Pokhara – Toisenlainen Nepal

Noniih! Oli aika lähteä lomailemaan ja kohteeksi valitsimme paljon hehkutetun kaupungin, Pokharan. Nepalin toiseksi suurin kaupunki, turistien suosima city ja monella tavalla erilainen kuin pääkaupunki Kathmandu. Alta puolen tunnin potkurikoneella lentämisen jälkeen huomasimme ensimmäisenä korkean ilmankosteuden ja luonnon rehevyyden. Tiedossamme olikin jo, että kaupunkia sivuaa suurehko järvi, jonne täytyy ehdottomasti mennä veneellä soutelemaan virvokkeiden kera.   Johtuen turistien paljoudesta, liikkeet ovat pari tuntia myöhempään auki ja hinnatkin ovat hitusen korkeammat kuin Kathmandussa.

Ville yhdistelee meditaatiota ja levitaatiota

Pääsimme avaamaan futiskaudenkin vihdoin ja viimein.

Pokharasta lisää tunnelmia tulossa…

Epi&Ville Pokhara, Nepal

3 vastausta artikkeliin ”Pokhara – Toisenlainen Nepal

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *