Instagram Travel Thursday uudistuu!

by satuvw on 03.12.2015 · 30 comments

On aika sanoa hyvästit Instagram Travel Thursday-kamppikselle haikein mutta helpottunein fiiliksin, meidän nykyinen vetoporukka; Kaukokaipuu, Veera Bianca ja meikäläinen kumartavat  tämän viikon ja kuukauden jälkeen kiitokset, ja projekti siirtyy uusien bloggaajien hellään huomaan, ja saa samalla toivottavasti tarvittavan tuulahduksen tuoreita tuulia! On ollut hienoa olla mukana tuomassa Suomeen kamppista missä kuvia Instagramissa on jo yli 42,000, bloggaajia Suomessa on ollut satakunta ja matkailu aiheisia IGTT blogipostauksia suomeksi… no, tuhansia! Sen suurempia selittelemättä, Instagram Travel Thursdaystä vetovastuussa ovat tammikuusta alkaen alla olevat matkablogimaailman konkarit.

Travellover I Instagram Travel Thursday

Annika on nelikymppinen helsinkiläinen, jonka Travellover-blogissa reissataan ympäri maailmaa hengästyttävällä tahdilla! Annikan omin sanoin ”Travelloverblogi on minun matkapäiväkirjani maailmalta. En yritäkään avata kohteita kattavasti. Kerron sanoin ja kuvin, mitä minä olen nähnyt, mitä minä olen siitä ajatellut. Travelloverblogi on aikuisten seikkailuja sellaisissakin maissa, joiden olemassaolosta et ehkä ole kuullut tai et osaa sijoittaa niitä kartalle.” Annika Instagramissa: Travelloverblogi

Rimmalaura I Instagram Travel Thursday

Rimma + Laura omat omilla tahoillaan vaikuttaneet matkablogimaailmassa jo kauan, mutta hiljattain he pistivät hynttyynsä yhteen ja nyt seikkailevat saman blogin sisällä, perheidensä kera. ”Blogistamme saatte lukea aitoja tarinoita tien päältä niin Suomessa kuin ulkomaillakin reissatessamme, sekä mikromatkoista kotikulmilla. Useimmiten ulkomaanmatkojen määränpääksi valikoituu jokin upea luontokohde, josta voi bongailla luonnonvaraisena eläviä eläimiä tai lumihuippuisia vuoria. Emme kuitenkaan vierasta myöskään suurkaupunkien sykettä, ja joskus otamme matkasuunnittelussa huomioon myös miestemme toiveet. Nimimerkillä Surffiloma suunnitelmissa – ja ei, meistä kumpikaan ei surffaa.” Rimma+Laura Instagramissa: rimmalaura (ja neidot erikseen: rimmanen ja laurarumbin)

Murumou I Instagram Travel Thursday

Tämän porukan ulkosuomalainen on Muru Mou – blogin Terhi, jonka asemapaikka on useampien pysäkkien jälkeen Kööpenhamina. Näin Terhi kuvailee blogiaan: ”Monen maan kautta Kööpenhaminaan asumaan päätynyt levoton reissusielu pohtii ulkosuomalaisuuden ihmeitä ja haaveilee talvipakolaisuudesta. Onko mahdollista asua kesät Tanskassa ja talvet jossakin Pohjolan kesiäkin lämpimämmässä? Unelma pistetään testiin tänä talvena kolmen kuukauden Kaakkois-Aasian reissulla!” Terhi Instagramissa: murumou

Näissä tunnelmissa siis suuren suuri ja sydämellinen kiitos teille kaikille jotka olette olleet tähän asti itse Instagram Travel Thursdayssä mukana, tai käyneet lukemassa tempaukseen osallistuneiden bloggareiden postauksia! Ensi vuonna jatketaan uusin tuulin, yllä olevien bloggareiden voimin! <3


{ 30 comments… read them below or add one }

Kaukokaipuun Nella joulukuu 3, 2015 7.14

Jeij! Jokaisella jäävuorella on huippunsa, ja nyt on hyvä aika mennä kamppiksessa eteenpäin. Kiitos sinulle ja Veeralle ihan mahdottoman paljon <3

Ja oikein paljon terveisiä Tbilisistä! Junamatka Kutaisiin alkaa pian. (:

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.05

No niinpä, on ollut aivan mielettömän ihanaa tehdä tätä sun ja Veeran kanssa!!! Ja vau, voi kunpa olisin siellä ;)

Vastaa

Jenni / Globe Called Home joulukuu 3, 2015 9.31

Suurkiitos kaikille järkkääjille innostuneesta asenteesta ja yhteisöllisyydestä, jota minäkin olen päässyt tässä kuukausien (vuosien?) aikana todistamaan! Olette vieneet koko suomalaista matkablogiskeneä hyvään suuntaan.

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.06

No joo, kuukaudet ja vuodet menivät muuten aika vauhdilla, ja on ihan mieletöntä kuinka paljon porukkaa meillä on ollut tässä mukana! Innolla odotan jatkoa, ja mitä uutta kamppikseen tulee uusien vetäjien myötä :)

Vastaa

Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi joulukuu 3, 2015 12.08

Kiitos tuhannesti minunkin puolesta kaikille teille kolmelle tiennäyttäjälle ja kiitos myös tästä mahdollisuudesta, jonka meille uusille housteille uskoitte! ^_^

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.06

Ihanaa kun lähditte mukaan viemään kamppista eteenpäin, innolla odotan tulevia IGTT-kamppiksia uusien vetäjien voimin!

Vastaa

Laura / RIMMA + LAURA -matkablogi joulukuu 3, 2015 12.51

Rimma veikin yllä jo sanat mun suusta, mutta kiitän silti vielä omastakin puolestani. Isot saappaat täytettävänä meillä, mutta otetaan superisolla innolla haaste vastaan! ^_^

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.09

Ja Rimmalle tulikin jo vastattua viestillä mikä kuuluu myös sinulle, ihanaa että olette mukana viemässä hommaa ihan uudelle tasolle!! :)

Vastaa

Terhi / Muru Mou joulukuu 3, 2015 13.01

Kiitokset minultakin teille kolmelle pioneerille! Ja kiitokset pääsystä uuten host-porukkaan, olen niin innoissani! :)

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.09

Ja minä olen puolestani innoissani tästä uudesta kolmen blogin poppoosta, tammikuun kamppista odotellessa!

Vastaa

Anu joulukuu 3, 2015 15.51

Aika aikaansa kutakin. :) Kiitos kun ootte ollet tuomassa tätä kivaa kamppista suomalaiselle somekentälle!

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.10

No näinhän se on. On ollut mahtavaa että mukana on ollut ensin viikko, ja sitten kuukausi toisen jälkeen niin innostunutta porukkaa, mutta nyt on aika miettiä aivan uusia kuvioita :)

Vastaa

Sanna I Siveltimellä joulukuu 3, 2015 16.53

Iso kiitos minunkin puolesta teille kaikille alkuperäisille järkkääjille. Sehän oli vasta kuin eilinen se Klaus K:n tilaisuus Matkamessujen tiimoilta… Tämä on kyllä hieno yhteisö ja tätä kautta on saanut tutustua huipputyyppeihin ja heidän upeisiin blogeihinsa. Kiitos!

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.11

Kiitos myös sinulle kun olet ollut hommassa mukana ihan sieltä alkumetreiltä asti!!

Vastaa

Annika | Travellover joulukuu 3, 2015 17.21

Muistan oman kompurointini, kun lähdin mukaan ensimmäisiä kertoja IGTT:hin. Olin aivan kuutamolla. Ystävällisellä ohjauksella saatiin muija ruotuun. Pitkä polku on siitä kuljettu. Kiitos sinulle ja muillekin kamppiksen aloittaneille! Me yritetään pitää se vähintään yhtä houkuttelevana jatkossakin, vaikka ehkä jotain uuttakin on tulossa.

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.12

Ha ha, niinhän me kaikki oltiin :) Ihanaa kun olet mukana viemässä hommaa eteenpäin!!!

Vastaa

Arja / Haavematkoja joulukuu 3, 2015 22.33

Kiitos teille vanhoille hosteille kaikesta! :)

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.12

<3

Vastaa

Henna /suurin onni joulukuu 4, 2015 11.57

Nyt vasta ensimmäistä kertaa osallistuin, mutta olen IGTT:a seurannut pidemmän aikaa. Kiitos teille vanhoille hosteille ja onnea uusiin seikkailuihin! :)

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.13

Kiva kun lähdit nyt mukaan, onneksi kamppis on uusien hostien hellässä huomassa ja jatkuu varmasti uudella innolla ja ideoin!

Vastaa

Heidi Stillman joulukuu 4, 2015 13.53

Kiitos minunkin puolestani IGTT:n hostaamisesta! Kerran aiemmin olen ottanut osaa ja nyt uudelleen, mutta on ollut erittäin mukava lukea muitten kirjoituksia :)

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.15

Torstait ovat kyllä olleet ensin kerran viikossa, ja sitten kerran kuukaudessa täynnä matkainspiraatiota, toivottavasti lähdet mukaan vielä uudestaankin! :)

Vastaa

Ansku BCN joulukuu 4, 2015 14.29

Kiitos minunkin puolestani, mukavaa on ollut :)

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.14

:)

Vastaa

Teea | Curious Feet joulukuu 6, 2015 16.22

Uusi vuosi, uudet tuulet. Hienoa työtä olette tehneet! On ollut mukavaa olla mukana aina silloin tällöin. Iso kiitos teille hosteille!

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.14

Kiva kun olet aina välillä ollut mukana, ja niinhän se on, on aika antaa uusien tuulien puhaltaa!

Vastaa

Arna / Cocoa etsimässä joulukuu 10, 2015 15.43

Suurkiitokset koko kolmikolle hienon kampiksen hostaamisesta! :) Innolla odotan, mitä metkuja uusilla hosteilla on mielissään =D.

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.13

Ha ha, saa nähdä…. :)

Vastaa

säppä joulukuu 14, 2015 1.13

Kiitos hostaamisesta! Ison työn ootte tehnyt kamppiksen kanssa. Mukavaa joulun odotusta sinne. :)

Vastaa

satuvw joulukuu 29, 2015 22.13

Kiitos kun olet ollut mukana ja myöhäiset jouluterveiset! ;)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: