Rantapallo

tiistai

Helllureeeeei.

Pojat kittaa kaljaa ja kattoo jotain typerää surffikilpailua niin nyt on taas hyvä hetki Merin kaivaa läppäri ja näyttää tärkeeltä ja tehä ”töitä”. Täällä on rauha taas maassa Pee:n kanssa asiat jotenkuten selvitetty jne. Luin jonkun artikkelin siitä, miten monet suomalaiset naiset tahtoo ulkomaalaisen miehen. Suurinosa perusteli tätä valintaa sillä, miten suomalaiset miehet ei osaa puhua tunteistaan. Paitsi ehkä humalassa. Meidän kehityskeskustelu hoitui jouhevasti kun allekirjoittanut oli kiskassut pullon viiniä alle ja tää mun ulkomaalainen mieheni, jolle tunteista puhumisen pitäis olla äärettömän luontevaa oli istunu lentokoneessa jonkun irlantilaisen miehen vieressä joka oli juottanu sitä koko huiman kaks tuntisen, mitä lento Darwinista tänne kestää.

_DSC0214

Suojakänni tai ei, ainakin saatiin asiat puhuttua ympäri ja ämpäri ja halki ja poikki ja nyt sit katellaan et mitä tapahtuu. Mun ZEN-tila senkun jatkuu enkä jaksa enää pahemmin stressata. Pieni haittapuoli tässä on se, että kun käveltiin toissapäivänä kotiin baarista niin poika halus viettää seuraavat kolme tuntia kerraten koko aiemmin käytyä keskustelua ja kun se oli saatu päätökseen sain palkkioks tanssiesityksen siitä että olin kuunnellu. En oo ihan vielä castaamassa Peetä uuteen Magic Mikeen.

_DSC0253

Mutta joo. Juttelin yhen paikallisen kaverin kanssa, joka oli sitä mieltä, että voisin helposti saada duunia täältä. Viisumim jne on yks pain in the ass, mutta jos löytäisin jonkun länkkärifirman niin ne vois ehkä sponssata sen. Täältä kun kuitenkin löytyy Bershkat, Pull&Bearit jne ja mulla on alalta kokemusta niin monta vuotta, että pärjäisin oikein hyvin. (käyn aina välillä salaa siivoomassa niiden kauppoja kun sielä on niin sotkusta) Se on mun seuraavan viikon projekti. Saada joku pysyvä syy, miks pitää poistua himasta aina sillon tällön. Niin etuoikeutettu kun oonkin kun voin työskennellä läppärin kanssa kotoota, niin voi miten on ikävä sitä että herätyskello soi seiskalta ja pitää raahautua suihkuun ja töihin.

_DSC0291

Viimosia kuvia ehkä Canggusta. Toppi jommasta kummasta edellämainitusta espanjalaisjätistä ja hame henkkamaukalta. Aurinkolasit varastin Marilta.

Kirjoita kommentti
Tagit ,

SOS

IMG_1416.GIF

Oon ainoona tyttönä baarissa kahdeksan (8) korjaan kymmenen (10) korjaan kahdentoista (12) miehen kanssa, eli jos on tyttöjä kutalla niin nyt on hyvä hetki ilmottautua vaikka sähköpostiin tai kommenttilootaan.

Harkitsen myös postimyyntimahdollisuutta kaikille pojille.

Nimim. Miten rugby eroaa aussifutiksesta.

2 kommenttia

woopwoop

Jipiii oon mun uudessa kodissa ja Benedict, mun hoitokalakin on vielä elossa. Saatoin Jozien eilen lentokentälle ja paruin koko matkan kotiin. Vihaan jäähyväisiä, ihan sama miten lyhyeks aikaa toinen menee pois.

Oon jumittanu koko päivän, purkanu kamoja siivoillu ja hortoillu ympäri taloa pelkkä yöpaita päällä. Tsemppasin sen verran että kävin kiduttamassa itteäni vahauksessa ja metsästin puol Kutaa läpi että löysin pullon viiniä. (sellanen mini 350ml maksaa 5euroa, törkeetä!) Ajattelin heittäytyä sohvalle kattoa pari jaksoa gossip girliä ja mennä ajoissa nukkumaan.

_DSC0539 _DSC0545

Pee lentää tänään tänne ja oon ihan kakat housussa. Se saa mennä vanhaan kotiin asumaan siihen asti että asiat on selvitetty jos on selvitetty. Oon sillä kannalla että jos ois selviäkseen niin ois jo selvinny. Mutta ei sitä kai koskaan tiedä.  Mä kirjotin tänään kaks sivusen puheen sille. Suomeks tosin. Ehkä käyn nopeesti viemässä sen vanhaan batman luolaan ja se voi sit google translaten kanssa kääntää sitä. Kauheen vaikeeta purkaa tuntojaan vieraalla kielellä.

Oon taas kokenu mielettömiä valaistuksia. Ensinnäkin oon tänään (ainakin tän päivän ajaks) hylänny ajatuksen siitä että tulisin Suomeen. Juttelin yhen ruotsalaisen kaverin kanssa joka oli ollu just pari kuukautta kotona ja nyt suunnittelee muuttoa takas Ruotsiin. Mennä nyt takas siihen pahimpaan itsensä kusettamisaikaan, että pohjolassa on ihanaa ja kivaa ja aurinkoista. Tein ite saman viime kesänä. Olin niin fiiliksissä kaikista sydänsuruista huolimatta (saatanan Pee, aina aiheuttamassa niitä) ja niin valmis asettumaan aloilleni. Aloin säästämään omaa kämppää varten ja kaikkea rakastin mun uutta työtä jne. Lokakuun puolessa välissä taisin varata lennot takas tänne. Eli sori vaan mami, niin kauan kun nykyinen elämäntyyli on mahollista niin mä en oo kotiin palaamassa. (paitsi varmaan huomenna kun elämä on taas vaikeeta ja Peekin ihan paska)

_DSC0577

Tiwi on täällä maanantaina ja jos siihen selviin niin selviin mistä vaan Ai ja mun naapurissa asuu maailman oudoin intialainen geologi joka on iskeny ittensä tänään jo kolme kertaa kylään. Luulen että alan huomenna tilittää sille mun mieshuolia, niin ehkä ne vierailut vähenee. Tai sitten saan siitä uuden bff:n!

Mun elokuun tavote oli saada uus tyttökaveri, täytyy ehkä huomenna lähtee metsästää yksinäisen näkösiä tyttöjä.

Kirjoita kommentti
Tagit ,

Jos mä tähän lähden, mitä en tehnyt muiden tähden…

…niin ole mulle sen arvoinen

Riikka, tää otsikko on niin sulle ;D

Asioilla on tapana järjestyä. Eiks niin. Mulla on tänään ollu niin loistava päivä ettei mitään järkeä. Sellanen että tekis mieli hypellä ympäriinsä koska oon niin happy happy. (kevyttä maanisdepressiivisyyttä ilmassa, kyllä)

_DSC0038-001

Olin hetken aikaa vähän häntä maassa, koska mun bff Joz lähtee hetkeks lomalle Kutan pyörremyrskystä. Ymmärrettävää sinänsä, tästä helvetistä tarvii lomaa aina välillä. Parasta tässä asiassa on kuitenkin se, että Joz kysy jos haluisin olla talovahtina siihen asti, että se palaa takasin. Kyseessä ei oo ku kuukaus tai pari, mutta koska olin enivei muuttamassa muualle, niin tää tuli täydelliseen saumaan. Lisäks Jozin naapuritalo on vissiin vapautumassa jossain vaiheessa ja mulla on hyvin aikaa mielistellä omistajaa että vuokrais sen mulle.

Ja kyllä, kyseessä on talo. Mulla on oma keittiö, kaks makkaria, ulko-olkkari ja puutarha. Mun ainut tehtävä on pitää Benedict-kala elossa ja kattoa ettei kukaan pojista päätä muuttaa taloa bordelliks.

_DSC0045

Mitä tähän mun suureen draamaan tulee, niin siinä ei oikeestaan ees oo mitään kummempaa. Kai. Tai typerä mitättömästä asiasta riita Peen kanssa joka paisu ihan naurettaviin mittasuhteisiin. Sen seurauksella, että mä tungin herran kamat kassiin ja käskin painua helvettiin. Luonnollisesti Peen vikana päivänä täällä, niin että ei saatu sitä missään vaiheessa selvitettyä ja kun meijän yhteydenpito sen työssäoloaikana rajottuu viesteihin jotka tulee perille aina joka kolmas kerta niin ei ees olla yritetty lähtee selvittelee mitään. Se tulee loppuviikosta tänne, että saa nähä sitten saadaanko selvitettyä vai ei. Vaikka alkuun olin ihan paskana ja sitä mieltä että elämä ei jatku jos tästä ero seuraa, niin nyt alkaa sekin jo tasaantumaan. Maailma on täynnä prinssejä ja mua on vaan yks ja vaikka siitä kun oon viimeks on rakastunu on kevyesti reippaasti yli viis vuotta niin olkoon. Mun maailma yhteen mieheen kaadu. (pari lasia viinä ja parun luultavasti taas silmiäni irti päästä, mutta tänään on hyvä fiilis)

Musta tulee hullu kalanainen jos ei muuta ja pidän huolta että Benedict saa kalavauvoja joita voin sit hoivata.

_DSC0025-001

Paita – Sheinsideltä saatu | shortsit ginalta ja kengät edelleen henkkamaukan.

Oon aika tulessa, koska otettiin asukuvat myös tänään ja eilenkin. Näistä kuvista kuitenkin kiitos vielä Marille! (voitko tulla jo takas)

Kirjoita kommentti
Tagit ,

Back in K-Town.

Selvisin kotiin Canggusta ja ikävä on jo nyt takas. Hitto ku tuntis sieltä ees muutaman ihmisen, niin pakkaisin kimpsuni ja kampsuni ja muuttaisin sinne samointein. Kutalla on niin turvalista kun on niin paljon tuttuja. Mutta aina kun pääsen pois täältä ni on niin paljon kivempaa.

Täällä tuntuu olevan vallitseva trendi se, että ilmestytään paikalle kertomatta muille mitään. Yhen kaverin synttärit on tänään joten toinen kaveri lens eilen Balille, niin että mä olin ainut joka ties asiasta ja mun tehtävä oli pitää ihmiset yhessä raflassa niin, että yllätys ois täydellinen. Koska oon viimesen viikon menny nukkumaan joka ilta viimeistään kaheksalta oli pelkästään hereillä pysyminen mulle missio. Mutta onneks yllätys onnistu erinomaisesti ja päivänsankari unohti hetkeks ikänsä ja hyppi ku pikkulapsi ku näki hyvän frendinsä ekaa kertaa moneen aikaan.

_DSC0100

Eilen tapahtu myös väistämätön, nimittäin mun ja viiksivallun kohtaaminen ekaa kertaa pariin vuoteen. Olin Jozielle aiemmin jo panikoinu aiheesta, mutta se meni yllättävän hyvin ja osasin käyttäytyä ihan hyvin vaikka se mun mielestä hakeutukin ihan liikaa mun seuraan ja kyseli kaikkee tosi henkilökohtasta niinkun mitä mulle kuuluu. Niille jotka ei pidä kirjaa kaikista miehistä jotka tässä blogissa on vuosien varrella vilahdellut, niin viiksivallu on siis mun muutaman vuoden takanen elämääkin suurempi lomaromanssi johon olin ihan lääpälläni, siitä ei kuitenkaan tullu mitään sen suurempaa ja meijän juttu päätty ku seinään siihen kun tapasin Peen.

_DSC0103

_DSC0119

Hattu – Marilta varastettu / tunika – Sheinsideltä saatu / kengät – H&M

_DSC0156

Mun pitäis yrittää pakata, lupasin mennä Jozien luo muutamaks päiväks asustelee, kun sen poikaystävä lähtee töihin ja ekat päivät on aina vähän tuskaa. Mulla ne ei enää niin kirvele kun Pee on jatkuvasti töissä, mutta tiedän miten paskaa se voi olla niin lupasin mennä. Ja koska oon sielä kuitenkin käytännössä kaiken aikani, niin voin ihan yhtä hyvin välttyä iltasin huimalta parin sadan metrin kävelyltä ja nukkua siellä.

Täytyy ehkä ottaa myös kamera mukaan,  koska mulla on ollu ikävä tota kameran edessä riekkumista.

Kirjoita kommentti
Tagit ,