Odottamisen sietämätön vaikeus

Vauva on 8 päivää myössä. Ei ihan sovi mun suunnitelmaan, jonka mukaan ajattelin synnyttää n. kolme viikkoa sitten.

Lauantaina vauva keinutteli takamustaan siihen tahtiin että olin varma että mulla hajoaa kylkiluut, mutta illaks hiljeni ihan kokonaan ja joskus yöllä tajusin etten oo oikeesti tuntenu juurikaan mitään liikkeitä iltapäivän jälkeen. Vietin pari tuntia valvoen ja panikoiden että miks ipana ei liiku. Yritin tökkiä ja töniä vatsaa, mutta sain vastaukseks vaan laiskoja ja pieniä liikkeitä takas, siinä missä yleensä ipana innostuu ja sambaa ainakin hetken ennenkun nukahtaa taas. Viiden aikaan aamulla aloin olee jo paniikissa ja soitin sairaalaan, että mitä mä teen. Ne käski näytille joten potkin poikaystävän ylös sängystä ja lähettiin aamuajelulle sairaalaan.

IMG_0129 Jatka lukemista

Still Cooking

Vauva on virallisesti myöhässä. Tai ainakin siihen nähden että olin vakaasti päättäny että vauva syntyy viikolla 38. Sunnuntaina on laskettu aika, eikä tyypillä tunnu olevan mitään kiirettä tähän maailmaan. Ironista että kun isällä ja äidillä on pakkomielle olla joka paikassa aina ajoissa ja myöhästyminen on aina pieni maailman loppu, niin meijän vauvelilla ei ole sitten yhtään mitään kiirettä. Tää vahvistaa mun epäilystä että vauva on tyttö, vielä turhan kiire laittaa tukkaa ojennukseen ja kasvattaa vähän tuuhemmat kulmakarvat.

da3ed41709ae2f7e6ca7a2ba16bbac4c

Jatka lukemista

boobie lady

Ne jotka on lukenu blogia pitkään, tietää ehkä, että kävin pienentämässä rintavarustustani vuonna 2009.

Sillon sanottiin jo, että leikkaus saattaa aiheuttaa sen, ettei imetys onnistu sitten tulevaisuudessa. Menneisyyden Meri oli sitä mieltä, ettei aio koskaan synnyttää saatika sitten imettää, joten totesin vaan että ihan sama. Ei sillä, en vielläkään kadu hetkeäkään sitä että leikkaukseen sillon menin, mutta koska toivon että imettäminen onnistuis, niin toki sitä on nyt sit pohtinu paljonkin. (tässä on postaus tosta pienennyksestä jos jotakuta kiinnostaa)

Niitä jota imetys ja siihen liittyvät asiat ei kiinnosta yhtään, ei kannata lukea tätä postausta :D

MjAxMi0wNDAxOTkxZDQyZWRmMTky

Jatka lukemista

vauvakutsut ja kuulumiset.

Hups. Pieni luova tauko näköjään taas. Mun blogin kirjotustahti on suoraan verrannollinen siihen, miten pajon valitettavaa on, ja nyt kun kaikki sujuu ongelmitta niin tuntuu ettei oo mitään kirjotettavaa.

5 viikkoa laskettuun aikaan. Kävin tänään neuvolassa ja salaa toivoin että kätilö ois sanonu että vauva tulee varmaan ulos ihan muutaman viikon sisään, mutta ilmeisesti tyyppi on aika mukavasti vielä mahassa. Mitä nyt sai pienen raivarin kun terkka kokeili missä pää on, koska sen jälkeen on potkinu mua tosi äkäsesti kylkiluihin.

IMG_5068

Jatka lukemista

29 + 4

Hellurei!

Taas on hävinny muutama viikko, kyllä se aika lentää kun on mammalomalla ja päivisin ei tee yhtään mitään. Sen jälkeen kun melkein pyörryin kaupassa, multa on kielletty ruokaostoksilla käynti tai muuten vaan rehkiminen sekä kävelylenkit ilman seuralaista siltä varalta, että nuupahdan jonnekkin kadun reunaan. Mainitsin tästä neuvolassa että kaikki on vähän ylihuolehtivaisia ja hössöttää liikaa ja jouduin hirveeseen tenttiin et pidetäänkö mua vankina kotona ja onko Pee aina näin kontrolloiva. Yritin toppuutella, ettei tässä mitään hätää oo, että se ottaa tän isäks tulon vaan vakavasti ja kääris mut ja vauvan pumpuliin jos vaan pystyis. Meillä on nyt varmaan jotkut isot huutomerkit meijän tiedoston kohalla, että perheoloja seurataan. Nojoo parempi että ne kiinnostuu ja kyselee tarkasti, niissä tapauksissa kun kotona oikeesti on ongelmaa tai perheväkivaltaa tms. Jos ees muutama tapaus tulee niiden tenttauksen kautta tietoon, niin hyvä!

Jatka lukemista