VIDEO: Viikko fillarointia Irlannin Kerryssä

by satuvw on 13.10.2014 · 8 comments

Dingle Peninsula, Kerry, Irlanti I @SatuVW I Destination Unknown

Ja vielä fillaroidaan, ainakin hetki ja virtuaalisesti videon muodossa, vaikka täällä Norjassa lumi voi tulla ihan koska vain. ”Missä lumi, missä lumi?” on joka aamuinen kysymys meidän neitoselta. Tosin syy kysymyksiin on siinä, että usein ainut tapa saada meidän neiti pistämään takki peittämään pinkin mekon ja pipo sekoittamaan pinnikampauksen on lupaus siitä että ihan kohta tulee lumi. Koska lumi ja kylmyyshän kulkevat käsi kädessä…

Kerry, Irlannin matkailun kehto kohtasi meitä pitkän pyöräilymatkamme neljännellä viikolla, ja perhekin kulki sen viikon matkassa mukana, osa porukasta autolla tosin. Pitkiä ylämäkiä, sumua, hieman auringonpaistetta ja yksi delfiinikin mahtui tuohon viikkoon. Joten sen pidemmittä puheitta tässäpä tuo – viikko Kerryä!

Irlannin matkaa toteuttamassa mukana olivat Tourism Ireland ja Skimbaco Lifestyle – online lehti. 

{ 8 comments… read them below or add one }

Tiina, Kinttupolulla lokakuu 13, 2014 22.15

Hyvän mielen video ja ihanat hylkeet! :)

Vastaa

satuvw lokakuu 13, 2014 22.36

Tässä tuli kyllä itsellekin hymy huuleen, tosi haikeanahan näitä videoita nyt katselee… :) No, uusia seikkailuita kohti! (ja kyllä, hylkeet olivat kyllä yksi kohokohdista!!)

Vastaa

Anu / Anu goes lokakuu 14, 2014 2.21

Hylkeet ovat kyllä sympaattisia :) Kiva video, propsit kartta-animaatioista! Itsekin tykkään videokuvauksesta, yritän vanhaa harrastusta käynnistää uudelleen kun on vihdoin hyvä kamerakin. Saa nähdä, ehkä saan aikaiseksi ensi viikolla Firenzessä kuvattua jotain pientä!

Vastaa

satuvw lokakuu 14, 2014 20.06

En oikein tiedä tuosta omasta kamerasta, onko niin hyvä vai ei, mutta tämä on ollut kiva projekti ja into kuvaukseen jäin. Ongelmana vain on se, että miten kädet riittävät sekä videokuvaukseen että valokuviin!? Olisi kiva päästä virtuaaliselle videomatkalle Firenzeen, eli ehdottomasti sieltä pientä pätkää! :)

Vastaa

Anu / Anu goes lokakuu 14, 2014 20.30

No nimenomaan! Kun haluaisi keskittyä ottamaan upeita kuvia, mutta toisaalta samasta tapahtumasta olisi mieletöntä saada ihan videomateriaalia. Kolmas käsi ja toinen silmäpari olisi niinä hetkinä tarpeen :)

Vastaa

satuvw lokakuu 21, 2014 12.26

Yritän parhaillaan kouluttaa miestä tuohon hommaan, sillä kun on sekä silmää että taitoa, mutta halu vielä puuttuu…. ;)

Vastaa

Elisa lokakuu 14, 2014 10.22

Ihana video! Sai hymyn huulille!

Vastaa

satuvw lokakuu 14, 2014 20.06

Kiitos Elisa!!! <3

Vastaa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: