Ihana, Ihana Isla Margarita

Täällä ollaan! Reilu viikko takana ja mä olen aivan rakastunut. On tullut mm. shoppailtua päivänä jos toisenakin, vietettyä päivä rannalla (Playa Guacuco), nautittua all included– parin yön hotellireissusta (Dunes Hotel & Beach Resort), kärsittyä aivan järkyttävästä vatsataudista ja pestyä vaatteita käsin takapihalla. 🙂 Hotelli oli aivan loistava – uima-altaita oli niin pieniä kuin suuriakin, majoitus tapahtui majataloissa, alue itsessään oli aivan valtava ja baareja ja ravintoloita löytyi moneen makuun. Hotellin alueella oli myös ranta, mutta valitettavasti voimakkaiden aaltojen vuoksi uiminen oli meidän visiitin aikana kielletty.

Shoppailemassa ollaan käyty niin paikallisessa ostoskeskuksessa(Sambil) kuin Santiago Mariñon kaduillakin. Aikaeroon ollaan kaikki kolme totuttu yllättävän hyvin, ja meidän pieni neitikin nukkuu jo koko yön unia täällä. Tänään illalla olisi tarkoitus lähteä kiertelemään paikkoja auton kanssa, huomenna täytyy viedä pyykkejä pesulaan.

Täksi illaksi olin suunnitellut kokkaavani jotain perinteistä suomalaista ruokaa mieheni perheelle, mutta se siirtyykin näemmä huomiselle. Itse kun taas eilen aloitin työelämän viikon loman jälkeen, niin en tänään ehtinyt kauppaan valitsemaan oikeita aineksia. Tämä neiti on paiskinut töitä viimeiset 5 tuntia. On muuten ihan kätevää, kun voi tehdä duunit ihan missä vain, kunhan netti pelaa. Pääsee tällä tavalla matkustamaan toiselle puolen palloakin. 😉

Olo on kuin paratiisissa, mutta kyllä se matkustuspäivä Suomesta tänne oli aivan järkyttävä. Lufthansan tietokoneet kaatuivat sopivasti meidän matkustuspäivänä ja siitä johtuen Helsinki-Vantaallakin kirjoiteltiin käsin boarding passeja. Loppu hyvin kaikki hyvin, perille päästiin vajaan vuorokauden kestäneen matkustamisen päätteeksi.

Terveisiä paratiisista!

Dunes Hotel & Beach Resort

Kotipihan ikkunalta löytyy kaatunut (liekö juopunut?) joulupukki.

Playa Guacuco

Dunes Hotel & Beach Resort


 Sambilhttp://www.tusambil.com/Mall/4/Sambil_Margarita

Duneshttp://www.hoteldunes.com.ve/

Leave a Reply

Your email address will not be published.