lauantai

Viime lauantaina oli Disco Ensemblen keikka. Mä oon rikki siitä, etten tuu näkee mun suosikkibändejä niin pitkään aikaan livenä, niin nyt on pakko käydä keikoilla mahollisimman paljon! Bändien lisäks mul tulee ikävä Tavastiaa jossa on tullu vietettyä varsin monta iltaa tänä vuonna.

Tää oli ees vähän järkevä kuva mitä musta illan aikana ikuistettiin. Eikä mun koko asua tainu näkyä missään…

Yks lukija suositteli kokeilemaan omenashottia. Omenalikööri-vaniljakastike-kaneli. Mulla ei ollu vaniljakastiketta, niin korvasin sen kermalla. Toi omppulikööri oli tosi kirpee, niin olis kaivannu sen vaniljakastikkeen ja sitä kanelia en viel keksiny miten sen saa kivasti siihen, niin ettei se jäis kurkkuun kiinni.

Toi Galleria systeemi on mun suosikkijuttuja täs uudessa kirjotusalustassa. Te säästytte sellasilta kilometrin pitusilta kuvaoksennuksilta. Kuvaa klikkaamalla saa siis isommaks, ja siitä voi sit selailla :)

Mutta niin, ekaks sielä Tavastialla kattomassa keikkaa Riinan kanssa, ja sen jälkeen mihinkäs muuallekkaan kun bäkkärille. Oon ollu todella yltiösosiaalinen ja viihdyttänyt mm. narikkahenkilökuntaa mun tosi hyvillä vitseillä. Toinen niistä poikaparoista ei varmaan koskaan toivu mun hienovarasista treffiehdotuksista.

Onnistuin houkuttelemaan ihanan Lauran mun seuraks, kun Riina väsy bäkkärin menoon. Torjuttiin iskuyritykset sanomalla että ollaan islannista ja puhuttiin ruotsia kaikille (sehän on tunnetusti se islannin yleisin kieli) Joihinkin meni läpi ja joihinkin ei. Jossain vaiheessa päätettiin siirtyä mäkkärin kautta mun luo villeille jatkoille (juoruttiin aamukuuteen asti ja nukahdettiin)

Sunnuntai menikin sit sohvalla maatessa. Sain mun krapulapizzankin syötyä vasta äskön (tein ihan itse!) kun en eilen uskaltanu laittaa suuhuni mitään muuta paitsi jäätelöä ja muutaman sipsin joskus illalla..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply pannukakku tiistai, marraskuu 16, 2010 at 11:02

  kannattaa tehä iha kermavaahtoo sokerilla ton omppuliköörin kanssa ja kanelin voi laittaa vaikka kerman ja liköörin väliin ni se sekottuu vähän sinne eikä jää niin helposti kurkkuun :) naminami!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 16, 2010 at 22:17

   täytyypi kokeilla :)

 • Reply twist tiistai, marraskuu 16, 2010 at 12:27

  Tää kommentointi juttu on jotenki outo, sillä kun tulin äsken lukee nää kommentit, tossa missä pystyy laittaa oman kommentin, oli jonkun nimimerkki ja sähköposti osoite valmiina? :o
  Se ei ollut mikään mun eikä kenenkään mun perheen (joka olisi voinut käyttää tätä konetta), vaan jonkun ihan muun, nimimerkillä Sarssi tai joku semmonen.
  Mikä tää juttu on? :o

  • Reply Rantapallo tiistai, marraskuu 16, 2010 at 14:28

   Hei,

   Säädimme juuri sivuston välimuistin asetuksia, ja ongelmatilanne johtui siitä. Jos ongelma jatkuu, lähetä lisätietoja osoitteeseen [email protected].

   Kiitos!

 • Reply retu tiistai, marraskuu 16, 2010 at 14:06

  äyyyy. PAKKO kommentoida nyt (vaikka mää en yleensä kommentoi yhtään mitään mihinkään blogiin ku oon ihan sikalaiska. en jaksa osallistua ees arvontoihin, vaikka arvonta kuinka houkuttelis :D) KOSKA huomasin tapahtuneen jotain maagista…!

  ku avaan blogilistan ja katon sen listan päivittyneistä blogeista ni oon aina ennen avannut ekana yhen nimeltämainitsemattomanbloginjonkakylvoikukatahansaehkäarvata, MUTTA tässä viime aikoina se too fast for love vaan pomppaa esiin sieltä kaikkien blogien joukosta ja ekana klikkailen ehdottomasti just tänne! :) mä vaan rakastan sua. tai tätä blogii? hmm… joo… tätä blogii. toi sun rakastaminen vois mennä jo vähä kammottavaks? paitsi että kyllä mää luulen että rakastan suakiii…. mutta anyway! :D jatka samaa rataa, oot ihan asennemimmi! :)

  ja kyllä, tää oli se maaginen ja erittäin tärkeä ilmoitusasia.

  + jalat meinas pettää alta ku näin ton bannerin… auuh <3

  kuvia ja juttuja surffipojista ootellessa!

  • Reply retu tiistai, marraskuu 16, 2010 at 19:51

   hyrrr täytyypä korjata vähä tilannetta ettei kukaan aattele tota mun ”nimeltämainitsematonblogiplaaplaaplaa…”:ta negatiivisessa mielessä. eli siis meinasin mungolifea ja rakastan sitä siis kyllä edelleen :D en ylipäätään kyllä tajua, että miks siitä mainihin ja miks just tuolleen, mutta näemmä sitä lääkehuuruissa ja viikon sairastelun jälkeen tekee vähä holtittomia juttuja :D

   mutta POINTTI oli että tykkään teistä kummastaki rantapalloilijasta yhtä palijo, mutta nyt oon TÄYSIN in lööv suhun. tai tähän blogiin :D

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 16, 2010 at 22:17

 • Reply anni tiistai, marraskuu 16, 2010 at 16:07

  höh, olin tuol keikalla enkä nähny sua! nauratti ne miikan lapsuuden miljoonasade-muistelut haha! :D hitsi mua naurattaa joka kerta, kun törmään johonki aussi/matkustelu/aussimatkustelu -blogiin, nii merihän se sieltä löytyy lukijoista, aina :D enkä yhtään ihmettele!

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 16, 2010 at 22:18

   miikka on ihana. Ja trust me, parempi ettet nähny :D Olin vähän rasittavalla tuulella.

 • Reply mämmysti tiistai, marraskuu 16, 2010 at 16:10

  Näin kyllä nii ihmeellistä unta viime yönä että on pakko kertoo. Sinä ja Anna asuitte ihan törkeen kokosessa ja hienossa kartanossa Australiassa ja olitte julkkiksia siellä. Sitten mä tulin sinne ”haastattelemaa” teitä ku halusin vaa päästä kattoo teiän vaatekokoelmaa joka oli iha jätte suuri. No Anna sai sitte selville että mä oon siellä vaan mukamas haastattelemassa ja halus heittää mut pihalle mut sun mielestä mä olin jotenki hirveen symppis nii otit mut sun maskotiksi :D sitte vaa hilluin ympäri ämpäri sun vaatteita päällä ja mun selässä oli aina lappu BLOGGAAJAN VAATTEET ja sitte mistä ne oli ostettu.. se oli kyllä hämärä uni

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 16, 2010 at 22:19

   mä jotenkin nään tän tapahtuvan :D hahah. kiitos illan parhaista nauruista!

 • Reply Oona tiistai, marraskuu 16, 2010 at 17:24

  Oot niin sulonen! :) Sun blogia on aina niin mukava lukea!

 • Reply hihii tiistai, marraskuu 16, 2010 at 20:12

  oi disco ensemble ! :) ite oon menossa katsomaan sitä perjantaina lahteen (:

 • Reply neuvo ! keskiviikko, marraskuu 17, 2010 at 08:06

  Pakko antaa pieni vinkki koskien noita sun omenashotteja ! :D älä käytä sitä vihreetä sour applea. Valitettavasti en tiedä kyseisen liköörin merkkiä, mutta paremmin tuohon sopii semmonen ”kellertävän” värinen likööri. Just sopivan kirpeetä (ei liian, eikä liian vähän) tuohon shottiin. :)

  • Reply Meri keskiviikko, marraskuu 17, 2010 at 17:39

   hmm. täytyy alkaa metsästää :D noissa selkeesti kuitenkin oli potentiaalia!

 • Reply Layra torstai, marraskuu 18, 2010 at 01:22

  Heyy! Tällanen myöhäisillan pikku vinkkinen tohon shottiin.. kaikkein paras tulee kun ton kermajutun tekee sulaneesta vanilijajätskistä!!! Sitten periaatteessa alle mikä vaan kahvilikööristä hedelmälikööreihin.

 • Reply anni sunnuntai, marraskuu 28, 2010 at 16:33

  jos nyt on puhe näistä erilaisista kivoista shoteista niin ´pikku kakkonen´ on paras! omppulikööriä (esim se dekuyperin sour apple), mansikkakeittoa ja pieni kermafloatti :) nam! :) kantsii varoa ettei keksi illan aikana ideoita ´teenpä vodkakakkosen´ kun ne ei toimi ihan yhtä kivasti kun tuolla omppuliköörillä ;D

  nii ja huippua aussireissua, melbourne, airlie beach, cairns on niin huipuimpia! :) tai no ei sieltä voi poimia yhtä, kahta paikkaa suositeltavaks ku kaikki on niin parhautta.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post