Synnytyskertomus

Noniin, mikäli yksityiskohdat synnytyksestä ei missään nimessä kiinnosta, niin ehdotan että jätät postauksen lukemisen tähän. Niille jotka empii, niin kyseessä ei ollu mikään kaikista yksinkertasin ja helpoin synnytys jossa vauva aivastetaan pihalle, mutta ei myöskään mikään kauhuskenaario.

Jotkut termit on varmaan vääriä, ihan vaan siks etten tiedä niitä suomeks :D

Jatka lukemista

The itsy bitsy spider climbed up the water spout

Mä manasin ite itteni, meijän tytöntyllerö syntyi 1.9. klo 9.55. Reilu tunti ennen tylypahkan pikajunan lähtöä siis.

Strategiset mitat 53cm ja 4,1 kg eli ei mikään kovin pieni tapaus, mutta en sitä odottanutkaan. Ehkä seuraavan vauvan kohdalla saan sit sen ylimääräsen ultran tai kokoarvion, kun nyt tuli kaikki kätilöt erikseen ihmettelemään mun luonnollisesti syntynyttä 9 pounder babya. Ilmeisesti vauvat on täällä normaalisti pienempiä.

57880253

Kirjotan erikseen vaikka huomiseks synnytyskertomuksen, tiedän että yksityiskohdat ei kaikkia missään nimessä kiinnosta, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin siltä varalta. Mä ite tykkäsin raskaana ollessa niitä lukea, valmistautua kaikkeen :) Ja tuleepa kirjotettua itellekkin ylös.

Jatka lukemista

Odottamisen sietämätön vaikeus

Vauva on 8 päivää myössä. Ei ihan sovi mun suunnitelmaan, jonka mukaan ajattelin synnyttää n. kolme viikkoa sitten.

Lauantaina vauva keinutteli takamustaan siihen tahtiin että olin varma että mulla hajoaa kylkiluut, mutta illaks hiljeni ihan kokonaan ja joskus yöllä tajusin etten oo oikeesti tuntenu juurikaan mitään liikkeitä iltapäivän jälkeen. Vietin pari tuntia valvoen ja panikoiden että miks ipana ei liiku. Yritin tökkiä ja töniä vatsaa, mutta sain vastaukseks vaan laiskoja ja pieniä liikkeitä takas, siinä missä yleensä ipana innostuu ja sambaa ainakin hetken ennenkun nukahtaa taas. Viiden aikaan aamulla aloin olee jo paniikissa ja soitin sairaalaan, että mitä mä teen. Ne käski näytille joten potkin poikaystävän ylös sängystä ja lähettiin aamuajelulle sairaalaan.

IMG_0129 Jatka lukemista

Still Cooking

Vauva on virallisesti myöhässä. Tai ainakin siihen nähden että olin vakaasti päättäny että vauva syntyy viikolla 38. Sunnuntaina on laskettu aika, eikä tyypillä tunnu olevan mitään kiirettä tähän maailmaan. Ironista että kun isällä ja äidillä on pakkomielle olla joka paikassa aina ajoissa ja myöhästyminen on aina pieni maailman loppu, niin meijän vauvelilla ei ole sitten yhtään mitään kiirettä. Tää vahvistaa mun epäilystä että vauva on tyttö, vielä turhan kiire laittaa tukkaa ojennukseen ja kasvattaa vähän tuuhemmat kulmakarvat.

da3ed41709ae2f7e6ca7a2ba16bbac4c

Jatka lukemista

boobie lady

Ne jotka on lukenu blogia pitkään, tietää ehkä, että kävin pienentämässä rintavarustustani vuonna 2009.

Sillon sanottiin jo, että leikkaus saattaa aiheuttaa sen, ettei imetys onnistu sitten tulevaisuudessa. Menneisyyden Meri oli sitä mieltä, ettei aio koskaan synnyttää saatika sitten imettää, joten totesin vaan että ihan sama. Ei sillä, en vielläkään kadu hetkeäkään sitä että leikkaukseen sillon menin, mutta koska toivon että imettäminen onnistuis, niin toki sitä on nyt sit pohtinu paljonkin. (tässä on postaus tosta pienennyksestä jos jotakuta kiinnostaa)

Niitä jota imetys ja siihen liittyvät asiat ei kiinnosta yhtään, ei kannata lukea tätä postausta :D

MjAxMi0wNDAxOTkxZDQyZWRmMTky

Jatka lukemista