5 (+2) hiussuosikkia

Koska mulla on omat ideat lopussa, niin varastan niitä sitten muilta. Tällä kertaa uhriksi joutuu Laura. Oon joskus tainnu tehä jonkun vastaavan, mutta tehään nyt taas. Nää olis voinu laittaa tietty johonkin loogisempaan järjestykseen, mutta ehkä te kestätte.

Kerrottakoon sen verran, että mun hiukset on melko kärsiny mun ollakko blondi vai brunetti-pähkäilystä. Hiusta on paljon, mutta se on ohutta ja kuivaa. Hiusten takkusuudessa kilpailen jöröjukan kanssa .


1. Bed Headin dumb blonden hoitis on mun ikuisuussuosikki ja toi hoitaine löytyy multa vuos toisensa jälkeen. Tää auttaa siihen että ne hiukset saa suoriks myös suihkun jälkeen.

2. Klippotekin kuivashampoo on yks niistä tuotteista jonka oon löytäny blogeista. Nelliina tästä tais ekana kirjottaa ja ostin ihan nyt vaan kokeiluun enkä sen jälkeen oo suostunu luopumaan. En oikein tiedä et mihin verrata, kun en oo muita käyttäny, mutta miks lähteä vaihtamaan täydellistä? Käytän tätä puhtaaseen tukkaan välillä ihan vaan siks, että tää kohottaa niin täydellisesti (ja koska en oo vielläkään oppinu käyttää hiuspuuteria) Täydellinen tuote myös peittämään juurikasvun blondeilla. :)

3. Born to Rock-takun selvityssuihke. Tästä kirjotinkin jo hetki sitten, joten en sen enempää tästä jauha. Mutta maailman paras ja tehokkain suihke joka hakkaa kaikki muut mun kokeilemat selvityssuihteet 100-0 ja trust me, niitä on kokeiltu paljon.

4. Redken Blonde Glam Color Enhancer Treatment on tuote, joka pitäis mun mielestä löytyä jokaisen blondin hyllystä, tää kirkastaa ja freesaa väriä ihan täydellisesti! Käytän tätä kerran, tai jos muistan pari kertaa viikossa. Pitää keltasuuden poissa, värin hyvänä ja jättää hiukset kivan pehmeiks.

5. Aussien 3minute miraclet on kans monelle tuttujuttu, mutta silti sitä ei voi jättää mainitsematta, kun puhutaan mun suosikeista. Tää on vaan niin täydellisen hyvä tehohoito. Sillon kun tuntuu että hiukset on pelkkä kuiva olkikasa, niin lisään ton kolmosen perään nollan ja annan vaikuttaa puolisen tuntia. Ja jo on taas pehmonen ja hoidettu tukka!

6. Masterpiece, tottakai. Mä kuuluin pitkään niihin ihmisiin jotka on sitä mieltä, että se on ihan sama että mitä lakkaa päähänsä suihkii. Tai että samaa kamaa, eri pullo. No sen jälkeen kun tutustuin tähän, niin toi ajattelutapa on kummasti kadonnut. Tää vaan on täydellinen lakka, hyväntuoksunen ja jatkuvasti jossain tarjouksessa, niin ei sitä hintaakaan tule sitten loppujenlopuks niin paljoa.

7.  Mä laitan tosi harvoin mun hiuksia. Föönaan jotenkin ja heitän ponnarille puoliks märkänä on mun yleisin hiustyyli. No sit kun irrottelen ja kihartelen hiuksia on mun luottotuote ollu jo parin pullon ajan GHD:n creation spray. Tätä kun laittaa ghd kiharoiden alle, niin ne pysyy mulla hyvänä useamman päivän kun normaalisti kuulun niihin ihmisiin joilla hiukset on suoristunu siinä vaiheessa kun ulko-ovesta pääsee.

Löytykö yhteisiä suosikkeja? Tai oliko joku mun suosikki sun inhokki? Puuttuuko mun listasta sun mielestä SE tuote?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply mirapoika tiistai, joulukuu 14, 2010 at 11:50

  tykkään kans ihan hirmuisesti tosta Tigi:n Masterpiece hiuslakasta, ja omassa käytössä ainakin se riittää muutaman kuukauden ajan. riippuen tietysti siitä kuinka usein tulee hiuksiin väännettyä jonkin sortin kampausta :) sun lähtö ausseihin lähestyy koko ajan !!

 • Reply illi tiistai, joulukuu 14, 2010 at 11:53

  tästä menee kokeiluun nyt aika monta tuotetta, koska kuulun myös tohon kategoriaan ollakko blondi vai brunette ! hiukset aina takussa vaikkei mitää tekiskää ! toivottavasti noi nyt sit on nii hyviä ko annoit ymmärtää ;D

 • Reply maisa tiistai, joulukuu 14, 2010 at 12:34

  kiitti vaa. sanoo mun lompakko sulle. tahon noi kaikki! 5&6 jo omistan mut noi kaikki muuuut….. eiiiih nouuuuuuuuuu :D

 • Reply ida tiistai, joulukuu 14, 2010 at 12:35

  mihin kaupunkiin muutatte Australiassa? :)

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 14, 2010 at 20:10

   Kämppää ei vielä oo löytyny, mutta Gold Coastin alueelta ollaan niitä katottu

 • Reply tytti tiistai, joulukuu 14, 2010 at 15:20

  löytyyks tota kuivashampoota iha normikaupoist? siis esim s-market, prisma jne :D oon yrittäny ettii mut en oo vielä löytäny ite..

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 14, 2010 at 20:11

   Prismasta saattais löytyykkin. Mä oon ostanu omani sokokselta tai tarjoustalosta..

 • Reply Ee tiistai, joulukuu 14, 2010 at 15:34

  Moikka Meri! Anteeks jos menee ohi aiheen, mutta ku sä oot sinne Australiaan lähössä :D Otitko siis Working Holiday viisumin? Paljon se maksoi? Kiitti jos viittit vastata :D

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 14, 2010 at 20:11

   Siitä tuola aiemmin olikin jo maininta mutta joo lähen tolla wh viisumilla, se makso joku 160e muistaakseni.

 • Reply millainennn tiistai, joulukuu 14, 2010 at 15:48

  Kolme ekaa löytyy täältäkin kaapista, ja ehdottomia suosikkeja ovat. Ilman ei voisi elää. Yksi ongelma on kuitenkin esiintynyt, täältä Lahdesta ei löydy enää sokokselta tota Klippotekin kuivashampoota! Tietääkö joku että mistä sitä sais, vai saako enää mistään? :/

  • Reply Meri tiistai, joulukuu 14, 2010 at 20:12

   Kannattaa käydä kattoo tarjoustalot yms halpahallit. Tai sit vaan piinaat sokoksen myyjiä että koska sitä tulee lisää.. Luulis ettei ne VOI sitä lopettaa? Mut jos lahtelaiset ootte jossain sitä spotannu ni keroilkaa :)

 • Reply mimmi tiistai, joulukuu 14, 2010 at 22:17

  Hei tiedätkö/käytätkö mitään hyvää kiiltosuihketta? :)

 • Reply A tiistai, joulukuu 14, 2010 at 22:41

  Vähän ohi aiheen, mutta kun tilasit niitä mineraalimeikkejä, niin ovatkohan jo saapuneet? Itse tilasin samoihin aikoihin eikä vielä ole paketti tullut :( Aiheeseen liittyen, John Friedan Sheer Blonde Lightening shampoo+conditioner loistotuotteita, ihan must kaikille blondeille. :)

 • Reply Marjaana keskiviikko, joulukuu 15, 2010 at 00:17

  Toi Tigin masterpiece on munkin lempilakka. :) Ihanan tuoksuinenkin vielä. Aussien treatmentiin vielä semmoinen vinkki että sekoita kädessä tavan hoitsikkaa kun jätät muhimaan tai vaihtoehtoisesti laita hoitsikkaa pariksi minuutiksi sen jälkeen kun oot pessy ton pois. Toimii vielä huomattavasti paremmin (ainakin omissa hiuksissani)! :) Toi klippoteket kuivashampoo on mulla ostoslistalla kunhan saan enkuista parilla punnalla (ihan epistä että niitä Batisten kuivashampoita ei myydä täällä, superhalpoja ja loistavia!) ostetut kuivashampoot kulutettua.

 • Reply MissS keskiviikko, joulukuu 15, 2010 at 12:06

  kantsii koittaa joicon k-pak sarjan tuotteita! ihan mahtavia kärsineeseen tukkaan, vaikka käyttäiskin vaan niitä reconstructing-shampoita. Ne te kee yksin jo ihmeitä! puhumattakaan siitä koko hoitotuote skaalasta! mä en ainakaan luovu enää niistä <3

 • Reply Bella keskiviikko, joulukuu 15, 2010 at 12:28

  Heiiippa Meri!

  Ei nyt liity yhtään tän postauksen aiheeseen (paitsi, että toi Dumb Blonde on munki suosikki!!!), mutta taisin bongata sut eilen (siis tiistai-iltana joskus seiskan jälkeen?) metrossa menossa idästä keskustaan päin… :) En tiiä olitko se sä, enkä kehdannut tulla mitään sanomaan, plääh! Mut siis, megakivaa blogia pidät ja Ausseihinlähtö senkun vaan lähenee :)

 • Reply heidei perjantai, joulukuu 17, 2010 at 00:56

  Heips, osaisitko neuvoa, mistä tota GHD:n creation sprayta saa ostettua Helsingissä? :) Olisin kiiiitollinen! ps. mun syksy on pelastunu tolla klippoteketin kuivashampoolla <3 pps. oon lukenu sun blogia jo vuoden ja harvoin kommentoin, mutta oot ihan paras! kiitos kun jaksat bloggaa :)

  • Reply Meri perjantai, joulukuu 17, 2010 at 12:06

   Mä oon aina tilannu omani netistä, mutta voisin kuvitella että sellaset jotka myy ghd rautoja myy myös tota suihketta ?: )

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post