Tervetuloa Erityisen matkaan

Hei sinä ihana lukijani! 💖

Sydämellisesti tervetuloa blogini pariin, jossa seikkailee äiti ja erityinen poika. Erityinen lapsi, mitä se tarkoittaa? Jokainen lapsi on erityinen vanhemmilleen, mutta minun erityiselläni on muutama arkipäivää mutkistava piirre, jolloin ei kaikki aina mene niinkuin strömsössä.

Lapsi, jolla on passi ennen ristiäisiä on syntynyt matkustamaan. Ensimmäinen kotimaan reissu oli siinä 3vkon ikäisenä ja ulkomaillekin lähdettiin heti 10vkosena, jottei vaan ehditä sammaloitumaan.

Täältä tulet löytämään kertomuksia mitä voi sattua ja tapahtua kun äiti ja erityinen matkailevat pitkin ja poikin, ristiin ja rastiin niin koto-Suomea kuin ulkomaitakin. Lisäksi kerron vinkkejä lapsiarkeen reissun päällä tai sitä suunnitellessa.

Olet sydämellisesti tervetullut erityisen matkaan!

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply