Potkua Pohjoismaista, bloggarien uuden tuulet

by satuvw on 18.08.2015 · 2 comments

Seikkailu Irlannissa I @SatuVW I Destination Unknown

Ihanaa lähteä! Ja samalla niin haikeaa. Kaupan kassalla meinasi tippa tulla linssiin jo ajatuksesta että joku muu tulee tekemään töihin ”minun” työt. Eiköhän nämä ajatukset kuitenkin katoa nopeasti siinä vaiheessa kun surffailen Ugandan aalloilla.

Siitä on jo yli kuusi vuotta kun kirjoitin nuo sanat blogini ihan ensimmäiseen postaukseen, aikana jolloin en tiennyt muiden matkablogien olemassaolosta yhtään mitään. Kuudessa vuodessa on tapahtunut paljon, niin blogien saralla kuin omassa elämässänikin. Pieni blogini, jonka tarkoitus oli pitää ystävät perillä siitä missä me milloinkin menimme (funktio, joka olisi toiminut jos olisin kehdannut kertoa suurimmalle osalle ystäville blogin olemassaolosta) on tuonut elämääni uusia ystäviä, mielenkiintoisia ihmisiä ja upeita mahdollisuuksia toteuttaa omia unelmiani. Kaikki asioita jotka eivät tulleet mieleenkään helmikuussa 2009 blogini alkumetreillä! Yllä oleva kuva on viiden viikon fillarireissulta Irlantiin, matka, jonka toteutuminen tässä muodossa oli mahdollista vain Ireland Tourismin tuen avulla. 

Nyt tänä vuonna näitä uusia ihmisiä – ja upeita blogeja on tullut matkalle mukaan roppakaupalla, pohjoismaisten bloggaajien yhdistettyä voimansa Nordic Nomadsien ja Nordic Travel Bloggersien myötä, ja halusin täälläkin vinkata isosta kasasta laadukasta pohjoismaista lukemista. On kunnia olla mukana näissä molemmissa porukoissa!

Nordic Nomads

Nordic Nomads

Nordic Nomads on neljän norjalaisen bloggarin ideasta syntynyt ryhmittymä ja joukosta löytyy niin freelance-kirjoittajia, -valokuvaajia kuin bloggareitakin. Haku nomadien joukkoon oli tänä keväänä, ja Suomea joukossa edustavat maailmaa parhaillaan ympäri kiertävien Gian ja Miikan Matkakuume.net, Kanadassa työskentelevän Annikan Tarinoita maailmalta, ja USA:n Coloradossa asuvan Jennin Globe Called Home.

NTB Logo Official 2

Nordic Travel Bloggers

Nordic Travel Bloggers on monipuolinen bloggaajien porukka johon on valittu mukaan palkittuja bloggaajia, journalisteja ja videokuvaajia ympäri Pohjoismaiden. Kaikki blogit löytyvät täältä, nyt odotan vain innolla että mukaan löytyisi myös islantilaisia blogeja! Nordic Travel Bloggersin taustalla on aina innostavan Innastuksen ja Lapsiperheen matkojen Inna-Pirjetta, Ruotsista käsin vaikuttava palkittu valokuvaaja Lola Akinmade-Åkerstöm ja Norjassa matkablogit yhteen kokoava Janicke Hansen ja Norske Reiseblogger.

Näissä blogimaisissa tunnelmissa täällä Norjassa nautitaan vihdoinkin kesän lempeästä auringosta, päiviä (ja kohta tunteja) laskeskellen koska kesäloma ja seikkailu Färsaarten viileydessä alkaa!

{ 2 comments… read them below or add one }

Miika ♥ Gia | matkakuume.net elokuu 26, 2015 9.47

Hauskaa kun olet molemmissa verkostoissa mukana! Ja hienoa että voimia yhdistetään, palvelee kaikkia sidosryhmiä, kuin bloggaajiakin tällainen toiminta. :)

Vastaa

satuvw elokuu 27, 2015 11.57

Ihan totta! Ja tosi hienoa olla mukana näin hienossa seurassa!! :)

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: