Mitä jos…

by satuvw on 05.11.2015 · 20 comments

Uudet alut alkavat syksystä.

Päätös 2500 kilometrin pyörälenkistä Irlannissa syntyi eräänä syksyisenä päivänä Dublinissa. Ja päätös Färsaarten valloittamisesta haikaten tuli tuon pitkän pyörälenkin varrella, syksyllä.

Tänä vuonna syksy kuitenkin tuli ja meni ja se seuraava seikkailu, uusi iso tavoite on vasta muodossa ”mitä jos”.

Norjan maisemia I @SatuVW I Destination Unknown

Mitä jos…

…juoksisi kolme maratonia kolmessa päivässä Cornwallin maisemissa?

…fillaroisi Skotlannin rannikolla? Tai maastopyöräilisi Skotlannin läpi?

…lähtisi melomaan koskikajakilla Siperiaan?

…pyöräilisi Islannin ympäri? Tai läpi?

…meloisi Yukon jokea Beringinmerelle?

…hiihtäisi Hardangerviddan läpi?

Syksyinen Norja I @SatuVW I Destination Unknown

Tai mitä jos viettäisinkin tulevana vuonna enemmän aikaa perheen parissa, ja unohtaisin omat isommat seikkailut vuodeksi. Roudaisin lapsia mukana, vieläkin enemmän kuin nyt, hiihtoladulle ja rinteeseen. Kävisin muutamalla viikonloppupyrähdyksellä ystävien kanssa kokeilemassa omia rajojani ja sitten taas viilettäisin pyörällä kahden alle kouluikäisen perässä.

Syksyinen pyöräreissu Norjassa I @SatuVW I Destination Unknown

Parasta ”mitä jossissa” ovat loputtomat mahdollisuudet. Välillä vaikeinta on edes käsittää mitä mahdollisuuksia maailmalla tai nurkan takana on, ja mihin kaikkeen sitä omilla voimavaroilla, taidoilla ja kunnolla voisikaan pystyä.

Onneksi tässä ”mitä jossitellessa” maisemat ovat kotinurkilla Norjassa kohdillaan. Norjan talvesta kun ei ole vielä tietoakaan, nyt nautimme syksystä aina kun vain on mahdollisuus reissurumban keskellä. Reilu viikko sitten fillaroin Nykin maisemissa, reilun viikon päästä kutsuvat Hampurin pyöräkaistat #UNESCOHamburg bloggaajakamppiksen muodossa!

Ihanaa viikonlopuksi pian kääntyvää viikkoa, ja mitä pienenpieniä tai suurensuuria seikkailuita sieltä ruudun takaa löytyy?

Joka kuukauden ensimmäisenä torstaina järjestettävä Instagram Travel Thursday blogi-tempaus tuo yhteen matkablogaajia kertomaan omia matkailuun liittyviä tarinoitaan Instagram-kuvien voimin, ja tämänkin postauksen kuvat on napattu Instagram-galleriastani,  Tutustu kuukauden postauksiin alla. Kampanjan järjestäjinä Suomessa kanssani toimivat Kaukokaipuun Nella ja Veera Bianca. Jos olet bloggaaja ja halua lähteä tempaukseen mukaan, katso ohjeet täältä


{ 20 comments… read them below or add one }

Jenni / Globe Called Home marraskuu 5, 2015 1.12

Hei, #UNESCOHamburg alkoi heti kiinnostamaan jo tuon hashtagin takia! Onko tää kenties kamppis niiden varastotalojen uuden maailmanperintökohdestatuksen kunniaksi? Joka tapauksessa pysyn linjoilla. ;)

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.20

Ja vastaushan tulee aivan liian myöhään, mutta se on kyllä! :)

Vastaa

Laura/My post-University life marraskuu 5, 2015 1.14

Mä suosittelisin tuota fillarointia Skotlannissa ;) Tai samantien voisit vaikka ajaa koko maan halki Land’s Endistä aina John O’Groatsiin saakka!

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.20

No niin, siinähän olisi hieman haastetta! :)

Vastaa

Annika | Travelloverblogi marraskuu 5, 2015 7.44

Reissutyttö taitaa eää seikkailuista. Suunnittele edes. Se pitää vireänä. Toteuta sitten, kun tuntuu, että on aika..

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.21

Ihan totta, jo pelkkä suunnittelu pitää kyllä mielen virkeänä. Ja voihan siinä samalla ajankuluksi tehdä pienempiä seikkailuita :)

Vastaa

Martina marraskuu 5, 2015 8.19

Syksyissä on kieltämättä aina jotain uuden alun tuntua. Kesän jälkeen on täynnä energiaa ja sitä alkaa miettiä väkisinkin, mitä kivaa tänä syksynä keksisin. Tänä vuonna ilmoittauduin uudelle kielikurssille, mutta muuten olen ollut yllättävän rauhallinen. Tällä hetkellä minulla ei ole edes mitään matkaa varattuna, mikä tuntuu tosi oudolta. Matkahaaveita on kyllä pyöritelty mielessä senkin edestä! :)

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.21

Meillä on ihan liikaa reissuja tiedossa, hetken hiljentyminen tekisi hyvää! Ja kurssipuolelta taistelen ainoastaan norjan kielen kera :)

Vastaa

Heidi marraskuu 5, 2015 10.43

Tämä ”mitä jos” onkin aivan ihanaa vaihetta. Kaikki on vielä mahdollista. Ei kun vaan valitsee sen, mikä tuntuu parhaalta. Vaikka itse vietän erilaista syksyä kuin tavallisesti, koska olen töissä Madridissa, seikkailija ei anna rauhaa. Koko ajan on niitä ”mitä jos lähtisin sinne ja tuonna” -fiiliksiä. Vaikka suurkaupungisssa on kaikki ihmisen rakentamat huvitukset, mieli kaipaa luontoon. Onneksi on bussit ja junat, joilla pääsee aina kun koittaa viikonloppu.

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.22

Madridissakin varmasti riittää tutkittavaa! Ja ihan täällä meidän pikkukylän liepeillä, silti mieli tekee aina kyllä välillä vähän kauemmaksi… :)

Vastaa

Tiina, Kinttupolulla marraskuu 5, 2015 13.29

Haaveita ja suunnitelmia on hyvä pitää aina muutama korvan takana ;) Vaikkei tosiaan niissä Norjankaan maisemissa ole varmasti mitään vikaa! Islannin ympäripyöräily kuulostaa jo sen verran mielenkiintoiselta seikkailulta, että alkaa tässä taas omakin mieli taas harhailla ties missä :D

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.23

Ihan totta, Norjan maisemissa ei ole mitään vikaa, mutta toki täällä asustaessa tekee aina mieli lähteä omia kukkuloita kauemmaksi… Rannikolla tai pohjoiseen! :)

Vastaa

Heidi / Auringon alla marraskuu 5, 2015 17.00

Täällä ei ole tällä hetkellä tietoa seikkailun seikkailusta, ellei sitten alkuvuoden Istanbulin työmatkaa (konffaa) voi laskea sellaiseksi. Jossittelen täällä paljon pienempien haaveiden kanssa: mitä jos ottaisi joululomaa ja lähtisi jonnekin, vai mitä jos säästäisi lomat maaliskuulle…

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.24

Noh, Istanbul ei kuulosta lainkaan hullummalta!! Juuri nyt, mietin itse talviviikonloppuja… Koskahan mies olisi kotona, ja lähtisinkö yksin vai koko perheen kanssa ;)

Vastaa

marikaw marraskuu 5, 2015 18.16

Mitä jos vaihtoehdot ja pohdinnat kuulostavat kaikki aika loistavilta. Lähtekää perheenä isommalle seikkailulle? :) Tai sitten niitä pieniä seikkailuja, ja kun tulee pakottava tarve omalle isolle seikkailulle niin katsoo mikä tuntuu parhaalta.

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.24

Ensi vuonna tehdään kyllä isompiakin reissuja koko perheen voimin. Tänä vuonna olen reissannut ihan liikaa yksin, ja niin on tehnyt myös mieheni…. :)

Vastaa

Carolina marraskuu 11, 2015 17.16

Ihania unelmia kaikki, ja tunnistan itsekin tuon levottomuuden – miten vaikeaa onkaan välillä pysähtyä nauttimaan omista kotikulmista ja arjesta tässä ja nyt! Pohjolan syksy on tänä vuonna ollut tosiaan lämmin ja todella kaunis, siitä on ollut helppo ammentaa arkeen. Neljä vuodenaikaa, kaunis luonto ja puhdas ilma ovat mitä suurinta onnea, kun sen oikein oivaltaa. Hyvää syksyä :)

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.25

Olen täysin samaa mieltä, neljä vuodenaikaa on kyllä parhautta!

Vastaa

Teea | Curious Feet marraskuu 15, 2015 17.55

Ihanaa jossittelua! Kauniisti kirjoitettu, erityisesti lauseesi loputtomista mahdollisuuksista <3

Vastaa

satuvw marraskuu 29, 2015 16.25

Kiitos Teea!!

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: