Kuka sä oot?

Tiiättekö, mä oon näiden mun blogivuosien aikana kierrättäny teitä ties missä maailmalla mun matkassa. Osa on ollut mukana ihan alkuajoista ja toiset on löytänyt tiensä vasta rantapalloon. Ootte elänyt mun kanssa sairauden aiheuttamat mental breakdownit ja tsempannut mua maailman ihanimmilla viesteillä. ♥  Ootte nähnyt mun kanssa aupairkesän Espanjassa ja todistanut että syysmasennuksesta huolimatta voi rakastua itseensä. Te tiedätte musta yllättävän paljon!

Nyt taas mä haluaisin ihan hirveesti tietää, et millasia ihmisiä sieltä ruudun toiselta puolen oikein löytyy!? Kuka just sä oot, mistä sä tuut ja miten sä oot löytänyt ittes tänne blogiin? Saat kertoa vaikka pelkän iän tai harrastuksen, kotikaupungin tai lemmikin nimen. Elämäntarinatkin on sallittuja, nimittäin tyyli on vapaa! 😀 Tutukin lukijat, haastan teidät kertomaan jotain uutta itestänne! ♥

Every summer has a story

Takassa humisee tuli ja koko kämppä tuoksuu puhtaalle pyykille. Jotenkin tosi levollinen olo. Oon melkein kaiken vapaa-ajan tällä viikolla hengaillut itekseni ja se on tehnyt äärettömän hyvää. Vaikka rakastan olla toisten seurassa, niin huomaan tarvitsevani tosi paljon omaa aikaa ja tilaa. Jotenkin kuormitun ja ylirasitun kaikesta sosiaalisuudesta melko helposti ja ainoa tapa nollata se, on olla hetken aikaa yksin. Nyt oon varmasti saanut tätä antisosiaalisuutta varastoonkin, haha!

Kaikessa hiljaisuudessa ehdin vihdoin loihtia mun blogin facebook-sivutkin tänään julkaisukuntoon, joten tästä lähtien mun uusimmat postaukset voi löytää sitäkin kautta 🙂 Klikkaa siis tästä (tai kirjota hakuun mun blogin nimi), jos haluat mennä tykkäileen. Katotaan miten se nyt tosta aktivoituu! 8)

Ja koska peltokuvista ei koskaan voi saada tarpeeks, niin once more 😉 Mitäs sanotte?

Summer through my snapchat

Varotan taas, että näitä kuvia on sit ihan pikkusen … 😀

Rakas kesä, sä olit ihanin ikinä. Ja mä olin ensimmäistä kertaa, moneen kesään onnellinen Suomessa ja nautin jokaisesta päivästä ihan täysillä. Tekemistä riitti, milloin jos mitäkin kissanristiäisiä ja beer pong turnausta, yyteriä, töitä ja ihania arkisia hetkiä. Nyt on kuitenkin aika kääntää uus sivu ja ottaa syksy avosylin vastaan ♥

Syksy on jotenkin sellasta muutoksien aikaa ja uskon niitä sattuvan munkin kohdalle. Nyt on taas aika rauhottua ja keskittyä hetki itseen. Eilen tein sushia iltapalaks ja tänään aattelin kipasta makuunin kautta kotiin sohvalle katteleen jotain hyvää leffaa!

Onko teillä jotain viikonloppusuunnitelmia? Nauttikaa♥

Ja P.S. jos haluat seurailla mun snäppikuulumisia reaaliajassa, niin löydät mut sieltä nimellä ebeletsi 🙂

5 faktaa minusta ja elämästä

1. Mulla alkaa ensi kuussa uudet opinnot, kun lähen lukemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä neljäksi vuodeksi.
2. Tää kesä on ollut täynnä muutoksia ja uusia ihmisiä, niin hyvässä kuin pahassa. Kaikista parasta on ollut uus koti ja työpaikka. 3. Oon erityisherkkä ja tajusin sen vasta jokunen vuosi takaperin, kun joku ihana lukija mainitsi siitä kommenttiboksissa. Tän jälkeen oon alkanut ymmärtää itteäni ja ajatuksiani paremmin.
4. Moni varmaan muistaa, kun oon joskus huolettomana maininnut, että saatan pestä mun meikit joskus vaikka fairylla, jos ei muuta oo tarjolla. Nyt oon ollut pari viikkoa kriisissä, kun mun kasvoihin on tullut jotain ihan kummaa ihottumaa ja pelkäsin, että oon saanut jonkun aikuisiän aknen kostona huonosta ihonhoidosta. :’DD Kävin kuitenkin tänään aamulla ihotautilääkärillä, joka varmisti että se on täysin harmitonta ihottumaa, HUH!
5. Tilasin eilen kaks uutta kirjaa, jotka käsittelee itsensä rakastamista ja tunnelukkojen avaamista. En malta odottaa että pääsen lukemaan niitä. Itseensä rakastuminen ja rakastaminen on pitkä prosessi ja musta tuntuu että mäkään en oo valmis vielä pitkään aikaan.

PEEÄS!! Sain Deseniolle uuden koodin, jonka pitäis nyt toimia; ENKELI25. Se on voimassa vaan tänään!