huuto.net

Ilmeisen moni on ilmeisesti löytäny tänne noista teidän arvontavastausten määrästä päätellen! Kivaa lukea unelmakohteita, matkakuume senkus kasvaa! Jatkakaa samaan malliin!

Tää päivä on menny oikeestaan vaan noita vastauksia lukiessa, mutta sain aikaan myös jotain hyödyllistä ja siivosin mun vaatekaapin ja sain karsittua sieltä taas jotain pois ja olin tehokas ja laitoin ne huuto.nettiin hetimiten :)

Käykäähän kurkkimassa. Laitoin nyt aika lyhyen huutoajan (ens perjantaihin) niin pääsen noista nopeesti eroon :)

PS: Blogilista jonka piti olla se varmin toimija-näistä kaikista temppuilee, eikä löydä uusia päivityksiä… Bloglovin ja blogger sen sijaan toimii oikein kivasti… Mutta asiaa tutkitaan..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply anonyymi maanantai, marraskuu 15, 2010 at 19:11

  Lähdettekö te Ausseihin 8.1 vai 9.1? ja mihin aikaan? aloin miettiin et onko mun ja poikkiksen lähtö etelään samana päivänä, toi laskuri olis siinä tapauksessa tosi kätevä mullekin :DD ja vähän ois siistiä bongata sut ja anna sekoomasta kentällä! ja ei, en osaa laskea päivämäärää ja kellonaikaa tosta laskurista, menis vaan hermot.

  • Reply Meri maanantai, marraskuu 15, 2010 at 19:14

   lähetään 11.1, eli pari päivää joudut vähentelee tosta laskurista omaan matkaan! :)

 • Reply siniii maanantai, marraskuu 15, 2010 at 22:27

  hei sanoit ettei toi bloggeri näytä siellä sivulla sun uusia päivityksiä, mulla blogger oli automaattisesti päivittäny sun blogin sinne ja ihan hyvin näkyy sun uudet kirjotukset, mutta Annalta taas ei :o

 • Reply Meri maanantai, marraskuu 15, 2010 at 22:29

  joo sinne pystykin laittaa tän uuden blogin syötteen, niin että toimii :) Anna ei sit ehkä oo sitä laittanu jos sillä ei toimi..?

 • Reply jebou tiistai, marraskuu 16, 2010 at 00:04

  Minne päin Australiaa olette menossa ja missä aiotte asua? ( vuokraatteko talon vai asutteko motelleissa?) Ja onko tämän tyyppisistä asioista tulossa semmosta kunnon postausta? :)

  • Reply Meri tiistai, marraskuu 16, 2010 at 00:19

   Gold Coastille tai siihen lähistölle ois tarkotus muuttaa :) Ja vuokrataan asunto sieltä! Tarkempaa postausta on ihan varmasti tulossa jahka asiat selviää :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post