huuto.net

Koska mä jos kuka tiedän miten kauheen tärkeetä on saada kaappeja välillä tyhjennettyä, niin lupasin vinkata teille mun ykköstytön huuto.net kohteista :) Sillä aikaa kun oottelette mun uusia huutisjuttuja sen pari viikkoa vielä, niin käykää kurkkimassa noita :)

kuvaa klikkaamalla kohteisiin!

Neiti on pienempi kun minä ja omistaa pienemmän jalankin, eli ne kaikki 36 jalkaset jotka on kiroillu kenkien vähyyttä, käykääpä kurkkaamassa :)

Mulla on tänään pakkauspäivä, eli varmaan jotain pakkaushajoiluvideota tulossa myöhemmin :)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Juliette tiistai, joulukuu 21, 2010 at 09:40

  Hei, milloin Ginassa alkaa alet? Muistelin että viime vuonna alkoi jouluviikolla mutta eilen ei ainakaan vielä ollut mitään alejuttuja. Eli alkaako ne vasta kuitenkin joulun jälkeen? =) Tyhmää kysellä tällaista mutta kun vaivaa ja eilen jo raahauduin kaupungille melkein niitten takia :P

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 21, 2010 at 09:42

   joulun jälkeen, ihan niinkun kaikkina aikaisempinakin vuosina :)

 • Reply ansk tiistai, joulukuu 21, 2010 at 19:23

  Muistanko väärin, vai oot(te)ko sä (ja Anna?) menossa la 8.1. myymään Valtteriin? :D Ku mä muistan et toi päivä oli jotenkin tärkee, en vaan muista miten :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 21, 2010 at 20:06

   Anna on menossa Lauran kanssa sillon :) mä en enää kirppikselle kerkiä ennen lähtöä :(

 • Reply Pepi tiistai, joulukuu 21, 2010 at 20:23

  Moikka Meri! :) Olet siis vaatekaupassa töissä ja haluisin kysyä kysymyksen farkuista; voinko ostaa farkut jotka on muuten täydellliset mun en saa vetskaria kiinni, saan ne ylös oikeeseen kohtaan, mut se V:n vetskari… tuntuu jotenkin hassulta ostaa farkut, joissa ei mee vetskari kiinni ja pari vatsamakkaraa tursuaa reunojen yli..? Tämä kysymys ei kyllä liity postauksen aiheeseen, mutta toivottavasti vastaisit! :) Hauskaa joulua!

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 21, 2010 at 20:26

   jos niissä housuissa on elastaania yli 2%, niin luulen että voit ostaa ne :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post