Hellurei!

Ne joille mun blogi on uus juttu, niin nopeasti pähkinänkuoressa, Mä oon Meri, 25-vuotias helsinkiläinen nuori (ihan oikeasti olen!) neiti, joka on tammikuussa lähössä toteuttamaan pitkäaikasta haavettaan ja lähtee vuodeks ihmettelemään Australiaan kenguruita ja surffareita. Viimoset hetken ennekun pitää muka kasvaa aikuiseks. Ihan kun se mun tapauksessa olis mahdollista, mutta kuitenkin. Tervetuloa mukaan!

Vanhoille, kiva että löysitte tänne :) Yritän saada tänään ton sivupalkin säädettyä kuntoon ja blogilistat sun muut päivitettyä. Bloglovininkin pystyy kuulema ohjaamaan uuteen blogiin, joten sitäkään ei tarvitse uusiks luoda!  Jos huomaatte että joku linkki on päin prinkkalaa niin vinkatkaa niin korjailen sitten.

Juhlistetaan nyt tätä ihka ensimmäistä postausta superarvonnalla! Samalla pääsette tutustumaan tohon uudistuneeseen kommentointijuttuun. se ei oo vaikee, jopa mä selviydyin siitä ilman sen suurempia hankaluuksia.

Eli jaossa ois 250€ matkalahjakortti!

Osallistutte kun kerrotte mulle niinkin yksinkertaisen asian, kun mikä on teijän unelmien matkakohde? Käyttäkää toimivaa sähköpostiosotetta tuossa, niin osaan ottaa voittajaan sitten yhteyttä! Arvonta-aikaa on tän viikon loppuun saakka eli 21.11 klo 23:59:59 asti :)

Muistattehan että Rantapallon facebook-sivuilla joku tykkääjä pääsee joka viikko reissuun!
Onnea kaikille arvontaan!

OBS! Arvonta on päättynyt!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

You Might Also Like

1 259 Comments

  • Reply Sartsa sunnuntai, marraskuu 21, 2010 at 22:57

    Unelmieni matkakohde olisi Etelä-Amerikka. Kerran Mexicossa käyneenä, pala sydämestä jäi sinne. Auringonpaistetta, uusia elämyksiä, aitoa elämänasennetta, rentoa fiilistä, hyvää ruokaa ja kulttuuria salsalla höystettynä. Voiko sitä enempää toivoa? Ei.

    Ps. Ihanaa matkaa, nauttikaa!

  • 1 24 25 26

    Leave a Reply

    Next Post