Rantapallo

<3

IMG_1694-2.JPG

2 kommenttia

Ostoksilla

Tästä meidän muutosta johtuen olin pakottettu Carrefouriin (vrt Prisma) ostamaan kaikkea tärkeetä pikkusälää niinkun pyykkikoria, roskista ja ilmanraikastinta (edellisellä asukkaalla on ollu hurmaava tapa polttaa röökiä vessassa ja mä en kestä yhtään tupakan hajua)

Voin kuvitella tilanteen. Alkuviikosta Carrefourin kaks isointa pomoa Wyan ja Agus on pitäny hätäkokouksen.

W: Kuule Agus, meillä on nyt ongelma. Asiakas viettää Carrefourissa vaan keskimäärin tunti viiskytseittemän minuuttia ennen kassalle suuntaamista.
A: Miten se on mahollista, vasta kuukaus sittenhän me peukaloitiin ostoskärryjen renkaita niin, että ne menee ihan miten sattuu ja että niiden ohjailuun tarvii jokaista vartalon lihasta aina lantiopohjan lihaksista lähtien, eikö se hidastanu asiakkaita?
W: Sanoppa muuta. Mutta tää on hälyttävää.
A: Onko sulla mitään ehdotuksia?
W: No mä mietin, että mitä jos pyöräytettäis koko kauppa ympäri ja piilotettais jotain avaintuotteita.
A: Mahtava idea! Tai jos vaan rikotaan osastot niin että missään ei oo mitään logiikkaa. Miten muuten kassat, kai ne on yhtä hitaita kun ennenkin?
W: Ehdottomasti. Sovittiin että asiakkaan ostokset pakataan jokainen tuote eri pussiin, koska meillä täällä Balillahan yritetään päästä eroon muovipusseista. Jaetaan niitä asiakkaille niin ei oo meijän riesana jos kaikki addressit meneekin läpi ja ne kielletään kokonaan ja meijän kaikista kolmestakymmenestä kassata kortinlukija toimii vaan joka kolmannella, että asiakas voi sitten käydä sielä maksamassa hitauden varmistamiseksi.

Niinpä tänään kun astelin Carrefouriin luottavaisin mielin, että selviän mun kymmenen kohdan ostoslistasta ennätysajasta oli yllätys suuri kun totesin suurin piirtein jokaisen tavaran vaihtaneen paikkaa. Ilmaraikasteet löyty luonnollisesti keskeltä paperiosastoa, henkarit eläinosaston vierestä, säilytyslaatikot sen sijaan oli selkeesti hittituote, koska niitä oli joka paikassa, mutta kaikki oli sellasta varastokokoa, ei mitään järkevää mikä ois sopiva alusvaatteille. Jatkojohtoja, minimattoa, lamppuja enkä hammasharjatelinettä löytäny kovista etsiskelyistä huolimatta. Kalaruoan löysin rakennustavaroiden vierestä ja shampoon keskeltä liinavaatteita. Vessapaperi oli korvattu hiekkapaperilla ja siinä vaiheessa olin niin kypsä etten enää jaksanu. Yleispuhdistusaine oli siirretty pois muiden pesuaineiden luota, ois varmaan löytyny juustohyllystä.

Taksikuski onneks suostu tuomaan mut naapurihotellin pihaan asti, näytin varmaan niin rasittuneelta kun selvisin ulos. Yleensä ne ei suostu ajamaan yks suuntasia väärään suuntaan niin että päästäis tänne asti.

Nyt on niin poikki että siirrän pakkaamisen huomiselle (tää on rankka muutto kun etäisyyttä ei juurikaan ole. Jos keksin miten meijän vessan ikkunan saa auki niin voin työntää kaiken tavaran sisään nykyisen kämpän pihasta uuden kämpän kylpyammeeseen

2 kommenttia
Tagit ,

hupsista

Mulla on uus harrastus, asuntojen vuokraus. Kirjotin aiemmin että olin löytäny oikein kivan uuden mahdollisen asunnon. No nyt sitten löysin toisenkin, tosta viereisestä talosta. Siihen piti muuttaa yks ihan huippu Intialainen poika, mutta jostain syystä herra oli päättäny lähteä kotimaahansa joten se oli vapaana.

Kävin jokapäiväiseen tapaan taistelua levää vastaan mun kala-altaassa. Melko toivotonta kun aurinko porottaa siihen ja satanu ei oo yli kuukauteen (googletin että nää saattaa vaikutta asiaan) Putsasin siis kaikkia mahollisia suodattimia ja pumppuja pelkässä Peen t-paidassa kun mun portti avautuu ja sisään kävelee ihan tolkottuman komee mies. En tiedä kumpi oli hämmentyneempi, minä yrittäen repiä t-paidan helmaa alemmas vai tulija, Jake, joka oli selkeesti odottanu jotain ihan muuta kun urpoa blondia sohimassa puutarhaletkulla ympäriinsä.

J: Ööh Moi, Mä oon Jake, kuulin Annalta että oisit ehkä kiinnostunu sun poikaystävän kanssa tosta naapuri talosta.
M: Mhmmhmprph, Öö joo.
J: Hars lähti takas Intiaan, et se ois nyt vapaa jos haluutte muuttaa.
M: Joo kun mulla on tässä nää kalat. (ihan totta Meri.)
J: Öö.. Joo niin et oisitko kiinnostunu?
M: Ai jooo, kyllä mä oon ihan ehdottomasti.
J: No hyvä, se on kaks miljoonaa kuussa, kaikki kuuluu hintaan. (n. 130 euroa)
M: Joo kyllä me otetaan se. koska siihen vois muuttaa?
J: Vaikka heti jos haluut. Onks ok jos kirjotetaan 6kk sopimus?
M: Joo tottakai.

Tän jälkeen viesti Peelle et moi muru, tavallaan vuokrasin just kämpän meille seuraavaks kuudeks kuukaudeks. Sain vastaukseks et sun kannattaa varmaan sit lopettaa yrittää erota musta joka kerta kun juot liikaa.

Mun mielestä on epäreilua että kämppä kuuluu ihan tolkuttoman komeelle aussisurffarille, en mä osaa toimia sellasten kanssa järkevästi. Esim kysyä että saanko nähä huoneen eka. Vähän Batman luola se on, mutta siisti ja kiva ja vaikka sängyn patja on pala vaahtomuovia niin äkkiäkös minä tuohon kuukaushintaan hurautan Denpasariin ostamaan uutta patjaa tai jotain superpaksua petaria.

Sidoin siis ehkä epähuomiossa itteni seuraavaks puoleks vuodeks Balille. Toisaalta toi on niin halpa ja niin hyvällä paikalla, että saadaan se helposti eteenpäin jos niikseen tulee.

Moving-Out-5

Kirjoita kommentti
Tagit

Tarkenee.

Hyihitto.

Mun eilinen lenkki alko tosi hyvin kun 20m päässä himasta törmäsin viiksivalluun ja kumppaneihin jotka oli aikasella illallisella. Koska urheilu on oikeestaan yliarvostettua niin päätin, että pää selviää ihan yhtä hyvin myös mozarellatikuilla. Ja loputtomalla määrällä jekkushotteja sillä seurauksella että ryömin noin viis tuntia myöhemmin lenkkarit edelleen jalassa takas kotiin ja kaaduin sänkyyn ja nukuin 15h putkeen ja jatkoin unia sen jälkeen vessan lattialla koska mun sisuskalut ei halunnu pysyä sisällä. Mä en tiedä miks ylipäätänsä viitsin koskea alkoholiin kun siitä seuraa aina yhtä kamala olo.

En ees muista koska oisin viimeks päässy yhteenkään baariin asti.

_DSC0211

Viiksivallun kanssa on ollu aika jännää. Vaikka kaikki tunteet on aikaa sitten haudattu, niin silti aina välillä muistaa miks siihen aikanaan lankes. Toisaalta myös jotkut asiat saa mut ihmettelemään miten viittin haikailla sen perään niinkin kauan. Pee on vähän räjähdysherkkä aiheesta varsinkin sen jälkeen kun se vastas mun puhelimeen tossa joku aika sitten ja se oli viiksivallu joka soitti. Onneks viiksivallu sattu olee yhen ruotsalaisen tytön kanssa jonka kanssa oon hengaillu niin pystyin syyttämään sitten sitä että oltiin tytön kanssa sovittu että ne ilmottelee kun on Kutalla eikä oo mun vika jos se nyt sattuu olemaan Viiksis joka mulle sattuu soittamaan. Että jos se nyt kuulee että oon ollu samassa ravintolassa syömässä niin luultavasti se ottaa asian niin että oltiin kahestaan romanttisella illallisella.

Okei toisaalta jos käännän asian toisinpäin ja Pee hengailis jonkun vanhan lomahoitonsa kanssa sillä aikaa kun mä oon muualla niin siinä putoilis päitä. Mutta en voi sille mitään, että satutaan olemaan samaa kaveriporukkaa. Ois miettiny sitä sillon kaks vuotta sitten ku poimi mut baarista jäätelölle. ET IHAN OMA VIKA.

_DSC0191Mun pitäis lähteä rannalle, vaikka mulla onkin täydellien spotti tossa mun pihalla jossa on hyvä löhötä bean bagilla ja leikkiä ipadilla. Ja aina välillä tulla ilmastointiin viilenemään tai viilentämään ipadia kun se ylikuumenee. Ahmasin päivässä Avioliittosimulaattorin, jota suosittelen lämpimästi ihan kaikille. Sen jälkeen luin uudestaan vadelmavenepakolaisen että jonkun Ahernin hömppäkirjan. Mulla on ollu ikävä suomeks lukemista. Onneks Elisa Kirja ja eräs huippu novelliblogi on olemassa :) Ja täällä on muutama kirjakauppa jossa myydään käytettyjä kirjoja, niistä saattais tuurilla löytää jotain hömppäkirjoja. Täytyy seuraavalle suomesta tulijalle laittaa tilaukseen myös pari pokkaria dippijauheen ja ruisleivän lisäks..

_DSC0203

_DSC0230

”joo ihan sama, kuolen tähän kuumuuteen”

Nämä äärettömän ajankohtaset ja todelliset asukuvat otettiin ihan vaan siks, että sain esiteltyä ton takin jonka Sheinsideltä sain päivää ennenkun lähin ausseista. Tullu tosi tarpeeseen tässä kolmenkympin helteessä. Lupasin sen kaverille joka joutu lähtee ausseihin kun siellä on kuulema vaan 20 astetta.

Rantakeli Suomessa.

Kirjoita kommentti
Tagit ,

kriisit

En voi mennä ulos koska äskön kun kävin hakemassa mun suosikkikahvilasta mun päivittäisen take away annoksen ja tarjoilija kysy että haluunko listan vai muistanko sen jo ulkoa. Pakko boikotoida paikkaa siis ainakin viikon verran.

_DSC0025

 Mä oon taas kauheessa kriisissä elämäni kanssa. Tai lähinnä sen kanssa että mitä nyt oikein tekis. Tavallaan kesä Ausseissa houkuttelis kun muistelee sitä viime sadekautta ja viikon putkeen jatkuneita sateita (vaikka jokainen paikallinen sanokin ettei koskaan oo satanu niin paljoa) toisaalta löysin taas uuden kivan asunnon meille ja haluisin ehkä muuttaa sinne ja istua sisällä ja kattoa leffoja sateesta huolimatta. (Mulla on kohta viis eri kämppää) Pientä epävarmuutta lisää se, että en tiedä miten kauan mun Benedict-vahti jatkuu koska rakastan tätä nykyistä asuntoetua jonka se tuo tullessaan, toisaalta ne on lähekkäin ja voitais hyvin laittaa toinen paikka Peen nimelle ja pitää tää sit mulla. Sitten taas, kun se mahdollinen uus kämppä ois väliaikanen vaan huhtikuulle jollon mulla ja Peellä ois yhteisasumista ja yhdessäoloa sen verran kasassa että vois harkita alottavansa aussiviisumin hankinnan ja siihen tarvittavan paperisodan. Tosin se tarkottais viisumin prosessiajan pysymistä Ausseissa.

_DSC0031

KAUHEEN VAIKEETA. Mulla on joka toinen viikko mieletön Zen päällä, että kyllä tää tästä järjestyy ja katotaan mitä tapahtuu ja sit muistan että oon kohta taas vuoden lähempänä kolmeekymppiä ja ihan yhtä hukassa elämäni kanssa kun kymmenen vuotta sitten. Toisaalta oon löytäny tohon rinnalleni miehen joka on vähintään yhtä hukassa, että ehkä me voidaan sitten olla tuuliajolla yhessä. Jos vaikka tekasis vauvan niin ois ainaki pakko asettua johonkin.

Lisäks mun pitäis poistua maasta ainaki hetkelliseks tän kuun loppupuolella, enkä tiiä et meniskö anoppilaan hoitoon. Se merkkais synttäreitä kahestaan anopin kanssa koska Pee paskiainen on töissä (oon muistuttanu sitä noin sataan kertaan että se on tän äärettömän tärkeän päivän muualla) mutta toisaalta oon kuitenkin niin masentunu että haluun syödä vaan koko päivän juustoa peiton alla ja tutkia uusia ryppyjä.

_DSC0082

kimonoasia – New Look | Shortsit – Factorie

Jos lähtis vaikka lenkille että sais päätä vähän selvitettyä.

6 kommenttia
Tagit ,