boobie lady

Ne jotka on lukenu blogia pitkään, tietää ehkä, että kävin pienentämässä rintavarustustani vuonna 2009.

Sillon sanottiin jo, että leikkaus saattaa aiheuttaa sen, ettei imetys onnistu sitten tulevaisuudessa. Menneisyyden Meri oli sitä mieltä, ettei aio koskaan synnyttää saatika sitten imettää, joten totesin vaan että ihan sama. Ei sillä, en vielläkään kadu hetkeäkään sitä että leikkaukseen sillon menin, mutta koska toivon että imettäminen onnistuis, niin toki sitä on nyt sit pohtinu paljonkin. (tässä on postaus tosta pienennyksestä jos jotakuta kiinnostaa)

Niitä jota imetys ja siihen liittyvät asiat ei kiinnosta yhtään, ei kannata lukea tätä postausta :D

MjAxMi0wNDAxOTkxZDQyZWRmMTky

Jatka lukemista

vauvakutsut ja kuulumiset.

Hups. Pieni luova tauko näköjään taas. Mun blogin kirjotustahti on suoraan verrannollinen siihen, miten pajon valitettavaa on, ja nyt kun kaikki sujuu ongelmitta niin tuntuu ettei oo mitään kirjotettavaa.

5 viikkoa laskettuun aikaan. Kävin tänään neuvolassa ja salaa toivoin että kätilö ois sanonu että vauva tulee varmaan ulos ihan muutaman viikon sisään, mutta ilmeisesti tyyppi on aika mukavasti vielä mahassa. Mitä nyt sai pienen raivarin kun terkka kokeili missä pää on, koska sen jälkeen on potkinu mua tosi äkäsesti kylkiluihin.

IMG_5068

Jatka lukemista

29 + 4

Hellurei!

Taas on hävinny muutama viikko, kyllä se aika lentää kun on mammalomalla ja päivisin ei tee yhtään mitään. Sen jälkeen kun melkein pyörryin kaupassa, multa on kielletty ruokaostoksilla käynti tai muuten vaan rehkiminen sekä kävelylenkit ilman seuralaista siltä varalta, että nuupahdan jonnekkin kadun reunaan. Mainitsin tästä neuvolassa että kaikki on vähän ylihuolehtivaisia ja hössöttää liikaa ja jouduin hirveeseen tenttiin et pidetäänkö mua vankina kotona ja onko Pee aina näin kontrolloiva. Yritin toppuutella, ettei tässä mitään hätää oo, että se ottaa tän isäks tulon vaan vakavasti ja kääris mut ja vauvan pumpuliin jos vaan pystyis. Meillä on nyt varmaan jotkut isot huutomerkit meijän tiedoston kohalla, että perheoloja seurataan. Nojoo parempi että ne kiinnostuu ja kyselee tarkasti, niissä tapauksissa kun kotona oikeesti on ongelmaa tai perheväkivaltaa tms. Jos ees muutama tapaus tulee niiden tenttauksen kautta tietoon, niin hyvä!

Jatka lukemista

Team Yellow

Vajaa puol vuotta sitten istuttiin poikaystävän kanssa sängyllä ja tuijotettiin tikkua ja siinä olevaa kahta viivaa jotka muutti meijän sen hetkisen elämän. Seuraava lause oli mikä multa pääs oli ”mä tahdon sitten tietää vauvan sukupuolen” ja Pee nyökytteli että toki toki. Viikkoa myöhemmin se oli juhlimassa kaverinsa varpajaisia ja tuli kotiin ja ilmotti ettei voida missään nimessä selvittää tulevan vauvan sukupuolta, koska pojat oli puhunu siitä miten se oli paras yllätys koskaan kun ei tienny kumpi sieltä tulee. Muistaakseni toinen perustelu oli tyyliin ”eihän siinä koko synnytyksessä oo muuten mitään jännää!” … MIEHET.

design_1342193828064_4600485194584559814

Jatka lukemista

Raskausappsit ja autokaupat..

Oon koko aamun hyräilly ”mutta mä rakastan sua” – biisiä. Hämmentävää, koska mun piti äskön googlettaa että kenen biisi se on, enkä tiedä yhtään  missä oisin voinu sen kuulla viimeks. En vaan saa sitä pois mun päästä.

Hurraa alle 13 viikkoa laskettuun aikaan. 90 päivää jos tarkkoja ollaan. Mullahan on siis suunnitelma, että aivastan vauvan ulos jokus viikolla 37, enkä mee missään nimesä yhtään yli lasketun ajan, eli oikeestaan kymmenisen viikkoa jäljellä.

Desktop

Mun ehdoton suosikki raskaussovelluksista on Ovia Pregnancy Jatka lukemista