Portugali

Oma WiFi Portugalissa

By on tiistai, syyskuu 5, 2017
*yhteistyö Backpackwifin kanssa

Kesä on taas lopuillaan ja on aika palata takaisin blogin ääreen. Jotenkin nämä kesät ovat aina muka niin kiireisiä ettei tietokonetta ehdi koskaan avata. Nyt on aika palata alkukesään ja Portugalin matkaamme.

Kiersimme Portugalia melkein kolme viikkoa autolla, joten halusimme mukaan oman WiFin ettei aina tarvitsisi etsiä nettiä kun sitä tarvitsee. Toki hotelleissamme oli ilmaiset wifit, mutta oli kyllä todella kätevää kun nyt se wifi oli mukana ihan joka paikassa.

Meidän mukana kulki siis mokkula nimeltään Backpackwifi.

Backpackwifi on Portugalilainen kahden miehen yritys, josta voi vuokrata loman ajaksi mukana kulkevan WiFin. Paketteja on erilaisia ja erihintaisia. Me valitsimme Basic-paketin, koska itsellämme oli jo muut tarvikkeet mukana (powerbank ja autoon USBlaturi).

Paketin voi noutaa joko lentoasemalta tai se voidaan toimittaa hotelliin tai huoneistoon. Me haimme pakettimme Portelan lentoasemalta Lissabonista. Noutopaikka, joka on paikallinen posti sijaitsee terminaalissa lähellä autonvuokraamoja ja paketin sai mukaan nopeasti ja vaivattomasti.

Paketissa tulee mukana käyttöohjeet ja salasana. WiFi on heti valmis käytettäväksi. Itse tarvitsimme nettiä heti kun lähdimme kentältä ajamaan kohti pohjoista, sillä käytimme google mapsin navigaattoria.

Palautus on yhtä helppoa kuin noutokin. Tavarat vain mukana tulevaan kirjekuoreen ja paketti lähimpään postilaatikkoon. Todella kätevää. Me palautimme oman pakettimme juuri ennen siirtymistä lentokentän turvatarkastukseen.

Voimme todellakin suositella Backpackwifiä kaikille Portugalin matkaajille. Netti toimi aivan älyttömän hyvin eikä meidän reissumme aikana ollut yhtään katvealueita, missä netti ei olisi toiminut. Ajoimme kuitenkin Portugalin päästä päähän, joten nettiä todellakin käytettiin melkein koko maassa.

Backpackwifi

TAG

tiistai, syyskuu 5, 2017

LEAVE A COMMENT