Rantapallo

Vielä!

Ja hei, pakko mainostaa että Yves Rocherilla on viikonlopun ajan vielä kamppis, jossa saa koodilla YR5530 30% alennusta koko tilauksesta!

IMG_0371.PNG

Alla päivän varsinainen hölinä. :)

Kirjoita kommentti

Hiiohei

Lentokentällä taas.

Suuntana Brisbane, josta huomenna suuntaan eka Rockhamptoniin muutamaks viikoks ja sieltä sitten Central Coastille jossain vaiheessa. 10.10 on Peen parhaan kaverin häät, joihin pitäis keritä. Mua jännittää päästääkö ne mua maahan ku oon ravannu muutaman viime kuukauden aikana edes takas ja aina yhensuuntasella lipulla. Mutta toivottavasti siel ei kukaan ala nillittää. Oon kattonu liikaa Australian rajalla -ohjelmaa ja oon aina ihan kakat housuissa ku sinne meen.

Mulla oli Balilla mukana yks mekko jonka vois ehkä laskee hyvällä tuurilla juhlavaks. Lainasin Tiwiltä korkokengät ja meinasin alkaa itkee ku kokeilin niitä. En oo melkein vuoteen moisia kidutuskapistuksia kiskonu jalkaani ja pelkkä kokeileminen sattu. Täytyy vähän kysellä tytöiltä että mitö ne meinaa kiskoa päällensä häihin, että pitääkö tässä keritä viel mekko-ostoksille. Mulla oli suuret suunnitelmat käydä eilen kiertää Bershka, Stradivarius ja pull&bear ja kattoo jos sielt ois joku kolttu löytyny, mutta meni tyttöjen kanssa mun läksärit sen verran pitkäks, että maattiin kaikki sikiöasennossa meillä ja katottiin Gossip Girliä koko eilinen päivä. Tänään oli siis kauhee paniikkipakkaus, siivous jne ja pohdin just et mitäköhän oon unohtanu himaan kun matkalaukku paino 12kg ja siinä on mun ja Peen vaatteet. Se selvinee huomenna. Onneks Rockhamptonissa ei oo hirveesti tekemistä, niin kerkii ostoksille. Tosin se tarkottaa autolla ajamista ja olin just tottunu siihen, ettei tarvi ite ajaa mihinkään.

IMG_0370-0.JPG

Miten voinkin näyttää aina yhtä ruumiilta kun lennän? Toivottavasti otin ees aurinkolasit mukaan ettei anoppi saa sydänkohtausta aamulla kun hakee mut kentältä.

Kirjoita kommentti
Tagit

<3

IMG_1694-2.JPG

2 kommenttia

Ostoksilla

Tästä meidän muutosta johtuen olin pakottettu Carrefouriin (vrt Prisma) ostamaan kaikkea tärkeetä pikkusälää niinkun pyykkikoria, roskista ja ilmanraikastinta (edellisellä asukkaalla on ollu hurmaava tapa polttaa röökiä vessassa ja mä en kestä yhtään tupakan hajua)

Voin kuvitella tilanteen. Alkuviikosta Carrefourin kaks isointa pomoa Wyan ja Agus on pitäny hätäkokouksen.

W: Kuule Agus, meillä on nyt ongelma. Asiakas viettää Carrefourissa vaan keskimäärin tunti viiskytseittemän minuuttia ennen kassalle suuntaamista.
A: Miten se on mahollista, vasta kuukaus sittenhän me peukaloitiin ostoskärryjen renkaita niin, että ne menee ihan miten sattuu ja että niiden ohjailuun tarvii jokaista vartalon lihasta aina lantiopohjan lihaksista lähtien, eikö se hidastanu asiakkaita?
W: Sanoppa muuta. Mutta tää on hälyttävää.
A: Onko sulla mitään ehdotuksia?
W: No mä mietin, että mitä jos pyöräytettäis koko kauppa ympäri ja piilotettais jotain avaintuotteita.
A: Mahtava idea! Tai jos vaan rikotaan osastot niin että missään ei oo mitään logiikkaa. Miten muuten kassat, kai ne on yhtä hitaita kun ennenkin?
W: Ehdottomasti. Sovittiin että asiakkaan ostokset pakataan jokainen tuote eri pussiin, koska meillä täällä Balillahan yritetään päästä eroon muovipusseista. Jaetaan niitä asiakkaille niin ei oo meijän riesana jos kaikki addressit meneekin läpi ja ne kielletään kokonaan ja meijän kaikista kolmestakymmenestä kassata kortinlukija toimii vaan joka kolmannella, että asiakas voi sitten käydä sielä maksamassa hitauden varmistamiseksi.

Niinpä tänään kun astelin Carrefouriin luottavaisin mielin, että selviän mun kymmenen kohdan ostoslistasta ennätysajasta oli yllätys suuri kun totesin suurin piirtein jokaisen tavaran vaihtaneen paikkaa. Ilmaraikasteet löyty luonnollisesti keskeltä paperiosastoa, henkarit eläinosaston vierestä, säilytyslaatikot sen sijaan oli selkeesti hittituote, koska niitä oli joka paikassa, mutta kaikki oli sellasta varastokokoa, ei mitään järkevää mikä ois sopiva alusvaatteille. Jatkojohtoja, minimattoa, lamppuja enkä hammasharjatelinettä löytäny kovista etsiskelyistä huolimatta. Kalaruoan löysin rakennustavaroiden vierestä ja shampoon keskeltä liinavaatteita. Vessapaperi oli korvattu hiekkapaperilla ja siinä vaiheessa olin niin kypsä etten enää jaksanu. Yleispuhdistusaine oli siirretty pois muiden pesuaineiden luota, ois varmaan löytyny juustohyllystä.

Taksikuski onneks suostu tuomaan mut naapurihotellin pihaan asti, näytin varmaan niin rasittuneelta kun selvisin ulos. Yleensä ne ei suostu ajamaan yks suuntasia väärään suuntaan niin että päästäis tänne asti.

Nyt on niin poikki että siirrän pakkaamisen huomiselle (tää on rankka muutto kun etäisyyttä ei juurikaan ole. Jos keksin miten meijän vessan ikkunan saa auki niin voin työntää kaiken tavaran sisään nykyisen kämpän pihasta uuden kämpän kylpyammeeseen

2 kommenttia
Tagit ,

hupsista

Mulla on uus harrastus, asuntojen vuokraus. Kirjotin aiemmin että olin löytäny oikein kivan uuden mahdollisen asunnon. No nyt sitten löysin toisenkin, tosta viereisestä talosta. Siihen piti muuttaa yks ihan huippu Intialainen poika, mutta jostain syystä herra oli päättäny lähteä kotimaahansa joten se oli vapaana.

Kävin jokapäiväiseen tapaan taistelua levää vastaan mun kala-altaassa. Melko toivotonta kun aurinko porottaa siihen ja satanu ei oo yli kuukauteen (googletin että nää saattaa vaikutta asiaan) Putsasin siis kaikkia mahollisia suodattimia ja pumppuja pelkässä Peen t-paidassa kun mun portti avautuu ja sisään kävelee ihan tolkottuman komee mies. En tiedä kumpi oli hämmentyneempi, minä yrittäen repiä t-paidan helmaa alemmas vai tulija, Jake, joka oli selkeesti odottanu jotain ihan muuta kun urpoa blondia sohimassa puutarhaletkulla ympäriinsä.

J: Ööh Moi, Mä oon Jake, kuulin Annalta että oisit ehkä kiinnostunu sun poikaystävän kanssa tosta naapuri talosta.
M: Mhmmhmprph, Öö joo.
J: Hars lähti takas Intiaan, et se ois nyt vapaa jos haluutte muuttaa.
M: Joo kun mulla on tässä nää kalat. (ihan totta Meri.)
J: Öö.. Joo niin et oisitko kiinnostunu?
M: Ai jooo, kyllä mä oon ihan ehdottomasti.
J: No hyvä, se on kaks miljoonaa kuussa, kaikki kuuluu hintaan. (n. 130 euroa)
M: Joo kyllä me otetaan se. koska siihen vois muuttaa?
J: Vaikka heti jos haluut. Onks ok jos kirjotetaan 6kk sopimus?
M: Joo tottakai.

Tän jälkeen viesti Peelle et moi muru, tavallaan vuokrasin just kämpän meille seuraavaks kuudeks kuukaudeks. Sain vastaukseks et sun kannattaa varmaan sit lopettaa yrittää erota musta joka kerta kun juot liikaa.

Mun mielestä on epäreilua että kämppä kuuluu ihan tolkuttoman komeelle aussisurffarille, en mä osaa toimia sellasten kanssa järkevästi. Esim kysyä että saanko nähä huoneen eka. Vähän Batman luola se on, mutta siisti ja kiva ja vaikka sängyn patja on pala vaahtomuovia niin äkkiäkös minä tuohon kuukaushintaan hurautan Denpasariin ostamaan uutta patjaa tai jotain superpaksua petaria.

Sidoin siis ehkä epähuomiossa itteni seuraavaks puoleks vuodeks Balille. Toisaalta toi on niin halpa ja niin hyvällä paikalla, että saadaan se helposti eteenpäin jos niikseen tulee.

Moving-Out-5

Kirjoita kommentti
Tagit