sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 20:49

  Oi ihanan näköstä, toi aurinko, puut, vihreys… kaikki! :)
  Ihana laukku ja sandaalit muuten.

 • Reply jeNkki sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 20:56

  sun poseeraukset on paljon söpömpiä, kuin aina samassa asennossa otetut päivän asu-kuvat :D ja toppi vaikuttaa tosi kivalta. Kauheaa, jos joutusin laittaa jalkaan sellaset pikkuhousujen kokoset farkkushortsit omg sitä häpeää…

 • Reply ssofiam sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 20:57

  Voinko tulla kyläilee teidän luo aurinkoon? Lupaan etten tuo mukanani lumisadetta, pakkasia, räntää, loskaa ja pimeyttä.. sold? =)

 • Reply Llaauurr sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 21:09

  Näytät tosi ihanalta näissä kuvissa!! (tietysti myös aina mulloinkin) :)

 • Reply tapsu sunnuntai, tammikuu 23, 2011 at 22:49

  Näytät ihan superkauniilta ja nuoremmalta noilla suorilla hiuksilla ja etuhiukset ylös nostettuina :) Paljon paremmin sopii kuin kiharat

 • Reply Mona maanantai, tammikuu 24, 2011 at 17:58

  ”mulla ei oo mitään hajua että mistä suunnasta näytän yhtään sen paremmalta kun toisesta” Johtuu hei siitä et näytät niin upeelta jokaisesta kulmasta ;–)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post